base e dus/el crede ca nu dar incet incet devine tot mai mic/
Dislikes: 3
Preşedintele Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituţională cu privire la conflictul juridic de natură constituţională privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European, sesizarea urmand să fie discutată miercuri.
Cine va merge la Bruxelles ?
base e dus/el crede ca nu dar incet incet devine tot mai mic/
A citit cineva constitutia si in special atributiile presedintelui si primului ministru? Stie cineva ce se discuta acolo (politica interna/externa, etc)? Eu habar n-am, dar pariez pe Basescu.
Documentatie gasiti aici.
http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=6
Eu spun ca Basescu nu va merge, si asa Sarkozy nu mai e, cine sa-l mai umileasca ?
Din ce am auzit vorbindu-se la TV , in majoritatea cazurilor la Bruxeless merg prim-miniştrii. Boc a plecat ...
Cat de bine se potriveste asta....
Cu toate ca am fost un sustinator al lui Base eu cred ca primul-ministru ar trebui sa fie prezent acolo unde se discuta probleme economice ... DAR pentru ca noi suntem romani si nu am fost in stare sa facem o constitutie care sa clarifice atributiunile fiecaruia trebuie sa facem o politica sterila in loc sa ne ocupam de problemele arzatoare ale natiunii si cand ma gandesc cate promisiunii faceau uselistii.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu ar fi frumos sa mergem si noi la Bruxelex...iar la intoarcere sa trecem pe la Amsterdam pe "Bulevardul Rosu sau Cartierul Rosu" ...
http://guzgan.ro/3250-strada-cu-feli...i-25-poze.html
Ma duc eu,ma sacrific,numai sa fie liniste.![]()
:
pai se duc amandoi ca sunt incapatinati, deci nu ai facut poll-ul bine
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
ponta ar trebui ca sa aflam ce le răspunde ziariştilor despre plagiat
pai si priumul procuror al tarii Laura Codruta Kovesi se spune ca si-a plagia lucrarea si nu se mai spune nimic despre asta, deci nu astepta un raspuns rapid
se bat ca prostii pe o idee si in tara nu se face nimic in domeniul economic sa iesim din criza asta
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Io l-as trimite pe nastase adrian![]()
Marius - ce mi-ai facut; mi-ai luat vorba din gura!
Horatiu la plagiatorii lui Base nu se pune.Nici macar cand a palmuit chiar el un copil sau a furat un telefon nu s-au oparit unii,uite ca si acum dau din umeri,ba chiar il apreciaza pe Basesc.Daca Base ne reprezinta mai bine ca popor ... asta e,se pare ca asa e.![]()
: