View Full Version : Cine va merge la Bruxelles ?
Preşedintele Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituţională cu privire la conflictul juridic de natură constituţională privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European, sesizarea urmand să fie discutată miercuri.
Cine va merge la Bruxelles ?
base e dus/el crede ca nu dar incet incet devine tot mai mic/
A citit cineva constitutia si in special atributiile presedintelui si primului ministru? Stie cineva ce se discuta acolo (politica interna/externa, etc)? Eu habar n-am, dar pariez pe Basescu.
Documentatie gasiti aici.
http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=6
Eu spun ca Basescu nu va merge, si asa Sarkozy nu mai e, cine sa-l mai umileasca ?
Din ce am auzit vorbindu-se la TV , in majoritatea cazurilor la Bruxeless merg prim-miniştrii. Boc a plecat ...
Cat de bine se potriveste asta.... (http://www.youtube.com/watch?v=CVGfeSfGz3w&hd=1)
Cu toate ca am fost un sustinator al lui Base eu cred ca primul-ministru ar trebui sa fie prezent acolo unde se discuta probleme economice ... DAR pentru ca noi suntem romani si nu am fost in stare sa facem o constitutie care sa clarifice atributiunile fiecaruia trebuie sa facem o politica sterila in loc sa ne ocupam de problemele arzatoare ale natiunii si cand ma gandesc cate promisiunii faceau uselistii :( .
dic_star79
25-06-12, 23:01
Nu ar fi frumos sa mergem si noi la Bruxelex...iar la intoarcere sa trecem pe la Amsterdam pe "Bulevardul Rosu sau Cartierul Rosu" ...
http://guzgan.ro/3250-strada-cu-felinare-rosii-25-poze.html
Ma duc eu,ma sacrific,numai sa fie liniste.:D
pai se duc amandoi ca sunt incapatinati, deci nu ai facut poll-ul bine
ponta ar trebui ca sa aflam ce le răspunde ziariştilor despre plagiat
pai si priumul procuror al tarii Laura Codruta Kovesi se spune ca si-a plagia lucrarea si nu se mai spune nimic despre asta, deci nu astepta un raspuns rapid
se bat ca prostii pe o idee si in tara nu se face nimic in domeniul economic sa iesim din criza asta
Io l-as trimite pe nastase adrian :)
Marius - ce mi-ai facut; mi-ai luat vorba din gura!
Horatiu la plagiatorii lui Base nu se pune.Nici macar cand a palmuit chiar el un copil sau a furat un telefon nu s-au oparit unii,uite ca si acum dau din umeri,ba chiar il apreciaza pe Basesc.Daca Base ne reprezinta mai bine ca popor ... asta e,se pare ca asa e.:)
Base il plagiaza zilnic pe Johny Walker.
Da moo,dar nu mai are cu cine.Sarkozy nu mai e pe acolo.:)
http://www.youtube.com/watch?v=g1HCFHjLndQ
Cine a mers la Bruxelles pina a aparut Ponta?
Marius - ce mi-ai facut; mi-ai luat vorba din gura!
Nu fac io de astea dom'le !
Problema e sa-l trimita cu catuse sau cu masca de oxigen,impachetat standard de catre SMURD de data asta :)
Cine a mers la Bruxelles pina a aparut Ponta?
mergea piratul ca el dicta si atunci si incearca sa dicteze si acum , e pe contre acum ca Ponta nu e ca boc
pai piticul boc nu indraznea sa deschida macar gura
piratul e in tot si in toate , daca il mai lasam sa ne conduca 3 ani nu mai scapam din criza asta nici noi si nici copii nostri
e clar ca e plaga mult prea mare peste tara asta mana piratului chior
cel mai bine ar fi sa fie un referendum sa vedem cati il mai sustin si atunci intelegem exact cine trebuie sa mearga la aceasta intalnire de la Consiliu Europei pentru ca base nu mai reprezinta decat maxim 10 la suta din populatia Romaniei
Decat un referendum costisitor nu ar fi mai bine o revizuire a constitutiei care sa aduca clarificari asupra multor lucruri si mai ales sa stabileasca clar tipul de republica si atributiunile fiecaruia ... zic si eu :)
nici o cheltuiala nu e mare cand e vorba de un personaj care face atat de mult rau Romaniei
trebuie sa plece
romanii au fost prostiti cu"Sa traiti bine" si traiesc din ce in ce mai rau din cauza acestui pirat care nu face nici un bine tarii pe care o conduce
Bă eu`s bătrin si fără minte
Băse e in turcia azi
voi credeţi ca el se mai intoarce in romanica sau zboară direct la Bruxelles ?
Eventual daca il prinde pe ala mic pe acolo,pe Ponta,sa ii dea un dos de palma sa il invete minte.Daca il vede careva o baga pe aia cu trucajul si plange un pic.:)
eu zic ca piratu o sa ajunga inaintea lui Ponta acolo , ca sa prinda loc , daca nu o sa stea in picioare ca pe pixelul albastru nu poate sta
Rusine Dinu Patriciu.
Curtea Constituţională a decis, miercuri, că preşedintele Romaniei participă la reuniunile Consiliului European, in calitate de şef al statului, această atribuţie putand fi delegată de către acesta, in mod expres, primului-ministru.
Miercuri, adica azi? Si Ponta? Are de dus chiftele la rahova?
mosii aia cacaciosi platiti cu niste lefuri"infime"de noi a u decis ca marinarul sa mai mearga acolo [poate sa spuna adio]macar odata/rusine mosi bengosi si parnaiosi
dic_star79
27-06-12, 17:42
Sa nu uitati ca si unii si ceilanti se bat pentru ciolan, nu pentru popor...la puscarie...dar cine sa ii bage la puscarie?
Nasol , ne facem iar de rahat in Europa ... incet incet se apropie alegerile din toamna si am impresia ca Ponta intretine aceasta telenovela ( conflictul cu seful statului ) ca o scuza pentru neindeplinirea obligatiilor facute cand era in opozitie ? Sa nu ne facem de rahat poate ca il lasa pe Ponta sa plece sa nu ne facem de cacao .
Cand aceeasi curte a dat decizii in favorea PSD privind legea pensiilor era buna... acum cand a dat o decizie impotriva lor e rea.Asta e POANTA are stil bolsevic ...sa nu tii cont de deciziile Curtii e neobrazare bolsevica. El spune ca tine cont de deciziile parlamentului !!! Care parlament???? Sant niste parlamentari de la UNPR+cativa tradatori din PDL si alti cativa ce au fost platiti de PONTA cu 200.000 euro sa-l dea jos pe Ungureanu ...asa au facut o majoritate parlamentara uniti prin tradare.Asta este adunatura facuta de Ponta=asta e parlamentul de care tine cont PONTA.
@dic_star79
Foarte bine ai punctat insa, din pacate, prea putini romani basculeaza la ideea asta. Cum se apropie alegerile se umplu toti de avant revolutionar si in ziua alegerilor dau buzna la urne hotarati sa-i schimbe pe aia care i-au mintit si i-au asuprit 4 ani. Cum naiba de nu realizeaza ca nu fac decat sa intretina prin votul lor un sistem statal profund corupt si viciat pana in ultima lui veriga ? Mai ales ca la ultimele alegeri a fost chiar de pomina fiindca vrand sa-i rascheteze pe pedelisti poporul nu a facut decat sa-i voteze tot pe aia care s-au "vopsit" si au taiat-o, conform bunei traditii romanesti de dupa '89, la uselistii, care uselisti, profund "morali" i-au primit cu bratele deschise in sanul lor pe aia pe care 4 ani i-au tot injurat si le-au infierat comportamentul de spoliatori. Asa ca vor mai trece zeci si zeci de ani astfel incat cei care semneaza azi prin votul lor sentinta copiilor lor sa iasa pe cale naturala din sistem (parca asa se exprimau guvernantii nostri, nu ?) si sa-i lase pe altii care vor avea poate mai multa minte (desi nici asta nu e foarte sigur) astlfel incat sa-si hotarasca singuri destinul. Asta daca acele generatii vor mai fi pe la noi prin tara si nu pe undeva prin state in care democratia si libertatea chiar inseamna ceva si se respecta.
Subscriu. Acum cateva ore, cand a fost intrebat de jurnalişti 'ce va face in cazul in care curtea va decide in defavoarea lui', a răspuns că va respecta decizia curţii. Dottore.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
base a renuntat sa mearga miine la bruxells
sa vezi ce circ fac ziaristii cu ponta
deja e miting inpotriva lui
nu este nimic oficial, dar era de asteptat sa nu faca circ, este prea destept si nu se lasa tras in capcanele uselistilor
Orice ar fi e bine,numai pe Base sa nu il mai vad la fata asa cum am scapat de Bombo.:)
ahhh...e mai bine cu plagiatorul ponta? in acesta vezi salvarea Romaniei ?
observ ca te bucuri pentru ca bombonel a fost incarcerat, crezi ca ponta sau crinel faceau aceasta miscare vreodata ?
S-au asezat scaunele la consiliu european,iar in dreptul romaniei s-a pus un singur scaun dar mai lat.
Voi chiar credeti ca o sa-l bage cineva in seama pe ponta la UE,poate sa-l intrebe despre teza lui plagiata?
Bineinteles ca nici pe base nu-l baga dar macar ala se aseaza in coltul lui si tace NU-S PRO BASE SAU PDL !!! dar cu pontanel acolo ne facem mai tare de ris, cum zicea cineva mai sus oricum ei se bat doar pt ciolan nu pt Romania !
De asemenea, preşedintele grupului popular din PE afirmă că, in conformitate cu standardele europene şi cu o jurisprudenţă deja limpede stabilită, prim-ministrul roman nu poate să conducă un guvern al unui stat din UE dacă a comis intr-adevăr o fraudă cand a obţinut titlul universitar pe care il deţine.
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Presedintele_PPE-_-Daca_a_plagiat-Ponta_sa_demisioneze_0_726527508.html penibil moment pt ponta
Il da aia afara in suturi !
Da,eu il prefer pe Ponta cu suspiciuni de plagiat unuia demonstrat ca hot de telefoane si palmuitor de copii,securist,la fel de puscariabil ca Nastase pentru flota,cu fiica analfabeta impinsa fortat in parlamentul UE,etc,etc,etc.Mi-e jena si rusine sa am un asemenea presedinte,pentru mine asta nu e presedintele tarii in care traiesc.Poate e al altora,sa se spele pe cap cu el.
Da, intai sa se demostreze ca a plagiat!
Second, daca asta e in stare sa faca ceva si pentru amaratul asta de popor, sa simtim si noi ca traim si avem o speranta, din partea mea, poate s-o plagieze si pe ma-sa!
Eu nu mananc plagiat!!! Si nu va recomand niici voua, ca n-are proteine...
Premierul Victor Ponta a plecat joi dimineaţa spre Bruxelles, insoţit de ministrul de Externe şi de cel al Afacerilor Europene.
Deocamdată ... nici o reacţie de la preşedenţie.
daca o sa mearga si presedintele(ceea ce e foarte posibil) probabil ca vor declansa procedura de suspendare
din acest scandal avem noi de pierdut pentru ca in ultima luna nu s-a facut nimic pentru economia tarii ci doar certuri si contre intre guvern si pirat
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:34 ----------
ahhh...e mai bine cu plagiatorul ponta? in acesta vezi salvarea Romaniei ?
observ ca te bucuri pentru ca bombonel a fost incarcerat, crezi ca ponta sau crinel faceau aceasta miscare vreodata ?
Daca se merge pe cautarea plagiatorilor iti spun eu ca probabil 80 la suta din politicienii cu licente si doctorate obtinute in ultimii a10-15 ani, pot fi acuzati de asa ceva pentru ca asa se fac lucrarile de licenta si doctorat in Romania==> se ia de aici se ia de dincolo si mai pun ceva de la ei si gata
Fostul ministru Igas are 3 licente(adica a facut 3 facultati si acestea chiar in paralel) si el saracu e certat bine de tot cu limba romana ceea ce e de inteles pentru ca bacul si l-a luat pe la 24-28 de ani )
In momentul de fata ne putem agata de orice speranta pentru a scapa de pirat chiar si in Ponta
Nu inteleg de ce tu crezi ca piartul ne aduce bunastare? In 8 ani "am trait bine" de ni s-a acrit si acum chiar vrem sa scapam de aceasta p-laga care este peste Romania si care se numeste puterea chiorului si a pdl-ului.
Tu stai prin Germania , noi aici si nu prea mai vrem ca piratul sa mai conduca ceva prin tara asta.
Daca se merge pe cautarea plagiatorilor iti spun eu ca probabil 80 la suta din politicienii cu licente si doctorate obtinute in ultimii a10-15 ani, pot fi acuzati de asa ceva pentru ca asa se fac lucrarile de licenta si doctorat in Romania
sa-si dea demisia sau sa fie dati afara din pozitiile publice toti cei care au plagiat
In momentul de fata ne putem agata de orice speranta pentru a scapa de pirat chiar si in Ponta
daca asa stau lucrurile, nu pot spune decat ca va meritati soarta
Tu stai prin Germania , noi aici si nu prea mai vrem ca piratul sa mai conduca ceva prin tara asta.
uiti ca de la geam probleme din interior sunt privite din alta perspectiva ?
noi cei de afara judecam altfel :-)
Voi nu ati observat ca Ponta a promis ca va respecta hotararea Curtii Constitutionale si apoi s-a sucit?Urat din partea lui,mai bine tacea sau facea pe prostul.E inca o greseala a lui.
Asta nu imi schimba parerea ca Base nu ma reprezinta,pe mine personal,si ca nu se va ridica niciodata la nivelul statutului de presedinte.
:D
Decizia CCR devine obligatorie şi executorie abia după ce se publică in Monitorul Oficial. ghici cine a preluat Monitoru Oficial (http://sateliti.info/showthread.php?26065-Ponta-a-trecut-Monitorul-Oficial-in-subordinea-Guvernului) :p
Este in alt topic.Miscarea face parte din razboi,cat timp nu e ilegala nu ai ce sa zici.
incet incet o sa plangem dupa "vechii"... :not_i:
sunt curios de reactia lingailor de la Antene...
uiti ca de la geam probleme din interior sunt privite din alta perspectiva ?
noi cei de afara judecam altfel :-)
Da, sigur ca ai dreptate! Cu stomacul plin de bunatati vezi altfel lucrurile.
Dragostea si toate celelalte trec prin stomac...
Si la Paris se văd altfel lucrurile. Acum caţiva ani s-a votat cu o viteza incredibilă
Da, sigur ca ai dreptate! Cu stomacul plin de bunatati vezi altfel lucrurile.
Dragostea si toate celelalte trec prin stomac...
ai pus punctul pe i
mancarea este problema majoritatii in Romania, pentru senzatia de saturatie se voteaza cu ochii inchisi
---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:03 ----------
Si la Paris se văd altfel lucrurile. Acum caţiva ani s-a votat cu o viteza incredibilă
eu am votat la Stuttgart, dupa ce am parcurs 200Km intr-o directie si da, l-am votat pe Basescu datorita excesului de mediatizare negativa a acestuia
E vorba de "senzatia de bunastare". Exprimarea cu "stomacul" e o metafora, de bunastare este vorba, nu strict de mancare.
Si mai ales sa nu fie doar o senzatie!
Ponta, noiembrie 2011: Sa nu respecti deciziile CCR e dovada de iresponsabilitate (http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-noiembrie-2011-sa-nu-respecti-deciziile-ccr-e-dovada-de-iresponsabilitate-video-1175631)
Premierul Victor Ponta declara, in urma cu numai jumatate de an, ca nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale este o "dovada de iresponsabilitate", care va duce la anarhie in Romania.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Is19tFegcJM
Si mai era senzatia de dictatura ca pe vremea comunistilor plus de partid mafiot care a acaparat institutiile statului ca pe vremea psd.
Majoritatea legilor importante erau gandite la Cotroceni,puse sub nasul lui Boc si treceau prin parlament fara ca puterea sa se ridice macar din scaune.Daca cineva isi permitea sa critice vre-o lege de genul asta era zburat (vezi cazul Arafat).In plus tot presedintele numea sefi la servicii secrete,DNA,procuratura,CCR,ANI (astea se vad si acum cum percuteaza) si tot el si-a pus pipitele ca ministrese,sefe la camera deputatilor sau fiica in PE.Tot el lua deciziile economice impreuna cu FMI,pe Boc nu l-a vazut lumea zile intregi cand s-a crescut TVA si se taiau pensii.
De afara se vede doar propaganda.
De ceausescu vorbesti, nu? :agresiv:
Sau chiar nu conteaza?!
Am auzit ca Ponta va respecta decizia CCR,doar sa o citeasca in Monitorul Oficial.:)
Atfel el si-a dat cu stangu in dreptu la nivel declarativ,ca a facut apoi rapid o alba-neagra si i-a tras-o lui Base fix cu metodele lui .... asta e.Pentru asta ma bucur,chiar daca Ponta mai aduna o bila neagra.
Pentru asta ma bucur,chiar daca Ponta mai aduna o bila neagra.
important pentru locuitorii Romaniei este ca aceste decizii si reactii diminuiaza bunastarea acestora
Am auzit ca Ponta va respecta decizia CCR,doar sa o citeasca in Monitorul Oficial.:)
Atfel el si-a dat cu stangu in dreptu la nivel declarativ,ca a facut apoi rapid o alba-neagra si i-a tras-o lui Base fix cu metodele lui .... asta e.Pentru asta ma bucur,chiar daca Ponta mai aduna o bila neagra.
Te bucuri de metode KGB-iste...frumos!!!!!
important pentru locuitorii Romaniei este ca aceste decizii si reactii diminuiaza bunastarea acestora
pai ce sa diminueze? bunastarea facuta de pirat?
Luci de 20 de ani romanii se conduc dupa principiul: mai bine cu asta decat cu cel dinainte.
Asta e realitatea in care traim Ponta pare mai bun deocamdata decat piratul care a facut praf Romania.
Eu nu tin deloc cu PSD-ul sau PNL-ul , dar macar la nivel declarativ ei deocamdata incearca sa faca mai mic raul facut de base si PDL.
Cred ca e deajuns 8 ani sa dovedesti cat esti de "bun" . Deocamdata Ponta este la putere de 1 luna.
Sa lasam timpul sa ne arate cine ne face sa traim mai bine. De traitul bine pe timpul piratului m-am lamurit.Asta nu face decat sa latre si sa arate cu degetul dar de facut nu face nimic.
Este un probabil o metoda invatata la securitate si anume sa dai din gura si sa dai vina pe alti cand nu poti face mai mult ca lumea sa te perceapa ca cel care doreste binele oamenilor.
Pe unde a fost s-a ales prafu. nu inteleg de ce ai incredere in el. priveste te rog ce a facut in ultimi 20 de ani BUN in Romania acest individ : a vandut flota , in partid l-a dat afara pe Petre Roman, ca ministru transportului a declarat ca Romania nu are nevoie de autostrazi ca nu sunt atatea masini in tara pentru a se face autostrazi, apoi pe Ciorbea l-a dat jos din functia de prim ministru ca nu era de acord cu el, apoi la primarie nu a facut decat sa omoare niste caini si multe certuri cu toti din subordinea lui (consilierii primariei) si dadea vina pe ei ca ii pun bete in roate, apoi ca presedinte a facut foarte multe:lol: am trait bine toti romanii.
E foarte clar ca el este cel mai potrivit om sa ne conduca in continuare.
TREBUIE NEAPARAT SA IL DECLARAM CONDUCATORUL IUBIT ca pe Ceausescu.
Ma bucur ca si voi de l-ati votat v-ati bucurat de aceleasi metode aplicate de el.Bine,ale lui nu se vad din cauza pixelului.:)
Un comunicat al Cotroceniului ne anunta ca la Olimpiada din aceasta vara Romania va fi reprezentata de singurul reprezentant al Romaniei pe plan extern,conform Constitutiei.Daca in probele individuale conducatorul nostru suprem se va descurca sublim,fiind atotcunoscator in toate,in cele de echipa el va fi ajutat de echipa lui de consilieri,generali de carton sau colonei sub acoperire din presa,deoarece acestia sunt mai mult decat capabili sa traga,de exemplu,in sincron perfect la rame in probe de genul 8+1 la canotaj sau sa isi predea stafeta fara gres in proba de 4x100m.
CCR a stabilit cu 5 voturi contra 4 ca intradevar Basescu e singurul in masura sa ne reprezinte la Olimpiada.
Ponta a dat rapid o ordonanta de urgenta pentru a trece Monitorul Oficial sub conducerea COR.
ipocrizie la Maxim!
acu' cand e vorba de el (Ponta) nu se mai pune ... adica doar presedentele trebuie sa respecte deciziile restu e cancan
http://youtu.be/Is19tFegcJM
el va fi ajutat de echipa lui de consilieri,generali de carton sau colonei sub acoperire din presa
sute de politicieni si alti oficiali ai statului roman au fost inaintati in grad in ultimii 18 ani, doar pe baza faptului ca ocupau functii publice
Ponta are grad de capitan in Armata - scandalul avansarilor in grad continua (http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/exclusiv-ponta-are-grad-de-capitan-in-armata-scandalul-avansarilor-in-grad-continua-1175646)
Plagiatul lui Ponta: Decanul Facultatii de Drept, Flavius Baias, a demisionat (http://www.ziare.com/victor-ponta/plagiat/plagiatul-lui-ponta-decanul-facultatii-de-drept-flavius-baias-a-demisionat-1175658)
Preşedintele Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă, la ora 14:30 la Palatul Cotroceni.
Ne lămurim peste o oră :)
Surse de incredere ne-au povestit motivul real pentru care presedintele Basescu a decis dimineata, la ora 8, sa nu mai mearga la Bruxelles, luand prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe apropiatii sai, care nu credeau ca razboiul se opreste aici...
Motivul este banal, aproape de ceea ce se asteapta majoritatea celor care il cunosc pe Traian Basescu: a fost prea “obosit” sa plece, dupa un consum intens din aceasta dimineata.
Avionul era pregatit, dupa cum presa aflase, exista si culoar de zvor rezervat, delegatia era la aeroport. Presedintele a ajuns la aeroport foarte marcat de consumul din aceasta dimineata si a decis pe loc ca nu se mai merge. De altfel, daca ar fi decis sa mearga, spectacolul la Bruxelles ar fi fost complet! Si Europa chiar ar fi cunoscut episoade cu adevarat spectaculoase.
Dupa decizie, delegatia s-a intors la Palatul Cotroceni, unde a intrat pe usa din dos. Acolo, si-a convocat o sedinta cu toti consilierii, unde s-a decis pregatirea unei iesiri publice pentru aceasta dupa-amiaza. Pana atunci, cu totii au timp sa se refaca dupa soc si pot pregati contra-atacul. Asta, in plus fata de ce a pregatit oricum si Monica Macovei la Bruxelles, unde a convocat cateva zeci de membri PDL pentru un protest anti-Ponta.
Ahaha,nici nu conteaza cat de reala e povestea,e tare!
PS: Base nu il ia si pe Ponta la Olimpiada ca asta trage invers la rame,nu e bun.:)
Preşedintele Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă, la ora 14:30 la Palatul Cotroceni.
Ne lămurim peste o oră :)
stim ce se intampla peste o ora :-)
ecuatia este simpla si deja rezolvata :-) 1+1=2
Basescu provoaca suspendarea, ce urmeaza stim :-) USL-ul pierde puterea
Pe ce motiv Basescu provoaca suspendarea ?
In caz ca nu a aflat, Ponta este la o intrunire a socialistilor europeni.
Premierul Victor Ponta a declarat că a discutat telefonic ieri şi astăzi cu preşedintele şi că urmau să aibă o discuţie finală la Bruxelles.
„Dacă preşedintele nu va veni astăzi voi reprezenta Romania. Voi respecta deciziile Curţii Constituţionale, dar şi preşedintele trebuie să respecte deciziile Parlamentului şi ale Guvernului. Doresc să găsesc o cale de rezolvare instituţională a problemelor”, a subliniat premierul.
El a precizat că preşedintele nu a mai venit la Bruxelles, dar „orice conflict din ţară nu trebuie dus” in afara graniţelor. Ponta s-a arătat dispus să continue dialogul cu preşedintele Băsescu „indiferent de reacţiile domniei sale”. - Gandul.info
Ni se dă circ, dar mă intreb cand ni se va da şi paine ...
In caz ca nu a aflat, Ponta este la o intrunire a socialistilor europeni.
in caz ca nu ai aflat, Ponta a primit de dimineta insigna(singura existenta) care reprezinta participarea la summit
Ponta a declarat de la Bruxelles, ca-l asteapta pe Basescu acolo, dar in cazul in care Basescu nu ajunge, o sa intre el la summit ;-)
e in contradictie cu ce a declarat ieri dupa ce a aflat hotararrea CCR
laleauaneagra
28-06-12, 15:55
pe langa toate astea mai exista ceva in RO inafara de circ?
intreb,nu stiu daca acumulez 60 de min pe programele ro si asta atunci cand fac update la card
mai mereu trebuie sa fie distrasa atentia romanului cu ceva?.....se umbla foarte mult la pshihicu romanului si are un efect grozav din ce vad
hm,mai trece o luna si romanu sta voios acum in fata tv ului urmarind acest confilct si dezbaterile pe aceasta tema care nu se vor mai sfarsi si va fi pe toate posturile tv
mai uita de stomac,de datorii,de neajunsul banilor...etc,ca aici e mult de scris
aiurea in tranvai in aceasta tara si asa va fi mereu,am deja ani buni de cand nu am mai fost si vor mai trece ceva ani buni pana cand voi merge din nou.....si asta va dura doar o zi ca sa mi iau mama din tara asta oribila
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
apropo ca am uitat
vad ca are efect bun si asupra voastra,va pierdeti cel putin o ora cu urmariea,postarea pe forum..plus nervii acumulati
e chiar ciudat
Păi unii dintre noi au rămas pe baricade, nu şi-au uitat originea ...
in caz ca nu ai aflat, Ponta a primit de dimineta insigna(singura existenta) care reprezinta participarea la summit
Ponta a declarat de la Bruxelles, ca-l asteapta pe Basescu acolo, dar in cazul in care Basescu nu ajunge, o sa intre el la summit ;-)
e in contradictie cu ce a declarat ieri dupa ce a aflat hotararrea CCR
Da, retine, doar a declarat, nu a si facut fapta.
Nu e totuna.
Base zice ca nu face plangere penala,probabil ca atunci cand jura pe biblie,nu cu pumnul ci cu palma.Sigur apare cineva care sa o faca,un consilier? :)
Altfel declaratia lui nu are nici un sens,a insistat ca a fost "impiedicat" sa isi exercite mandatul.Sa vezi acum zbierete ca e lovitura de stat.Eu vreau sa se bata,eventual in direct la TV.
---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
PS: Ce inseamna "seful statului"?Ce functie e asta si unde e ea definita?Judecatorii astia pe ce lume traiesc de viseaza "sefi"?
"In urma deliberarilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constitutionala a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte, generat de actiunea Guvernului si a primului-ministru de a-l exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie 2012.
In exercitarea atributiilor constitutionale, presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului. Aceasta atributie poate fi delegata de catre presedintele Romaniei, in mod expres, primului-ministru.
Argumentatia retinuta in motivarea solutiei pronuntate de Curtea Constitutionala va fi prezentata in cuprinsul deciziei, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Decizia este definitiva si general obligatorie si se comunica presedintelui Romaniei si Guvernului", se arata in comunicatul CCR, remis Ziare.com.
laleauaneagra
28-06-12, 16:19
Păi unii dintre noi au rămas pe baricade, nu şi-au uitat originea ...
sincer daca vrei adevaru...fac ceva pe ea origine,chiar nu ma mandresc deloc cu ea....apropo ea cam vine din padure....depinde care varianta credem,aia cu moluste sau aia cu maimuta
apropo.......o tot dati cu origini,nationalism,eroi si mai stiu eu ce....deja e aiurea
probabil ca va place situatia in care santeti,familia va sta bine,nu duceti grija mancari,bani de concedii sant
astea le o spun celor ce o dau cu origini si EU SANT ROMAN.........celor ce au ramas si merg pe acest drum,tac din gura si inghit....RESPECT
eu ma 3 case in ro si un statu social foarte bun atat pe timpul lui ceasca cat si acum......insa urasc ce se intampla in ro si cu romani.....cum de sa putu ajunge in halu asta....urasc spaga...urasc birocratii...urac vecini si nu numai care iti poarta grija...urasc multe
tatal meu a plecat in germania in 89.........nu cunostea decat o persoana si a luat totu de la zero
eu am plecat.......nu cunosteam decat o persoana si am luat totu de la zero
in fine sant multe de discut pe aceasta tema si nu prea are treaba cu varza de bruxelles
Si atunci de ce te mai stresezi?Lasa lumea sa isi piarda timpul daca asa vrea.:)
laleauaneagra
28-06-12, 16:40
dece ma stresez???????????
de voi ca va tot vaitati....:)
da noi nu ne vaitam!!! noi aici savuram momentu!! :cool2: :drunk:
bine ca nu a mers "el presidente" bas(in)escu
oricum, se va consola cum stie el mai bine
Step 1:
http://www.youtube.com/watch?v=QNMGD9gX2zs
Step 2:
http://www.youtube.com/watch?v=C5D-F6zJu5I
Step 3:
http://www.youtube.com/watch?v=i0iEpeqtYi8
Step 4:
http://www.youtube.com/watch?v=1W33EXq3d24
Da, retine, doar a declarat, nu a si facut fapta.
Nu e totuna.
- a facut declaratii public si a si facut fapta
- a primit dis de dimineata insigna pentru a putea participa la summit
ce facea daca dupa amiaza zbura Basescu la Bruxelles ? scotea insigna si o inmana presedintelui Romaniei ?
la intoarcerea de la Bruxelles, minifermierul fictor tonta o sa fie arestat pe aeroport sper :-))
completare
8 motive pentru care Băsescu nu a mers la Consiliul European de la Bruxelles
• Bruxelles i se pare un oraş scump
• Mai bine stă acasă, ce-i trebuie lui balamuc?
• Oricum a mai fost acolo şi ştie cum e, să se mai ducă şi ăştia tineri
• După ce a aflat că sunt acolo şi Ponta, şi Marga şi ambasadorul la Bruxelles, Băsescu a zis că nu se mai duce intr-un loc aşa de plin de romani, că e acelaşi lucru dacă stă acasă
• Nu vrea să mai meargă nicăieri cu ochelaristul, că ştie că din cauza ăluia nu agaţă nimic
• Preferă să aştepte următorul premier, că ăsta e prea plin de el
• S-ar fi dus cu vaporul, dar ajunge greu, poate şi din cauză că Bruxelles nu e port
• N-avea drum pe acolo sursa (http://www.timesnewroman.ro/politic/7480-8-motive-pentru-care-traian-basescu-nu-a-mers-la-consiliul-european-de-la-bruxelles)
http://www.timesnewroman.ro/plugins/content/jumultithumb/img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvOC1tb3RpdmUtcGVudHJ1LWNhcmUtQmFzZXNjdS1udS1hLW1lcnMtbGEt Q29uc2lsaXVsLUV1cm9wZWFuLWRlLWxhLUJydXhlbGxlcy5qcGcmYW1wO3c9ODAwJmFtcDtoPTYwMCZhbXA7cT0xMDA=
Vezi ce soluţie a găsit Ponta să poată participa la Consiliul European
După revoltătoarea decizie a Curţii Constituţionale, care a confirmat că şeful statului este, intr-adevăr, Traian Băsescu şi el trebuie să meargă la Bruxelles, premierul Victor Ponta a găsit o soluţie ingenioasă pentru a participa la şedinţa CE. sursa (http://www.timesnewroman.ro/politic/7477-vezi-ce-solutie-a-gasit-ponta-sa-poata-participa-la-consiliul-european)
http://www.timesnewroman.ro/images/stories/Victor_Ponta.jpg
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:14 ----------
Vezi ce soluţie a găsit Ponta să poată participa la Consiliul European
hehehe, fonta a fost confundat de niste ziaristi :-) au crezut ca e presedintele Romaniei :-) el a raspun i"m not :-))
io nu cred in aceasta confuzie, cred mai mult ca au facut-o intentionat :-))
ce facea daca dupa amiaza zbura Basescu la Bruxelles ? scotea insigna si o inmana presedintelui Romaniei ?
la intoarcerea de la Bruxelles, minifermierul fictor tonta o sa fie arestat pe aeroport sper :-))
Cind spui insigna te referi la "badge" ?
Cred ca mai degraba e plasticul ala de la git, n-am mai vazut insigne la intruniri din astea.
In rest, posibil sa ai dreptate, dar fapta de a participa la consiliu nu a fost facuta, am inteles ca miine este, nu ?
Desigur, eu vorbesc doar ipotetic, e clar ce a facut Ponta.
IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU
Multumim domnule Presedinte Traian Basescu pentru ca ati reprezentat cu succes STATUL ROMAN, fiind de aproape 8 ani garantul democratiei, independentei nationale, al unitatii si integritatii teritoriale a tarii.
Va felicitam pentru implementarea Reformelor si pentru calea democratica pe care conduceti Romania in ciuda fortelor ostile care inca de la primul mandat v-au impiedicat sa va desfasurati activitatea in directia dorita de intreaga tara.
Va multumim ca in intreaga Dumneavoastra activitate ati vegheat la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice si va precizam ca suntem alaturi de Dumneavoastra, ca sa va exercitati prerogativele in continuare. Avem nevoie mai mult ca oricand de ca Dumneavoastra sa exercitati functia de mediere intre stat si societate si intre puterile statului si sa ne reprezentati in fata intregii lumi.
Va felicitam pentru ca puneti inaintea oricarei probleme personale si politice grija pentru Romania si pentru cetatenii acesteia si va asiguram de tot sprijinul nostru. Prin actiunea Dumneavoastra de a nu participa la Summitul de la Bruxelles ati dovedit inca odata ca Presedintele Nostru este puternic punand pe primul plan preocuparea fata de imaginea Romaniei in lume.
Este momentul ca urmand exemplul Dumneavoastra sa fim si noi puternici, sa va dovedim ca va sprijinim, ca luptam pana la capat pentru mentinerea democratiei in tara noastra.
Suntem alaturi de Dumneavoastra si va sprijinim in orice demers pentru continuarea reformelor, realizarea unui stat democratic puternic, pentru o imagine buna a Romaniei in lume, cresterea nivelului de trai al populatiei si pentru incetarea abuzurilor comise de Guvernul Ponta care incearca sa cucereasca integral puterea in stat.
SUNTEM ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU!:oops:
Uau,cine a scris oda asta inchinata conducatorului iubit?Gretos.:)
Andreea Ionescu....şi cred că are mulţi....cai frumoşi
http://www.petitieonline.com/il_sprijinim_si_ii_multumim_lui_traian_basescu
Foto de grup la intalnirea de la Bruxelles ... al nostru ca bradu :clap:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/311578_10151224850064746_2026462055_n.jpg
A califica atitudinea premierului Ponta drept obstrucţionistă şi ilegitimă şi a face pasul inapoi ca să nu fie compromisă Romania la Bruxelles poate fi o dovadă de inţelepciune şi eleganţă. Dar cand ani de zile şi-a obişnuit supuşii cu politica de cap in gură, de lovituri golăneşti sub centură, conducandu-se după deviza leninistă kto kavo, care pe care, gestul acesta ii va fi interpretat lui T. Băsescu mai degrabă ca semn de slăbiciune, de frică. Mai ales după ce V. Ponta a avut grijă să-l ameninţe cu suspendarea in caz că se duce şi el la Bruxelles. Dacă derbedeul cartierului ajunge să se plangă celorlalţi meseni că i s-a ocupat in mod nesimţit scaunul la carciumă e semn că e pe ducă, nu că a devenit inţelept.
A afirma insă că tu, Traian Băsescu, ai creat o bună imagine Romaniei in UE, pe care o strică acum V. Ponta, e o inchipuire de sine penibilă. O să-i simtă cineva lipsa lui T. Băsescu la Bruxelles? Ce să intineze Ponta, statutul de neam prost al Europei, băgat in seamă de nimeni pe care şi l-a conturat cu talent T. Băsescu? Va inlocui doar incultura şi incompetenţa diplomatică ale preşedintelui Romaniei cu faima de plagiator, de hoţ, inaintemergătoare premierului Ponta. Ambele personaje sunt o pacoste pentru imaginea Romaniei.
In clipa de faţă, imagine favorabilă Romaniei la Bruxelles face „peştele cel mare”, Adrian Năstase, băgat ras, frezat şi imbujorat la Rahova, după cateva zvarcoliri in undiţă.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/imaginea-romaniei-la-rahova-9792875
CTP le mai nimereste cateodata,banuiesc ca acum se gasesc cativa sa il faca cu ou si otet.Spor.
100% corect ... CTP este un fin observatoar al vietii politice .
Foto de grup la intalnirea de la Bruxelles ... al nostru ca bradu :clap:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/311578_10151224850064746_2026462055_n.jpg
Cred ca nici nu-i trecea lui prin minte unde o sa petreaca el vara si speram craciunul lu' 2012 :)
Ai luat poza in serios ... este un fake :clap: Ponta este acolo .
E caldura si la noi :) nu am observat mai e si data acolo,inca o bere nonser ! :drinks:
Si totusi,cand trebuie respectate deciziile CCR si cand nu?
Discutiile despre majorarile salariale din sectorul public, incepand cu 1 ianuarie 2011 , pierd din vedere un aspect esential , si anume decizia prin care Curtea Constitutionala a declarat legala reducerea unitara a acestor salarii cu 25%.
In documentul respectiv, judecatorii CCR atrag atentia ca legea respectiva este consti*tutionala, dar cu anumite observatii. Mai exact, incepand cu 1 ianuarie 2011, cuan*tumul salariilor sa revina la nivelul anterior adoptarii acestor masuri de diminuare.
http://www.incomemagazine.ro/articol_51842/decizie-ccr-salariile-bugetarilor-trebuie-sa-creasca-cu-25-de-la-1-ianuarie-2011.html
Sau:
Invitat, miercuri, la postul public de radio, preşedintele Traian Băsescu a avertizat că, indiferent de decizia Curţii Constituţionale privind legea care ingheaţă pensiile şi salariile in anul 2012, "bani nu există".
http://www.realitatea.net/basescu-avertizeaza-indiferent-de-decizia-ccr-bani-pentru-pensii-si-salarii-nu-exista_887306.html
Si decizia curtii nu a contat.:)
stargate & mar1us - daca si-n poezie se zice ca Umbra lui Mircea e la Cozia este posibil din cauza pixelului albastru transpus peste flacara violet sa fie si Umbra lui Nastase la Bruxelles :)...
aici se adevereste blestemu lui Base - bantuite-ar sa te bantuiasca !mentoru din plagiat! :cool2:
.Joseph Daul, presedintele grupului popularilor europeni (PPE) se declara "profund ingrijorat" de nerespectarea statului de drept in Romania si afirma ca este "neplacut surprins" sa afle ca "Victor Ponta a ignorat decizia Curtii Constitutionale cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European".
"Sunt profund ingrijorat de nerespectarea statului de drept in Romania. Am fost extrem de neplacut surprins sa aflu ca Victor Ponta a ignorat decizia Curtii Constitutionale cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European. In plus, nefiind multumit de aceasta decizie, a mers mai departe, trecand Monitorul Oficial, care ar fi trebuit sa publice decizia respectiva in scopul intrarii acesteia in vigoare, sub autoritatea Guvernului", afirma Daul, intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Acesta ii transmite lui Victor Ponta ca "nimeni nu este mai presus de lege" iar "legile sunt create pentru a fi respectate, nu comentate sau modificate atunci cand acestea nu servesc interesul primului- ministru".
Liderul popularilor europeni reaminteste ca, in conformitate cu standardele europene si jurisprudenta, "premierul roman nu poate conduce un guvern al unei tari a Uniunii Europene in cazul in care a comis o frauda in obtinerea gradului sau universitar".
"Aceasta chestiune trebuie sa fie clarificata cat mai curand posibil, deoarece nu este pusa in joc doar credibilitatea unui stat membru, ci credibilitatea Uniunii Europene ca intreg. Sper ca nu se va schimba o lege sau recurge la amenintarea oficialilor comisiei de ancheta, in scopul acoperirii presupusei fraude", avertizeza acesta.
"Aceste practici ma fac sa ma intreb daca nu cumva democratia din Romania este grav amenintata. Voi cere o dezbatere in Parlamentul European pe acest subiect", adauga Joseph Daul.
sursa Hotnews
Impertinențele KMKZ cu ocazia Consiliului European
Dacă era Becali președintele Romaniei, Ponta ar fi avut pretenția să meargă el la Muntele Athos.
Alo… bre, nea Consiliu’ European! Trage matale un scăunel mic la masă. Că domnu’ preşedinte Băsescu o să vină cu un tip mai inalt, nu-l ştiţi dvs.
Băsescu intră la Consiliul European exact in momentul in care incep lucrările. Fiind grabă mare, poate scăpa cu biletul de intrare nerupt. După un sfert de oră, iese chipurile să fumeze o țigară. Se lasă ștampilat pe mană de bodyguardul de la intrare și ii dă biletul lui Victor Ponta. Pe schema asta, pe vremea mea intram in discotecă doi cu un singur bilet. De ce e nevoie de Curtea Constituțională pentru o problemă atat de simplă?
Ponta va cere azi trecerea Consiliului European in subordinea guvernului. (by Lucian Pistol)
Pentru cei de la Consiliul European lucrurile sunt clare: “Dacă nu intră Traian Băsescu pe geam, intră doctorul pe uşă”.
Ca să poată participa şi Ponta, dar şi Băsescu, la lucrările lui, Consiliul European urmează să infiinţeze nişte locuri cu plată.
Consiliul European le va cere scuze lui Băsescu şi Ponta pentru lipsa de locuri disponibile la lucrări şi le va promite că nu se va mai intampla. După acest Consiliu, se va elibera un loc, cel al Greciei. - sursa (http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/impertinentele-kmkz-cu-ocazia-consiliului-european/)
http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2012/06/basescu-si-ponta.jpg
Or, un june premier care si-a recunoscut, fie si cu jumatate de gura, furtul de cuvinte si idei si insusirea frauduloasa a unui titlu academic, afirmand ca el unul e gata sa renunte la titlul de doctor nu e, in mod cert, acest om de stat.
Imperativ ar mai fi fost ca, in cercul liderilor europeni, sa se prezinte un demnitar roman care nu e certat la cutite cu justitia din propria sa tara, relateaza Deutsche Welle (http://www.dw.de/dw/article/0,,16056913,00.html).
Da' cine e certat cu justitia la cutite?
de fapt nu e certat cu justitia... mai rau ... a pus la colt cea mai inalta instanta din Romania si din orice stat democratic - Curtea Constitutionala
Acuma ca obraznicul ponta:) a fost deja la consiliul Europei,zic sa schimbam titlul topicului in de ce so dus ponta si nu base ? :lol:
de fapt nu e certat cu justitia... mai rau ... a pus la colt cea mai inalta instanta din Romania si din orice stat democratic - Curtea Constitutionala
Inalta Curte de Casație și Justiție (fostă Curtea Supremă de Justiție) este instanța supremă !
P.S.
Vis-a-vis de relatiile dintre institutiile statului curiosii sunt rugati sa studieze un pic de drept.
Sunt relatii de COLABORARE si nu de subordonare.
Colaborarea este cuvantul care defineste relatiile dintre Presedinte si Guvern in exercitarea atributiilor de politica externa.
Presedintele reprezinta statul in relatiile externe si, in aceasta calitate, el incheie tratate internationale care au fost negociate anterior de Guvern (http://www.infolegal.ro/tag/guvern/) prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe sau al altor departamente interesate, si sub rezerva ratificarii lor de catre Parlament. Potrivit art. 91 alin. (1) din Constitutia republicata: „Presedintele incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, intr-un termen rezonabil. Celelalte tratate si acorduri internationale se incheie, se aproba sau se ratifica potrivit procedurii stabilite prin lege”. La acest articol, fata de varianta initiala din 1991, cu ocazia revizuirii s-au adus doua modificari esentiale:
termenul fix de 60 de zile, in care Presedintele trebuia sa trimita tratatul spre ratificare Parlamentului, a fost inlocuit cu sintagma „termen rezonabil”, sintagma fiind consacrata si prin Conventia europeana a drepturilor omului;
textul constitutional, asa cum a fost completat, permite o delimitare clara intre tratatele internationale, negociate de Guvern si semnate de Presedinte (http://www.infolegal.ro/tag/presedinte/), si celelalte tratate si acorduri internationale, care se negociaza de experti ai diferitelor ministere, fiind semnate de ministrii de resort sau, dupa caz, de ministrul de externe ori aprobate de catre Guvern. Semnatura Presedintelui nu va avea nicio relevanta daca Parlamentul nu va ratifica acel tratat, Presedintele fiind doar obligat sa-l trimita Parlamentului intr-un termen rezonabil.
Potrivit alin. (2) al art. 91 din Constitutie, Presedintele acrediteaza si recheama reprezentantii diplomatici ai Romaniei si aproba infiintarea, desfiintarea sau schimbarea rangului misiunilor diplomatice. Propunerile apartin Guvernului, avand in vedere faptul ca, potrivit prevederilor art. 102 din Constitutie, Guvernul este cel care asigura realizarea politicii externe a tarii. De altfel, conform art. 100 din Constitutie, decretele de acreditare si rechemare a reprezentantilor diplomatici ai Romaniei in strainatate sunt contrasemnate de catre prim-ministru, avand in vedere ca responsabilitatea in materie de politica externa revine ambilor sefi ai executivului. Din acest motiv, cei doi sefi ai executivului trebuie sa colaboreze si sa se puna de acord asupra persoanelor care vor reprezenta statul roman in strainatate. In acest sens, Parlamentul – prin comisiile sale de politica externa ale celor doua Camere – emite un aviz consultativ asupra candidatilor propusi, insa decizia finala apartine sefului statului si prim-ministrului, care semneaza, respectiv contrasemneaza decretul de numire in functie. Pornind de la teza potrivit careia politica externa este o dimensiune a administratiei publice, in literatura juridica romaneasca s-a sustinut ca modalitatea in care este implicat Presedintele Romaniei in acest domeniu, „indeosebi drepturile si obligatiile stabilite in procedura incheierii tratatelor internationale”, este caracteristica regimurilor parlamentare.
Parca Pontanela are ceva studii de drept, fie si copiate ( nu-i cum in drept, cartile din carti se scriu ) spre deosebire de marinar care l-a plagiat cronic doar pe Johnny Walker!
si mister Ponta nu stie asta ? ieri a declarat de la Bruxelles ca respecta hotararea CCR si ca asteapta sa vina presedintele la summi si ca doar in momentul in care acesta nu vine, el o sa-l inlocuiasca
dageaba s-o dus...
Umilitor! Victor Ponta, ignorat pană şi de Fuego la Bruxelles:haha1:
Premierul Ponta o ţine din umilinţă in umilinţă. Ultima dintre ele – şi probabil cea mai deranjantă – s-a intamplat la Bruxelles, unde Ponta a fost ignorat complet de Fuego. Vizibil fericit de intalnirea cu rapsodul roman, Ponta a vrut să-i strangă mana şi să-i ceară un autograf, insă Fuego s-a comportat ca şi cum nu l-ar fi văzut pe premier.sursa (http://www.timesnewroman.ro/politic/7485-umilitor-victor-ponta-ignorat-pana-si-de-fuego-la-bruxelles)
http://www.timesnewroman.ro/images/stories/ponta_ignorat_de_fuego_la_bruxelles.jpg
Daca nu si-a inpodobit si el bradu' :)
Cred ca nici nu-i trecea lui prin minte unde o sa petreaca el vara si speram craciunul lu' 2012 :)
Mai bine v-ati uita la sigla intalnirii ca sa pricepeti mai bine cum stau lucrurile.
Ochiul nu e fake si nici o coincidenta!
E la vedere in toata splendoarea lui!
Neosclavul de rand mai are de invatat.
P.S. Vedeti si felul in care il saluta anumite personaje pe Pontagruel.
Nu detaliez cine cu cine se bate, razbelul e foarte serios si nu-l vad bine pe timonier deloc.
Marinaru' si-a pus in cap " zidarii " europeni.
Asta nu inseamna ca Base nu ne-a vandut de cand a venit la putere.
Din contra.
El e campionul vanzarii de suveranitate.
nenea Tavi, ne lasi bre cu tehnica matale de spalare a creierului ?
la impodobit dar asa - ca e mai amarat - cu niste foi (le-a gasit si el in servieta) - scria pe ele decizia Curtii Constitutionale si oricum nu prea a priceput el la ce sunt bune ; sa gandit ca le-a bagat Daciana Sarbu sa isi ipacheteze in ele sandwichu :)
nenea Tavi, ne lasi bre cu tehnica matale de spalare a creierulzi ?
Un lucru se spala ca sa devina curat!
Dar uneori acestea raman jegoase, asa ca le arunci!
Eu sper, totusi, ca lumea sa-si curete creierul si sa gandeasca!
http://www.youtube.com/watch?v=EhKD7cJVZJI&feature=relmfu
Macar sa rezolve treaba cu Shengen...
Sa credem ca ponta nu a facut doar prostii acolo ?
nu cred ca avea ce sa strice Ponta la Bruxelles, in afara de imaginea lui datorita plagiatului
e un tip prezentabil si cred ca stie sa se comporte
rau este faptul ca este condus de mafia pesedista
@ luky tu chiar crezi ca aia de la consiliu European sunt prosti ? Pai tu daca stii despre unul a fost angajat cu pile la un magazin de electronice de ex si el habar nu are de electronica/it,bineinteles are si o diploma in electronica/it plagiata si intri in magazin si vrei sa cumperi un laptop sa zicem,te duci la el si-ai ceri un sfat ?
Pai cam asa e si acolo daca aia stiu ca a furat sa ajunga in virf cum sa-l mai bage in seama?
@ luky tu chiar crezi ca aia de la consiliu European sunt prosti ?
Pai cam asa e si acolo daca aia stiu ca a furat sa ajunga in virf cum sa-l mai bage in seama?
si cei de la CE sunt hoti, diferenta e ca fura fara sa aflam
toti sunt intr-un fel sau altul corupti
ai uitat de escapadele lui Berlusconi ?
Epica plagiata pt. curiosi
Pentru Traian Băsescu, ziua de miercuri a fost un adevărat coşmar, deşi decizia Curţii Constituţionale il favoriza in bătălia reprezentării Romaniei la Bruxelles.
El a fost vizitat inopinat, la Cotroceni, de către ambasadorul SUA, Mark Gitenstein.
Conform surselor , evreul american a intrat pe poarta Palatului Cotroceni cu citeva minute inainte de a-şi face apariţia Traian Băsescu, de la un dejun oferit de ambasadorul Danemarcei la Bucureşti, la reşedinţa sa, cu prilejul incheierii preşedinţiei daneze a Consiliului Uniunii Europene.
La acel dejun se dusese direct de la aeroport, la intoarcerea de la Istanbul. ( despre asta altadata )
Astfel, in jurul orelor 14,30, cei doi s-au inchis, bot in bot, in cabinetul prezidenţial, circa 25 de minute, intr-o discreţie totală. Birfa din palat spune că Matrozului i s-a ordonat, de către stăpinii săi de la Washington, să stea acasă şi să nu efectueze deplasarea la Bruxelles.
Cert este că la plecarea oaspetelui aducător de veşti proaste a rămas un Traian Băsescu isteric, aflat intr-o stare de nervi vecină cu nebunia.
Stare explicabilă, dacă ne gindim la faptul că americanii i-au arătat, incă o dată, in favoarea cui inclină balanţa.
In plus, orgoliul bolnav al lui Traian Băsescu a primit o grea lovitură.
Acelaşi orgoliu a trebuit să mai aibă parte de o grea incercare.
Toată după-amiaza zilei de miercuri, consilierii prezidenţiali au inroşit firele de telefon, vorbind la diverse niveluri, la Bruxelles, şi făcind diligenţele necesare includerii Matrozului pe lista participanţilor la reuniune.
In zadar.
( Chiorul minte cand il acuza pe Ponta, nu s-a hotarat la Bucuresti cine sa reprezinte Romania, dovada si modul placut in care a fost primit premierul nostru )
In final, in jurul orelor 20, Băsescu a ţinut o şedinţă cu consilierii, pentru a vedea rezultatele acestor demersuri.
Concret, lacheii de la Cotroceni i-au spus Chiorului că tot ce au reuşit să obţină a fost accesul la intilnire, dar va trebui să ia loc pe una din poziţiile din sala Consiliului rezervate unuia dintre miniştrii de Externe, sau Integrării Europene, din delegaţia romană condusă de Victor Ponta.
Atat si nimic mai mult.
Asa au hotarat arhitectii.
El nu e nici macar zidar dar se crede calfa.
Sala Consiliului este aranjată, după un protocol strict, iar locurile delegaţiilor ţărilor participante sint ierarhizate intr-o ordine de precădere, incepind cu şeful delegaţiei, urmat de ministrul de Externe şi continuind cu ceilalţi membri.
Astfel, chiar dacă Traian Băsescu ar ocupa scaunul ministrului de Externe, va apărea inferior lui Victor Ponta, ceea ce i s-a părut inacceptabil.
In aceeaşi situaţie penibilă s-a pus şi preşedintele Poloniei, in urmă cu ciţiva ani, cind o dispută cu premierul l-a adus in poziţia de a nu conduce delegaţia oficială la un Summit.
Revenind la şedinţa de la Cotroceni, sursele spun că Traian Băsescu a tunat şi a fulgerat mai bine de jumatate de oră, după care s-a ridicat, foarte nervos, de pe scaun şi a părăsit sala, fără a da eventuale dispoziţii cu privire la notificarea obligatorie a prezenţei sale la reuniune lasand slugile buimace.
Notificarea trebuia făcută organizatorilor pină joi, 28 iunie 2012, orele 11 (fusul orar al Bruxeles-ului).
De aici si balbele date pe EVZ si alte canale controlate de marinar.
Calvinul e disperat si speriat deopotriva.
Arhitectii i-au hotarat soarta.
Ca lui Ceausescu, se gandeste in sinea lui.
Matrozul e disperat insa e decis sa nu cedeze puterea!
Daca a pierdut-o e terminat.
Penal.
Sacrificarea lui Nastase produce efecte.
Cu deosebita stima,
Un plagiator cu diploma
( Ceausista )
:)
P.S.
Plagiatul s-a fasait.
Astazi va pierde si partidul cu care a furat.
Blaga e zidar!
:dance:
pai totusi a spus un adevar piratul in discursul sau===>citez aproximativ " de 8 ani in coace nimeni nu la impiedicat sa isi exercite puterea", deci acum l-a impiedicat licuriciul cel mare, dar el a spus oamenilor ca Ponta si guvernul lui a facut aceasta
voi chiar luati de bun ce a scris nenea Tavi mai sus ? chiar sunteti copii ?
cine-l cunoaste, stie ca este cel mai mare dezinformator existent :-))
cine poate relata despre ce au discutat presedintele si ambasadorul USA ? cu siguranta nu 007/Ro
daca si-au luat mainile (de sustinere) de pe base americanii o sa vedem destul de curand
nu stiu daca spune adevarul @007 dar pare plauzibil , pentru ca stim cat de determinat este piratul si ca nu lasa de la el, adica niciodata pana acum nu l-am vazut pe base sa renunte si acum asa a parut ca a renuntat el , desi a vrut sa arate ca defapt Ponta nu a trimis hartiile cu delegatia lui la CE
nenea Tavi aka 007/Ro face pe lupul moralist, incercand sa ne spele inteligentia folosind metode de dezinformare :-) chiar dansul plagiaza articole din ziare, le aduce aici si ne lasa sa credem ca-i apartin :-(( rusinicaaaaa.....
Pentru Traian Băsescu, ziua de miercuri a fost un adevărat coşmar, deşi decizia Curţii Constituţionale il favoriza in bătălia reprezentării Romaniei la Bruxelles.
El a fost vizitat inopinat, la Cotroceni, de către ambasadorul SUA, Mark Gitenstein.
Conform surselor , evreul american a intrat pe poarta Palatului Cotroceni cu citeva minute inainte de a-şi face apariţia Traian Băsescu, de la un dejun oferit de ambasadorul Danemarcei la Bucureşti, la reşedinţa sa, cu prilejul incheierii preşedinţiei daneze a Consiliului Uniunii Europene.
http://img38.imageshack.us/img38/8379/007co.png
In final, in jurul orelor 20, Băsescu a ţinut o şedinţă cu consilierii, pentru a vedea rezultatele acestor demersuri.
Concret, lacheii de la Cotroceni i-au spus Chiorului că tot ce au reuşit să obţină a fost accesul la intilnire, dar va trebui să ia loc pe una din poziţiile din sala Consiliului rezervate unuia dintre miniştrii de Externe, sau Integrării Europene, din delegaţia romană condusă de Victor Ponta.
http://img59.imageshack.us/img59/8497/007c2.png
Consecventul Ponta despre CCR, inainte și după
INAINTE (2011)
Victor Ponta: ”Era legată de declarația președintelui Băsescu, pe care eu o consider inadmisibilă, aceea că și dacă va spune Curtea Constituțională că trebuie dați niște bani inapoi, domnia sa n-o va face. Un președinte al Romaniei nu are voie să facă astfel de declarații. Asta este o dovadă de iresponsabilitate. Un președinte al Romaniei care face o declarație publică trebuie să ințeleagă care-i mesajul. Dacă el transmite populației << Dom’le, Curtea Constituțională sau instanțele spun ceva, eu nu le respect >>, ce va ințelege orice cetățean? Că nici el nu trebuie să respecte nici o decizie a instanței, asta inseamnă un stat anarhic și practic ne afectează pe toți. Nu poți să fii președinte dacă ești iresponsabil.”
DUPĂ (2012):
Victor Ponta: ”Din păcate, acea majoritate care aparține in mod politic domnului președinte Traian Băsescu in cadrul Curții Constituționale n-a făcut altceva decat să ne oblige pe noi toți să acceptăm că președintele conduce toate instituțiile acestei țări, ceea ce este evident impotriva Constituției și impotriva voinței oamenilor. Consider că am obligația, alături de Parlamentul Romaniei, să incercăm să deblocăm această situație și singurii care pot să decidă pană la urmă sunt cetățenii Romaniei. Noi avem pe de-o parte Guvernul, Parlamentul și milioanele de voturi ale celor care au incredere in noi, iar președintele are cinci judecători numiți știți foarte bine cum și care transpun in decizii tot ceea ce-i convine intr-un anumit moment președintelui Traian Băsescu. In felul acesta nu putem funcționa. Vreau să vă anunț că evident maine voi merge la Bruxelles. Am legitimitatea dată nu de cinci judecători numiți de mine pe criterii politice, ci de Parlamentul Romaniei.” - sursa
(http://www.kmkz.ro/recomandari-2/tepe-recomandari-2/consecventul-ponta-despre-ccr-inainte-si-dupa/)
startrek stai nitel ca vine nenea Tavi si-ti demonteaza aceasta teorie :-)) ocultele sunt vinovate :-))
Oculta nu e vinovata.
Doar decide la varf.
Basescu out!
Vom avea din nou alegeri simultane.
Ce se mai vantura prin presa?
Acum dupa ce s-a pus si omul care trebuie la PDL, un zidar de nadejde care va reconstrui partidul din temelii.
E important pt. show-ul care urmeaza.
" In paralel cu procedurile privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, USL va iniţia şi inlocuirea lui Vasile Blaga de la Senat şi a Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor.
In acest fel, dl Blaga, proaspat ales la conducerea PDL, va avea mai mult timp pentru campania electorală a PDL, iar dna Anastase, vrea să se mărite, deci va avea timp pentru aceste preocupări”
Interesante randuri...dar si mai interesante vor fi zilele care urmeaza.
Plagiatul este o mare fasaiala, bun doar de fitil.
Loviturile grele, adevarate, abia de acum incep.
Cu zguduiala.
Doar nu-si inchipuie nimeni ca vor lasa intelimatul la presedintie pe mana oricui.
Poate ma insel....poate nu.
Eu nu am informatii la prima mana ca cei de afara, ce sa-i faci?!
:clap:
P.S.
Sa vedeti miscari si epurari la PDL!
Deja unii pleaca total nemultumiti, injurand.
Dar au cu ce!
Cai multi!
007...daca il compari pe pontac cu base esti de tot risul..
pai base e lup napirlit...ponta doar o gluma de prost gust.......
....probabil, in sinea ta chiar crezi ca guvernul ungureanu a picat contrar vointei lui base...te inseli rau de tot:ha:
LE.nu cred ca nu ai informatii..doar ca nu ai toate datele:cool2:
MRU a picat datorita tradatorilor din partid - aia care isi cautau un loc sigur pt. viitoarele alegeri
mai mult ca sigur ca si-au luat teapa :)
luki ,lasa ca din germania totul; pare roz bombon[el]/daca ai trai aici nu ai mai zice nimic/astia dupa doua luni se cred deja mai curati mai proaspeti ca si cind ei nu au facut praf romania timp de trei ani/nu=mi doresc decit sa stea la parnaie toti aia de ne-au imprumutat pina cind platim imprumutul:clap:
007...daca il compari pe pontac cu base esti de tot risul..
Asa sa fie!
Mai bine sa radeti de mine decat sa radeti singuri sau in oglinda...
Eu prefer sa rad la urma...
Pana una alta titlul actualizat al thread-ului este,
Cine a fost la Bruxelles?
Nasol!
http://www.youtube.com/watch?v=FR4T16p-79c&feature=related
P.S. Legat de ras
Mai sunt si unii naivi care-mi scriu pe PM. si care chiar au reusit sa ma emotioneze.
Luati-o daca vreti ca o lipsa de modestie dar eu am tinut sa le multumesc tuturor celor care-mi scriu, indiferent de forum, blog, etc.
Va multumesc din suflet tuturor, inclusiv celor care au dat like sau dislike la randurile mele.
Va salut cu respect!
Stimate domnule 007,
Daca sunteti acel 007 ma simt onorat ca-mi acordati atentie si-mi cititi randurile!
Lucrez in sectorul pe care l-ati condus cu profesionalism cu mai multi ani in urma.
Sunteti o legenda si aveti respectul meu si al tatalui meu deopotriva care v-a cunoscut in tinerete cand erati capitan!
M-a rugat sa va invit la noi!
Veti avea o surpriza, sper placuta, sa aflati cine este!
V-ati cunoscut bine!
Eu sper sa va calc pe urme si sa pot face si eu macar in parte ceea ce ati facut dvs. pt. Romania.
Telefonul meu este 07XX XXX XXX
Va multumesc din suflet!
Cu placere!
cica stranierii din pdl "foarte multumiti "de primirea facuta de pdl-ii din romanica au parasit sala de plen/se ginesc cu groaza la cite baxuri de whisky trebuie sa cotizeze acum ca s-au inmultit gurile nesatule de mari sefi
Pana una alta titlul actualizat al thread-ului este,
Cine a fost la Bruxelles?
-------------------------------------------------------
A fost anganfatu
poţi să-i zici si prostu usl-ului
daca se contrazice singur de atatea ori cum poţi sa-l numeşti ?
Il poti numi chiar Basesc.:)
http://youtu.be/PO48cFeUrpU
cica stranierii din pdl "foarte multumiti "de primirea facuta de pdl-ii din romanica au parasit sala de plen/se ginesc cu groaza la cite baxuri de whisky trebuie sa cotizeze acum ca s-au inmultit gurile nesatule de mari sefi
[/URL]
[URL="http://img692.imageshack.us/i/0630152824composite.jpg/"]http://img692.imageshack.us/img692/8849/0630152824composite.jpg (http://img864.imageshack.us/i/0630190038composite.jpg/)
http://img864.imageshack.us/img864/4959/0630190038composite.jpg (http://img864.imageshack.us/i/0630190038composite.jpg/)
O fi stiut el boc de ce se retrage la Cluj ...
Valentin Stan, un nou atac la adresa premierului: „Ponta a avut cea mai dezastruoasă prestație la un Consiliu European din istoria UE” (http://www.b1.ro/stiri/politica/valentin-stan-un-nou-atac-la-adresa-premierului-ponta-a-avut-cea-mai-dezastruoasa-presta-ie-la-un-consiliu-european-din-istoria-ue-32062.html)
Victor Ponta a fost atacat din nou la televiziunea de partid, Antena 3 :oops:. „Impostor penibil sau şmenar ieftin”. Acestea sunt doar cateva dintre apelativele folosite de moderatorul Valentin Stan la adresa premierului.
Cea mai dezastruoasă prestație la un Consiliu European din istoria Uniunii Europene s-a comis de către romani și este vorba de brava delegație condusă de primul ministru al țării, Victor Ponta
Știți că domnul Ponta e prieten cu Hollande, președintele Franței? Nu vreți să vedeți cum l-a tratat Hollande, pentru că voi credeți că l-a tratat frumos acolo. Știți că domnul Hollande i-a intrecut pe germani la 2 viteze, vrea o Europă pentru cei 17. Vrea să modifice Parlamentul European, pe problematici de zonă euro să voteze doar parlamentarii din această zonă? V-a spus Ponta asta la conferința de presă? Nu. Știți de ce? Pentru că nu știe și n-a avut mandat. N-a negociat nimic și s-a făcut de ras
In cateva zile va fi publicată in MO decizia CCR și atunci va fi cel mai umilit om din Europa pentru că asta inseamnă ca s-a fofilat intre momentul deciziei Curții Constituționale și momentul publicării ei in Monitorul Oficial, arătand lumii intregi că este un șmenar ieftin, care reprezintă Romania doar așa, intre două mișcări ale Curții Constituționale, cat să fure și el o poză de familie cu liderii Europei sursa (http://www.b1.ro/stiri/politica/valentin-stan-un-nou-atac-la-adresa-premierului-ponta-a-avut-cea-mai-dezastruoasa-presta-ie-la-un-consiliu-european-din-istoria-ue-32062.html)
:D:haha1:
ps.inregistrarea de pe Antena 3 - http://inregistrari.antena3.ro/view-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html
N-a negociat nimic și s-a făcut de ras
Pai nu a negociat nimic pt. ca nu s-a negociat nimic.
Si e foarte bine ca nu s-a intamplat.
Stan se crede buricul Pamantului in materie de analiza si o face pe prostul.
Reiau link-ul cu trimitere la ce s-a discutat la Bruxelles.
http://www.youtube.com/watch?v=0mS6ck0qF-I
Se screme si Stan cu un aer de mare scula de bascula sa-si etaleze eruditia.
Daca e sa urmez logica simpla a dusmanilor de moarte ai mogulului Felix, atunci de ce e atacat Ponta pe Antena 3?
Dragut, nu?
Mie, sa spunem ca-mi scapa.
Desi am o explicatie, daca ma gandesc si la demisia lui Voiculescu din Senat.
Se pune de o noua arhitectura politica, post Basescu, in Romania sau a luat-o pe aratura Stan?
Poate e si el vreun gradat si o fi santajat de Base, asa cum a facut-o matrozul si cu marele bard de Bolotesti-Vrancea, numitul Ion Cristoiu, cand l-a extras de la Antene si i-a dat ordin de mutare in cloaca speluncii vechiului securist Paunescu de la B1.
Cum, nu stiati ca si postul B1 este tot al unui mogul fost securist dar trecut din interes ( santaj ) sub comanda Matrozului spre desoebire de Felix pe care nu l-a putut incovoi?
Vai ce omisiune!
Grava!
Ati uitat repede de clanul Paunestilor (http://securitatea.idilis.ro/anchete/anchete-4.htm).
Ia aruncati un ochi aici (http://securitatea.idilis.ro/anchete/anchete-4.htm) ca sa va lamuriti cum e si cu labeunu si trustul aferent pe care si l-a trecut in subordonare marinarul de Anvers care zice ca nu a avut nici o legatura cu Securitatea.
Ce simplu e totul cand esti fost capitan de nava, foat mare bisnitar cu cafea, tigari, video-uri si whiskey si vandut strainilor.
Cine imi da un raspuns argumentat?
Are cineva curaj sa scoata dosarele, acum?
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Scuze, am dublat din greseala acelasi link.
Iata secretul de la B1
Traian Basescu si regele Albert ajuta la promovarea imaginii fratilor Paunescu
http://ziareromania.ro/img/minus.jpg (http://www.ziare.com/stiri/ancheta/traian-basescu-si-regele-albert-ajuta-la-promovarea-imaginii-fratilor-paunescu-811130#) http://ziareromania.ro/img/plus.jpg (http://www.ziare.com/stiri/ancheta/traian-basescu-si-regele-albert-ajuta-la-promovarea-imaginii-fratilor-paunescu-811130#)
http://tb.ziareromania.ro/Traian-Basescu-si-regele-Albert-ajuta-la-promovarea-imaginii-fratilor-Paunescu/d510f3165e80a9af3/240/0/1/70/Traian-Basescu-si-regele-Albert-ajuta-la-promovarea-imaginii-fratilor-Paunescu.jpgFoto: Gazeta de Sud
Marinar vand tara la cheie.
Una din firmele controlate de familia Paunescu, SPET Shipping, va semna miercuri un contract cu compania belgiana Eco Terres, cu ocazia vizitei in Romania a Maiestatii sale Regele Albert al Belgiei.
Bobby Paunescu, fiul lui George Constantin Paunescu, va parafa contractul in prezenta presedintelui Traian Basescu (http://www.ziare.com/basescu/) si a Regelui Albert, informeaza Cotidianul (http://cotidianul.ro/basescu_da_tainul_de_imagine_fratilor_paunescu-90994.html).
El a declarat ca se pregateste sa semneze intr-un cadru festiv contractul si a precizat ca "este vorba de o colaborare in domeniul industrial, un protocol care vizeaza mai multe domenii, dar care deocamdata nu presupune nici un angajament financiar".
Momentul poate fi considerat unul de importanta mai mult mediatica decat economica. Seful statului intoarce astfel serviciile de imagine catre patronii postului de televiziune B1 TV, la care e rasfatat.
In ultimii ani, presedintele Traian Basescu a devenit un obisnuit al postului de televiziune al familiei Paunescu, B1 TV, de unde si-a lansat unele dintre cele mai dure atacuri la adresa adversarilor.
La sfarsitul anului trecut, seful statului a participat la lansarea unei carti cu transcrierea numeroaselor interviuri pe care le-a acordat postului de televiziune B1 TV.
Si asta-i doar o mica piesa din imensul puzzle ...marca Matelot. prin care s-a jefuit cambuza " Romaniei " si s-a dorit si vanzarea navei pe 1 leu dar nu inainte de a fi facuta bucati.
Acum ati inteles si de ce trebuia impartita, nava Romania, adica regionalizata?
E simplu!
Iata si secretul de la Evenimentul Silei
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea publicatiilor "Evenimentul zilei" si "Capital" de catre "S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L", o societate controlata de catre grupul de firme Paunescu.
"Consiliul Concurentei a analizat impactul acestei operatiuni asupra mediului concurential de pe pietele relevante identificate, prin prisma prevederilor Legii Concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice, si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal.
Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate", se arata in comunicatul trimis joi de Autoritate.
"S.C. Editura Evenimentul si Capital S.R.L.", firma infiintata pentru achizitionarea publicatiilor "Evenimentul Zilei" si "Capital", este controlata de George Marius Paunescu, fiind astfel membra a grupului de firme Paunescu.
Publicatiile "Evenimentul zilei" si "Capital" sunt editate de catre S.C. Ringier (http://www.ziare.com/media/ringier/) Romania SRL, parte a grupului international de presa (http://www.ziare.com/media/presa/) Ringier.
Mai credeti ca marinarul e patriot asa cum se declara?
Nu ai sanse fiindca nu faci parte din distributia Circul parlamentului , acesta avand un nou spectacol - Doi pentru Bruxelles
Doar sant actori/circari principali ai tarii si cand alte subiecte/interese nationale "ard" , lor le "arde" de cine se va duce la ........
Daca sus se "joaca" in stilul asta , ce pretentii mai vreti de la restul...........
Victor Ponta a fost atacat din nou la televiziunea de partid, Antena 3 :oops:. „Impostor penibil sau şmenar ieftin”. Acestea sunt doar cateva dintre apelativele folosite de moderatorul Valentin Stan la adresa premierului.
Pai, parca antena 3 pupa in fund USL-ul, nu asa spun unii ?
Pupa, dar mai intai pupa mana stapanului felix care indica care buca trebuie pupata mai mult.
felix baiat destept,sta la cutie zilele astea asteapta sa se limpezeasca apele :cool2:
S-a retras el mai mult fortat (ICCJ). Isi roade unghiile ca n-a putut lua parte la banchet.
Basescu mai are unghii?
:clap:
Va urma un thread cu " Cine merge bulau "?!
http://1.bp.blogspot.com/-WGVzFPwE0Wk/TxO8HY0LV9I/AAAAAAAAC5Q/QKbcTgoK2EI/s640/Funny+photo+Traian+Basescu+Elena+Udrea+Procesul.jpg
Sa fiti iubiti!
Si dupa aia "cine ar fi mers la bulau?"
Nu te impiedica nimeni sa te autodenunti dupa, daca vrei sa ai constiinta impacata!
N-am de ce ptr. ca nu sunt nici usl-ist si n-am nici grade. Alea 5 de pe sticla de bere nu se pun.
Deci cine merge la Brusseles?V-ati lamurit pana la urma? :D
Da' merge cineva la Brusseles?
eu zic ca Roberta il ia pe Blaga de lesa ca tot i s-a pus porecla de buldoc(cainele de paza al democratiei sau a lui base, nu am inteles exact ce apara) o sa mearga acolo sa il parasca pe Ponta ca nu mai plagiaza nimic in ultimul timp
Eu cred ca ar merge si militianu in lesa cu roberta.
Gata cu Bruxelles ... trecem la altele