View Full Version : "Nu te supara frate!"
Citeste regula de mai multe ori. N-ar fi nici o problema sa fac qoute la postul facut de laleaua. Pentru asta este qoute. Daca l-as face la ce-ai postat tu deasupra mea ar fi total aiurea. Multi fac qoute la postul precedent ca sa spuna: "da"
Astea sunt regulile. M-am uitat la post si nu ti s-a sters decat qoute-ul facut la postul de deasupra ta.
Dar atunci ptr ce este pus ,,quote,,daca tot bate-ti apropoul cu ,,regula 12,, ?
Se pare ca aici sant multe in neregula referitor la aceste reguli .
Daca tot nu este voie sa se foloseasca ,sa se scoata ,inclusiv regulile de prost gust ,respect anumite reguli ,dar nu oricare,nu isi au rosul unele ,nu trebuie sa dau exemple.
Oare santem niste,, Sfinti,, in devenire?
Va dau un exemplu pe care nu l-am cautat!
Am deschis primul topic intalnit si uite cum arata:
http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=96149
Unul zice ceva, celalalt repeta ce a zis cel de deasupra si abia apoi spune ce are de spus!
(eu acum am facut quote la postul tau pentru ca mai este unul intre al meu si al tau si prin aceasta arat ca iti raspund tie! :) )
Altfel citesti o discutie care curge fluent!
Citat la postul de imediat deasupra nu are niciun rost, ba din contra e deranjant si se incarca baza de date a forumului fara rost! Se incarca serverul degeaba si asta afecteaza viteza de afisare a forumului!
Trebuie sa facem un mic efort sa ne adaptam felul de postat pe forum!
Multumesc de intelegere!
S-a mai explicat treaba cu regula,acum nu pot sa caut ca merge forumul rau de tot.Cele mai aberante situatii erau cand cineva posta screenshot-uri cu un skin sau plug-in nou si altcineva facea un quote la tot carnatul de poze scriind apoi "Da,e beton" sau "Multumesc".Asa faceam lunar sute de kilometri cu rotita de la mouse.
Situatia cu quote "obligatoriu" la postul care a fost inainte este grava si evidenta in special pe forumurile romanesti (nu doar pe cel dat exemplu mai sus,dar pe ala aproape ca nu se posteaza deja fara quote din ce vad).Nu zic ca nu fac si strainii quote consecutiv,dar mult mai putin si nimeni nu trebuie sa le atraga atentia pe forumul nostru cu toate ca regula nici macar nu e postata in engleza!
S-a mai scris,se poate face quote la orice alt post din acel topic inafara de cel care este inainte de al tau.La cel dinainte se poate face quote partial daca vrei sa accentuezi o fraza,o expresie sau altceva din ce a postat cel de dinaintea ta.
Iata si logica: intr-o discutie la care participa mai multe persoane fiecare vorbeste la randul lui.Daca eu vreau sa-i raspund unuia care a vorbim chiar inaintea mea ii raspund direct,daca vreau sa-i raspund unuia care a vorbit cateva minute inainte atunci e normal sa spun "Daca Vasile tot spunea despre ...... " deci il citez ca lumea sa stie la ce ma refer.Pe cel care a vorbit inaintea mea ar fi o aberatie sa-l citez si in plus pierdem timpul si ii plictisesc pe ceilalti.Daca vreau sa accentuez doar o fraza din ce a spus atunci pot sa spun "Hai mo,cum vine aia ......" si repet doar ce fraza care m-a deranjat sau care din contra,m-a impresionat.Sper ca se intelege ce am vrut sa explic.
PS:Un quote kilometric si inutil se va sterge oricum,ma refer la cele cu multe poze sau un tutorial lung de tot la care cine face quote doar sa scrie ... nimic.
-Neata Vasile!
-"Neata Vasile",pai neata Ioane.
-Ce faci azi?
-"Ce faci azi",hmmmm pai ma duc la lucru.
-Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptamana.
-"Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptmana",aha.Bine
-Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu?
-"Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu".Pai asa,am vazut pe forumuri pe internet.Cica e cul.
:)
-Neata Vasile!
-"Neata Vasile",pai neata Ioane.
-Ce faci azi?
-"Ce faci azi",hmmmm pai ma duc la lucru.
-Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptamana.
-"Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptmana",aha.Bine
-Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu?
-"Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu".Pai asa,am vazut pe forumuri pe internet.Cica e cul.
:)
Da ai dreptate:drinks:
Aş vrea să aduc in discuţie problema avatarelor.
In mai puţin de două săptămani am găsit 2 useri cu avatar identic cu al meu. Cel mai probabil este o coincidenţă , nu cred că cineva şi-ar pune un avatar identic cu al meu (sau oricare alt user) din vre-un motiv anume.
Problema este că pot apare confuzii , deoarece cand vezi poza cu avatarul cuiva nu mai citeşti şi numele userului. Mi se pare firesc ca fiecare user să aibă avatar diferit. Imaginaţi-vă chiar şi 2 useri cu avatare identice care postează succesiv in acelaşi topic. Nu e nimic interesant in a trimite PM-uri userilor in cauză in care să-i tot rogi să-şi schimbe avatarul.
Sper ca admin/moderatorii să găsească o soluţie amiabilă pentru a evita această situaţie oarecum neprevăzută.
.
sper sa fie o coincidenta
daca nu rezolvi prin PM putem sa schimbam avatarul celui in cauza daca nu intelege cu vorba buna
Cu primul user m-am inţeles amiabil , deşi e de naţionalitate turcă şi folosea google translate. Desigur , au fost necesare 3 PM-uri.
In al doilea caz , aştept răspuns.
Cum spuneam , nu e nimic interesant in a trimite PM-uri cu explicaţii. Pierdere de timp inutilă. Daca nu se intampla şi a doua oară intr-un timp relativ scurt ... treceam cu vederea , nu avea sens să aduc in discuţie acest lucru.
Probabil o simplă regulă ar rezolva (mai simplu) pe viitor acest gen de situaţie.
.
daca vrei pot sa ii schimb avatarul
da un nume
Ti-am trimis PM , nu are rost să postez numele userului respectiv aici. Probabil este o coincidenţă si nu e frumos să-i fac "publicitate negativă" aiurea.
.
Ideal ar fi sa-l personalizati.
Ti-am trimis PM , nu are rost să postez numele userului respectiv aici. Probabil este o coincidenţă si nu e frumos să-i fac "publicitate negativă" aiurea.
.
am schimbat imaginea respectiva
Cu primul user m-am inţeles amiabil , deşi e de naţionalitate turcă şi folosea google translate. ...
In al doilea caz , aştept răspuns.
Degeaba vorbeşti frumos şi incerci să rezolvi amiabil unele probleme. Unele specimene (cu 3 posturi la activ) confundă PM-ul cu maidanul.
.
mai omule eu am schimbat avatarul de ce mai esti nemultumit?
Era o concluzie , Horatyu.
Am primit ulterior un PM de la respectivul user , care mi-a demonstrat că s-a născut direct la 8 ani. Oricum , respectivul nu merită atata atenţie. Nu e nici primul nici ultimul care nu are cei 7 ani de acasă.
In fine , am inţeles că se va rezolva şi problema avatarelor.
.
poate s-a suparat ca am schimbat pana sa raspunda el si atunci s-a suparat
oricum avatarului lui este frumos
http://1.bp.blogspot.com/_c6VdP92scFE/Sa74VNgwjxI/AAAAAAAAIF0/k1Jatq8V6SE/s400/pisicute.jpg
Probabil. Oricum , nu mai contează.
Oare ce-o fi vrut sa spună pisoiul cel mic ?
.
cred ca ceva despre sharing si nagr_3 sau cred ca ceva despre avatar :haha1:
laleauaneagra
24-11-09, 00:41
deci sa inteleg ca voua va plac pisicutele:)
scuze de off
"pussy" da :lol:
chiar si alea de sunt in filmele de profil.... :D:
dreambox80
26-11-09, 14:44
Nu ne dam rotuzi care instaleaza mai multe,poti instala sute de mii daca nu sti si le pui varza atunci degeaba instalezi,eu ma refer strict la pasiunea mea de a instala,eu nu am instalat niciodata de dragul banilor ci pentru ami dovedi ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei,deci eu vorbesc strict din punctul meu de vedere ca hobyst,vrea sa ia in considerare sfaturile mele bine,nu vrea iarasi bine,.
PS! sunt tare curios cum instalezi tu un prime focus de 3,70 si ce randament obti daca ma iei asa la 3..
doktorofsat
26-11-09, 18:07
Deja citind aberatiile de mai sus citez "ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei"
hobby se numeste sa te poti consulta cu alti pasionati atunci cand apar probleme de receptie.Bineinteles pt anumite perzoane acest lucru l vine f greu din faptul ca se dau totdeaua rotunzi.Fara a avea intentia de a dezgropa mortu' sa ne amintem cand ai vrut a receptiona 40E a se cauta
"Express-AM1 @ 40° East Cine il mai prinde si cu ce antena?" (http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=483941)
Daca erai asa de mare hobbist tu si pretenii tai ati fi gasit o solutie viabila , dar n-a fost sa fie.Si ati dovedit ca sunteti "subtiri"
Uite eu chiar azi a testat din nou 40E voi deschide mai incolo un topic pt el
Timpul scoate totu la iveala, mai ales faptul ca avem de invatat unu de la altu si avem nevoie de rabdare pt a asculta si ce zic cei din jur:D
dreambox80
26-11-09, 20:51
Intrebarea era adresata pentru o informatie personala,40E nu ma interesat niciodata si a aparut doar la solicitarea unui client asa ca.....pa!! nu vreau sa zic altceva dar tine-te departe de remarci indiferent de care la adresa mea ca sa imi ies din pepeni iar cei de aici stiu ca fac urat,deci inca o data pune/ma pe ignore ca sa NU existe conflicte........................................
.............................................................................................
.................................................................................................
................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
la urmatoarea replica la adresa mea din partea ta nu vor exista acele puncte...............!!!!!!!!!!!!!!!
PSS! uiti un amanunt IMPORTANT!!
PRIETENII MEI SUNT AICI PE ACEST FORUM si nu sunt deloc SUBTIRI asa cum ACUZI!!! cam grava acuza/jignirea ce ti/a scapat printre degete!
@dreambox80 si @doktorofsat, discutia deviaza intr-un sens nedorit.
Salut , imi pare rau pt. "unii" daca le stric ziua de azi , dar am asteptat zic eu destul pt. niste explicatii logice la cele intamplate vis-a-vis de persoana mea si acest forum
Am vazut ca la inceput am fost cooptat in echipa "Enigma" , bun am facut cum am crezut de cuviinta si am testat si scris diferitele prb. ale imaginiilor rsp scoase ( atat beta cat si finale )
Oricum necunoscand Linux , nu prea puteam ajuta mai mult ( in afara de testarea imag. )
Daca am ridicat 2 dintre partile negative ale acestei imaginii ( driverele ntfs si subtitrare sci-fi/universal ) , vad ca am capatat dusmani
Din pct. meu de vedere al unui non-linux , in general sant interesat ( si cred ca si alti non-linuxi-sti la fel ) ca la o imagine sa am facilitatiile intregite
Stiu foarte bine ca un lucru/obiect/soft cu cat este mai complex cu atat poate fii mai instabil si invers cu cat este mai simplu cu atat este mai stabil
Oricum toate imaginiile ( aaf, pkt ,ng,rsp ) nu au scapat in totalitate de instabilitate sau blocaje ( numai cat stai sa vezi ca-ti dispar sau nu acele rotite care se tot invart in anumite situatii fara oprire si acest fenomen = blocaj = ecran verde la alte imag. )
In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
Pt. ca am dat niste explicatii legate de oscam care poate fii folosit atat de cei cu cartela sky it , cat si de cei fara
Acest lucru este stiut si pe alte forumuri de afara si nu am venit eu cu aceasta idee/explicatie
Mai ramane sa ma trezesc ca nici ca user numai sant pe acest forum si sa rezolvat totul
Eu credeam ca pe acest forum voi/vom fii liberi in a ne exprima pareri/opinii bune/rele legate de un subiect , fara a fii "prelucratii"
Dar dupa cum observ practica este intotdeauna inversul teoriei
Intotdeauna in practica acolo unde exista si "ghimpii" , lucrurile vor merge/iesi mai bine , decat in situatia in care toata lumea spune "DA" , fara insa a scoate adevarul bun sau rau la iveala
Poate totusi mi-se va da niste explicatii la situatiile de mai sus , asta in ideea de a vedea ambele fete ale situatilor
......
In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
....
Ce inseamna "ajustat"?Vreau explicatii+screenshot,nu cuvinte aruncate la misto.
In rest o pozitie pe acest forum o castigi si o mentii,daca nu poti o pierzi.
Pai foarte simplu , daca derulezi pagina aceasta de net , toti mai putin eu au cele 3 functii : "Quote , Multiquote si Thanks"
Si acest lucru este valabil la oricare subiect de pe acest forum , unde sant prezent ( la mine fiind doar functiile "Quote si Multiquote" )
Oare de ce ?
Nu sant genul care umbla dupa "pozitii" , am si explicat d.p.m.d.v "demiterea , numai ca nu sant genul care sa spun tot timpul" DA"
Foarte simplu: ca sa nu iti dai tu tie Thanks.:)
La fel e la toti,nu pot sa-si dea Thanks de unul singur.Ia sa vedem daca pot sa-ti dau eu unul.
PS:Merge.
PPS:Nici eu mie nu pot:
http://img687.imageshack.us/img687/8733/thanksg.jpg
@mario08
Nu avem resentimente, am ezitat mult timp pana sa iau masura asta, nu am nimic personal cu tine si potzi sa faci ce vrei pe forum atata timp cat respecti regulile.
Stii ca eu am facut si fac tot posibilul sa nu apara disensiuni intre cei care sunt posesori de kathy. Am avut destule probleme pe celalat site.
NU are nici o legatura incidentul de la OSCAM cu eliminarea ta din RSP Enigma Team. A fost doar o coincidentza de timpi, martori imi sunt moderatorii de pe site care stiu ca in acea zi s-a taiat acesul celor di RSP e2 la sectiunea Golden si tu ai fost scos din Team.
La Oscam facusei o mica greseala, ai vazut ca nu am schimbat ce ai scris, am subliniat doar ca OSCAM este un card reader, si daca nu posezi cardul in aparat nu e cazul sa il instalezi.
Eliminarea din team s-a datorat faptului ca in ultimul timp nu erai preocupat de testarea noilor imagini RSP, si eu am fost cel care am luat hotararea. Eu te-am certat pe sectiune nu ca sa nu mai scrii nimc, ci ca sa aprofundezi cat mai multe. Poate ca am asteptat prea multe de la tine.
Daca doresti vei ramane apropiat de proiect, imi ceri oricand imagini de test si itzi dau, dar momentan lucrurile raman asa cum sunt.
Era de datoria mea sa itzi aduc la cunostinta si imi pare rau ca nu am facut-o singur.
In rest sa speram ca vom avea imagini din ce in ce mai bune, si te vei bucura de sprijinul meu in tot ce faci pe forum.
Daca uneori faci greseli si imi permit sa te corectez te rog sa nu faci caz de asta, eventual rezolvam in particular incidentul respectiv.
Baieti fara certuri. Fara mustare si alte chestii cu colesterol ca nu se permite pe forum. :)
O zi buna.
HA HA HA SA MORI DE RAS NU ALTA !
......se vede ca esti ofticat si ca adevarul doare asa ca numai ridica tu in slavi digital satelit si mai lasa-ne cu reclama asta mascata !
Baietii au acum un soft mai bun datorita protestelor si nu neaparat datorita tie care scoteai in evidenta numai partile pozitive ale alligatorului !
Hai ca pierd timpul cu tine !
Ps: NUMAI TRIMITE MESAJE PRIVATE GURULE , BAIETII DE PE FORUM TE-AU MIROSIT DEJA !!!!!
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Tocmai am primit un mesaj nou de acest ofticat MIHAI P (OARE P de la ce vine ?!) si acum sa vedeti si fata nevazuta a acestui incalificabil " maestru al digitalului " :
<<Daca nu ai fi complet incompetent ...poate ca ar fi meritat sa-ti explic cate ceva ! dar asa ... prostul nu poate daca nu se face de ras in public ! continua asa si vei fi interzis pe forum !>>
DECI E CLAR MAI ARE PUTIN SI INJURA !!!
ASTA CA SA VEDETI SI VOI CU CINE ATI STAT DE VORBA SI I-ATI ACORDAT CREDIT ASA MULT TIMP !
RUSINE ROBOCAP !!! ESTI DOAR UN TERMINAL FOLOSIT DE ALTII !!!!!
ITI DAI SEAMA CA NU MA INTERESEAZA CA MA INTERZICI TU.......ITI DAI SEAMA CE-AM PIERDUT ?!
HA HA HAAAAAAAAAAAA!!!!
:gathering:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
cum altfel credeai ca deschide topic dupa topic???
......BAIETII DE PE FORUM AU DE CASTIGAT , ACUM M-AM SACRIFICAT EU PT. OBIECTIVITATE , SI NU DORESC SA MA RAZBUN PE NIMENI ASA CUM A FACUT "PRIETENUL " VOSTRU .......nici nu merita sa-i scriu numele !!!:gathering:
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
http://www.super-sat.info/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other%20receivers/J-K-L-M-N-O/OptiboX/Alligator@Panthera
....se pare ca pe sat-suport dupa ultima revizie au scos ( sau au uitat ) de ultimul soft pt. alligator 016.82 !!!
ps. sa speram ca nu e mana "prietenului ":gathering:
---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
You have received an infraction at RSP Forum
Dear satsky,
You have received an infraction at RSP Forum.
Reason: lipsa de bun simt ! scandalagiu !
-------
asta e ! adio !
-------
This infraction is worth 10 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
Original Post:
http://sateliti.info/showthread.php?p=119239 (http://sateliti.info/showthread.php?p=119239#post119239)
Citat:
......se vede ca esti ofticat si ca adevarul doare asa ca numai ridica tu in slavi digital satelit si mai lasa-ne cu reclama asta mascata !
Baietii au acum un soft mai bun datorita protestelor si nu neaparat datorita tie care scoteai in evidenta numai partile pozitive ale alligatorului !
Ps: NUMAI TRIMITE MESAJE PRIVATE GURULE , BAIETII DE PE FORUM TE-AU MIROSIT DEJA !!!!!
All the best,
RSP Forum
vocea din popor spune...
RAZBUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI!!!!!!!
si este timpul sa terminam cu magarii de genul mai sus pomenit....haideti oameni buni cu impresii despre ce ne doare...ce a fost nu ne mai intereseaza insa ce va fi da, iar ce va fi depinde si de ceea ce spunem noi utilizatorii.......
Nu conteaza, in afara faptului ca exista asa un iz comercial in orice topic se ridica receptoare noname la rang de super receptoare. toti incearca sa copieze un singur receptor. nu am vazut o platforma originala sa apara.
asa ceva nu este admisibil...sa pui pumnul in gura pentru ca se spun niste adevaruri...
nu face decat sa arate adevarata fata a susnumitului... si nepomenitului...
Nasol daca incepe sa se intimpla lucruri de gen asta si la RSP.....Sper sa nu ajungem ca la vecinii.....
:comp:
**sper ca a fost un moment mai tensionat si nimic mai mult! **
...MULTUMESC BAIETI PT. INTELEGERE ! :clap::clap::clap:
Ok, incerc si eu sa-mi dau seama ce-i aici. Topicul a luat-o aiurea tare.
N-am nimic impotriva sa va spuneti parerile cat timp acestea se fac pe un ton civilizat.
Nu mai TIPATI pe forum!
Asadar din ce-am inteles eu:
-receptorul e ok daca se foloseste cu softul original
-cu patch se pierde sonorul si nu merge stabil in share
Reveniti cu discutii la subiect si nu faceti flame pe forum!
ps: ce nu inteleg si recunosc ca ma depaseste, voi cumparati receptoare HD ca sa vedeti gigi gratis? Un receptor la 1 mil face acest lucru sau o clona de dm 500. Sfatul meu este sa nu dati atatia bani pe un rec hd ca sa vedeti gigi gratis. Eu am abo full si platesc 636 pe an, e mai ieftin decat recul pe bune.
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Tocmai am primit un mesaj nou de acest ofticat MIHAI P (OARE P de la ce vine ?!) si acum sa vedeti si fata nevazuta a acestui incalificabil " maestru al digitalului " :
<<Daca nu ai fi complet incompetent ...poate ca ar fi meritat sa-ti explic cate ceva ! dar asa ... prostul nu poate daca nu se face de ras in public ! continua asa si vei fi interzis pe forum !>>
DECI E CLAR MAI ARE PUTIN SI INJURA !!!
ASTA CA SA VEDETI SI VOI CU CINE ATI STAT DE VORBA SI I-ATI ACORDAT CREDIT ASA MULT TIMP !
RUSINE ROBOCAP !!! ESTI DOAR UN TERMINAL FOLOSIT DE ALTII !!!!!
ITI DAI SEAMA CA NU MA INTERESEAZA CA MA INTERZICI TU.......ITI DAI SEAMA CE-AM PIERDUT ?!
HA HA HAAAAAAAAAAAA!!!!
Pai cu "interzisul pe forum" cam are dreptate.Sari calul rau si ataci pe cineva cui ai cam trebui sa spui saru'mana.Atacurile la persoana se pedepsesc cu ban,deocamdata ai avertisment.
1.Nu a scris nimeni aici ca trebuie sa cumperi acel receptor.
2.Nu ti-a cerut nimeni sa il cumperi de la firma X,din ce stiu sunt mai multe care il comercializeaza.Personal nici nu stiu care sunt si nici nu ma intereseaza.
3.Nu e obligat nimeni de pe acest forum sa va puna voua la dispozitie softuri pentru aceste receptoare.Nici nu au cum.
4.Daca Otheitis nu inceteteaza cu mizeriile si reclama legata de forumul lui isi ia ban scurt de la mine.Daca detii acest receptor posteaza ce stii despre el,daca nu inceteaza spamul.Nu vad de ce pana acum nu ai fost in stare sa le spui userilor ca nu esti in masura se le oferi un soft pentru acest receptor asa cum cred unii dintre ei si te cred marele dezvoltator de soft,fara ssa stie despre ce e vorba.Puteai sa spui macar ca de fapt confunda treburile ...
5.Nici un receptor HD de pe piata nu merge cu cccam inafara de Dream (din zvonuri V+ si azbox cu ceva modificat,si nici la astea nimeni nu garanteaza cat mai merg),nu vad de ce asteptati minuni de la un receptor mai ieftin cu mult fata de acesta.
6.Puneti softul oficial inapoi pe receptor,daca nu merge ce e specificat in detaliile tehnice il returnati,nu e problema noastra aici pe forum ce nu va merge voua in plus pe receptor.
7.Sunt useri care au posibilitatea sa testeze unele receptoare si sa scrie parerea lor despre ele.Normal ca parerea lor poate fi subiectiva asa cum e in cazul tuturor userilor.Nu va obliga nimeni sa cumparati acele receptoare.Avem nevoie de informatii despre acele receptoare si sunt binevenite.Nu am vazut nicaieri reclama,link-uri sau indemnuri spre a cumpara acele receptoare.
Pentru link-uri catre alte forumuri cu mesaje de genul:
vino sa discutam fara sa fim cenzurati!
voi da ban IMEDIAT.Cred ca in acest topic se vede clar ca nu ati fost cenzurati deloc.Nu inghit spamul,reclama la alte forumuri si atacurile mizerabile.Deja e prea de tot!
S-a mai spus,pentru kathrein,qbox si ipbox s-a asteptat 1-2 ani si nici acum nu se ridica la nivelul DM mai ales legat de functionarea cccam,aici vad ca dupa 2 luni faceti scandal ca vreti dintr-un receptor de doi lei sa mearga ca un DM800.Nu va merge niciodata si nu mai cumparati produse ieftine de la care asteptati sa fie "Ferrari".Punct.
In primul rind singuri oameni care face mizerii la aceas forum sunt ei care citeste ce trimite prin pm un user la celelalt...Pt ca ce am trimis eu a fost strict personal si nu public la un forum.Asa toate lumea intelege ca moderatori sau cine are acess sta si citeste ce scrim noi prin cutie postala?Poti sa ne lamuresti la chestia asta cum stii ce trimit eu prin pm din moment care nu am trimit nimic spre tine????In plus este o metoda care au folosit si multi moderatori din forum asta ca sa trage lumea de la RDI la RSP....Sau ai memoria scurta?Acuma nu stiu de ce esti fuscat cu asta?Si la forum meu se intimpla si peste tot in lumea asta....
In al doila rind sunt curios daca cineva de ei care face publicitate mascata la forum asta pt diverse firme este in stare sa ne arata o chitanta pt produse care a cumparat?????Pun pariu ca chitantele sau facturile au fost pierduta la drum.Eu personal la orice produs am facut o prezentare au fost produce cumparate de mine si la cel mai multe ori am publicat si pe factura ca sa nu exista discutii...
Asta cu evolutia de software din cauza ca intelegi numai ce vrei sau numai ce te povestete amici tai, o sa te explic inca o data....Sunt beta tester la PKT... si pt Koala exista E2 si am acess, pt Alligator nici o data nu am spus ca exista E2 sau pot sa implementez E2 pt acest receptor....
Si inca ceva nu te bagi la ceva care nu ai treaba...ai aparut ca floritel la aceas discutia dupa comanda papusarilor tale care nu este in starea sa vorbeste clar si sa explica la lumea ca noi scoatem un salariu din publicitate mascata care facem pt diverse firme...
***asta cu publicitate mascata nu deranzeze numai pe mine sau pe restul de users dar si niste persoane care sunt moderatori la forum asta si spune ca lumea face bine si are dreptate cind tipa la ei cu publicitate mascate***
Asta ca sa ai idea ce se intimpla acolo unde esti moderator si habar nu ai....
Si sper sa ai t@#$le sa nu stergi pe post ca sa vad ce raspunsuri poti sa ma dai...sau ce macar o sa dicteze papusari sa scrii....
laleauaneagra
06-03-10, 13:18
man niciodata nu ti am zis nimic ptr prostiile care le ai facut de multe ori,mici sau mari,insa de data asta lasa ma sa ti soptesc ca esti dus man cu pluta si eu sant uneori dar tu esti dus rau
In primul rind singuri oameni care face mizerii la aceas forum sunt ei care citeste ce trimite prin pm un user la celelalt
datorita faptului ca esti admin la un forum eu te rog frumos sa mi explici cu dovezi cum se poate face lucru asta,referitor la afirmatia ta de mai sus,altfel ma vad nevoit sa ti dau BAN
pace tie calatorule
-EU nu am stat pe nici un forum sa le scriu PM-uri unora si daca ai fost moderator stii foarte bine ca ce ai scris tu e o minciuna.Daca tu personal ai facut asa ceva eu unul nu stiu si nu a existat asa ceva.Daca e cineva de aici sau de oriunde care a primit PM-uri de la mine pe alte forumuri sa vina aici sa spuna,sa vedem.
-Tot ca fost moderator stii foarte bine ca eu nu pot citi PM-uri,cred ca nici macar adminii nu pot.Ce stiu mi-a soptit o "pasarica",userii sunt deranjati de mizeriile astea de pe PM.
-Nu ma intereseaza ce betatestezi tu si la ce.Testarea unor softuri nu te face buricul pamantului,sunt unii care muncesc la asa ceva si nu se bat cu pumnul in piept.Nu ai receptorul asta vezit-ti de treaba si posteaza poze cu morminte sau floricele gen gradinita in alta parte.Daca posta cineva asa ceva acum 1-2 ani legat de ipbox primea de la tine ban scurt.Daca imi aduc aminte au si primit cei care s-au contrazis cu tine.
-Nu e nimeni obligat sa posteze chitante la nimic.Fiecare face ce vrea cu receptorul lui si nu trebuie sa dea explicatii.
-Nu iti place ceva pe aici nu mai intra.Te asigur ca nu o sa vin la tine pe forum sa-ti trimit PM-uri de "adeziune".
eu cred ca azi o sa mutam de aici toate posturile offtopic ca prea s-a deviat in probleme personale si alte aiureli fara temei
Asta nu este nici o minciuna ca existau moderatori care au tras cu pm de la RDI users la RSP(cel putin asa am gasit eu asta forum cind am venit pt prima data).Daca nu ai facut asta tu nu inseamna ca alti moderatori si admini nu a facut asta.Dar eu stiu un moderator care m-a spus ca practica asta lucru...Daca spun numele lui o sa prabuseste tot forum....
Acuma cu povestea ca nici unu moderator sau admin nu citeste pe pm si ca nu exista metoda este iar o minciuna din partea ta,la toate forum ei care il administreze poate sa vede si pe parole care au fiecare users si cu ce ip se conecteze si general foarte multe lucruri.In plus se practica la sectiunea de admin cel putin la forum asta am vazut,pm care trimite cineva spre un moderator sa il face public si sa vede toti moderatori si admin ce a scris....Este si asta minciuna?Pt ca eu m-am saturat cu citi pm lui spaniol am citit...Ai dreptate fiecare face ce vrea cu receptor lui...Nu cu receptoare care ia in imprumut de la diverse firme ca sa il promoveze la forum asta si sa il baga la git fiecarui users care nu prea stie,pina sa da seama ce teapa mare a luat....si problema nu opreste acolo dupa 1-2 luni cind apare nou receptor respectic moderator sau admin revine cu nou receptor care si el face minune si functioneaza mai bine fata de celelalt ca sa face din nou publicitate mascata!!Sau si asta nu ai observat?Si amariti celelalti ramune fara support pt ca respectiv moderator sau admin este ocupat cu promovarea nou receptor....Sau nu este adevarat si asta?Eu am avut 1 receptor an de zile si pina acuma ajut pe toate lumea pt asta receptor,nu am fugit dupa 1-2 luni si sa las pe oameni fara support.Pt ban-uri care am dat stii foarte bine ca am dat asta ban-uri pt ca am fost zignit eu personal pt profesia mea si pt nationalitate mea (tu cum o sa actionezi daca eu spun la forum asta ca toti Romani sunt tzigani?Nu o sa ma dai ban?)...Si in gerenal nici o data nu am practicat pe metoda sa sterg pe posturi alte users ceva care vad ca se practica mult la ultimul timp.In plus eu nu am spus nici o data ca sunt un programator sau un hacker sau alte prostii care visezi tu sau il spui ca papagal din ce auzi de la papusari...Dar stie foarte bine lumea ce am facut pt ipbox (traducere firmware oficial,multe how to,traducere de Mbox center care inca folosesti si tu,traducere de pceditor etc nu are rost sa continu, cine vrea poate sa vede citi post-uri si inforamtii utile am dat la sectiunea de ipbox care acuma este moarta cu zile.Si inca ceva lasa pe papusari sa vorbeste nu te bagi tu ca am fost si eu moderator si stiu cum stau lucruri.Cere de la tine sa faci scandal cu mine ca sa nu apare ei....Vezi ai facut greseala sa te certi cu mine care am fost si eu moderator si stiu cum merge lucruri....
@otheitis -mai adaug ceva
nu numai ca au luat ''imprumut'' sau li s-a dat ,dar patronii firmelor s-au laudat cu unii si altii ca or sa faca si sa dreaga,ca vor face softuri ....pt a da speranta oamenilor -aici mi se pare marea greseala,ca acei care se stiu puteau sa spuna pe forum ca de fapt nu au timp sau sint prea mici pt a face ei imagini ,pluginuri ,paneluri... - cum s-a si dovedit.din aceasta cauza oamenii sint nemultumiti si cauta acum sa-si vinda aparatele.
Eram sigur ca o sa pleci de pe forumul asta cu scandal.De fapt am si scris asta acum cateva luni.Altfel vad ca de PM-uri spui acum ca e vorba de cele primite de nu stiu cine,mai inainte spuneai altceva.
De 1 an se roaga adminii de tine sa nu mai pui link-uri catre alt forum,stii foarte bine regulamentul.Tu ca moderator il incalcai stiind asta foarte bine.Acum te-ai bagat intr-un topic despre un receptor pe care nu il detii,acuzi pe cineva ca face reclama (daca eu scriu despre DM600 e tot reclama?Ca tu scrii numai despre Ipbox e tot reclama?Sa nu mai scrie nimeni nimic despre nici un receptor ca ti se pare tie reclama?),bagi soparle direct aici in acest topic:
Nasol daca incepe sa se intimpla lucruri de gen asta si la RSP.....Sper sa nu ajungem ca la vecinii.....
in timp ce pe PM le scrii sa mearga "unde nu e cenzura" cu toate ca aici s-au scris 22 de pagini fara sa ii opreasca nimeni.
Nu te mai lauda de unul singur,lasa-i pe altii sa o faca si daca unii asteapta softuri de la tine pe care nu ai cum sa le faci spune-le adevarul.
Nu ma intereseaza "ce stii tu",pentru ca nu ai ce sa stii.Nu se "darama" nimic dar vad ca ai mania "bombelor".Cel pe care il ataci aici lucreaza la o revista concurenta cu a ta,cel cu interese esti numai tu.Promoveaza-le la tine si nu mai spama nici cu clone.
PS:Nu conteaza cine de unde are receptoare si cum le testeaza.Daca posteaza lucruri neadevarate isi pierde credibilitatea ca user,la fel ca toti ceilalti.Eu nu stau sa vad fiecare user unde lucreaza,de unde are receptorul,daca are factura sau nu sau alte aberatii.Cat timp nu incalca regulamentul si isi vede de treaba nu am de ca sa ma leg de cineva aiurea.Cei care au acces in magazinele de profil pot veni cu informatii,nu ma intereseaza de la ce magazin e sau daca vinde clone pe okazii,nu e treaba mea ce face ala acasa sau la serviciu.Daca aduce informatii tehnice e bine venit,atat timp cat nu incalca regulamentul.In rest cei care se "ataca" atat ca sunt altii care le fac concurenta pe o anumita piata sa latre la alta luna.
PPS: Asta e continuarea de la razboiul instalatorilor de DTH?Tu esti cu ala,tu esti cu alalalt?Noi moderatorii ar trebui sa tinem cu careva sau sa aplicam regulamentul?
@otheitis (http://sateliti.info/member.php?u=84) am impresia ca te afunzi prea mult intr-o mocirla care nu exista aici pe forum
acuzi aiurea
nu stiu unde vrei sa ajungi
incearca sa postezi on topic nu offtopic pe unde crezi tu de cuvinta si nimeni nu o sa aibe nimic cu tine
se pare ca ceri cu mult efort sa fii avertizat ca sa spui apoi in alte parti ca pe RSP este la fel cu RDI si ca nu este libertate ...si alte cele care sunt in alta parte
te rog eu sa fii intelegator ca nu are nimeni nimic cu tine atat timp cat respecti niste reguli care dincolo cum spui tu nu exista sau nu sunt respectate ca parca de cateva luni au pus si ei un numar de reguli dar care nu le aplica nimeni aproape
Ca sa nu te scarpini ca maimutoi pe mine m-a invitat la forum asta Einstein daca nu gresesc cu pm la contul care am avut la RDI......Pacat ca m-au banat pe cont la RDI sa fac o poza ca sa il admiri pe pm care m-a dat.Te am spus inca o data daca nu stii sta la banca ta.Ca daca cineva face reclama mascata la forum asta il stie pina si pereti.Este treaba lui ce face dar sa nu lasa pe oameni dupa ce au cumparat pe receptor sa plinge cu zile si fara suport si cu o gramada de minciuni de gen ca optibox a dat comanda la PKT sa scoate versiuna finala de E2 pt flash ca am intrebat si nu exista nici o discutie de gen asta intre optibox si PKT si daca vrei sa stii PKT lucreaza exact cum lucreaza si zildan cu E2, din pasiune si cumparand ei receptoare din buzunarul lor.Daca vrei pot sa te dau detalii mai multe....
Pe scandal nu am inceput eu dar ei care au vazut ca afacere lor incepe sa nu merge bine...Si am o intrebare si daca postez eu un link aici si daca nu postez daca vrea cineva sa gaseste un forum nu poate???De ce va doare asa de mult daca exista o gama mai mare de forum?Pe mine chiar nu ma pasa,din moment care nu castig absolut nimic din asta pasiune (am si banner din alte forum la mine)
"Nu te mai lauda de unul singur,lasa-i pe altii sa o faca si daca unii asteapta softuri de la tine pe care nu ai cum sa le faci spune-le adevarul."
Tu chiar consumi medicament expirate?Te am spus 10 ori ca eu nu am promis la nici unu ca o sa implementez E2 la alligator.Din contra am spus de 10 ori ca pt alligator nu exista E2, numai pt koala exista.Daca doresti pot sa te dau o versiuna de E2 beta pt koala.Asa te rog nu spui lucruri care nu sunt adevarate ca sa faci senzatia la forum asta.Singur care poate sa face un E2 aici este zildan.In plus stii foarte bine ca eu nu vind si nu instalez absolut nimic aici ca sa vreau sa fac publicitate.Alti lucreaza la diverse reviste si au interese,eu 2 articole am scris si singur castig a fost dupa tam-tam sa ma trimite o revista gratis ca sa vad pe articolul meu.Alti m-au avertizat ca revista HDTV Romania care am incercat sa il scot in format pdf gratis si fara sa cer banii de la nici unu user ca daca il public in format scris o sa am probleme ca o sa il fac concurenta si link-uri o sa fie sterse din forum asta...Singura griza lor la anumite moderatori pe aici a fost nu sa ajuta sa facem o revista din pasiune dar sa nu fie publicat tiparit si au probleme cu afaceri lor...
**Nu are sens sa continuam asta discutia din simplu motiv ca eu stiu multe lucruri iar tu ai pierdut niste episoadele.Daca vrei poti sa ma dai ban ca tot nu ma intereseaza eu cel putin am pe spatiu meu care lucruri functioneaza cum trebuie.
laleauaneagra
06-03-10, 15:01
gata man,esti nesimtit,du te la forumu tau si vorbeste acolo de unu singur ca aici te vede prea multa multe
laleauaneagra
06-03-10, 15:05
ia uite al dracu grecu stie sa scrie romaneste bine cand e de injurat:clap:
esti redus maaaa si nu ma cobor la nivelu tau,de aia de execut cu ban si du teeeee unde a dus mutu iapa
fraţilor ... va rog frumos sa nu va mai certati , nu merita sa va certati pentru useri care nu au inteles ca suportul pentru unele receptoare nu se vinde in acelasi timp cu receptorul . acel suport este munca unor pasionati ... sunt curios caţi ar plati pentru un soft alternativ ? este usor da aruncat cu "ban" in stanga si in dreapta dar chiar nu se merita asa cum nu se merita sa jignesti oameni care pun la dispozitia noastra informatii despre diferite receptoare si aici ma refer la @mihaip .
"Revista" era doar o modalitate de a posta link catre forumul tau.Regulamentul e clar,dar tu cauti de mult timp sa te autovictimizezi tot pentru reclama.Vad ca tot degeaba.
Mai tii minte cand promiteai tu imagini pentru Ipbox si acestea nu apareau?Vrei sa imi fac timp sa caut ce scriai pe aici?Nu cred ca vei iesi bine,deloc.
Nu ma lua de sus ca nu iti merge,nu ma impresionezi DELOC.Canta la alta masa ca de spam m-am saturat.
Te referi la AB Enigna 1 care a fost scos si are deja 3 versini beta daca nu ma gresesc....Daca vrei pot sa te dau si link-uri.Asa eu nu am mintit pe nici unu la asta domeniu,nici Abcom a confirmat ca a renuntat la project asa mai bine cauta la forum care esti moderator si habar nu ai ce se publica.Daca consideri ca revista care am incercat sa il scot este o modalitate de publicat link-uri esti cel mai tare.Sa stii trebuie sa banezi si pe revista info satelit pt ca si el a publicat respective articole si a pus si pe link pe forum HDTV....
Si acum sunt beta?Super frate si faci scandal la crocodil dupa 2 luni pe care nici macar nu il ai.Tare de tot.
La tine baneaza ce vrei tu,nu vad de ce imi spui mie.
Nu ma intereseaza ce merge pe ce receptor,respecta regulamentul si gata.
Ce a scris mai sus laleaua e valabil si il sustin si eu.
Din ce stiu info satelit nu e forum,pe cand ce postai tu era.
Ca sa nu te scarpini ca maimutoi pe mine ....
incearca sa fii civilizat eu nu am spus despre tine ca esti maimutoi
cred ca ai mancat ceva stricat si ti s-a urcat la cap :D sau cum poti sa vorbesti asa cu mine?
eu nu am avut niciodata niciun conflict cu tine
de ce ma acuzi acum ca nu as fi fair play ?
eu te-am rugat frumos sa intelegi ca trebuie sa postezi ontopic nu offtopic si atat
dar se pare ca ai ceva dereglat pe undeva de nu poti sa intelegi o rugaminte
In primul rind
Ca sa nu te scarpini ca maimutoi pe mine ....
nu a fost pt tine ca te ai grabit sa ransunzi a fost pt zmeura.
ca sa intelegem ca voi sunteti 10 oameni si eu unu singur....
Pe mine m-au facut nesimtit fara sa spun ceva pt respectiv user.Am dat replica mea...Asta afost stersa de zmeura ca asa il convine si din cauza respectiv user a fost din partea lui...Iar zignirea care a facut respectiv user nu a fost stersa...Asta este raspuns pt democratia care exista la forum asta si citi mult respecta moderatori pe regulament.Este aplicat depinde te ceful lor....Sa te vad daca ai tupeu sa stergi pe respectiv post....
laleauaneagra
06-03-10, 15:39
te am facut nesimtit ptr ca esti un nesimtit facand asemenea acuze atat moderatorilor,adminilor si acestui forum care te a facut pe tine moderator si ti a dat sansa sa ti exprimi cunostiintele tale in domeniu sa de ce nu poate sa fi si tu cineva in lumea asta satelitara dar ai dat si vad ca dai dovada de multa prostie si imi pare rau ca mi am dat acceptu ca tu sa fi moderator aici
ia o usor ca de familia ta nu m am atins,daca esti tu nesimtit esti tu personal nu familia ta
ce testezi tu ce receptor ai si altecele pe mine nu ma intereseaza ma intereseaza doar jignirile aduse acestui forum si stafului sau
vreti sa ti fac un rezumat?
Mersi pentru "aprecieri".Acum daca iti raspund vei spune ca eu ca moderator imi bat joc de tine,etc.
Dupa cum vezi ce a scris laleaua e adevarat,de asta ramane.In rest mai injura sau ataca ca sterg,asa cum fac la oricare user.Nu te crede cu doua perecheri de ...
Si da,nu m aplicat regulamentul in momentul in care m-ai facut maimutoi,bineinteles pentru ca asa vreau eu.Vreau sa vada toti userii ce caracter ai.Bravo,poti continua ca faci treaba buna.:)
PS: Paaaa!!!!:clap:
nesimtit te-a facut laleaua dupa ce ai vorbit asa dupa postul meu
si ori ca era adresat mie ori lui zmeura tot urat si rau da
deci mai esti si mincinos , pentru ca nu zmeura te-a facut nesimtit
In Romania exista o vorba in popor : " lasa un loc de buna ziua pe unde treci "
Se pare ca nu intelegi nimic
nu e vorba ca suntem 10 sau 100 impotriva unuia singur , ci de faptul ca totul a plecat aiurea de la receptorul alligator de la optibox si ai coborat discutia foarte mult de parca esti pe mahala si vorbesti cu moderatori ca si cu niste zerouri... ca te-au avertizat ca nu prea ai sustinere in ce ai inceput ===> adica sa te iei de faptul ca nu e bun de nimic acel receptor si altele , desi orice receptor face doar atat cat poate , ca doar nu iti face si cartofi prajiti daca nu a fost conceput pentru asa ceva si apoi te-ai bagat mai incolo sa te iei de munca lui @MihaiP care e un betatester si pasionat de acest domeniul al satelitilor si merita tot respectul .
nu uita inca o vorba care spune : cand doi iti spun ca esti turmentat mergi si te culci
omul este banat :lol:... nu mai poate raspunde la critici :lol:
@otheitis: ai ban de la mine. Credeam ca esti cu picioarele pe pamant insa se pare ca m-am inselat... vad ca mai nou faci orice pentru cativa useri in plus pe forumul tau, ajungi pana si la injurii si afirmatii fantastice pe care nu ma asteptam sa le aud de la tine.
ok
si-a cautat-o cu lumanarea
imi pare rau de el ca era pasionat de domeniul satelitar , dar din pacate a ajuns sa vorbeasca urat si sa injure fara nici un temei , pentru ca aici e libertate de exprimare daca e facuta intr-un mod decent , dar el a vazut altfel
PACAT
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:49 ----------
In primul rind citi testicule aveti la pantelonul vostru se vede clar.Ma banati pe username ca sa nu pot sa mai scriu si dupa continuati sa ma atacati ca sa faceti senzatia la forum ca ati avut dreptate....
Sau nu stit ca sunt banat si scriti asa.....
cat ai vrea sa scrii dupa toata povestea asta @otheitis ?
nu intelegi ca singur ti-ai facut-o cu mana ta
deci .... nu inteleg de ce mai vrei sa dai un raspuns
mai vrei sa ne ma dai niste injuraturi?
cel putin intelege ca esti un om matur ca nu avem nimic cu tine ca persoana dar limbajul tau lasa de dorit la nivel de educatie
pe forum incercam sa pastram un limbaj mai decent ,
ok ?
laleauaneagra
06-03-10, 15:53
mai eunucule esti tare,i auzi stargate ca omu nu i banat de ce vorbesti daca nu sti:clap:omu raspunde acum din multiplele clone pe care le are,dar incet si cu grija se rezolva si asta
eee asta e o invatatura de minte ca si in cazul altui moderator sa intamplat acelasi lucru
....@XVanish se pare ca esti cel mai altruist si echidistant dintre moderatori , in consecinta te-as ruga sa ai grija de acest mihaip care jigneste destul de dur (prost , incompetent , scandalagiu ) asa cum voi va asumati dreptul de a administra site-ul si sa banati pe cine considerati asa si noi membrii avem dreptul sa va cerem sa fim tratati cu un vocabular sa-i zicem normal ......fara INJURII ...nu cum face baiatu asta mihaip.
PT. EL CE CONSECINTE SUNT DACA SUNTETI CORECTI ?
Asta este unora le place adevarul , doar nu ne-am nascut ieri !
Te rog sa ai in vedere !!!!
Eram ocupat cu masina in ultimele zile dar vad ca otheitis a cam exagerat.
Satksy, te rog daca se poate link direct la rubrica la care te referi. Multumesc
....@XVanish se pare ca esti cel mai altruist si echidistant dintre moderatori , in consecinta te-as ruga sa ai grija de acest mihaip care jigneste destul de dur (prost , incompetent , scandalagiu ) asa cum voi va asumati dreptul de a administra site-ul si sa banati pe cine considerati asa si noi membrii avem dreptul sa va cerem sa fim tratati cu un vocabular sa-i zicem normal ......fara INJURII ...nu cum face baiatu asta mihaip.
PT. EL CE CONSECINTE SUNT DACA SUNTETI CORECTI ?
Asta este unora le place adevarul , doar nu ne-am nascut ieri !
Te rog sa ai in vedere !!!!
ai grija ce vorbesti
eu nu am vazut pe forum asemenea apelative
daca au fost poate au fost in cadru privat si aici e alta poveste
oricum si tu ai fost la baza pornirii scandalului de la optibox alligator care din pacate a dus si la banarea lui othetis
se pare ca ai intretinut scandalul acolo fara nici un rost
nu stiu cata experienta ai tu domeniul satelitar dar nu il acuza aiurea pe MihaiP pentru ca tie nu iti convine ca ai dat bani pe un receptor care nu s-a ridicat la asteptarile tale
El este un pasionat atat si nimic mai mult , faptul ca face pe betatesterul ne ajuta pe noi pe toti
Se pare ca intinzi coarda stimabile cu acuzatiile si limbajul ( " baiatul acesta " cred ca nu isi are locul pentru ca e probabil mult mai in varsta decat tine dupa cum vorbesti .
Uite ti s-a intis o mana si poti citi aici http://sateliti.info/showpost.php?p=118255&postcount=457 faptul ca esti invitatul lui sa il inlocuiesti.
Ce spui de asemenea provocare? te tine? te rog fa teste in continuare si nu are nimeni nimic cu tine
.......apelativele de care vorbesc sunt reale si au fost trimise de mihai p in mesaje private pe care astazi ati avut bunavointa sa le stergeti , adica vedeti doar ce va convine voua !
pai hai tata sa fim corecti !
sa stii sa folosesti ironia e o arta sa aduci injurii e alta !
la tine nu ma asteptam horatyu sa fii partinitor !
laleauaneagra
06-03-10, 21:21
acest mihaip poate sa ti fie tata si are atat cultura generala cat 70 de useri asa ca tine incat daca mai faci asemenea afirmati fara dovezi putemmavea discuti,fi atent ce afirmati faci si referitoare la aceasta echidistanta de care afirmi
din 55 de posturi vreo 30 le de scandal,deci....
sant satul pana peste cap de spameri,flameri,robotei si superinteligenti in limbaju de mahala
fratilor e simplu de tot,nu va place,aveti atatea alternative pe marele asta internet
aaaaa sa nu uit o alternativa ar fi forumul lui otheitis,acolo puteti vorbi fara cenzura
@satsky (http://sateliti.info/member.php?u=13732) mai omule regulamentul spune clar despre un limbaj decent si sa nu jignesti nici un user si eu nu am vazut la MihaiP sa vorbeasca urat pe forum
nu stiu ce aveti voi doi de impartit dar nu mi s-a parut ok acuzele tale
spune te rog cand se vorbeste urat pe forum dar nu o sa cred ca Mihai a facut asa ceva
si eu am primit pe Pm niste injuraturi
acum ce sa fac? sa le postez pe forum?
incurcate sunt caile ...forumului
http://sateliti.info/private.php?do=showpm&pmid=188263 (http://sateliti.info/private.php?do=showpm&pmid=188263)
http://sateliti.info/private.php?do=showpm&pmid=188266 (http://sateliti.info/private.php?do=showpm&pmid=188266)
daca voi considerati ca asa se vorbeste , treaba voastra !
daca vreti cultura generala , dam un test np !
Comentati mesajele astea daca mai puteti !
laleauaneagra
06-03-10, 21:31
linkuri invalide,man nu poti face trimitere catre mesageria privata fiind ca pm il poti citi doar tu(asta in caz ca ai facut trimitere catre pm)in rest precum spuneam link invalid
@satsky...mesajele private nu se pot vedea decat de tine .
cat despre @mihaip personal cred ca ai gresit primul ... cat despre limbaj nu comentez pentru ca am fost banat pe acest site pentru limbaj agresiv la adresa altui user ( imi pare rau de ce am facut atunci ) .
@satsky (http://sateliti.info/member.php?u=13732) se vede ca ai o cultura avansata in php vbuletin daca tu crezi ca eu pot sa citesc mesajele tale private
eu nu cred ca am sters nimic , am mutat doar aici postarile tale de la alligator pentru ca ai facut doar scandal acolo impreuna cu othetis
se pare ca si tu daca o sa mergi pe acest drum , in stilul asta probabil o sa iei calea grecului ===> banare pentru un timp de reflectie
verifica inainte sa acuzi pe cineva
daca citesti aici o sa iti gasesti si postarile tale mult cerute
exista multa libertate aici in masura bunului simt
dar daca se intinde coarda ...apelam la avertismente si sanctiuni
o seara cat mai buna
ca doar noaptea este un sfetnic bun
grija mare daca nu vrei sa primesti o pauza de lunga durata
.........voi sigur aveti acces la toate mesajele private de pe forum sa va aduc aminte ca othelis sau cum il cheama a chemat pe mai multi pe forumul lui si a dat numai mesaje private ( si mie ) , VOI DE UNDE STIATI ?
HA ! mai baieti eu va-nteleg sa-i aparati pielea lui mihai si sa-l scoateti imaculat dar acum nu e cazul !
admiteti ca a gresit si gata , e si el om !
Tu ai impresia ca noi putem citi PM-urile tale?
Prima la mana,postul tau nu e sters,e doar mutat aici http://www.sateliti.info/showpost.php?p=119239&postcount=281
A doua dupa ce ai scris asta:
[HA HA HA SA MORI DE RAS NU ALTA !
Tu te asteptai sa fi tratat cu blandete?Dupa 20 de pagini de laturi eu te bagam la origini.Nu numai pe PM.Ti-o spun clar ca sa stii.
A treia astea:
nu sunt injuraturi,daca vrei iti trimit eu PM cu injuraturi.
A patra la mana ar trebui sa citesti regulamentul.Noi moderatorii nu suntem obligati sa suportam la infinit bataia de joc a unora ca tine.Ai nesimtirea sa vorbesti in halul asta si dupa aia cand ti se raspunde cu aceeasi moneda te plangi.Pai cand ai intrat in troaca cu laturi trebuia sa fi pregatit.
Astept dovada faptului ca Mihaip te-a sfatuit sa cumperi acest receptor si de la firma care zici tu.Arata-mi clar unde.
PS: Se vede ca habar nu ai cu si despre cine vorbesti.Ti-am mai atras atentia de doua ori pana acum si vad ca te cam doare undeva.
@satsky...mesajele private nu se pot vedea decat de tine .
cat despre @mihaip personal cred ca ai gresit primul ... cat despre limbaj nu comentez pentru ca am fost banat pe acest site pentru limbaj agresiv la adresa altui user ( imi pare rau de ce am facut atunci ) .
Stargate la tine a fost pe forum , nu pe privat
la fel si la tine discutia a pornit aiurea de la acuze mai mult sau mai putin sustinute de probe
s-a produs conflictul ca spaniolul a spus ca el "s-a dat cu vaporul" acum vreo 30-35 de ani si tu ai crezut ca te ia la misto
@satsky... poate @mihaip a gresit atunci cat ti-a adresat cuvinte jignitoare dar nu a gresit atunci cand si-a spus impresiile despre anumite receptoare .
.........voi sigur aveti acces la toate mesajele private de pe forum sa va aduc aminte ca othelis sau cum il cheama a chemat pe mai multi pe forumul lui si a dat numai mesaje private ( si mie ) , VOI DE UNDE STIATI ?
HA ! mai baieti eu va-nteleg sa-i aparati pielea lui mihai si sa-l scoateti imaculat dar acum nu e cazul !
de unde stim?
pentru a un user asta ne-a aratat
deci confirmi si tu ca grecul @othetis s-a preocupat de strangerea de useri pe forumul lui prin Pm , pentru ca a facut in trecut si public acest lucru pe forum , la vedere si a fost sanctionat pentru acest lucru
iar acum a luat o pauza
inca odata iti spun sa te linistesti ca arunci cuvintele in stanga si dreapta si poate ajungi sa iei o pauza fara nici un rost
laleauaneagra
06-03-10, 21:43
mai pe bune voi ati luat o chiar razna cu cititu pm de catre admini si altii?????????voi chiar nu ganditi un pic????
si ca sa lanmuresc un pic problema,eu ma leg doar de comportament,de respectarea regulamentului si tot ce tine de buna functionare a forumului si buna intelegere intre useri
daca se calca pe bec plateste,e simplu
de ce invarteli au alti useri ce beta testeri sant sau ce stiu eu ce alte chesti ce pile,ce relatii,ce castiguri nu m intereseaza
poate nu ar trebui sa spun dar aces mihaip are in jur de 60 de ani deci da mi voie sa am indoiala mea cat de mica despre acest comportament super indecent
dar in acelasi timp nu pot baga mana in foc ptr nimeni:)(daca intelegi ce vreau sa spun)
xxxxxxx
totul a plecat de la faptul ca facea misto de useri care aveau receptorul optibox alligator , iar el nu detinea acest receptor si nu facea teste pe el ca mihaiP
spune te rog ce nu a fost corect din partea noastra?
noi trebuie sa suportam jigniri aduse de el?
pe mine m-a facut maimuta sau ma rog ca ma scarpin ca un maimutoi
ti se pare corect?
Stargate la tine a fost pe forum , nu pe privat
la fel si la tine discutia a pornit aiurea de la acuze mai mult sau mai putin sustinute de probe
s-a produs conflictul ca spaniolul a spus ca el "s-a dat cu vaporul" acum vreo 30-35 de ani si tu ai crezut ca te ia la misto
sincer imi pare rau de acea chestie dar asta este cineva trebuia sa o faca ... spany o luase rau prin balarii ... cat despre problema de fata cred ca problema este alta .... trebuie specificat clar in fiecare prezentare a unui receptor ca softul alternativ nu este obligatia producatorului altfel anumiti useri inteleg ca orice receptor nou aparut trebuie sa aibe enigma2 si cccam ( server+client ) .
Nu am explicat aici de unde am eu mesajul ala?Cat de dusi sunteti cu pluta fratiilor?L-am primit de la cineva pe care il spama otheitis.
Eram sigur ca vor apare fani care vor spune: da astia citesc PM-uri,fura parole si alte avioane.Mai e si aia in care se zice ca noi avem stive de receptoare primite de la magazinele de sat.Daaa,la mine nu mai am loc unde sa le pun,eu fac reclama la DM600.
Cand imi aduc aminte ca exact otheitis era cel acuzat ca face reclama la ipbox din partea celor cu DM si m tras sa ii tin apararea,acum el ii ataca pe altii care scriu ceva despre un alt receptor.
E DREPTUL ORCUI SA SCRIE DESPRE CE RECEPTOR VREA.VOI SUNTETI OBSEDATI DE RECLAMA.
Ani de zile s-a spus ca aici se faca reclama la kathrein si ipbox,acum vad ca vati gasit sa ne injurati pentru alte receptoare pe care nu va spus nimeni sa le cumparati!
Am mai scris:nu va place usa e larg deschisa,am inteles ca este alt forum "liber".Scrieti fratilor acolo.Dar sa aveti grija sa luati lista cu receptoarele despre care aveti voie sa vorbiti si despre care nu.
PS: Runcane tu apari doar cand mirosi scandal?Buna contributie si chiar ajuta pe multi.
Sunteti o sleata de mincinosi partinitori , nu meritati nimic de la nimeni , chiar va rog sa ma banati , o sa fie pt . Mine o onoare ,
va dati seama ce am pierdut , niste furturi inteligente din care numai vreau sa fac parte !!
Succes la furatul educational !!!
Macar sa recunoastem ca, grecu a facut sectiunea Ipbox si dupa ce a plecat
sufla vantu pe acolo..... nu sunt altii in stare sa intretina ce a facut el
Stargate nu cred ca trebuie specificata aceasta mentiune
orice soft modificat poate sa aiba hibe
producatorul nu face soft pentru sharing , daca se potriveste si cu asa ceva este alta poveste
daca @satsky a fost un user mai nenorocos se datoreaza in primul rand lui pentru ca inainte sa cumperi un receptor trebuie sa vezi ce sustinere soft are si nu se avante in cumparerea aparatului
si la Dm800 au fost prima data probleme , dar cum team-ul care lucreaza pt el este mai mare si mult mai vechi in domeniu...s-a ajuns in alta parte
cu timpul o sa vedem si alte aparate pe piata mai mult sau mai putin compatibile cu diferite emulatoare si protocoale de sharing
laleauaneagra
06-03-10, 21:51
ma dar tu skol a cui clona esti tu?de dai cu multumirele astea in stanga si in dreapta:clap:
iar tu stasky pleci la plimbare
forumu asta mai bine sa aibe 100 de useri cu capu pe umeri,sinceri onesti si fara samanta de scandal decat 10 000 de pacalici ......
Sunteti o sleata de mincinosi partinitori , nu meritati nimic de la nimeni , chiar va rog sa ma banati , o sa fie pt . Mine o onoare ,
va dati seama ce am pierdut , niste furturi inteligente din care numai vreau sa fac parte !!
o sa primesti la cerere acest lucru pentru limbaj indecent
Ai dreptate,dar nu mai sunt useri cu ipbox dispusi sa isi piarda timpul.In rest otheitis nu se mai ocupa de acea sectiune demult,a fost alegerea lui sa se separe.Dragoste cu forta nu se poate,dar nici sa stau sa fiu facut maimuta pentru ca el spameaza acum pe la noi.
Ai uitat de snow,dar si el a renuntat,nu isi permite sa scrie presupuneri sau din amintiri.
Da recunoastem acest lucru dar asta nu inseamna ca trebuie sa suportam jignirile lui
ca om si pasionat a fost ok , dar ca limbaj , educatie ...s-a abatut in stanga si dreapta fara nici un rost
nu uita ca aceasta sectiune se numeste NU TE SUPARA FRATE
DECI DE CE SA NE SUPARAM UNII PE ALTI ?
sper ca intelegi ca nimeni nu vrea ca acest forum sa fie unul de scandaluri si alte probleme fara legatura cu satelitii
Otheitis a adus multe informatii in acea sectiune, dar nu a mai dorit sa colaboreze cu noi cand si-a deschis forum si a incetat sa mai contribuie cu ceva pe RSP. Din contra, tot timpul a cautat controverse cu ceilalti moderatori si prin aceasta s-a autoizolat. I-am apreciat contributia si implicarea atat timp cat a fost, dar acum nu pot sa fiu deacord cu el!
Daca exista un detinator de IPBOX care SE PRICEPE va fi sustinut de mine ca sa primeasca in grija acea sectiune!
Ceilalti frustrati care ati cumparat un receptor de 2 lei, nu va mai lamentati la adresa forumului!
runcanioan
06-03-10, 22:06
Hmm ... Fratilor mai bine a-ti face pace cu totii
Nu are rost sa ne dusmanim unii pe altii, acuma ce a fost a fost... ficare a gresit poate in felul lui... nu sunt eu cel care judeca, dar ce folos aceasta cearta??? si asa viata e scurta ...
mai bine sa ne bucuram de acest hobby impreuna
tanks!!
Bai sa deie dracu'... unii vin pe aici sa mai gaseasca ceva informatii,noutati..ceva nou folositor; tare greu,daca rascolesc forum adevarat gasesti ceva,da prea va rezumati numa la regulament,luara-l dracu de regulament si regula 12 care a-ti umplut tot forumu cu regula 12
Nenea admini si moderatori,daca va rezumati numa la ban si reguli faceti tata un site cu tematici legislative;eu banuiesc ca asta-i site de informatii pentru hobysti amatori si profesionisti ai receptiei satelit
Ia mai ganditi-va.Sa auzim de bine si-o lada de bere de la mine :cheers:
Regulile se aplica, nu se discuta!
Cui nu-i convin e liber sa se exprime unde vrea, nu pe RSP!
Va recomand ca din cand in cand sa mai aruncati o privire peste acele reguli!
Daca nu e cu suparare domnul satsky ar putea face niste print screen-uri cu acele mesaje jignitoare de care vorbeste si sa le puna aici sa le vada toata lumea, ca sa se lamureasca odata problemele si sa nu ne mai certam ca niste copii de gradinita, ce naiba cred ca suntem oameni in toata firea! Hai noroc:cheers:
Ce e privat eu consider ca privat trebuie sa ramana
daca a avut un conflict cu cineva pe privat tot acolo trebuia sa il rezolve
In legatura cu imaginile cu PM-urile nu mai poate acest lucru pentru ca a luat ban pentru limbaj jignitor si chiar el a cerut acest lucru
oricum in privat fiecare poate sa spune ce vrea el
Bai sa deie dracu'... unii vin pe aici sa mai gaseasca ceva informatii,noutati..ceva nou folositor; tare greu,daca rascolesc forum adevarat gasesti ceva,da prea va rezumati numa la regulament,luara-l dracu de regulament si regula 12 care a-ti umplut tot forumu cu regula 12
Nenea admini si moderatori,daca va rezumati numa la ban si reguli faceti tata un site cu tematici legislative;eu banuiesc ca asta-i site de informatii pentru hobysti amatori si profesionisti ai receptiei satelit
Ia mai ganditi-va.Sa auzim de bine si-o lada de bere de la mine :cheers:
Da, da-l dracu de regulament, inchidem aici pravalia, fa-ti site sau blog si venim la tine musafiri. Si eu zic sa se duca naibii regula 12 pentru ca si-au batut gura de pomana atatia care au incercat sa explice necesitatea acesteia.
Nu, nu vom face un site cu tematici legislative, indiferent daca ne convine sau nu, regulamentul va ramane. Poti face propuneri si sugestii in ceea ce priveste prevederile acestuia, e cu totul alt aspect.
Sa auzim de bine, dar din pacate, deocamdata, lada de bere ai sa o bei singur.
1. Eu ca moderator nu pot vedea mesajele tale PM.
2. Nu stiu de unde sa aflat cu forumul lui othelis, posibil sa fi zis cineva care a primit PM de la el.
3. In legatura cu mihaip as dori sami dai linkul direkt, posibil sa fi contrazis pe cineva, insa nu cred ca a intrebuintat cuvinte vulgare (eu nu am observat, iar in ultimele zile sunt ocupat cu autoturismul achizitionat, asa ca am citi pe repezeala sectiunea cu probleme si sar putea sa fi sarit cate ceva).
4. Ai scrs, citez "Sunteti o sleata de mincinosi partinitori , nu meritati nimic de la nimeni", nu stiu daca teai referit si la mine, findca chiar nu am nimica cu tine, dar fac parte ca moderator, de sa zicem conducerea forumului, si numi place sa fiu jignit pentru nici un motiv.
Daca nu ar exista reguli,totul ar fi un dezastru,de aceia exista si moderatori sa ne aduca pe drumul cel bun atunci cand o luam putin prin aratura.Noua ne plac regulile doar atunci cind primim ajutor de la acesti oameni,dar cind gresim am dorii sa nu se aplice la noi....poate la altii.Privitor la MihaiP..de ar avea fiecare forum un om ca el ar fi foarte bine.
****************************************:drinks:
acest forum nu a avut mult timp reguli, au aparut atunci cand unii au crezut de cuviinta ca pot posta orice. moderatorii nu sunt in masura sa "ne aduca pe drumul cel bun " ci sa aplice regulamentul si sa mentina forumul in functiune. chestia cu " drumul cel bun" dupa cum vezi e destul de relativa si interpretabila...
Pacat ca inca se interpreteaza**************:!:
doktorofsat
07-03-10, 00:46
Am citit si eu pe aici si intru in discutii, mai ales ca n-am somn:)
Eu am ceva experienta de moderator pe forumul moii pedichiuri unde printre altele se discuta si despre receptia satelit!
Regulile sunt absolut necesare pt buna functionare a unui forum.Limbajul de mahala, de stadion, de talcioc etc nu are ce cauta pe un forum civilizat asa cum asta sateliti.info
Pe ideea ca nu vreau sa judec ca sa nu fiu judecat oamenii care trag in jos forumu ar trebui inscrisi pe o lista neagra, publica.
A trage in jos= a nu vrea reguli, chiar regula 12 e foarte inteligenta nu stiu ce bai au unii cu ea, a vorbi ca si la talcioc, a intreba ceva ca la urma cel care intreaba demonstreaza ca e mai destept ca si cel intrebat, a scrie doar de dragul postarii
Vedeti dumneavoastra,toate aceste chestii irita ptr.ca noi ca si cetateni suntem foarte dezordonati(ex.sunt multe),eu cred ca mai repede impui o distanta si respect fiind corect si a nu te apropia prea mult ....adica prietenie.Revenim tot la regulament> fara interpretari.
da dar vedeti dumneavoastra ca vedeti distorsionat realitatea! moderatorii vin din randul userilor si au toate sansele sa devina iar useri.crestem ca forum, creste numarul de useri si trebuie sa tinem cont de factorul uman. nu avem toti aceleasi gusturi , aceeasi educatie sau aceleasi slabiciuni lucru pozitiv in esenta dar care automat duce la tensiuni. moderatorii (cel putin aici) incearca sa mentina un nivel cat mai ridicat al forumului si nu sa inpace capra cu varza.
Intradevar complicat...:)
laleauaneagra
07-03-10, 01:32
da e foarte complicat,sa fi la asentimentul fiecaruia e complicat,sa discuti cu cineva si sa incerci sa l lamuresti ca merge pe un drum ingust e foarte complicat,e foarte complicat sa dovedesti ca nu ai nimic cu nimei ci doar sa respecte regulile casei,multe sant foarte complicate,de cate ori nu am fost injurat si jignit cand incercam sa aplanez un conflict sau sa impun regulamentu,de cate ori le am promis colegilor ca nu mai moderez nimic ca nu sant obligat ca sa fiu jignit,fie si virtual,sant multe de explicat dar fiecare isi vede de interesu,principiu si logica lui iar el ca persoana nu greseste niciodata,altii sant vinovati ptr paiu din ochiul lui,pana la urma asa santem noi construiti,cu samanta de scandal,pff in fine....
probabil discutia asta trebuia sa o avem mai demult, multi veniti de pe alte forumuri unde moderatorii sunt dictatori si considerati ca e cazul sa ne bagati in aceeasi categorie.la un moment dat oricare din voi va putea ajunge moderator si o sa aveti surpriza ca din acel moment nu mai puteti spune tot ceea va trece prin cap, orice gluma care inainte a fost savurata acum devine ofensa etc. nu suntem cu nimic mai sus sau mai jos ca restul, suntem doar useri cu responsabilitati!!!!
doktorofsat
07-03-10, 02:05
Ce inseamna a jigni?
Mai ales pe forumuri de specialitate inseamna ca cel care jigneste incearca prin toate metodele de a cobori pe cel jignit la nivelul sau chiar mai jos daca se poate
el ca persoana nu greseste niciodata
A gresi e omenesc dar a repeta greseala e diabolesc!A gresi o data e omenesc, persistenta in a repeta aceasi greseala e prostie.
pana la urma asa santem noi construiti,cu samanta de scandal
Fals.Trebe vazut cine doreste scandal(pe forum evident)?
Perzoane care vor sa musamalizeze cine sunt cu adevarat , sa-si caute adepti , slugi care sa sara la nevoie sau sa iasa in evidenta cu orice pret fara a se pricepe la ceva in afara de fite si smechereala la care sunt primii:D
In momentul in care pleci la un drum iti asumi si riscul,in momentul in care esti ales sa fii moderator asta inseamna ca esti bine pregatit,echidistant,cu un bagaj de cultura generala.....,deci esti mai bun dintr-o mie sau o suta.
insa normal ca ai de a face cu tot felul de oameni ....ca si in lumea reala,de aici alegeti voi ce doriti sa faceti>cantitate sau>calitate.
Normal de dorit ar fii sa aveti 1mil.de useri>pe de alta parte doriti si standard inalt......aici intervine factorul uman.Greselile noi le comitem.Cu putina inteligenta si eleganta sunt sigur ca veti trece peste aceste mici hopuri.......:)
laleauaneagra
07-03-10, 12:18
exact ce am spus mai sus,eu unu prefer 100 de useri de calitate decat 10 000 de pacalici
hai sa ne oprim si sa ne vedem de ale noastre,de ce?ptr ca aceasta discutie nu e deloc constructiva ptr unii,altii nici nu treec pe aici iar ceilalti tot punctul lor de vedere il au indiferent cat ai incerca sa le spui ca nu e asa
deci discutam inutil,probleme vor fi mereu
e ca vorba aia:stiti care e cea mai grea operatie?sa scoti p...a din capu femei,,eee asta incercam sa facem noi dar la pol opus,sa modelam materia cenusie a unor indivizi(bineinteles in sensul pozitiv al lucruri lor)
Dupa ce am varsat citeva lacrimi gindindu-ma la greaua si ingrata postura de moderator mi-am amintit ca PM este un fisier al unui SO , cu un grup de 3 x 3 permisiuni .
V-ati prins ?
@satsky , sleata nu exista iar sleahta este o gasca de nobili :p
ai scris ,,Mine" , este cu litera mare din greseala sau .... :p
Nu a citit nimeni nimic, un user mi-a dat mie mesaj pe YM cu invitatia primita in PM.
Ar fi culmea sa ne apucam de asa ceva.
Oricum moderatorii nu au acess la baza de date.
Legenda,infirmata deja chiar de cel care a pornit-o,continua.Dar la noi asa e,un ... tip arunca cu piatra in apa si alti 20 incep sa numere valurile.
Probabil hakerii s-au plictisit si s-au angajat admini pe aici,sa citeasca ultrasecretele din PM-uri.Daca ar fi asa simplu de umblat prin vbulletin ... nu mai intra nimeni pe nici un forum.Cred ca asta e si cel mai important de pe lume de au inceput de aici.:clap:
PS:Parolele userilor NU se pot vedea,se pot doar modifica (bineinteles ca e utila daca respectivul o uita) dar vad ca sunt "admini" de forumuri care afirma altceva.Bravo lor,succes la inregistrat si folositi aceeasi parola.Muahaha.
laleauaneagra
08-03-10, 11:56
sant uimit,bulversat,cracanat si constipat
no pai mereti fratilor in alta parte si lasati ne pe noi moderatorii si adminii sa ne citim pm urile unu la altu
Ia...chiar te rog sa-mi citesti si mie toate PM-urile si sa-mi spui si mie ce-i acolo ca eu nu am avut timp...:clap::wellcome::drinks:
Cine are habar de vbulletin, stie ca pm-urile nu pot fi citite decat de adminul de server... daca ar vrea. :)
Fratilor, nu-i mai bagati in seama pe toti ca nu ajungem nicaieri sau cel putin la nimic util!
laleauaneagra
08-03-10, 12:54
sti care e problema?eu as propune sa intram in cartea recordurilor sau cartea cartilor sau de ce nu in cartea junglei cu o asemenea teorie,cred ca e singuru forum din romania si de ce nu din europa in care se fac acuze grave si nu de un user ci din ce in ce mai multi fac aceasta acuza asupra staff ului
eu am crezut ca adybaran e o specie aparte insa incep sa ma indoiesc de acest lucru:)
doktorofsat
08-03-10, 12:57
Vad ca si aici e simptomul de a arata drumul corect moderatorilor iar userii sa masoare faptele si chiar persoana moderatorilor.Am patit-o si eu de cateva ori dar cea mai buna reteta este trimiterea in vacanta de cel putin o luna a perzoanei respective:clap:Daca are creier sa aiba timp sa se gandeasca de ce a fost trimis.Pauzele mici sunt cheia succeselor mari:lol:
Citirea PM-urilor poate o faci tu pe forumul tau (otheitis)!
Pe RSP nu se citesc PM-urile numanui! ... si pentru linistea tuturor un plugin care sa permita acest lucru nu e intalat pe RSP si nici nu va fi intalat vreodata!
E imoral sa faci asa ceva.
PS. Considera discutia incheiata definitiv!
Orice discutii pe acesta tema se intrerup aici!
doktorofsat
19-04-10, 21:36
Sa analizam frazele:
Tiganii nu sunt romani !
Tiganii au cetatenia romana deci sunt romani!
Nu ei ne-au scris istoria !
Total gresit , vorbe mincinoase!! La Tg. Mures in martie 1990! probabil hackerii RNS cu stiu istorie si vorbesc din burta.Ungurii isi cereau drepturile democratice de a putea vorbi si invata in lb materna!Taranii adusi de vatra si fostii securisti, kgbisti au atacat multimea neinarmata de maghiari (inclusiv femei si copii) !Atunci au avut loc lupte de strada , iar tiganii au sarit un ajutorul maghiarilor!Au strigat vorbe care au devenit celebre Ne filjetek magyarok itt vanak a ciganyok!=Nu va temeti maghiari ca suntem aici noi tiganii!Pe acesti tigani i-a gasit justitia comunista romana vinovati si i-a chinuit prin puscariile de la Baia Mare si Jilava.Au fost premiati recent 6 , dintre care 3 postmortem de premierul Ungariei !!
Ei fac parte din istoria Romaniei, oameni cu tupeu si coloana care au luptat impotriva dorintelor kgbiste de a instaura din nou comunismul in Ro
Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu folositi expresiile "Tigani romani"
RNS nu are nici o putere(financiara, juridica) sa deie indicatii la Franta, Germania , Belgia etc .E aceeasi lucru ca si cum ai ameninta un doctor cand esti pe masa de operatie!
Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA! R.N.S Vegheaza pentru ca aceste lucruri sa fie infaptuite"
Vergheaza la sfincter !Ce gluma buna.In afara de rromi care sa presupunem ca toti au mers la furat in Franta , ceilalti romani au mers sa lucreze?!Hai , nu stiu cine crede asemnea aberatii!Cati romani infunda puscariile franceze pt hotii , atentate si crime ei sunt cei care au respectat Franta?!Nu stiu cine crede RNS , dar deja s-a aburit fereastra la camera de unde postati
Ramane f adevarata fraza ca o folosesc de nenumarate ori:
Uita-te cine vorbeste, NU ce vorbeste!
Salutare,
Prea multa politica dauneaza Dx-ului,eu va caut prin alta parte si cind colo Dvs. aici.Oricum o mina de oameni nu va schimba nimica,cartile sint deja facute de altii.Interese grele stau in spatele acestor decizii pe care nu le luam noi,sintem doar o mica parte din Europa,prea mica pentru a conta cu adevarat.
Respecte,
mouse
Lasa nu mai analiza nimic si asa nu esti cu romänii cum scrii tu dar ai cetatenia romäna nu
Nu stiu ce te consideri tu cetatean romän si etnie maghiara sau cum ?
Tu unde te äncadrezi ?
Du-te si traieste si prin tari staine sa vezi adevarul nu citii numai prostii toti care merg Fr merg la furat ?
Ungurii isi cereau drepturile democratice de a putea vorbi si invata in lb materna
Unde traesti in ungaria ? ia vezi in Fr.au cerut asa ceva romänii sau Germania Austria Belgia
Te duci in Tg.Mures si nu iti raspunde vänzatoarea ca nu sti limba maghiara unde sa mai intälnit asta ? iti da cu tifla eu nu stiu nimic la el el facut scoala magiara !!!!!!
DE CE STATI IN ROMÄNIA celor care nu le convine lucrul asta e democratie
Va spun eu in Ungaria toti cetatenii de etnie maghiara sänt considerati TIGANI am avut destule probleme in vämi
DA de asta ce zici ?
Romanii au fost ironizaţi din nou pe postul public France 2. Salutul romanesc, aplecat şi umil, asimilat cu cel al cerşetorilor: "S'il vous plait, Messieurs, Messdammes!(Vă rog, domnilor, doamnelor!)"
Comenteaza asta ca te ataca si pe tine si tu esti romän nu ? deci tot tigan sau cum ?
Doctore lasa aia cu Tg Mures ca nu e frumos sa incepem sa povestim diverse.Din ce stiu pe aici nu era vre-un subiect legat de maghiari,dar daca vrei ca sa alipesti natia tiganeasca celei maghiare e treaba ta.Prima data ii pui in cap romanii prin ce ai scris acolo,apoi si pe maghiari ca vrei sa ii "infratesti" cu tiganii.Dupa aceea vei plange ca se leaga toata lumea de tine.:)
Am scris si mai sus ca suntem in mare parte rromanizati si e adevarat cand ne fac altii tigani,dar totusi imi place ce fac baietii aia,Bravo lor,macar atrag atentia ca mai suntem si romani adevarati pe aici.Din greseala,bineinteles.:)
doktorofsat
20-04-10, 00:32
Diablo1 (http://sateliti.info/member.php?u=10383) eu vorbesc din experienta personala ,nu sa dau linkuri si sa fac referiri la lucruri pe care nu le-am trait.Iar celor care ma jignesc le rog sa foloseasca acel limbaj in conversatiile cu cei care i-au invatat!
La 7 ani am ales de unul singur sa urmez invatamantul in lb. romana tocmai ca sa nu am probleme in societate (probleme de vorbire, exprimare , diverse etc).
Inca din generala am simtit efectele invatamantului romanesc prin diverse porecle gen hunia, bogzor, tiran , mongol
La acestea se adauga obligator cu tigan, concluzie la care a ajuns diriginta mea dupa ce auzise ca povesteam in pauza de filme indiene si actori ca Amitabh, Salman Khan, Dharmendra, etc nume total necunoscute de f multa lume de la noi!Tipesa zicea nu odata ceva de genu: numai cineva care are sange de tigan in vene poate sa-si piarda timpul cu asa ceva!
Ni s-a scazut nota la purtare ca vorbeam pe maghiara in pauze pe motiv ca vorbim pe la spate si facem glume proaste la adresa profesorilor!
Tot pe vremea aceea am primit si prima trimitere in panonia , sau bozgoria .Unii colegi era asa de fain invatati de acasa de parinti ca panonia era in estul Dunarii iar bozgoria in partea de vest !:D
Un alt val de ura s-a abatut asupra cand am afirmat ca nu ma intereseaza muzica romaneasca ci ascult cea de la viva si albumele lui Zambo Jimmy (R.I.P) regele muzicii pop din Ungaria.Apoi sa vezi ofticati , apelative gen hortist, bozgor, tigan...
In amintesc ca prin toamna lui 99 cand mi-a cerut o profesoara (aflasem ulterior ca a avut un necaz in familie) telefonul mobil (Nokia 5110 lux pe vremea aia) sa sune acasa iar dupa ce a terminat convorbirea s-a uitat cam 20 secunde la mobil "vitelusa" si a zis sa scot meniul in lb borgoreasca si sa bag pe romana in loc de multumesc.Si eu i-am zis apoi clar ca asta va fi cand va zbura porcu deorece bag pe telefon lb mea materna nu romana care inevitabil mi-e lb straina.Sa vezi ce umbla in stanga si in dreapta sa-mi faca rau la bac, albastra-mov de suparare ca "am aranjat-o fin"
Am dat toate aceste exemple pe ideea ca toate incep din/ de la scoala!
Din toate cele scrise se vede clar ca sistemu romanesc a vrut sa ma integreze asa de bine incat sa-mi neg etnia, lb materna, sa nu critic si sa accept neconditionat tot ce este romanesc oricat de rau ar fi!
Uite eu ma consider iesit invingator din acest sistem si cerc vicios . nicidecum un frustrat sau un pupincurist tocmai pt ca am ramas fidel ideilor si conceptiilor mele!
Dupa asta puteti scrie ce doriti , pe mine nu ma intereseaza, sincer!
doktorofsat
Tu intelegi total gresit
Eu nu vreau sa te jignesc tu intelegi asta
Eu la 7 ani am fost prea prost sa judec singur la ce scoala as merge
Experienta nu ai nu te supara ca iti zic dute si traeste in Ungaria si incearca sa ii convingi pe aia ce ai patit sa vezi cum te fac (tigan)
sau in Franta sau in Italia
Nu vorbim de ce ni sa intämplat noua ci la moul general RO
Nu e adevarat cu muzica ai jignit pe toti care asculta genul de muzica manele de acolo ti se trage ura care o zici
Nici mie nu imi plac aia cu parul lung cu o chitara in mäna ce o chinuie si dau din cap juma de ora eu nu ii inteleg dar nu iam jignit nici o data
Da-mi un raspuns aici :
http://www.jurnalul.ro/stire-externe/salutul-romanesc-gestul-cersetorilor-541462.html
De ce nu fac si ai nostri pe TVR 1 asa ceva ?
Sau tu nu esti romän si te saluti altcumva :lol:
Ar trebui sa urmeze Italia prea mult au facut zarva ptr,mailat sau cum ii zicea acum ca lau prins pe nebunul ala ce la topit in acid pe romän nu mai ies in strada
Nu era aici nimic legat de maghiari,dar daca tot nu ai fost tratat cum trebuia in scoala romaneasca de ce te-ai mai inscris acolo,daca tot erai asa destept la 7 ani?
Legat de tigani (parca asta era subiectul) mie poti sa imi spui ce vrei si cred ca oricarui roman,sunt lamurit.Nici nu ma mai obosesc sa stau sa mai povestesc cate am patit cu ei.Daca inainte de intrarea in UE vroia un primar din Moldova sa le faca un ghetou inchis cu gard si a fost luat la suturi ca ii discrimineaza acum vad ca si aia din vest,care au sarit ca arsi atunci,sunt aproape de a face acelasi lucru.Oricum ii trimit fortat inapoi,ii trateaza ca pe ultimii oameni de pe pamant si pana la urma e din vina lor.Nu vor sa se adapteze societatii in care traiesc si gata.Problema e ca am jauns si noi sa fim tratati asa din cauza lor.
Nu mai amesteca minoritatile,maghiarii au si ei uscaturile lor ca toate celelalte natii (ca si romanii) si au si oameni de treaba (ca si romanii).La tigani din cati am cunoscut eu doar 2 au fost oamenii in adevartul sens al cuvantului,restul au fost tigani in adevaratul sens al cuvantului,adica cam 99%.Nu e discriminare,e adevarul.
doctore iar ai reusit sa deturnezi subiectul unde te doare pe tine
ca esti cumva marginalizat in tara asta
nu e vina ci a liderilor marko bela si Atila verestoi ...si preotului laslo...etc care nu se mai plictisesc sa tot ceara Ardealu sub diferite forme
Romanii nu au nimic cu maghiarii sau cu tiganii atat timp cat ei nu fac pe stapanii acestui tinut sau isi vad de treaba si muncesc cinstit in loc sa fure , sa insele ...etc
Cine seamna vant culege FURTUNA
daca maghiarii chiar vor asta ... asta o sa primeasca
la fel si tiganii daca nu se indreapta si nu vor face scoala si nu se vor integra in societate cum se cuvine vor sfarsii prin a fi vazuti tot timpul ca niste neispraviti
toate cele bune si nu uita cine seamana vant culege furtuna
Hackerii sunt persoane care trag un semnal de alarma , chiar daca nu ne place uneori metoda lor in strafundurile noastre tinem si noi la neamul asta
Respecte!
In primul rand,doresc @doktorofsat sa iti spun ca te respect ca si om,nu ca si etnie sau nationalitate.
Insa comparatia care o faci tu,cea cu maghiarii care si-au cerut drepturile in `90,daca se considerau "democrati"nu "salbatici"trebuiau sa o faca omeneste,nu batatnd si omorand oameni.Daca se considerau,repet "civilizati'.
Ce s-a intamplat in `90 in Tg-Mures a fost o rabufnire la ce considerau ei,"umilinta"acelor ani de dictatura comunista.Unde erau"eroi tai"cand a fost revolutia?Ei au crezut ca imediat gata o sa aiba tot ce vor?!Sa fim seriosi,daca vrei ceva cu adevarat incerci sa obtii prin diplomatie sau prin negocieri,nu cu batai.
Apoi mai am o remarca la adresa ta @doktorofsat,reuseti de multe ori sa "deraiezi'discutiile despre o problema la alta problema,pe interes politic....
Vreau sa-ti reamintesc ca ai spus ca tiganii au fost alaturi de maghiar si au fost pedepsiti prin inchisori....ce voiai sa le faca?Dupa ce fac scandal?Sa le ridice statui?
Sa-ti aduc aminte de:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t434254.html
http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacre_%C3%AEn_Transilvania_de_Nord,_1940-1944
http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_din_Ip
Asta daca tot ai facut scoala la limba romana,desi uneori nu se vede....sincer.
Nu am nimic cu ungurii,dimpotriva.Am fost in Ungaria si am stat cateva luni acolo,nu am fost marginalizat,asa cum nici maghiarii din Romania nu sunt marginalizati deloc...
Insa pot sa spun cu certitudine ca maghiarii din TG-Mures,ca si cei din secuime,sunt de cel putin 4,5 ori mai "rai"decat cei din Ungaria,si mai putini omenosi...
Am sa fac o mica paranteza si am sa-ti povestesc doar doua intamplari,una in Ungaria si alta in Sovata.
Prima,veneam din Austria si am avut o mica problema cu masina,si eram pe banda de refugiu cu avariile si capota ridicata,si intamplator a trecut o masina cu o platforma.S-a oprit si s-a oferit sa ma duca ori la un service,ori in prima parcare sa remediez problema,fara sa-i cer asta si fara sa imi ceara nimic in schimb.Am baut o bere cu el si am innoptat peste noapte la el,pana cand mi s-a reparat masina.
In schimb in Sovata fiind in excursie cu 2 prieteni,am avut 2 pene de cauciuc si am rugat cativa cetateni sa ma duca la o vulcnizare sa imi fac macar una din pene......nu cred ca mai are rost sa-ti spun ca nu am fost servit,invocandu-se tot felul de scuze....desi prietenii cu care eram erau maghiari....si au vorbit ungureste cu ei...
Aici ce mai ai de obiectat?
Stiu poate nu e relevant ceea ce am spus,insa nu poti face ce fac politicienii UDMR-isti...cerand ceva ce niciodata nu ve-ti putea avea....
Trebuie sa zic ca,nu puteti cere inapoi ce nu ati avut....dece nu vin si austriecii sa ceara?Doar era un imperiu,nu?Dece nu vin si polonezii sa ceara?Aveam granita cu ei in N si N-V....oare dece?!
Ai un raspuns?
Imi cer scuze ca am deviat dela discutie.Aici e un forum mai mult tehnic...si nicidecum politic.
@doktorofsat,am respect ptr tine ca om.Am respecte ptr tine ca si coleg pe forum si am respect ptr tine ca si roman,indiferent ca esti maghiar,insa eu nu ma pot considera "roman tigan"cum ma fac niste clowni care se dau in spectacol ptr.reclama ca ei ar fi mai superiori.Cu ce?!Sau dece?!Ca traiesc mai bine?Sunt mutli saraci in lumea asta dar au omenie si respect.
Referitor la studiile tale in limba romana,eu consder ca sunt firesti si nu trebuiau facute ca tu ai ales,desi ma indoiesc,sper sa nu raman indoit,sau altii au ales ptr tine....daca eu traiesc intr-o alta tara,e normal ca si copii mei sa invete limba si sa respecte acea tara,indiferent care e ea.
In orice tara din lume mergi,daca traiesti acolo trebuie sa inveti sa vb limba acelei tari.Eu locuiesc intr-o lacalitate unde 80% sunt maghiari,nu am avut nicio stare"tensionata"cu nimeni,nu doar eu,niciunul din cati s-au stabilit aici.Si sunt cativa.Insa nu mi se pare normal ca la 55 de ani cunoasc un caz,sa zici ca nu stii limba romana,nascut,crescut si traind aici....
Raspunsul l-am primit tot dela un maghiar..."stie,dar nu vrea sa vorbeasca romaneste",daca e asa...dece nu pleaca sa traiasca unde nu e nevoie de limba romana?!
@doktorofsat-uneori o iei pe aratura.....nu imi sta in caracter sa intru in polemici insa nu mi se pare corect si motivat afirmatiile tale de mai sus.
Bafta!
P.S.-sper sa iei acest post ca asa cum la perceput eu si nu ca o ofensa adusa tie sau celor vorbitori de limba maghiara.
doktorofsat
20-04-10, 13:26
Hai ma , stiu ca lb romana va asta limba materna , dar nu m-am gandit nici o clipa ca nu vreti s-o intelegeti!
Domnilor Horatyu si Diablo1
Sa NU credeti nici o fractiune de secunda ca sunt o qurva masculina care se plange pe forum atita timp cand am scris clar, am subliniat chiar ca sunt considerat si ma consider un INVINGATOR al sistemului (unde te doare pe tine, marginalizat in tara asta )
Domnule Zmeura
Nu era aici nimic legat de maghiari,dar daca tot nu ai fost tratat cum trebuia in scoala romaneasca de ce te-ai mai inscris acolo,daca tot erai asa destept la 7 ani?
De unde naiba sa fi stiut dinainte cum voi fi tratat?!
Daca zici ca dupa 8 clase ar fi fost bine sa ma bag intr-un liceu maghiar , recunosc ca eu n-am dorit acest lucru deoarece daca eu incep o treaba o si finalizez!
Am urmat invatamantul in limba romana tocmai ca mai tarziu sa nu fiu considerat un separatist maghiar , sa aprofundez lb romana sa nu am probleme in exprimare/vocabular pe parcurs, in societate!Nu am vrut sa ajung ca un secui din Trei Scaune de ex care termina 12 clase si stie 10 cuvinte in romana!
Am avut taria morala si fizica de a suporta 12 ani de zile aceste presiuni.Din toate cele scrise se vede clar ca sistemu romanesc a vrut sa ma integreze asa de bine incat sa-mi neg etnia, lb materna, sa nu critic si sa accept neconditionat tot ce este romanesc oricat de rau ar fi!
Cadrele de atunci au uitat sa tina cont de un adevarprimordial, lucru care ori de cate ori am avut ocazia , dupa terminarea scolii, le-am zis verde in fata:
M-ati invatat sa scriu, sa citesc, sa vorbesc romaneste dar niciodata sa simt si sa gandesc romaneste.Numai un om care are sange roman poate sa simta si sa gandeasca romaneste , un lucru esential de care voi niciodata nu am tinut cont de aceea va consider ca faceti parte dintr-un sistem ratat , pe care eu de unul l-am invins intr-un final!
Neam de neamul meu nu a fost roman , in arborele meu genealogic fiind maghiari, slovaci ,ucrainieni, nemti etc
O.K. Am venit cu aceste detalieri ca vad ca unii nu ati inteles/sau nu ati vrut sa intelegeti ce am vrut sa scriu defapt !Sper ca nu voi mai fi nevoit sa aprofundez problema, iar domnule horatyu sa stiti ca in discutii politice si istorice nu doresc sa intru!
mei , io-s mai talimb de felu meu asa ca asi avea nevoie de :
- un rationament maghiar
- un rationament roman
( sistemul cate te poate face - generic vorbind - sa rationezi diferit in functie de limba materna este unul retardat , nu ratat )
( amu' , recunosc si io ca nu mi-a placut sa stau la scoala , da nu mi-a traznit prin cap sa ma dau dizident oprimat de raii de profesori )
doktorofsat
20-04-10, 16:28
Dupa ultima mea postare am decis ca nu mai intervin insa trebuie deoarece domnul gessle nu accepta mesaje private!
gessle has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
Care sunt cunostiintele tale de limba maghiara ca ai ajuns la concluzia ca scarboasa limba e maghiara?
Ai studiat aceasta limba sau o spui doar ca nu o cunosti deloc sau maxim cunosti cateva injuraturi!
Eu pot argumenta din propria experienta faptul ca romana o limba retardata si asta ca am studiat-o 12 ani de zile , principalul motiv fiind sumedenia de cuvinte cu mai multe intelesuri care fac textele deosebit de interpretabile
Astept un raspuns din partea ta ,un user cu drepturi depline in care sa specifici:
- de ce nu sunt un user cu drepturi depline?
-de ce ma faci frustrat atita timp cat am scris de 2 ori ca sunt considerat si ma consider un Invingator ?uite nu mi-e greu sa scriu acum a 3-a oara , asa fac ungurii caci "Harom a magyar igazsag!" =3 e dreptatea maghiara, sper sa fiu inteles acum
-de ce ma jignesc ca doresc "razboi " si nu recunosti ca pur si simplu tu si nici altii nu aveti argumente solide la ce am scris
In plus vad ca nici nu stii sa scrii corect romaneste(limba ta materna, nu uita) si imbratisezi romengleza:nik, ligvistic,user-i,user-ii,magyr.....
Pacala 68 niciodata nu m-am dat " dizident oprimat" , "frustrat", "marginalizat" ci le-am suporta pe toate si am rabdat si m-am aparat singur de presiunile ce s-au exercitat asupra mea.Am avut destul sange si tupeu sa-mi apar identitatea , cunoscand in toti anii astia cum gandesc si simt romanii si ce metode au.Si ei, crede-ma m-au cunoscut pe mine pana le-a venit rau!Am ripostat dupa terminarea liceului si nu mi-a fost morcov sa le zic verde in fata celor care nu m-au suportat din simplul fapt ca sunt maghiar din Romania si am aratat asta oricand am avut ocazia!
Au trecut zece ani de atunci domnilor , ani de zile nici nu m-am ocupat cu tema asta , nu m-am interesat ce se intampla prin scoli si acum nu sunt socati ca fac asemnea relatari.Penibil!Mai ales ca sunt persoane care vor sa ma amuteasca si acum sa nu relatez adevarul!
Shadowman n-am dat linkuri si nici nu ma intereseaza linkurile caci eu scriu din experienta personala.Nu crede ca sunt bun de bagat la 6 , sa ma acuzi ca o mai iau pe aratura , chiar din contra la "tratament" merita dusi cei care au orizonturile gandirii foarte inguste si astfel devin usor manipulabili.Eu care au un vast bagaj de cunostiinte atit de romana cat si de maghiara , engleza , germana etc, cu zeci de carti citite la activ nu sunt o persoana manipulabila , sovina, xenofoba!
La Tg Mures a fost o bataie,ambele tabere erau inarmate cu bate,topoare,pietre,sticle incediare,etc.S-au descarcat unele energii negative adunate de-a lungul anilor,atat.Aia cu lupta pentru drepturi e asa o scuza de fatada,personal nu am fost acolo dar am cunoscuti care au fost si au luat ba cate o bata in cap,ba o piatra,ba o bila de otel,asa ca sa lasam povestile cu printese.Au primit si au dat,nici ei nu erau sfinti nici pe departe.Bine ca s-a trecut peste magaria asta si gata.Nu uita ca eu sunt nascut acolo si locuiam acolo in acel moment.
La scoala in romana sau maghiara nu am auzit sau vazut sa fie profesori care terorizeaza copii din motive etnice,normal ca daca copii ii injura in alta limba si intelege ii trage de urechi si bine le face.Ca te fac copii in fel si chip asta e,intotdeauna e asa.Prima data se vede culoarea pielii,apoi limba,urmeaza diferentele fizice si psihice.Daca nu esti ungur,tigan sau roman (tu cum crezi ca sunt tratati copii romani in unele judete de catre ceilalti copii care acolo sunt majoritari?) atunci esti gras,ochelarist,tocilar,bitang,etc.Daca nu ai reusit sa treci peste astea imi pare rau,poate candva iti vei da seama ca lumea este cruda si rea.Se numeste maturizare.
Si asa de la hackerii romani ajungem la altceva.
Romanii nu au nimic cu maghiarii sau cu tiganii ...
Aici nu mai sunt de acord, cu cei din urma chiar am ceva: nu ii suport si gata.Hackerii nostri macar fac ceva,asa ar trebui si politicienii sa faca: la fiecare fraza pe care o spun prin vestul Europei sa adauge ce au scris baietii astia,adica faptul ca romanii nu sunt tigani.Apoi ar trebui ca si confratii nostri sa nu se mai comporte ca respectiva natie,atat aici acasa cat si prin alte tari.Poate asa dupa ani de zile de eforturi sa reusim sa ne spalam obrazul,dar nu prea am sperante.
PS: Stiu maghiari care atunci cand au lucrat in Ungaria au fost scuipati si facuti tigani,asa ca nu merge incercarea ta de a "infratii" cele doua etnii.Ia uite aici http://www.realitatea.net/conflict-deschis-intre-romii-si-ungurii-din-sanmartin_598862.html infratire si stiu si povestea asta destul de bine.Imi aduc aminte si cum au fost primite asociatiile de tigani (rrom nu exista) de catre cele de extrema dreapta maghiare cand au fost sa protesteze pe acolo.A fost treaba facuta bine si aici ii felicit pe maghiari,romanii cand le dau foc la astia?:)
PPS: Gessle si asta ca daca nu stii maghiara nu poti cumpara nimic e legenda,stai linistit.De obicei o spun cei care nu au cumparat nimic prin zona.Hai ca turist sa vezi cum esti primit si in ce limba ti se vorbeste.:)
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Inca ceva: doctore cat timp intri pe un forum romanesc si iti cam bagi picioarele in capul lor ar cam trebui sa te astepti la suturi in partea dorsala.Ca sa nu zic injuraturi.Poti sa citesti mii de carti si sa stii sute de limbi,atat timp cat nu stii sa te comporti "in public" vei ramane tot timpul un ciudat.Punct.
... Eu pot argumenta din propria experienta faptul ca romana o limba retardata ...
Adică eu care sunt roman 100% vorbesc o limbă retardată ? Adică eu şi aproape o ţară intreagă ?
Eu zic să te calmezi şi să fii mai atent la afirmaţiile pe care le faci.
.
@docky,parc-ai fi UDMR-ist!Habar nu ai sa scrii,nici sa gandesti si te iei de toti,argumentele tale sunt de tip legionar ca sa nu spun altfel.Romengleza e una,iar cuvintele moldovenesti,ardelenesti,oltenesti,banatene specifice fiecarei zone din ROMANIA e alta!!!Am trait si traiesc printre maghiari,tigani,romani si alte nationalitati,dar parca tiganeasca e mult mai frumoasa.
Daca nu stii sa traiesti romaneste du-te frate...in "hunia".
Ce diferiti sunt ungurii intre ei!!!:)
Defaimezi romanii si nu e bine,dar te victimizezi(cum se numesc persoanele astea?)!Stii ceva?Sunt unii care studiaza mult ligvistica si istoria,dar habar nu au de ele,dar copiaza ideile altora,iar altii studiaza mai putin,dar isi dau seama ce e o porcarie!
Si copii mici mai citesc uneori si nu prea inteleg,dar isi dau importanta ca au citit si se cred superiori fata de ceilalti care "nu au citit" .
P.S.@zmeura ai dreptate dar eu am trait-o de mai multe ori,dar apoi s-a rezolvat!Si nu am nik fata de unguri,dar undividul asta cam sare calul!!!Acum tre' sa ne dam cat de destepti suntem fata de incepatori??? Oricat ai studia docky,intotdeauna esti incepator si cam te bagi unde nu-ti fiebe oala,in plus mai degenerezi si discutii de la tampeniile tale intr-un topic in care se vorbeste de altceva!
Sa revenim on-topic,iar posturile offtopice acestui topic sa fie sterse.
Nu permitem controverse etnice, rasiale, culturale pe RSP!
Scopul acestui topic este altul!
:stop:
doktorofsat
26-04-10, 13:56
Cum am mai scris , las la o parte istoria si politica.Istoria fiinca nu e forum de istorie iar politica idem deoarece nu sunt simpatizantul vreunui partid politic sau a altei grupari de orisice fel!
delta2k2 sustin cele afirmata caci am studiat lb romana timp de 12 ani de zile la scoala .Vezi ca nu sunt nicidecum o victima sau un pupincurist care sa linga acolo unde adineauri a scuipat chiar din contra
Nu poate sa faca asta, singura chestie la care se ricepe este sa toarne gaz pe foc
Domnule Val chiar asa ?!
A trebuit sa ziceti asa de la bun inceput.Integrarea in comunitatea RSP= sa nu zici ce nu-ti convine, sa nu relatezi lucruri care ti s-o intamplat, sa aprobi orisice aberatii sau copy/paste.Uite n-am stiut ca si aici lucrurile se desfasoara cu viteza personalului de oradia-cluj!
Cine a sarit calu Gessle. oare?Hai zi!
Oricat ai studia docky,intotdeauna esti incepator si cam te bagi unde nu-ti fiebe oala,in plus mai degenerezi si discutii de la tampeniile tale intr-un topic in care se vorbeste de altceva!
men ai fost lovit de tren pe trecerea de pietoni?Men eu nu studiez hartile de acoperire ale satelitilor pe flysat si apoi visez ca le stiu pe toate asa cum multi de aici fac acest lucru!EU am invartit la viata mea antene de la 90e la 30w de diverse dimensiuni(60, 73, 80, 90, 110 cm etc) si stiu cu ce se mananca receptia satelit.Singura tempenie care am facut-o e ca am dat sfaturi pretioase la unii care doreau sa-si cumpere antena iar alti "experti " m-au luat peste picior cu subtilitati gen "nu toti viseaza la Astra 1H , spotul nordic de la thor etc".
Eu am relatat niste lucruri ce mi s-au intamplat si care nu-mi sunt de actualitate de vreo 10 ani de zile!!!Dar vad ca situatia a ramas la fel(trimiteri in hunia), in plus apar persoanele care fac spume la gura
Hai ma baieti nu suntem la fel din nici un punct de vedere si va rog sa nu-mi faceti recomandari ce/cum/care sa scriu .
@shadowman
Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm
Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!
laleauaneagra
26-04-10, 14:05
doctore tu chiar vrei sa pleci definitiv de aici?chiar treb sa scormonesti mereu in c...t?chiar nu poti fara nu a deschide un subiect de scandal?chiar o cauti asa tot timpu cu lumanarea?
... Eu pot argumenta din propria experienta faptul ca romana o limba retardata ...
Adică eu care sunt roman 100% vorbesc o limbă retardată ? Adică eu şi aproape o ţară intreagă ?
... delta2k2 sustin cele afirmata caci am studiat lb romana timp de 12 ani de zile la scoala ....
... Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat! ...
Degeaba ai studiat romana 12 ani , imi este clar că nu ai inţeles mare lucru.
Eu cred că ai avut dreptul la prea multă libertate de exprimare din moment ce iţi permiţi să ne jigneşti pe faţă cu afirmaţiile tale privind limba romana.
.
Domnule Val chiar asa ?!
A trebuit sa ziceti asa de la bun inceput.Integrarea in comunitatea RSP= sa nu zici ce nu-ti convine, sa nu relatezi lucruri care ti s-o intamplat, sa aprobi orisice aberatii sau copy/paste.Uite n-am stiut ca si aici lucrurile se desfasoara cu viteza personalului de oradia-cluj!
Chiar asa! Prin integrare in comunitate m-am referit la respect fata de colegii de forum indiferent de priceperea sau nepriceperea acestora. Daca luai lucrurile asa cum sunt, ai fi ocolit sectiunea Offtopic; nu de alta dar stii ca nu te poti abtine! Pana una alta BAN 3 zile.
P.S. trenul de la Oradea la Cluj face aproximativ 4 ore, mai putin decat te-ai deranjat tu sa-mi raspunzi.
laleauaneagra
26-04-10, 15:48
Uite eu va promit ca imi iau o pauza mai indelungata de pe forumul Sateliti.Info si ma voi intoarce apoi sa vad ce si cum merg lucrurile.Cred ca va fi la fel dar poate sa ma insel!
mai doctore eu am impresia ca tu suferi de multiple personalitati si de multe ori te crezi ce nu esti de fapt si eu as vrea sa fiu obama dar totusi ma abtin:)
daca vrei sa iei o pauza dupa ce te intorci te ajut eu definitiv sa te recreezi
tu mai vezi pe cineva sa discute sau sa redeschida topicuri create de tine pe temele tale etnice,scriptologice etc
te ai intors dupa o zi de ban si ti au trebui vreo 3-4 zile sa deschizi din nou subiectu?ai avut insomni pe tema asta?nu ai avut pofta de mancare?ai picat intr o depresie?
pe bune doctore intinzi rau de tot coarda iar eu unu nu te mai tolerez
next,out
propun sa ne oprim aici cu reply ptr topicu lui:)ca sa nu vb in lipsa lui
sa-mi trag plice :p daca @Doctorműholdak n-are dreptate :
- elmondása szerint a magyar
- én megfenyegette, és irányítsák őket a szájába punmu
SuperSonic
26-04-10, 16:24
Ce inseamna ce ai scris acolo ? Ca eu urmaream topicul si nu vorbesc limba cailor, iar google translate da rateuri.
Multumesc.
Faza cu "limba caiilor" e de prin 2005/2006, nu mai retin; daca tot ai amintit de ea era bine sa vii cu ceva amanunte pentru a nu se intelege expresia intr-un sens nedorit.
Mda,va agitati cam mult din nimic.Nu va mai obositi.:)
@shadowman
Cel care o ia pe aratura nu sunt eu in nici un caz.Am crezut in libertatea de exprimare pe acest forum dar m-am inselat!
In plus am vazut si ieri pe shotbox ca abureai pe cineva ca antena de 60cm e buna pt receptionarea tp DIGI TV!Mai bine ai fi atent la asemnea detalii cand probabil stii si tu ca pt a receptiona stabil ai nevoie de o antena de 90cm
Respecte!
@doktorofsat.....nu iti inteleg "agitatia"ca eu as fi aburit pe cineva cu antena de 60.....daca citeai mai bine ce am scris,mai exact daca intelegeai "limba retardata"pe car eu o vorbesc,ai fi priceput ca i-am spus ca se prinde si ca o sa aiba probleme pe vreme ploioasa.Nu am incercat sa-i vand minic sau sa il "aburesc"cu ceva.Insa probabil tu,ca de obicei doresti sa sari in sus,mai mult decat ceilalti.
Apoi acum am certitudinea ca "o iei pe aratura"uneori si datorita revenirii tale dupa zile bune cu aceeasi problema.Subiect"uitat'de altii.
Asa cum zicea si @laleauaneagra13 cred ca nu ai putut trage aer si nu ai putut dormi pana nu ai zgandarit din nou in "5 litere".
Libertatea in exprimare pe acest forum ai avut si o ai atata timp cat esti decent si la subiect in exprimari.Acest lucru se vede prin simplul fapt ca ti s-a dat voie sa jignesti si sa arunci vorbe destul de injurioase.Daca faceai asta pe un alt forum ai fi fost scos cu suturi in dos,demult.Nimeni nu ti-a ingradit nimic.In ceea ce priveste revenirea ta pe forum,chiar ma lasa rece.Sau sa fiu mai explicit,ca sa intelegi si tu,din partea mea poti sa revii cand o sa te sun eu,sa te rog sa revii.Insa esti bine revenit,daca o sa te limitezi doar la explicatii tehnice,receptii si recomandari legate de receptia satelitilor.Incearca sa nu mai provoci "furtuna intr-un pahar cu apa"ca s-ar putea sa se rastoarne barca cu tine.
Eu asa cum ti-am mai spus,te respect ca om,insa nu pot tolera sa jignesti,sa te crezi mai presus decat restul.Daca ai avea cu ce as aprecia asta.Insa pana acum ai venit doar cu "lupte"impotriva limbii romane si a celor care nu sunt de acord cu tine si cu faptul ca tu ai fost si te consideri persecutat.E o tara libera si deschisa,atat de deschisa incat poti sa pleci unde vrei,nimic si nimeni nu te retine.
Sper ca inainte de a te apuca iar sa te lauzi cu cele 12 clase ale tale,apropo...esti oare singurul?!Sa te gandesti de doua ori si sa reflectezi adanc la ce ai iscat cu acuzele tale,la adresa multor useri dupa forum.
Cred ca ti-am explicat pe intelesul tau si destul de "diplomat",fata de tine.
Sper ca ai inteles ce trebuia de aici si din ce ziceau inainte si colegii de forum.
Noi romanii avem o vorba,"cand doi iti spun ca esti beat,te duci si te culci"...nu vreau sa continui cu restul.
Bafta!
:!:
doctore tu chiar vrei sa pleci definitiv de aici?chiar treb sa scormonesti mereu in c...t?chiar nu poti fara nu a deschide un subiect de scandal?chiar o cauti asa tot timpu cu lumanarea?
Eu din cauza provocarilor lui am primit o penalizare si normal cred ca ar fi bine sa fie anulata ;)
@Sandutsu , stai liniştit că se prescrie ... după 7 ani
.
Lasa frate ca un avertisment e aproape inofensiv.Mai e si expirat deja,asa ca nu e problema.
Nu va aruncati si voi cu jigniri,mai ales generalizate,ca poate se vor simti prost si altii si nu merita.Si Gessle a suportat aceeasi pedeapsa ca si doktorul,dar vad ca el isi vede de treaba si nu a sarit iar la cearta si jigniri.
Legat de "trimiteri in hunia" (e prima data cand aud expresia asta) nu am vazut pe nimeni sa-i fi spus asa ceva.Trimiteri in alte parti garantat au avut multi pe buze.Nu inteleg de ce inventeaza probleme inexistente si incearca sa pozeze in victima care de fapt nu e.Daca nu termina cu chestiile astea (cand revine,daca revine) nu il vad deloc bine.
Altfel daca nu iti place tara,nu iti place limba si te simti atat de oprimat e si normal sa te intrebe lumea de ce mai stai pe aici.E o intrebare logica care vine de la sine,nu il trimite nimeni nicaieri de fapt si nici nu il alunga.Sa intri pe un forum romanesc si sa te tot plangi ca esti tratat rau cand de fapt ai fost primit cu bratele deschise ..... Ba ii mai iei si de sus pe cei de acolo si ajungi sa iti cam bagi ceva in limba lor.Bravos!
Va rog sa incheiati aceasta discutie!
Respecte!
Mai fratilor,eu unul numai inteleg nimic....dela dereglarea unei antene,la reglarea ei,la sfaturi de reglaje,dela neintelegera unora,la neintelegerea altora....
@cristimate-probabil ca in exprimarea lui @pacala68,o exprimare mai sugubata sau sa zic mai strengareasca,ati ajuns sa ve certati,culmea cu altcineva.....
Cred ca explicatiile,daca le luai asa cum au fost postate iti erau de ajutor.
Explicatia era "scurt,clar,la subiect"nu inteleg ce nu era de inteles.
..............
Sper sa se ajunga la normalitate.
Bafta!
@doktoras, ultima data ti-am recomandat sa stai departe de sectiunea Offtopic; am gresit trebuia sa specific sa te abtii si de la posturile ce au caracter offtopic.
La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica; din pacate nu avem cu ce te ajuta. Mai inainte ai avut noroc cu @zmeura care doar ti-a sters postul; la prima ta iesire de acest gen am sa insist (pana se plictisesc de mine) pe langa moderatorii si adminii acestui board sa primesti ban permanent.
Daca nu ai inteles: nu intereseaza lectiile tale de etica, morala si aspecte legale in ceea ce priveste utilizarea unor anumite sisteme de receptie si mai ales recomandari stricte in a viziona sau nu anumite posturi tv, respectiv anumite programe tv. Unde te trezesti?
doktorofsat
24-05-10, 02:40
@val
nu ma cunosti nu te cunosc si vad ca mi te adresezi peiorativ : doktoras
La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica
Vad ca ai ajuns deja sa ma si cataloghezi obsedat lucru total nefondat ;nu stiu si nici nu ma intereseaza principiile pe baza careia ai ajuns la aceasta concluzie ca eu sunt obsedat .Da cred ca te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume , ca nu umblu cu ocolisuri, nu am nevoie de sustinatori sau protectie sa-mi impun pct de vedere, dar vezi tu, asta e meritul meu.Cainele mare de drum lung iar omul prost de grija altuia, asa am scris la smv pe un alt forum cand a intrebat de ce absentez.E aledjerea meu sa scriu unde vreau, cand vreau!
Unde te trezesti? Val , iti zic sincer ca am tupeu.Si langa tupeul meu se adauga si doza inteligenta+rafinament innascut si nicicum prostie si complacere in mediocritate!
Totdeauna am avut/am/si voi avea intentia de a recomanda unui user interesat de receptia unor anumite programe echipamentul corespunzator.De aceea am scris dau exemplu antena toroidala .
O antena care nu poate receptiona de ex in sudul tarii anumiti sateliti si spoturi satelitate cum ar fi Astra 1H ; 36E spotul russia si altele.Deci un user (poate chiar novice in receptia satelit)trebuie sa stie ce poate receptiona cu sistemul care urmeaza sa-l cumpere ,apoi sa stie ce e de capul receptorului de satelit cu toata partile bune si rele etc etc
Ascunderea acestor aspecte normal ca e benefica numai celor care vand echipamente de receptie satelitara de calitate indoielnica .
Nu am obligat pe nimeni sa urmareasca anumite canale tv sau programe ale acestor canale , eu am recomandat doar acest lucru ramanand la latitudinea fiecaruia sa faca ce vrea!
In limba romana recomandare cu obligare nu e aceeasi lucru cel putin eu asa am invatat la scoala
Putina modestie nu ti-ar fi stricat, am ajuns sa ma intreb si eu de ce mai pierzi timpul pe aici. Cred ca retii ce ai scris in postul sters de @zmeura: "Si m-am saturat , va las in prostia voastra , statu pe aici e pierdere de timp". Imediat am sa propun banarea ta permanenta, noi ramanem in prostia noastra tu cu doza de inteligenta, rafinament innascut si tupeu.
Sa fii sanatos!
doctore am fost de partea tocmai pentru ca esti un pasionat in receptia tv prin satelit si un foarte asidu cautator a feed-urilor utile uneori pt altii , dar ma vad nevoit sa ma dezic de aceasta parere pentru ca nu stii ce e bunul simt si imi recomanzi sa vopsesc suportul antenei ca nu se pot prinde bine posturile tv :lol: ( las de o parte faptul ca ca ai zis ca faci ceva pe recomandarile mele )
Uite horatyule eu fac treaba mare in sus ca neamtu pe recomandarile tale.Mai bine sa-ti pui la punct antena aia ruginita ca te faci de ras cu ea
dar cred ca faci pe prostul daca recomanzi vopsirea suportului antenei pentru a prinde semnal mai bun :gathering: pentru ca antena este de fibra de sticla si unde ai vazut tu fibra de sticla ruginita :lol:
deci in consecinta o sa iti dau o pauza de cel putin o luna sa meditezi la bunul simt , pentru ca nu stiu unde m-am luat eu de tine
ai luat ban pentru ca nu te-ai potolit si ai provocat mereu scandal
pentru edificarea colegilor de pe forum postez inca odata pozele incriminate de tine ( antena este offset de fibra si are 180 cm si prinde semnal suficient si in timpul furtunilor , deci mai bine ai medita la bunul simt in aceasta perioada de pauza)
http://i278.photobucket.com/albums/kk114/horatyu/offtopicuri/IMG135.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk114/horatyu/offtopicuri/IMG134.jpg
Salutare,
Regretabila situatie...pacat ca foarfeca taie din nou,ceea ce nu este democratic,nimeni nu poate sa hotarasca in locul meu ceea ce pot citii si ceea ce nu,de aici si pina la dictatura nu este decit un pas care pe zi ce trece se ingusteaza tot mai mult,dati-mi si mie ban ca sint solidar cu @doktorul,cit despre starea antenei in cauza fiecare este liber sa aprecieze daca este o antena ingrijita s-au nu...
Respecte,
mouse.
@mouse
Tu apari doar ca sa comentezi ce s-a mai editat sau sters ?
Ultima data parca tot o faza de genul asta te-a scos din tacere!
dati-mi si mie ban ca sint solidar cu @doktorul
Uite ca nu-ti da nimeni ban, care e problema?
Lasand partea de offtopic la o parte: am urmarit posturile tale privind imbunatatirea receptiei prin metoda propusa de tine. Stiu ca ai avut si comentarii nefavorabile dar am crezut ca asta te va ambitiona si in curand vei posta si rezultatele practice. Banuiesc ca mai si sunt si altii interesati, deci te asteptam.
Salutare,
Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo, tocmai studiam posibilitatea de a construi acasa un corotor pentru banda C si Ku,subiect mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
In privinta lucrului pe care l-am promis,doar 2 au fost interesati de metoda,unul a renuntat pe parcurs,nu a mai dat nici un semn de viata, iar celalalt pentru ca a crezut, dind dovada ca a cautat pe net si nu este strain de subiect va primi cu siguranta ceea ce a cerut.
Tocmai am primit ajutor de la un frigotehnist din strainatate care repara frigidere de uz medical,am toata documuntatia necesara si explicatile tehnice pentru a realiza o instalatie frigorifica la -100C pentru a racii LNC-ul si tunerul receiverului.
Instalatia de racire la -50C este in lucru,deja am adunat o parte din componente,pe altele va trebui sa le fac singur intrucit nu exista gata confectionate urmind sa le asamblez in timpul liber.
O instalatie simpla de racire la-34C nu mai are rost sa o fac intrucit temperatura este prea mica pentru scopul propus.
Am venit pe acest forum nu pentru a devenui o vedeta cu un kilometraj impresionant,avind agatate de coada tot felul de titluri...nobiliare,s-au jignitoare la adresa altor useri, doar pasiunea pe care o am m-a facut sa vin aici sperind sa gasesc cu totul altceva decit am gasit in realitate.
Pentru ca am promis ceva fata de Dvs.imi voi tine promisiunea si cind instalatia la-50C va fi gata veti avea pozele cu dovada pe care le doriti.
Respecte,
mouse.
are o usoara jena tehnica ....e primul frigotehnician care intreaba pe novici ce solutii se aplica in domeniul profesional in care activeaza :p
LE vad ca a depasit stadiul ..... cu lipituri .
cu putin bunavointa ne putea spune cum se imbunatateste la -20C , si compara cu mintenash cu +40
Salutare,
Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo
Succes! ("dincolo" desigur)
laleauaneagra
24-05-10, 19:06
mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
si pana nu pleci mai gandeste te la fraza asta ca nu sant sigur ca sti ce vorbesti
Respecta regulamentul si nu te mai baga la fiecare scandal.
Posturile care incalca regulamentul se sterg,nu iti convine drum bun.
Vezi ca sunt componente electronice care au temperatura de stocare la -35 -40 de grade.Da ma rog,nu ma bag ca iar ma iei la suturi ca in primele tale posturi de pe aici.
Salutare,
@pacala68,este drept ca pina acum nu am lucrat cu instalatii frigorifice care sa atinga -100C mult mai diferite si complexe decit cele uzuale cu care lucrez de obicei.
Pe la noi se moare prin spitale din indiferenta si lipsuri,pina la folosirea acestor echipamente compexe Romania mai are un drum lung de facut.Vietile oamenilor nu sint o prioritate acum pe criza,nu au fost nici in vremurile bune dar acum.
@val,@laleauaneagra va multumesc de urari.
@zmeura,nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic cauzat de o racire brusca a LNC-ului creaza probleme.Aici este tot secretul sa nu racesti LNC-ul prea repede...Si la noi au fost deseori in noptile geroase de iarna temperaturi mult sub -30C in unele zone cel putin,si nu au fost pierderi.Coborind treptat temperatura de la 20C la -50C in 15 minute si de la 20C la -100C in 1 ora pericolul socului termic este diminuat semnificativ,asta nu inseamna ca el nu exista dar este intr-o limita suportabila,LNC-ul find din fabricatie proiectat pentru o plaja mare de temperaturi.
Tunerul din receiver va fi montat in acelasi compartiment cu LNC-ul si va fi izolat complet de atmosfera si umiditatea de afara, in plus aerul din interior il voi inlocui cu un gaz inert, azot cu care lucrez in fiecare zi,deci condensul in interiorul tunerului si pe componentele din interiorul lui in lipsa totala a umiditatii nu are cum sa apara.
De aceas masura va beneficia si ghidul de unda ,voi inlocui aerul din interiorul ghidului de unda cu azot sigilind intrarea in ghidul de unda cu plastic transparent si adeziv special folosit la izolarea sondelor si a conexiunilor electrice in spatile frigorifice unde umiditatea este foarte mare iar pericolul de electrocutare este ridicat in lipsa folosirii acestui adeziv.
Deci problema condensului este deja rezolvata,prevenirea socului termic la fel,nu aveti de ce sa va faceti griji D-le @zmeura am studiat problema de mult timp in urma experintei acumulate cu instalatia de -34C.
Respecte,
mouse.
Salutare,
Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo, tocmai studiam posibilitatea de a construi acasa un corotor pentru banda C si Ku,subiect mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
......
Am venit pe acest forum nu pentru a devenui o vedeta cu un kilometraj impresionant,avind agatate de coada tot felul de titluri...nobiliare,s-au jignitoare la adresa altor useri, doar pasiunea pe care o am m-a facut sa vin aici sperind sa gasesc cu totul altceva decit am gasit in realitate.
Pentru ca am promis ceva fata de Dvs.imi voi tine promisiunea si cind instalatia la-50C va fi gata veti avea pozele cu dovada pe care le doriti.
Respecte,
mouse.
Tocmai ca prin editarile si stergerile pe care le facem noi moderatorii de aici vrem sa nu se ajunga la discutii si certuri inutile pentru ca un forum trebuie sa ajute pe probleme strict tehnice si nu sa se faca mistouri si ironii sau sa se foloseasca cuvinte jignitoare pentru ca suntem tari in spatele monitorului.
Tu ti-ai facut probabil o parere gresita tocmai din faptul ca nu esti asa nou venit pe forum si incerci sa tragi concluzii
am avut cu "doctorul" foarte multa intelegere , dar am ajuns la ideea ca are un talent inascut de a provoaca certuri inutile
a primit ban de atentionare si inainte de a primi acest ban dat de mine astazi (de o luna) si nu s-a cumintit tot la fel provoaca fara nici un rost si atunci mai bine ne lipsim de el pentru a nu se ajunge la interminabile discutii .
In alta ordine de idei poate sa primeasca si o perioada mult mai lunga daca moderatorii ajung la aceasta concluzie pentru ca aceste decizii se hotarasc dupa un dialog intre noi si nu asa dupa cum ne vine noua pe chelie .
laleauaneagra
24-05-10, 22:37
@mouse nici eu nici val nu ti am spus sa pleci de aici,aceste cuvinte tu le ai spus,noi altceva decat sa te uram nu putem atat virtual cat si in real life daca am fi:)
hai sa ne linistim si sa ne vedem de ale noastre,sa fim prieteni,sa ne intelegem ca zau e mai bine asa:)
Salutare,
......nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic ......
gresesti , coeficientii de dilatare termica diferiti intre componente si intre elementele componentelor o sa fie letal
elementele active chiar racite o sa aiba jonctiuni calde
uitasem :p la -100C o sa ai componente friabile , tensiunile termice o sa fie ca un ciocan intr-un pahar de cristal
Salutare,
@pacala68,coeficientii sint bine merci,a avut grija fabricantul de ei,luind in calcul cu mult inaintea mea dilatarile si contractarile la care este supus Lnc-ul in focarul unei antene primefocus de exemplu , intr-o zi torida de vara si intr-o noapte gerasa de iarna,asa ca nu este cazul sa ne facem griji...si-au facut proiectantii destule in cei peste patruzeci de ani de cind sint in exploatare,proiectare si teste in cele mai vitrege conditii de pe Pamint,stiut find ca primele LNC-uri au aparut in anii 70” in SUA.
Frigotehnist este denumirea corecta a profesiei pe ca o practic cu multa placere de altfel,frigotehnician este un nume de ...botez:comp:ca si frigoriferist de altfel,denumiri care scapa deocamdata celor in drept ,dar pe viitor cine stie...
laleauaneagra
25-05-10, 00:05
no si totusi aici e,nu te supara frate,nu sectiune de frigidere:)
Ai mai primit odata BAN pentru cuvintele de "lauda" pe care ni le-ai adresat pe RDI; daca nu-ti amintesti te ajuta @zmeura. Asta a fost in trecut, ti s-a redat vechiul user, s-au combinat si posturile cat timp ai activat cu clona, asta drept recunostinta pentru activitatea ta de la sectiunea VU+. Este adevarat, nimeni nu ti-a pretins recunostinta vesnica, dar faptul ca acuzi ca 30% din membrii forumului detin payservere nu poate fi trecut cu vederea.
Punctul nr. 16 din Regulamentul RSP: Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Cum nu ai venit cu macar o parte din celebra ta lista a celor 30% sau macar cu un nume propun banarea ta definitiva de pe acest forum.
Vad ca nu ai full nici tu cardul tau sau gresesc
.
Ma vezi cumva la schimb cu voi?
Imi platesc lunar cota de 69 de euro, nu fac nici schimb si nici nu vand. Ti se pare just ca eu sa-ti dau o felie de sk.it care ma costa cel ce costa pentru un jiji de rahat, hai sa fim seriosi. Sau si mai logic. La ce un sk.de atata timp cat nu inteleg ce spun, doar ca sa-l am acolo si sa nu-l accesez?.
jiji chiar asa de rahat nu e cum sustii iar sa il cumperi e prea scump poate pentru tine ,zic poate, dar il ai sigur in share pentru ca altii sau zbatut sa il puna
Deci respect pentru cei care il au
Schimb cu noi ....chiar crezi ca e asa de interesant un sky it daca nu intelegi limba exact cum spui si tu sau so fi schimbat si limba in Romänia 90% vorbesc italiana ? dar acum astepti pn-uri
Asa ca sänt total de acord cu Val daca sti ceva concret da dar afirmatii aiurea vezi ca säntem satui
Or fi poate ceva useri care mai si vänd cum zici tu criza e mare dar stai linistit ca nu se imbogatesc isi impart abonamentul
doktorofsat
18-07-10, 12:38
In acest ritm.....NU VA FI NICIOADATA PACE
Nu judeca ca sa nu fi judecat, merg pe ideea asta!
Deci ca sa pretinzi bun simtz educatie , 7 ani de acasa trebuie sa dai chiar tu dovada de asa ceva in rest nu avem ce discuta, valabil in toate imprejurarile!
Cainele moare de drum lung iar omu prost de grija altuia, se stie!Au fost mai multi unii cu lucruri mai "fine" ...Se stie ca am fost suspendat 1 luna de zile de pe acest forum timp in care s-a gasit cineva de aici sa umble dupa fundu meu parca nu ar avea altceva de lucru
Vreo stiti treaba aia ca un user cu "titula" de pe aici umbla pe un binecunoscut forum din Ro (unde sunt moderator) sa ma faca cu rahat maro crezand ca reuseste?!Oare stiti ca acesta ma ameninta pe acel forum si e atit de deplasat ca traieste cu ideea ca-mi va face rau?
Sa nu uitam ca eu nicari nu au dat cu ou si otet acest forum !
Aduc ca dovada la cele de mai sus postarea dansului ., postare care a fost stearsa de pe forumu respectiv dar am un screenshot cu ea.Am sters elementele compromitoare dar esentialul se poate intelege foarte bine, dand dovada de caracter
http://img843.imageshack.us/img843/2540/qwe.jpg
In asemnea conditii nu cred ca mai aveti ceva de adaugat
laleauaneagra
18-07-10, 12:59
din nou acuze fara nici o noima,uite eu de ex stau si ma uit ca bou la acel screen si nu are nici o relevanta ptr mine,pai cine e?ca asa fac si eu la screen uri fara numar daca tot ti ai propus sa postezi,daca nu vrei sa se stie si ti ptr tine nu are nici un rost postul tau
cat despre faptul ca nu va fi niciodata PACE,pai nu prea poate fi pace cu asemenea useri,EXISTA UN REGULAMENT si trebuie respectat,EXISTA BUN SIMT si trebui sa l ai daca vrei sa fi in aceasta comunitate,EXISTA RESPECT pe care trebuie sa l ai fata de useri acestui forum si exemplele pot continua
treaba asta cu libera exprimare si dreptul la opinie e un pic cam deplasata,asa cum ai si in viata reala sa trebui sa fi si aici,sau aici e virtual si futem pe toti in gura si noi santem smecheri cu muschi si ceafa groasa,pai uite ca i nu i asa,REVIN,EXISTA UN REGULAMENT
sant multi subnutriti pe internet,e locul lor de refugiu si refulare,Doamne ajuta i:)
in rest ce se intampla pe alte forumuri chiar nu ma intereseaza,doar le lecturez daca am timp,DAR ACEST FORUM VREAU SA FIE RESPECTAT ATAT EL CAT SI USERI
ptr restu din nou,REGULAMENT
daca s ar respecta ar fi PACE cum zici tu
Eu am postat pe softpedia,eu cel care faceam curat dupa clonele celui de mai sus pe aici.Un hopa mitica care se baga in toate sectiunile forumului sa se certe cu toti userii de aici,dupa ban se clona interminabil si posta magarii cu clonele.Dupa postul meu de pe softpedia,la noi s-a lasat brusc linistea,se pare ca a fost singura solutie.
Daca tu crezi ca mie mi-ar fi rusine o secunde de ce am postat....pai fratele meu,nu postam.
E foarte corect ce am scris acolo,mentin cele spuse si chiar le intaresc.M-am saturat de scandalurile generate de tine pe aici pana peste cap.Daca nu iti convine nu inteleg de ce te mai intorci.Noi moderatorii ne-am rugat pur si simplu de tine sa te calmezi,sa nu mai generezi scandal si sa nu mai postezi in topicurile care nu au nici o legatura cu activitatea ta.In genul celor legate de receptoare cu patch,discutii despre chei sau sharing.Nu intereseaza pe nimeni ca tu NU folosesti asa ceva,asa cum nu intereseaza pe nimeni nici ce NU ii place lui @leo.Nu iti place ceva si nici nu stii cu ce se mananca,de ce postezi atunci?Nu ai treaba?Simti nevoia sa iti dai cu parerea despre tot si in toate?Mai bine o faci pe aia cu "ma doare piciorul" in maghiara daca tot nu ai treaba.Tu crezi ca eu am 15 ani sa imi pierd timpul cu toti copii pe net?
Fazele alea cu clonele mi-au demonstrat inca odata ce fel de persoana esti.A fost o greseala ca nu te-am banat definitiv pentru mizeriile cu clonele,dar nu e problema ca sigur iti revii tu si sari calul iar.Eu nu ma mai bag si nici nu o sa-i spun altui moderator cand o vei face pentru ca stiu ca nu e nevoie.Stiu ca nu te poti abtine.:)
PS:Mentin afirmatia ca nu intereseaza pe nimeni cate carti ai citit,de cati ani ai antena,ce faci tu pe flysat,etc mai ales cand pe forum te comporti in halul asta.Chiar nu mai au nici o importanta.
Care mai da lectii de gramatica pe aici sau mai ataca pe careva ia ban o saptamana.Punct.
laleauaneagra
23-07-10, 15:36
badeaghio,acel quote era o gluma si crede am ca ai inteles acest lucru din mesajul meu
puteai sa da i un reply frumos si inteligent nu sa imi arati mie tot felu de situri si cuvinte gresite
se pare ca ai o amnezie a anilor trecuti dar nu i bai e o boala la moda si se poarta in ziua de azi mai ales printre useri acestui hobby
gata,punct,ptr mine pe ziua de azi e destul,in loc sa cautam soluti tehnice ptr unii si altii
ps.cred ca sa inteles mesaju meu chiar daca e scris gresit gramatical
N-aveam cum sa dau quote, thread-ul era inchis.
Se inchide si asta pana va trece la amandoi.
Up(ps) :p
memento : ori comercialiam ori numai vindem (http://sateliti.info/showthread.php?21995-Antena-Hirschman-FESAT-150-Al)
Dar care e treaba?
Banuiesc ca fiecare are voie sa vanda la shop.Sau nu?
nu te-ai prins de chestie ... facea referire la semnatura lui @mihaip
Aia da,corect.
Ai si tu o semnatura faina,vezi sa nu ajungi in aceeasi situatie pe undeva pe forum.:clap:
sunt baiat corect :)... discuţiile purtate sunt in scop experimental şi educaţional .
Up(ps) :p
memento : ori comercialiam ori numai vindem (http://sateliti.info/showthread.php?21995-Antena-Hirschman-FESAT-150-Al)
eu cred ca tu vroiai sa ti-o doneze tie :lol:
Da' ce receptor ai? Cumva e modificat? Eu nu am auzit asa ceva. Da mai multe informatii; de unde l-ai cumparat, cat costa, etc.
un amarit de optibox 550 s... adica cu mult mai bun decit dreambox 500 s ..desi nu vreau sa le fac reclama, conform regulamentului... costa vreo 300 lei. si l-am luat de la elstar mai multe detali nu pot da :clap: colaborez de mult cu tehnicieni de acolo:clap:
un amarit de optibox 550 s... adica cu mult mai bun decit dreambox 500 s ...
Dar ce stie sa faca in plus optibox-ul ? De ce-i mult mai bun ?
nu se incinge deloc.....se misca cu mult mai repede fata de dreambox......si nu se blochiaza canalele la schimbare deloc...e testat:clap:..... am avut dreambox original si incingea del lua draci
se misca greu, se bloca ,si ma costat si o gramada de bani ....am dat 7 bulioane pe dreambox original exact cum au aparut pe piata cu multi ani in urma in fine e diferenta..... si la pret si la calitate:) nu se compara dreamboxu cu optibox 550 s de acum intr-un milion de ani:clap:
Tot de la firma cu ai carei tehnicieni colaborezi ai luat _dreamboxu_original ? Nu de alta, dar stiu ca este renumita si a vandut multe dreamboxuri cu 7 bulioane.
asa erau timpurile pe dea-rindul !!???.... dreamboxu original l-am cumparat de la micromedia cra.....ova si acolo m-am ars ...7 bulioane .... dar*..!!?? pe dea-rindul pe timpurile acelea nu erau m-ai ieftine:) asta e ..ori ce firma pe timpul acela aveau aceleasi preturi ...de si era reclama mare la dreambox multi se asteptau la miracole ...internet satelit etc :) nici eu nu intelegeam ce si cum era cu sistem de operare linux!!!!???? acum e ok am inteles si invatat multe pe timpurile acelea eram si eu la inceput ...eram{{{brebenel}}}}:)sper ca ati inteles care a fost treaba si ori ce risaivar de acum incolo care va apare pe piata tot dreamboxu va fi pe primul loc... depinde acum!!??? si producatori de dreambox au m-ai avansat in tehnologie:)
techcenter
23-02-11, 18:01
total offtopic...
@soarece: te rog abtine-te de la comparatii de genul si comenteaza la subiect!
Vreau sa clarific o chestie pe care unii au observat-o si au pus intrebari.
Da,noua mea culoare are de a face cu galbenul.:)
E o culoare aleasa de mine personal,mi-a placut si am vrut-o din tot sufletul.Nu e nimic deosebit sau nedeosebit in spatele culorii.
Multumesc adminilor pentru ea.
Nu am inteles pasiunea asta legata de culori,insemne speciale,etc.Suntem aceeasi,deci nu conteaza "haina".:D
laleauaneagra
07-04-11, 02:36
mooo tot e bine ca unii stiu ce inseamna dar astia noi si nu numai habar nu au de culori sau ma rog de staffu acestui forum si te scuipa de nu te vezi
Zmeurici , uneori o poză face cat o mie de cuvinte. Uite explicaţia schimbării de culoare : o dată cu varsta ... ai imbătranit si te-ai devalorizat.
http://www.ekit.ro/images/categories/resistorcod.gif
Pfai,numai sa nu ajung de culoarea aia de cacao.:)
laleauaneagra
09-06-11, 22:32
pe dracu????hai mars in alta parte
Mai Ciutura,vezi ca ma streseaza prietenii pe messenger cu mesaje cum ca ai reusit sa afli cine sunt.Pot spune ca sunt impresionat,ai reusit sa folosesti google si sa gasesti http://zmeura.home.ro/ .Tare,pentru un hacker.Nu m-am ascuns niciodata (e pusa si adresa de mail,site-ul e inscris la google inca de acum multi ani cand l-am facut in joaca),ba chiar am facut doua intalniri aici la mine,in locatia din link,cu mai multi useri de pe forum.Poti sa vii si tu daca ai sange,stii unde sunt,eu am "buletinul" la mine tot timpul (val stie ce e cu acel "buletin"),dar nu imi fac eu sperante.Am vazut ca ai aflat cum sa cauti si pe facebook.Uaaau,extraordinara performata la varsta ta.
Altfel stii,pe aici cum te miros te dau in gat.Eu nu mai sunt moderator sa te banez dar cei actuali nu prea inghit "hackerii".Altfel poti posta ce vrei tu despre mine (vezi ca nu sunt chiar exacte informatiile,dar lasa asa) pe unde vrei tu,pe aici tot nu ai ce sa cauti cat timp ma invart si eu.Ori imi iau eu ban ori tu.
Daca afla parintii tai ca arunci banii pe baze de date depe site-uri,de la adevarati hackeri,sa vezi ce bataie iti iei.:D
Vezi ca e un user din Arad care se lauda ca te stie.Eu zic ca mai bine stai cuminte,eu unul nu am timp sa ma complic cu copii si nici nu imi sta in caracter,dar deranjezi pe multi si poate se gaseste unul care sta destul de aproape,nu are alta treaba si iti face o vizita sa te cuminteasca.Ori ca te gaseste in Arad ori in Timisoara.
Nu ai o viata personala?A venit vara,iesi la o terasa,la un gratar,cu o tipa (sau baietel daca preferi),viata inseamna si altceva decat sa incurci oameni pe internet.Ai vazut ca la cat te-ai laudat ca ai ajutat pe unii cu linii (furate) cand ai anuntat ca inchizi treaba inafara de 2-3 care te-au luat la misto nu te-a bagat nimeni in seama.Doar vezi ca nu esti bine primit,dar tu tot insisti sa te bagi in sufletul oamenilor.Dupa cum vezi toti te baneaza,asta e,poate cand mai cresti o sa intelegi cum trebuie sa te comporti in viata,atat in cea virtuala cat si in cea reala.
PS:Nu mai bine stai tu frumos acolo pe rdi?Acolo te potrivesti,ei te lasau sa imparti linii la fraieri.
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Hint:Vezi ca am multi frati si ne incurci cateodata,mai cumpara baze de date.:D
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 19:24 ----------
Prietenii din facebook care primesc urmatorul mesaj sa nu il bage in seama,saracul Ciutura s-a indragostit de mine si vrea sa imi vada pozele:
Zmeura Mihai (or someone impersonating Zmeura) has requested access to Zmeura's Facebook account. To help confirm who owns this account, please call Zmeura and give them this code.
Adica eu cer acces la informatiile mele?:)
Putea sa ma caute cu un cont fake cu poza unei bunaciuni si ma lua,dar ce sa faci,la ce tara vai de ea avem asa sunt si ekerii.Poate apar in Can-Can maine,sunt persoana importanta urmarit de paparatzi.:D
Adica tu iti ceri singur prietenia sau cum ? :haha1:
Incearca si el sa imi reseteze mailul si parola,metode de mare hacker.O fi scapat scanerul pe jos,s-a stricat si acum incearca cu metode rookie.:)
Lasa-l in mama lui,pana la urma ii dam prea multa importanta.
saracul Ciutura s-a indragostit de mine si vrea sa imi vada pozele
Asta sigur e poponar. Cauta sa racoleze parteneri prin orice mijloace.
Anumite actiuni ale acestui individ au ceva probleme cu legile sigurantei nationale.
Poate sesizam serviciile si tinem omu "ocupat" cativa ani.
Saracu incerca sa intre pe contul meu de pe facebook,unde de fapt nu are ce sa gaseasca,sunt mai multe poze chiar aici pe forum,nu are el de unde sa stie,dar un search e atat de simplu!Uite asa mi-a adus aminte de intalnirea de la mine de acum 3 ani.Mama ce chef am tras cu yky in prima noapte.Asta ca tot ma cauta si i se pare ca a facut o mare descoperire,cand de fapt erau date despre mine demult pe aici.Mama ce subtirel eram,acum imi creste si mie burta,cam nasol cu lipsa de miscare.Ce troaca de Dacie aveam.:D
Nici anul trecut nu a fost rau (pacat ca a plouat mult),zildane poate ne vedem in iarna la un vin fiert,ca iarna nu ati vazut cum e.Merge si gratar pe zapada,te rupi de ras sa-i vezi pe unii pe schiuri (ar trebui sa il punem pe val),plus ca e total altfel,nu iti vine sa crezi.De multe ori raman si eu surprins cu toate ca sunt obisnuit.Oricum poate ne vedem si peste vara cumva,dar vreau si eu in alta parte ca la mine m-am plictisit.
Acum doua saptamani a fost pe la mine cineva de pe forum,in doua zile am baut cam doua galeti de bere,am tras un gratar,am fost pe munte,etc.
In rest imi pare rau,dar jigodii nu primesc.Eventual sa incerce sa fure parole sa traga si ei cu ochiul.
Da' de ce nu-l invitati si pe alcatel? El tot incearca sa se imprieteneasca, dar voi il tot respingeti. Saracu'! Puneti-l moderator sau eventual ii dau eu parola mea (desi nu sunt moderator) in caz ca nu o stie ( apropo....eu am uitat-o iar.....poate imi aduce el aminte care este).
Lasa-l da-i pace.Data viitoare vii si tu sa vezi ce oameni de treaba sunt pe forum.O sa ramai surprins cand o sa vezi oameni seriosi,unii albiti putin in cap,cu care ai ce sa discuti si ce sa descoperi.Iti zic ca nu a fost unul cu care sa nu fi avut ceva de discutat.Normal ca nu poti sa discuti cu dinastia care nici sa scrie cat de cat inteligibil pe net nu sunt in stare,iti dai seama cam ce scot pe gura in viata reala.Iti mai fura si telefonul mobil de pe masa,din obisnuinta,sa vada cu cine ai vorbit,ce sms-uri ai primit,ce poze ai.Dupa care cand il prinzi sa iti zica ca el a vrut sa iti faca un bine.Hahaha.:)
Dar iar ii dam prea multa importanta,mai bine ne adunam undeva la o bere,am cateva zile libere luna asta.
PS:Am cautat in pozele de acum 2 saptamani dar nu am dovezi cu "infractiunea" facuta.Pacat,va spun eu ca au fost doua baxuri de cate 24 de beri,plus ce mai era pe langa.Gratar am mancat 3 zile incontinuu.E grele.:D
Da' de ce nu-l invitati si pe alcatel?
Singur nu, doar in grupuri organizate, cu buletinul in mana. Eventual sa ia legatura cu baiatu de pe Sena si cu cel din insule.
@zmeura si @val voi va mai laudati mult cu ispravile recente :drinks:... sa ne adunam frate si sa o dam parte in parte cu baxu' de bere langa noi si care ramane in picioare sa faca poze , daca mai poate .
Eu v-am zis ca anul asta ma bag oriunde,dar la mine nu mai fac ca vreau sa vad cum e sa fi invitat,de gazda m-am saturat.Oricum nu ma enerva ca vin peste tine in drum catre mare,pupam cate 5 beri,urc in tren si merg mai departe,masina o las naibii ca nu merita sa o plimb.:)
Dar parca tot mai bine e cu mai multi pe 2-3 zile.Imi place cand,la fiecare intalnire,se instaleaza o antena in joaca.Cum se aduna toti ca la balamuc si sa vezi indicatii peste indicatii,mai ales daca au piscat deja o bere sau o palinca a la XVanish.:)
PS: Costica vezi ca nu e bine sa te pui cu val la chestii dinastea.Ma rog,eu unul ii dau aparatul foto de pe acum sa il aiba pe cand ajung sub masa,sa nu il sparg in cadere.
asa s-a laudat si @val ca vine la o bere si colegii de la chefereu ne-au dat planurile peste cap dar il calc cand ma duc la mare in august ca prea se lauda cu saramura aia de peste :)
Iar vreti sa mancati "apa de balta"?
August in ce perioada?Ca poate daca nu ajung luna asta cine stie ce se intampla luna viitoare?
17.08 - 24.08.2011 ... pai daca ne omenim si noi cu un bax doua de beri mancam si de pe jos
Eu cu timpul liber sunt dusman. Abia mai am timp de butonat telecomanda. Dar as veni cu placere la o intalnire.
Iar vreti sa mancati "apa de balta"?
August in ce perioada?Ca poate daca nu ajung luna asta cine stie ce se intampla luna viitoare?
Pui de balta ,sa vezi ce crocanti sant cu " apa de balta "
Ar fi fost bine sa incep cu vreo doua - trei sfaturi dar esti destul de mare si destul de batut in cap, asa ca nu are rostul. Cum nu-mi fac iluzii ca vom scapa vreodata de tine, am o rugaminte: cand mai iti faci cate o clona si mai postezi pe aici cate o aberatie, doua, trei nu mai posta frate fotografii cu tine! Ca sperii userii pe aici nu cred ca are vreo importanta in ceea ce te priveste, dar nici pe la tine nu vor calca vreodata! Nu de alta dar pana si "Gogu" refuza sa te mai indexeze, asa ca... relax!
Frate nu te lega de Inna,fatuca chiar nu a facut nimic rau.La ora asta e la fel de cunoscuta ca si cei trei "crai" ai nostri (Hagi,Nadia si Nastase).Ma mandresc ca e romanca chiar daca are niste versuri in engleza mai tampitele.Are voce,canta bine live,e buna de mori si vinde bine ce are in dotare.Spre deosebire de multi jucatori de fotbal care doar incearca sa arate bine,nu joaca nimic "live" si nici nu reusesc sa vanda ce stiu sa faca (asta pentru ca de fapt nu prea fac chiar daca sunt talentati,vezi Tanase).
In rest ai dreptate.
Cu regret dar eu nu am auzit de Inna pana acum si nici nu ma intereseaza cum se zgaltaie ca nu le are cu atmosfera si cantatul live!
Ca a cantat prost si fals nu am zis eu, au zis expertii care se pricep. Imaginea parea parca facuta pe calculator, cu prim-planuri fixe, fara detalii, fara atmosfera, artificiala ca dintr-un game PC
Data viitoare sa il aduca pe Guta,sa fie tigania pana la capat.:)
Pune si tu mana si cauta inregistrari live (nu ambientale) si apoi mai vorbesti,nu te mai lua dupa ziarele de scandal.
Cine n-a auzit de Inna inseamna ca nu stie ce e ala Billboard.
E adevarat, e un top in America, noi romanii n-am auzit de ei, cum nici ei nu stiu unde e Romania...
In legatura cu sonorizarea tvr, la inceputul imnului a fost bine, apoi au oprit microfoanekle de fundal, pentru a pune in valoare vocea artistului.
Draga Gabriel
Daca te referi la Billboard-USA sau la MelodyMaker Magazine-Uk, atunci te rog sa stii ca esti foarte superficial si pe dinafara de subiect.
Urmaresc Billboard inca din anii 70', vezi o parte din raritati originale din colectia proprie:
http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=billboardoz.jpg&res=medium
Eu ma refeream la muzica adevarata ( Janis, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabath, Jimi, Bob Dylan, Jethro Tull, Dio, Rainbow, E-L&Palmer, Who, Doors, Uriah Heep si chiar grupul maghiar Omega mentionat chiar la Billboard in 1979 cu celebrul gyongyhaju lany, te rog vezi link, merita mult http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0 ) si nu la zgomotele kitchioase facute pe computer cu tzatze fioroase si ..."ochi mari, gura mica si gratzii de pisica" ( G.Toparceanu)
Nu ma intereseaza ladigaga si surogatele emanate decat ca o curiozitate-un specimen de subcultura, nu are legatura cu muzica (un fel de manele pentru adolescenti sau copii de 8-10 ani)
Fara suparare- multa sanatate si inspiratie.
Daca ai timp asculta vre-o opera rock de Sir Andrew Lloyd Weber si Tim Rice ( recomand Jesus Christ Superstar din Billboard anii '70, Europa Libera Radu Theodoru 1973-75 parca).
Te va ajuta mult.
Succes
dingo,
Scuze, dar pentru mine muzica este aia care imi place, si daca place altora cu atit mai bine.
In cazul de fata, Billboard a mentionat Inna cu o melodie, pe vremea cind scria de Led Zeppelin, si aia erau la inceput si nimanui nu-i placea.
Asa e la muzica, nu exista un gen sa placa tuturor si intotdeaua cei care asculta un gen, spun de ceilalti ca habar nu au de muzica.
Eu personal, ascult Bonney M si Abba si pot sa spun ca orice melodie a lor da clasa topurilor actuale.
Pe vremuri ascultam Beatles si spuneam de rockerii aia netunsi de la noi, care purtau evazati ca habar nu au de muzica, apoi am ascultat Queen si tot la fel, iar cind am vazut Jesus Christ, desi era interzisa la noi, am spus ca nu exista alta mai buna.
Si cu toatea astea, am invatat ca nu-i frumos ce e frumos, ci ce-mi place mie.
Personal, Inna nu am ascultat niciodata, nici nu stiam cum arata, dar daca e in topul ala, cuiva place.
Si nu putini.
@dingo - asculta si asta; http://www.youtube.com/watch?v=197KagOWXS0
Oracaie frumos nebunul! Aia din capul lui ce e, peruca?
Imi pare rau ca sa ajuns aici,D-le mihaip,cu toate ca nu v-am prea avut la inima sincer sa fiu,nici nu ma pot bucura de necazul altuia.
Nu as fi postat aici daca nu se inchidea usa...explicatilor,insa pe acest thread sper sa nu supar prea tare pe nimeni,oricum am citit multe dintre postarile Dvs., si apreciez efortul depus pe acest forum.Daca as fi tacut asa cum v-or face altii,atunci ar fi insemnat sa fiu de acord cu ei stergind cu buretele contributia adusa.
Respecte,
mouse.
parpaneata
20-09-11, 20:20
Este jenant!
La fel de jenant cum este sa postezi in locuri in care cel despre care scrii mizerii nu are cum sa citeasca.
Mihai nu merita mizeriile astea.
@parpaneata
Nu vorbi te rog la Plural !!!!!
Cu toate ca s-ar putea crede altceva si mie imi pare rau ca a plecat dar a fost alegerea lui .
Este jenant!
La fel de jenant cum este sa postezi in locuri in care cel despre care scrii mizerii nu are cum sa citeasca.
Mihai nu merita mizeriile astea.
Tu ai vazut ce mizerii a scris @mihaip despre mine fara sa fi scris eu ceva despre el ?
parpaneata
20-09-11, 21:06
@stargate, urmaresc conflictul asta de cand a aparut. Adica de aproape doua luni. Amandoi stim din care gasca faci parte. :) Dintr-un simplu conflict ce putea fi incheiat prin nebagarea in seama....s-a ajuns la masuri radicale si majore ce au dus clar la retragerea si excluderea lui Mihai. Asta pentru ca este si una si alta. Ce tot o invartim cu "e alegerea lui....",etc. Nu prea este echidistanta. Cand e de facut dreptate....nu prea sunt egale masurile. Nu sunt eu nici pe departe ala care sa imparta dreptatea dar....stiu pe propia-mi piele ca asa este.
Atata timp cat unul dintre peronajele de baza ale acestui forum ma ameninta cu moartea prin "iti sucesc capul la spate" in scris pe o anumita parte a forumului si apoi se auto victimizeaza si va intreaba pe voi cei ce administrati forumul cum am citit eu acolo pentru ca trebuia sa nu am cum.....ce pot comenta? Nimic nu pot comenta. Dreptatea ca si legea nu e pentru cei de sus. Dar mizeriile raman mizerii !
Atata timp cat unul dintre peronajele de baza ale acestui forum ma ameninta cu moartea prin "iti sucesc capul la spate" in scris pe o anumita parte a forumului si apoi se auto victimizeaza si va intreaba pe voi cei ce administrati forumul cum am citit eu acolo pentru ca trebuia sa nu am cum.....ce pot comenta?
Te rog sa-mi trimit un forward la ceea ce afirmi aici, la discutia sau discutiile respective.
Merci!
@stargate, urmaresc conflictul asta de cand a aparut. Adica de aproape doua luni. Amandoi stim din care gasca faci parte. :)
Asa cum eu sunt intr-o anumita gasca si noi stim ca esti unul dintre cei apropiati lui @mihaip si felicitari tie ca iti aperi amicul . Pe @mihaip nu la exclus nimeni , a inceput un conflict si nu a putut accepta sa fie tratat asa cum trateaza el pe altii ... nu imi aduc aminte sa fi luat pozitie in momentul in care imi zicea ca sunt dus cu pluta , ca sunt latrau , ca fac doar offtopic pe forum , ca habar nu am de nimic si asta doar ca am criticat Spark . Nimeni nu a contestat cultura tehnica pe care o are si pe buna dreptate este un om al cuvintelor frumoase DAR nimeni nu ii da dreptul sa jigneasca si sa se poarte arogant cu cei ce ii considera inferiori dumnealui . Personal am incercat sa evit un conflict cu dumnealui in primul rand din respect pentru varsta pe care o are dar lipsa de diplomatie si aroganta cu care am fost tratat ma adus in situatia sa il tratez si eu pe dumnealui cu aceiasi moneda si in momentul in care am zis sa las de la mine si sa fiu eu cel care cedeaza primul m-am trezit ca in discutiile prin PM-uri purtate cu anumiti useri scria aceleasi mizerii despre mine .... pai si atunci daca se poarta ca o persoana de moravuri usoare cum de se da virgin . Eu nu am nimic cu dumnealui si recunosc ca este unul dintre cei mai valorosi membri ai forumului dar din pacate in anumite cazuri nu si-a respectat statutul de om inteligent .
Discutiile dintre moderatori sunt private,nu are rost sa ne bagam noi userii in ceva ce nu cunoasteam in detaliu.De fapt nu trebuiau sa ajunga aici pe forum,ca si in cazul altor fosti moderatori.
.... Pe @mihaip nu la exclus nimeni , a inceput un conflict si nu a putut accepta sa fie tratat asa cum trateaza el pe altii.........
Cred totusi ca nu este genul care face diferente de rang la asta daca te referi...
... si asta doar ca am criticat Spark ......
Inaite de critica ta personala ai cerut o indrumare referitoare la imaginea respectiva ? asta intreb asa...
zmeura are dreptate. Va rog sa incheiati orice discutie pe tema asta. E o problema a lor, fiecare cu tabara lui, n-au decat sa si-o rezolve in privat, nu mai bagati forumul pe post de camp de lupta. E ultima oara cand va cer acest lucru.
parpaneata
20-09-11, 22:02
Da @stargate sunt mai apropiat de Mihai dar....nu m-am bagat la intepaturile alea de la "spark". Imaginile alea au parut a fi "conflictul" desi nu ar trebui sa aiba nimic in comun, fiecare fiind pe cararea ei cu echipa ei. Cand se arunca vorbele altcuiva....asta se intampla. Poate are dreptate @xvanish. Asta e si....viata merge mai departe.
OK ... Eu inchei aici cu speranta ca @mihaip se va razgandi si va reveni pe forum si poate cu timpul vom reusi sa trecem peste aceste intepaturi copilaresti .
Last edited by delta2k2; Today at 01:43. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Fara sa vreu sa schimb regulile casei si fara a dori sa fiu nepoliticos cu "gazda",adica cu tine sau altcineva,mi se pare ca este primul site{din cele pe care le vizitez} din lume in care o citare este "inutila",adica fara rost!!!
Pina la punct pot intelege aceasta "inutilitate" dat fiind faptul ca raspunsurile la topicul deschis decurg logic din raspunsul userilor incit pare ca incarca,vai,ce cuvint fatal-inutil,atit topicul dar mai mult serverul.Si probabil ca din perspectiva gazdei citarea este totodata si un ornament grafic si textul,iarasi inutil.
Si totusi...din punctul meu de vedere citarea mi se pare,din contra,obligatoriu din mai multe puncte de vedere:
1.Raspunsul trebuie individualizat incit acel user caruia ii raspund sa aiba sentimentul ca ma adresez lui personal la problema punctuala pe care o ridica.Prin asta scot in evidenta o anumita idee,atunci cind exista,sau o atitudine,din multitudinea de interventii,unele adecvate topicului,altele in afara.Din asta decurge un alt fapt deloc de neglijat:
2.Odata ce raspund unui user indiferent de nickname-ul asumat,inseamna din punctul meu de vedere ca el iasa din masa amorfa si indistincta ce se deruleaza pe topicul respectiv.Cu alte cuvinte eu ii acord o importanta,fie si momentana,atit lui ca persoana dar si cit si intrebarilor pe care le ridica sau raspunsurile pe care le da.Este o forma particulara de comunicare prin care doi indivizi necunoscuti intra direct in discutie,asumindu-si dialogul si individualizindu-l.Prin acest fapt fiecare este obligat sa respecte,chiar daca nu se cunosc,persoana cu care intra in dialog.Chiar daca interventia mea este citita de cit mai multa lume,cu alte cuvinte comunicarea nu mai este "particulara",interventia mea i se adreseaza lui in mod special dat fiindca el o ridica in mod special si nu altul.Acest fapt ma obliga sa ma adresesz lui in mod particular si nu altui user.In masura in care o intrebare sau o problema ridicata de cineva declaseaza o dezbatere cu consecinte pozitive,meritul este a lui si nu al altuia,sau a gazdei ce a oferit spatiu de desfasurare!
3.Dar cel mai important motiv pentru care o citare este obligatorie decurge din faptul ca nu avem timp sa citim un topic care are o lungime ce ne acapareaza timp sa-l parcugem cum se intimpla de cele mai multe ori indiferent de profilul forumului.Si se intimpla la fel ca o carte pe care o frunzarim,o idee sau o fraza ne trezeste interesul in mod special care ne face sa luam in considerare cartea ca intreg cu toate ca titlul nu ne spunea mai nimic.Asa si pe forum,nu avem timp sa citim atitea topicuri sau sectiuni incit eu,cel putin ma limitez sa comunic doar cu cel care mi-a trezit interesul si nu cu altul.Lui ma adresez personal si nu altcuiva.E un minim respect acordat celui ce mi-a trezit interes din multimea atitor useri,probabil,tot atit de interesanti sau de teme fascinante pe care le ridica un topic deschis!
Ma opresc aici.Vad ca am incalcat,probabil o alta regula nestiuta de mine,a nu scrie prea mult ca altfel intrec limitele de caractere ingaduite de forumul respectiv,cum e si aceasta interdictie de a cita din politete pe cineva cu care vrei sa intri in dialog!!!Niciodata politetea nu e inutila!
a bon entendeur,salut
ps-Pentru ca la sectiunea "RULES" nu se admite raspunsuri{topic inchis} din partea celor carora se adreseaza aceste reguli,ma vad nevoit sa public pe acest [on]topic reactia mea oftopic la acel articol-12 din Rugulamentul forumului.Probabil ca voi fi penalizat cu stergerea acestui raspuns pentru ca mi-am permis sa "reactionez" fata de o interdictie care mi se pare cu totul...inutila.
costel1 , s-a tot discutat acum ceva timp despre regula 12. Si despre alte reguli in general. Iti recomand sa citesti (in limita timpului) acest thread. In special pagina #10 (eventual si #14)
Google despre "quote inutil":
http://vwforum.vwforum.ro/topic/49847-consum-touran-cu-clima-pornita-vs-fara-clima/page__view__findpost__p__1255385
http://forum.cs.tuiasi.ro/index.php?showtopic=296868&st=0&p=543929&#entry543929
http://www.politisti.ro/topic/2453-soarta-absolventilor-promotiei-2011/page__view__findpost__p__47666
http://www.scuterclub.ro/forum/index.php/topic/279-derestrictionare-delimitare-scoaterea-limitarii/page__view__findpost__p__12956
http://188.240.3.142/showpost.php?p=42690&postcount=93
http://www.forum.tehnium-azi.ro/topic/3760-aparat-pentru-masurarea-parametrilor-condensatoarelor/page__view__findpost__p__34458
Ma bucur ca sateliti.info e primul forum care a inventat aceasta regula.Tot aici s-a pus si coada la pruna.:D
Regula 12: Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
costel1 , s-a tot discutat acum ceva timp despre regula 12. Si despre alte reguli in general. Iti recomand sa citesti (in limita timpului) acest thread. In special pagina #10 (eventual si #14)
Este pentru prima oara cind intru la aceasta sectiune a forumului RPS.Eram pe cale sa intervin pe topicul "Ce receptor blindscan..." cu un raspuns scurt si definitiv legat de aplicarea articolul 12 din Regulament,care interzice citarea unui user cind vrei sa-i raspunzi.Intreb mai mult retoric,de ce la aceasta sectiune citarea este permisa iar la alta este interzisa?Spunind "retoric",trebuie sa iei in sens propriu al cuvintului,adica nu vreau sa primesc nici un raspuns de nici un fel.Trimiterea la pagina cutare sau la inca un articol care intareste si mai mult interdictiille ce le inpuneti userilor nu face decit ma piarda intr-o dezbatere "birocratica" ...inutila.N-am timp,intr-adevar,sa stau prea mult pe sectiuni care nu ma intereseaza absolut deloc,cum este acest "OfTopic" sau toate ofur{t}i{c}urile.
Daca e sa mai pierd timpul cu acest raspuns{oricum nu citesc acest topicul unde mi-ai mutat interventia mea},o fac in speranta ca proprietarul,adminul si moderatorii acestui forum au luciditatea/discernamintul si interesul sa vada ce este util si ce nu este ca un user sa contribuie la dezvoltarea si inbogatirea forumului dar,totodata, si la o forma cordiala de comunicare.Eu am pretins{vai,in loc sa fie o obligatie a gazdei ca "musafirul" sa fie stimulat sa comunice cu ceilalti useri,creindu-i conditiile sa se manifeste nestingherit,in sensul bun al cuvintului}o minima conditia ca un dialog civilzat sa aiba loc,sint conditionat sa ma comport cum doreste el.
Nu stiu daca conteaza,dar eu nu prea am activat in ultimii ani pe acest forum poate si pentru ca nu mai sint dezbateri care sa-mi stimuleze pasiunea,pasiune pe care o avem in comun,iar pe de alta parte,se intimpla pe forumurile romanesti ca userii care au patimit pe alte forumuri-RDI,de pilda,capriciile unui moderator sau altul,cum sint multi migrati pe RPS sau Softpedia,au invatat cu usurinta aceasi meteahna pe care o acuzau la altul sau au constrins,prin regulamente sau cutume,userii sa intr intr-un pat a lui Procust nu mult diferit de cel de care fugise!
Nu mai vreau sa pierd timpul cu o discutie ce nu credeam vreodata a avea loc,dar de acum inainte voi fi mai prudent sa mai intru pe acest forum,si cu atit mai mult sa scriu!Si cred ca este in beneficiul amindurora,voi,ca nu mai aveti de a face un user cu pretentii ce se incurca in tot fel de articole din regulament,si eu,am sa pot comunica si impartasi din modestele mele cunostiinte despre receptie pe alte forumuri mult mai deschise la dialog.
a bon entenduer,salut!
Intra mai des,afli unele chestii interesante.Cum ar fi cele 20 de discutii din 2007 pana acum legate de aceasta regula.:)
Retoric vorbind, te-ai pierdut in explicatii. Ai facut o chestiune personala dintr-o regula.
Cat despre :
... sa pot comunica si impartasi din modestele mele cunostiinte despre receptie pe alte forumuri mult mai deschise la dialog...
tot retoric vorbind, iti urez mult succes pe acele forumuri mult mai deschise la dialog si unde nu e cazul sa fii prudent
Asa cum au propus alti colegi de forum, ideal ar fi ca butonul "Quote" sa nu apara sau sa nu poata fi folosit de catre cel ce posteaza imediat dupa cel ce va fi citat. Daca se poate din setarile vBulletin sau se poate folosi un script care sa permita asa ceva, ar fi bine pentru toata lumea, poate ne ajuta Admin.
Costele supararea ta este de neinteles, editarea acestor posturi nu are ca scop decat "cosmetizarea" paginii, vezi exemplu cu fotografiile postate carora li se face quote consecutiv.
Propun ca si politia sa se comporte diferit cu soferii; in sensul ca trebuie sa intrebe de ce ai trecut pe rosu, daca ai avut motive serioase sa faci asta, eventual sa ceara referinte la administratorul de bloc si/sau la primarie, eventual daca ai impozitele platite la zi. Ce atata discutii; s-a incalcat regulamentul si atat. Tac-pac, se aplica regulamentul.
Tiki-taka barcelona!
Cum am mai zis, cel mai bine inactivat butonul la ultimul post, sau dezafectat definitiv. Cine are ceva de citat o poate face si manual si nu mai sunt atatea interventii si discutii.
Un post fara quote e clar ca se refera la postul de mai sus, asta daca se refera la vreun post...
Si intradevar arata urat!
Intra mai des,afli unele chestii interesante.Cum ar fi cele 20 de discutii din 2007 pana acum legate de aceasta regula.
Mersi de invitatie,dar nu cred am timp pentru a citi atitea discutii pe tema asta chiar daca si eu intru in rindul celor care au pus in discutie aceasta prevedere din regulament.
Ai facut o chestiune personala dintr-o regula.
Da,si pe buna dreptate,atita vreme cit imi concep raspunsul in functie de tema in discutie ,iar functiile atita vreme cit sint activate ma ajuta sa pun in evidenta si o atitudine fata de interlocutor!Mi se pare o contradictie intre acel articolul din Regulament,cu totul,fara sa supar pe cineva,absurd,si facilitatile de comunicare pe care le are software forumului.Daca nu vreti sa fie incalcat partea aceasta din regulament cu buna stiinta sau fara intentie ,nu va ramine decit sa dezactivati BB Code! E mai simplu pentru fiecare parte,voi sa monitorizati daca cineva calca strimb pe forum,iar noi nu ne-am simti sa va atragem atentia ca gresiti.Cum fac eu acum.Si,intr-adevar,fac dintr-o regula care ma constringe o chestiune personala din simplu motiv ca ma obliga sa comunic cum mi se impune fara sa comit o abatere de la comportament civilizat si,cred eu,de bun simt!
Asa cum au propus alti colegi de forum, ideal ar fi ca butonul "Quote" sa nu apara sau sa nu poata fi folosit de catre cel ce posteaza imediat dupa cel ce va fi citat. Daca se poate din setarile vBulletin sau se poate folosi un script care sa permita asa ceva, ar fi bine pentru toata lumea, poate ne ajuta Admin.
Costele supararea ta este de neinteles, editarea acestor posturi nu are ca scop decat "cosmetizarea" paginii, vezi exemplu cu fotografiile postate carora li se face quote consecutiv.
La primul paragraf,am raspuns mai sus,fiind si eu de acord sa eliminati toate elementele forumului care permit userilor,din punct de vedere technic ,libertati de manifestare contrare rugulamentului.In acest caz,poate,cine stie,vor fi mai putin useri pe forum dar veti avea siguranta ca nu aveti surprize de un fel sau altul din partea unui ratacit pe acest forum,care nu stie de regulile impuse!
Cred ca inteleg ghilimatizarea cuvintului,dar trebuie sa recunosc ca sint luat prin surprindere de motivarea ce-o dai pentru a justifica o interventie pe un text al unui user.Daca mi-ai spune ca interventia moderatorului este necesara intrucit serverul forumului nu face solicitarilor de un fel sau altul,as fi inteles.Dar asa,insa,ce-mi spui ma face melancolic...
Propun ca si politia sa se comporte diferit cu soferii;...Ce atata discutii; s-a incalcat regulamentul si atat. Tac-pac, se aplica regulamentul.
Ma gindisem foarte vag la o comparatie de aceasta natura dar nu ma dusese gindul atit de departe incit sa cad in pacatul sa va si jignesc.Dar,draga zappa,daca numai la o astfel de autoritate te-ai gindit ca sa convingi pe cineva ca a "gresit",inseamna ca ne aflam intr-o mare eroare de adecvare intre doua planuri cu totul diferite,citeodata contrare,ale realitatitii umane.Mai trebuie oare sa demostrez cit de preposterous e comparatia ta.Sper ca nu toti ce diriguiesc acest forum gindesc ca tine.Ar fi pur si simplu o calamitate pentru un forum sa se aplice tale-quale acelasi tip regulament invocat de tine.Si eu care credeam ca ne adunam pe acest forum nu numai ca avem o pasiune comuna,dar poate si mai important ca avem o singura Autoritate care ne ghideaza comportamentul si comunicarea intre noi:Bunul simt!Vai,m-am inselat,nu stiam ca am intrat sub protectia unui "politist",care vezi doamne,trebuie,chipurile,sa aplice regulamentul ca nu cumva sa patim ceva rau!
Pe bune,fara sa-ti dai seama,ti-a scapat porumbelul din...tastatura!
Un post fara quote e clar ca se refera la postul de mai sus, asta daca se refera la vreun post...
Si intradevar arata urat!
Vad ca si tu esti ingrijorat de partea "estetica" a forumului.Numai ca la acest capitol din programa scolara eu am lipsit.De aceea nu inteleg unde bati.
Pe de alta parte te invidiezi ca stii sa discerni cu atita usurinta la ce si la cine se refera un post.Eu imi declar neputinta in aceasta privinta,motiv pentru care cei ca mine,tari de cap,apeleaza la un instrument de lucru anume facut ca sa limpezeasca comunicarea intre useri,si anume:BB code.Rostul acestuia,mai trebuie s-o spun,este ca se individualizeze o anumita tema dintr-un topic in care interlocutorii se delimiteaza sau isi confirma o idee,un punct de vedere pus in discutie.Pe de alta parte un astfel de procedeu,cum e citarea,sau quote,daca vrei sa-i zici asa,usureaza comunicarea intre useri.Ea,citarea, ma obliga sa scot in evidenta numai ce ma/ne intereseaza in mod deosebit,pentru ca nu-i asa,nu tot ce se scrie sau cine scrie prezinta acelasi prag de interes.Lasat la voia intimplarii,adica fara citarea sursei,multe topicuri se umplu de balast incit nu se distinge nici idea si nici autorul ei,de cele mai multe ori survolez acest mod de a comunica.Imi rapeste timp ca sa aflu ce ma intereseaza.
Fara a fi cautat sa fac o demonstratie pro domo,se poate vedea chiar din raspunsurile ce le-am dat fiecaruia din cei citati de mine mai sus cit de utila,benefica e utilizarea citarii in schimbul de replici.Precum se poate vedea chair acum,ca eu raspund fiecaruia in mod particular scotiindu-i in evidenta-prin citat-acea parte din interventie care ma intereseaza.Daca as fi dat un raspuns global pentru toti,atunci puteam lasa impresia ca nu va disting cum trebuie profilul ce-l aveti fiecare in parte cu toate ca aveti un acelasi mesaj pentru mine!
Imi cer scuze ca v-am retinut prea mult atentia si ca v-am plictisit cu un text prea lung decit merita articolul 20 din Regulamnetul Forumului.Dar poate,cine stie,veti mai reflecta asupra lui incit sa corectati acest pasaj care,cel putin in cazul meu,este cu adevarat inutil atita vreme cit exista BB code.
Mersi de invitatie,dar nu cred am timp pentru a citi atitea discutii pe tema asta chiar daca si eu intru in rindul celor care au pus in discutie aceasta prevedere din regulament.
Oare ??
Da,si pe buna dreptate,atita vreme cit imi concep raspunsul in functie de tema in discutie ,iar functiile atita vreme cit sint activate ma ajuta sa pun in evidenta si o atitudine fata de interlocutor!Mi se pare o contradictie intre acel articolul din Regulament,cu totul,fara sa supar pe cineva,absurd,si facilitatile de comunicare pe care le are software forumului.Daca nu vreti sa fie incalcat partea aceasta din regulament cu buna stiinta sau fara intentie ,nu va ramine decit sa dezactivati BB Code! E mai simplu pentru fiecare parte,voi sa monitorizati daca cineva calca strimb pe forum,iar noi nu ne-am simti sa va atragem atentia ca gresiti.Cum fac eu acum.Si,intr-adevar,fac dintr-o regula care ma constringe o chestiune personala din simplu motiv ca ma obliga sa comunic cum mi se impune fara sa comit o abatere de la comportament civilizat si,cred eu,de bun simt!
Acum dupa 3 ani ???
Oare de ce ai face tu exceptie de la regulament ???
Ar fi un comportament civilizat daca ai mai face inca un Quote sa imi raspunzi mie ???
La primul paragraf,am raspuns mai sus,fiind si eu de acord sa eliminati toate elementele forumului care permit userilor,din punct de vedere technic ,libertati de manifestare contrare rugulamentului.In acest caz,poate,cine stie,vor fi mai putin useri pe forum dar veti avea siguranta ca nu aveti surprize de un fel sau altul din partea unui ratacit pe acest forum,care nu stie de regulile impuse!
Cred ca inteleg ghilimatizarea cuvintului,dar trebuie sa recunosc ca sint luat prin surprindere de motivarea ce-o dai pentru a justifica o interventie pe un text al unui user.Daca mi-ai spune ca interventia moderatorului este necesara intrucit serverul forumului nu face solicitarilor de un fel sau altul,as fi inteles.Dar asa,insa,ce-mi spui ma face melancolic...
Oare nu trebuie citite prima data ??? ca nu le intelegi asta e alceva, dar vezi ca primesti ajutor !!!
Ma gindisem foarte vag la o comparatie de aceasta natura dar nu ma dusese gindul atit de departe incit sa cad in pacatul sa va si jignesc.Dar,draga zappa,daca numai la o astfel de autoritate te-ai gindit ca sa convingi pe cineva ca a "gresit",inseamna ca ne aflam intr-o mare eroare de adecvare intre doua planuri cu totul diferite,citeodata contrare,ale realitatitii umane.Mai trebuie oare sa demostrez cit de preposterous e comparatia ta.Sper ca nu toti ce diriguiesc acest forum gindesc ca tine.Ar fi pur si simplu o calamitate pentru un forum sa se aplice tale-quale acelasi tip regulament invocat de tine.Si eu care credeam ca ne adunam pe acest forum nu numai ca avem o pasiune comuna,dar poate si mai important ca avem o singura Autoritate care ne ghideaza comportamentul si comunicarea intre noi:Bunul simt!Vai,m-am inselat,nu stiam ca am intrat sub protectia unui "politist",care vezi doamne,trebuie,chipurile,sa aplice regulamentul ca nu cumva sa patim ceva rau!
Nu cadea in pacat ca se pedepseste !!!!!
Vad ca si tu esti ingrijorat de partea "estetica" a forumului.Numai ca la acest capitol din programa scolara eu am lipsit.De aceea nu inteleg unde bati.
Pe de alta parte te invidiezi ca stii sa discerni cu atita usurinta la ce si la cine se refera un post.Eu imi declar neputinta in aceasta privinta,motiv pentru care cei ca mine,tari de cap,apeleaza la un instrument de lucru anume facut ca sa limpezeasca comunicarea intre useri,si anume:BB code.Rostul acestuia,mai trebuie s-o spun,este ca se individualizeze o anumita tema dintr-un topic in care interlocutorii se delimiteaza sau isi confirma o idee,un punct de vedere pus in discutie.Pe de alta parte un astfel de procedeu,cum e citarea,sau quote,daca vrei sa-i zici asa,usureaza comunicarea intre useri.Ea,citarea, ma obliga sa scot in evidenta numai ce ma/ne intereseaza in mod deosebit,pentru ca nu-i asa,nu tot ce se scrie sau cine scrie prezinta acelasi prag de interes.Lasat la voia intimplarii,adica fara citarea sursei,multe topicuri se umplu de balast incit nu se distinge nici idea si nici autorul ei,de cele mai multe ori survolez acest mod de a comunica.Imi rapeste timp ca sa aflu ce ma intereseaza.
Fara a fi cautat sa fac o demonstratie pro domo,se poate vedea chiar din raspunsurile ce le-am dat fiecaruia din cei citati de mine mai sus cit de utila,benefica e utilizarea citarii in schimbul de replici.Precum se poate vedea chair acum,ca eu raspund fiecaruia in mod particular scotiindu-i in evidenta-prin citat-acea parte din interventie care ma intereseaza.Daca as fi dat un raspuns global pentru toti,atunci puteam lasa impresia ca nu va disting cum trebuie profilul ce-l aveti fiecare in parte cu toate ca aveti un acelasi mesaj pentru mine!
Imi cer scuze ca v-am retinut prea mult atentia si ca v-am plictisit cu un text prea lung decit merita articolul 20 din Regulamnetul Forumului.Dar poate,cine stie,veti mai reflecta asupra lui incit sa corectati acest pasaj care,cel putin in cazul meu,este cu adevarat inutil atita vreme cit exista BB code.
Nu intelegi sau nu vrei sa intelegi sänt 2 lucruri diferite
Dar dupa cum vezi sänt si oameni care vor sa te ajute sa intelegi acel BB code afurisit
Poate ca ar trebui , cänd intri in forum prima data sa fi redictionat pe pagina Regulamentului si sa iti dai acordul ca l-ai citit
Exista si asa ceva pe alte forumuri
Ps: Iti place ce cärnatz am facut ? , acum daca mai faci si tu un Quote vezi unde se ajunge , chiar ar avea rost ?
Nu era mai frumos daca iti raspundeam cu :
@costel1
http://sateliti.info/images/misc/quote_icon.png Originally Posted by costel1 http://sateliti.info/images/buttons/viewpost-right.png (http://sateliti.info/showthread.php?p=183315#post183315)
Oare ??
Acum dupa 3 ani ???
Ar fi un comportament civilizat daca ai mai face inca un Quote sa imi raspunzi mie ???
Oare nu trebuie citite prima data ??? ca nu le intelegi asta e alceva, dar vezi ca primesti ajutor !!!
Dar dupa cum vezi sänt si oameni care vor sa te ajute sa intelegi acel BB code afurisit
Poate ca ar trebui , cänd intri in forum prima data sa fi redictionat pe pagina Regulamentului si sa iti dai acordul ca l-ai citit
Exista si asa ceva pe alte forumuri
Ps: Iti place ce cärnatz am facut ? , acum daca mai faci si tu un Quote vezi unde se ajunge , chiar ar avea rost ?
Nu era mai frumos daca iti raspundeam cu :
@costel1
Da,ai dreptate.:D
1. Ai incalcat regulamentul!
2. si tu @ diablo1
PS In doua randuri am spus ce aveam de spus si m-am adresat si cui trebuia, nu la nimereala.
Acum dupa 3 ani ???
1.Da,pentru ca nu stiu de cind ati introdus interdictia de a folosi citatul?Nu-mi aduc aminte sa fi fost inscris acest punct din Regulament in momentul cind m-am inregistrat pe acest forum.Era in perioada cind majoritatea dintre voi,poate mai putin dumneata,pentru ca numai acum aflu de tine,cu parere de rau,erati acei tineri ieniceri ce doreati sa scapati de "dictatura" unui forum,mai degraba a unei persoane,ca sa dati libertate de manifestare acelor useri aflati in aceasi stare de servitute ca voi,pe un tarim-cum parea ca este acest forum-al manifestarii neingradite de regulamente si persoane capricioase.Si-mi amintesc ca orice misloc era acceptat pentru a da o lectie de demnitate acelor indivizi care,chipurile,va supusese unui tratament de neacceptat.Si te asigur ca atunci nu exista acest articol din regulament,20,care sa-mi interzica aceasta forma de comunicare.Cind l-ati introdus si cu ce motivare,marturisesc ca nu stiu.
2.Nu trebuie sa faci nicio exceptie de la regulament,ci doar sa schimbi ce este de schimbat incit exceptia sa fie o regula.Cum bine stii,regulile sint facute pentru oameni si nu invers.Dar se pare ca masina,acel BB code,imi da o mai mare libertate de manifestare decit aceasta prevedere din regulamentul vostru,creat de voi,chipurile,pentru binele cui?
3.Nu numai ca tine de conditia unei comunicari civilizate,dar citarea sau trimiterea la sursa este o obligatie elementara a fiecaruia din noi cind vrem sa purtam un dialog punctual cu cineva.Elimina din start orice ambiguitate in privinta persoanei cu care vrei sa discuti,si in acelasi timp punctele de vedere se evidentiaza mai clar.Este,dupa umila mea parere,forma elementara nu numai de civilitate in comunicare,dar mai presus de toate inseamna ca respecti si interlocutorul chiar si atunci,sau tocmai din aceasta pricina,cind nu esti de acord cu el!!!Prin citare,cum am zis in alta parte,am si luminat ideea si persoana caruia ma adresez.BB code a avut grija mai mult fata de useri decit pareti ca aveti voi.
Iti primesc ajutorul cu atit mai mult cu cit pari un cicero binevoitor fata de un netot ce nu intelege ce i se intimpla pe un teritoriu strain de logica cu care a fost invatat sa gindeasca.Si in aceasta privinta,recunosc ca nu ma ajuta bunavointa ta nici daca as citi de mii de ori acel articol 20.Parca ar fi scris in chirile sau cine stie in ce limba exotica.
Adevarat ai grait,mai ales ca vine de la un nick predestinat :)Dar fie,ca oricum sint pedepsit atita vreme cit nu-mi da-ti voie sa ma folosesc de BB code.
Uite ca de asta data sint totalmente de acord cu tine!Am gasit,in sfirsit,o tema comuna de dialog chiar daca am tacea.Numai ca diferenta nu vine de la ce si cit vrem sa intelegem,ci de la statutul de minoritar,acea exceptie de care vorbeai mai sus, pe care l-am eu in raport cu un regulament sustinut,cel putin de cei care au interventi pe acest topic,majoritatea lor avind roluri importante pe acest forum.Urmeaza ca si majoritatea tacuta,adica userii ce chibiteaza topicurile sa intervina ca sa ma convingeti ca aveti dreptate si ca eu,prin obtinatia cu care imi sustin punctul de vedere contrar,nu dovedesc ca sint un om care vrea sa inteleaga.O spun din capul locului,fara a mai trebui sa faceti sondaje cu forumistii,daca cumva vreti sa recurgeti la aceasta forma de consultare in privinta acestui articol din regulament:nu vreu sa intelg articolul 20 din Regulamentul forumului,ca atare voi incerca sa utilizez aceasta functie din BB code!In acest caz,nu aveti de ales decit ori sa-mi schimonositi postarile mele,sau sa-mi eliminati semnatura,banindu-ma pur si simplu!
In paranteza fie spus,de ce te-ai simtit dator sa raspunzi in locul altora?Esti purtatorul lor de cuvint iar interventia ta sa reprezinta pozitia oficiala a forumului?
Metaforic vorbind,citarea,acel quote din BB code,in acest caz,cind am dat replica fiecarui user din topic,este si o forma de a chema la bara pe interlocutor.Fiecare este raspunzator de ce scrie pentru ca,nu-i asa, judecata simbolica nu se face pausal.Dixit.
In doua randuri am spus ce aveam de spus si m-am adresat si cui trebuia, nu la nimereala.
Vai,inca odata te contrazic,"nu ai spus ce aveai de spus" pentru ca nu stiu carui user te adresezi si in consecinta te-ai adresat cu adevarat "la nimereala".In fond ultima expresie exprima cu asupra de masura lipsa respectului fata de oricine iti citeste interventia ta.Te adresezi unei instante sau persoane abstracte,sau cine stie,poate e un fel de limbaj cifrat pe care numai cei initiati il inteleg.Se pare ca sint unii chiar pe acest topic.Si pentru ca sa-ti intorc vorbele:si daca spuneai in mai multe rinduri,tot nu aveai ce spune ceva de vreme ce nu precizezi ce vrei sa spui si carui user ii te adresezi!Iti inchipui ca toti avem acea intuitie inascuta sa ghicim ce bolborosete cel din fata ta.Recunosc ca-mi lipseste-tot de la natura-aceasta facultate de comunicare.Da-i o cirja mentala interlocutorului daca vezi ca e neputincios sa te inteleaga.
Iti place ce cärnatz am facut ?
Te voi surprinde,da,imi plac cirnatii,pentru ca au consistenta.Aceasi calitate vreau s-o aflu si pe topic.Numai noi putem,daca sintem in stare,sa si oferim calitatea potrivita fiecarui participant la acest banchet uman si intelectual,cum e in principiu un forum!
Ma doare capul. N-ai inteles nimic sau incerci sa demonstrezi teorema lui Pitagora si noi suntem doar in clasa I.
N-o mai lua in serios. Sunt niste reguli simple pe care trebuie sa le respecti sau nu. Poti insa sa incerci sa vorbesti cu administratorul forumului pe pm si sa incerci sa-l determini sa schimbe regula. Desi nu cred ca vei avea succes.
Ajunge cu explicatiile. Daca vrei sa activezi pe forum respecti regulile.
Omiti ceva important. Acest forum e unul "tehnic" in care un raspuns se adreseaza cititorilor pentru a-i lamuri si indruma, nu este un forum de ciondaneala "ca altele" unde postezi ca sa-l iei la misto pe Cutarescu si fara sa spui nimic bun. In cazul acela , da, poate ai dreptate si trebuie citat, ca sa fie clar de cine te iei!!!
Eu am incheiat aici, las pe altii mai mari sa mai zica ceva daca doresc...
Costica ultima explicatie:
...pentru ca nu stiu de cind ati introdus interdictia de a folosi citatul?
Nu e interzis citatul decat in cazul postului anterior (de dinainte).Poti cita orice post din topicul respectiv dar nu pe cel de dinainte.Asta e regula 12,daca iti place bine,daca nu iar bine.Altfel degeaba postezi kilometric ca nu rezolvi nimic.Ce nu ai inteles ma poti intreba pe PM si daca vrei iti fac si un desen (nu glumesc).Sunt convins ca nu ai inteles regula (nu ai fi primul nici pe departe) dar acum pare ca nici nu vrei sa o intelegi.