Results 1 to 6 of 6

Thread: matrita antena fibra

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default matrita antena fibra

poate e cineva aici pe forum sa stie unde as putea gasi o matrita pentru antena de 2,6m .Daca o mai fi cineva sa se ocupe de asa ceva.
    Am de intarit o antena de 2,6m de fibra si ar prinde bine sa stea pe o matrita pentru inca vreo 2 straturi de fibra.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

cred ca cel mai bine o faci tu , urmand curba antenei actuale si pui straturile de intarire pe spatele ei

nu sunt STAS marimile antenei sa poti gasi exact modelul tau
    Last edited by horatyu; 13-05-13 at 21:06.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

poti incerca sa o pui pe un pat de nisip gros astfel incat suprafata antenei sa fie in contact cu acesta, cred ca e cel mai simplu asa

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default matrita

toate antenele de 2,6m fibra au fosta facute dupa aceeasi matrita . S-a copiat o antena de 2,6m aluminiu ,dintr-o bucata ,fabricata in ucraina.
    Pina prin 2005 era un atelier unde aveau o asemenea matrita si mai reconditionau antene,a se intelege aplicare de straturi de fibra pentru intarire si la care am mai facut vreo 3-4 bucati . Intre timp atelierul a fost demolat si ma gindeam ca poate cineva care intra pe aici -sa se fi impiedicat de vreo asemenea matrita. Nu vreau sa cred ca la cit de multe cereri erau cind semnalul era foarte slab pe astra si antenele de metal erau o avere ,ca nici o matrita sa nu mai fi ramas.

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default matrita*2.6

Salut! Dupa '90 antene de 2.6 din fibra au fost facute in Pantelimon. Astea de care vorbesc eu au fost calculate, proiectate si executate de la a la z, nu au fost copiate! Mai exista matrita si azi (cel putin asa stiu eu). Dar asa cum spunea si Horatiu este f. posibil sa nu fie la fel cu cea pe care o ai tu. Astea sunt calculate dupa niste formule si rapoarte stricte ( deci difera adancimea, distanta focala, etc... chiar daca au acelasi diametru). Daca este facuta pe matrita din Pantelimon mai ai o sansa!
    2 X DIGI - invatam si tot invatam...

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default matrita

@florini
    si poti sa imi spui cine are matrita ? sau unde este si cum pot sa o vad ?
    Da ,majoritatea spuneau ca si-au calculat si facut ei matritele dar in realitate a fost putin altfel ;au facut matrite dupa antenele de 2,6m dintr-o bucata ,antene din aluminiu aduse din ucraina.