Log in

View Full Version : "Nu te supara frate!"

Pages : 1 2 [3] 4

sorin8m
12-11-11, 16:09
Costel,
am inteles ca te deranjeaza dar trebuie sa te supi regulamentului, ca iti place sau nu, e treaba ta.
Regulamentul sa schimbat in timp si .. eu zic ca sa inbunatatit.

satelescu
12-11-11, 17:46
Poti insa sa incerci sa vorbesti cu administratorul forumului pe pm si sa incerci sa-l determini sa schimbe regula. Desi nu cred ca vei avea succes.

In sfirsit gasesc un common ground cu tine dupa ce credeam ca esti un zappa-tero local,ce intelege suis generis cum e cu legea pe "caile" noastre...comunicationale.Si crede-ma,sint bucuros ca mai luminat dintr-o data.Cum ar veni,nu voi sinteti vinovat de aceasta restrictie din regulament,ci adminul ce,probabil,a considerat ca e o redundata technica si nu estetica citarea pe acelasi topic.
Daca acesta ar fi motivul,nu sint sigur,tot el trebuie sa stie ca orice topic este ca o fiinta vie,capata forma userilor ce intervin.Cu cit sint mai multi,cu atit mai mult trebuie sa te delimitezi de fiecare cind ai puncte de vedere diferite,iar aceasta delimitare se face prin facilitatea pe care ne-o da BB code.Dar se pare,ca este inutil sa apelez la el pentru a remedia o slabiciune in "sistem" de vreme ce el are puterea absoluta pe forum :( Si eu care credeam ca un administrator are interesul sa mai adauge ceva la "averea" pe care o are.

N-ai inteles nimic sau incerci sa demonstrezi teorema lui Pitagora si noi suntem doar in clasa I.

Daca vrei sa stii,si eu sint in clasa I-a cind e vorba sa inteleg teorema grecului antic,si marturisesc ca nu sint capabil sa-i fiu elev.In schimb am incercat sa-l inteleg pe Socrate in maieutica cu care isi descosea interlocutorii cind avea nelamuriri asupra atitor teme,considerate de majoritate,ca de la sine intelese.

Ajunge cu explicatiile. Daca vrei sa activezi pe forum respecti regulile.

Prin tonul cu care ma pui la punct,pari ca esti cel care stabileste ce este permis sau nu pe "mosia" ta cind ai vizitatori ce nu cunosc cutumele locului.Daca e adevarat,adica esti Proprietarul sau Adminul forumului,te-as ruga sa fi mai politicos cu cei care nu-ti cunosc ideosicraziile.E mai sanatos pentru fiecare parte,eu ca ma intrat pe domeniu interzis,iar tu ca esti stapinul lui si ca traiesti cu impresia ca esti cel mai puternic si cel mai,cel mai s.a.m.d.Acesta este avantajul unui proprietar,in caz ca esti asa ceva,ca nu trebuie sa demostreze ca are autoritate inascuta de a conduce,ci dispune ce-i este permis sau nu strainului aflat pe domeniul sau.

Omiti ceva important. Acest forum e unul "tehnic" in care un raspuns se adreseaza cititorilor pentru a-i lamuri si indruma, nu este un forum de ciondaneala "ca altele" unde postezi ca sa-l iei la misto pe Cutarescu si fara sa spui nimic bun. In cazul acela , da, poate ai dreptate si trebuie citat, ca sa fie clar de cine te iei!!!
Eu am incheiat aici, las pe altii mai mari sa mai zica ceva daca doresc...

Nu iau la misto pe nimeni,nu pentru asta intervin sa ma leg de o persoana,ci de ideile pe care cineva le profeseaza.Am crezut initial,cind am vazut ca vrei si tu sa ma lamuresti ceea ce altii incercau dar cu alte misloace stilistice indiferent ca era cazul sau nu,ca esti acel tip de yesman aflat permanent in preajma unei usi capitonate.Pe moment am crezut ca ai scapat de aceasta conditie,citindu-ti prima parte din citatul de mai sus,dar ultima parte parca pari sa cazi fara sa te asiguri de...parasuta,adica in gol.Dar probabil ca te salvezi prin faptul ca ai ajuns la o conditie pe care numai un intelept ca Lao tzi a putut ajunge incit nu mai conteaza prin cite tribulatii a trecut ca sa ajunga la o intelegere superioara conditiei umane.
Nu inteleg cine sint "altii mai mari" pe un forum prin definitie democratic.Ori rostul celui care administreaza acest spatiu virtual este sa asigure acele conditii propice unei comunicari nu numai democratice dar si stimulative pentru participanti.

Nu e interzis citatul decat in cazul postului anterior (de dinainte).Poti cita orice post din topicul respectiv dar nu pe cel de dinainte.Asta e regula 12,daca iti place bine,daca nu iar bine.Altfel degeaba postezi kilometric ca nu rezolvi nimic.Ce nu ai inteles ma poti intreba pe PM si daca vrei iti fac si un desen (nu glumesc).Sunt convins ca nu ai inteles regula (nu ai fi primul nici pe departe) dar acum pare ca nici nu vrei sa o intelegi.

Rabdarea si bunavointa ta ma coplesesc pur si simplu,drept pentru care nu-mi ramine decit sa ma conformez acestor minime conditii din regulament invocate de tine.Dar trimitindu-ma la un alt articol din,vai,acelasi Regulament nu are darul decit sa ma consterneze si mai mult, nu atit prin faptul ca trebuie sa citesc regulamentul in plus,ci fiindca pare ca sinteti ca un cabinet de legisti si avocati deopotriva care stiu sa-si contruiasca o cazuitica pe o lege,in acest caz,regulament,pe care o pot interpreta dupa cum doresc.Este atit de,cum sa-i spun,plastica,incit se preteaza la orice situatie.
Te asigur ca in ciuda acestor observatii ale mele,care par{dar nu sint} ironice,apreciez extrem de mult disponibilitatea ta pentru a ma ajuta.Dar nu asta e in chestiune,vorba clasicului...,ci articolul 20.El mi-a declansat o reactie disproportionata,recunosc,intre un simplu articol de regulament,aparent fara consecinte,si arsenalul de argumente,ai sa le nuimesc retorice,si nu numai,la care trebuie sa recurg ca sa demonstrez vacuitatea acelui articol 20 din regulament,care nu se poate sprijini decit pe un,asta-i interpretarea mea,capriciu.Chiar daca si o masina este o creatie umana,cum e un acest utilitar BB code,in cele din urma el e cel care stabileste limitele intre care un user ii este permis sa se manifeste.Trimiterea ta{vezi mai sus}la forumurile ce aplica acelasi tip de regulament nu este de fapt decit o exceptie{tot umana} de la regula{generala} cu care a fost inzestrat acest utilitar.In virtutea acestei generozitati este recomandabil sa nu amputati atit utilizatorul cit si masina!In acest caz,din pacate,prin regulament impus de voi,masina este superioara omului.

dar trebuie sa te supi regulamentului, ca iti place sau nu, e treaba ta.

Nu stiu ce virsta ai,dar daca esti tinar,te compatimesc ca imi ceri acelasi lucru pe care il cer virstinici din Romania.Desigur ca e treaba mea,dar sa accepti cu atita senitate o aberatie e o tristete de nedescris.Nu mai dezvolt idea...Si asa m-am prea desfasurat incit pot parea ca sint patetic.

zmeura
12-11-11, 18:00
Rabdarea si bunavointa ta ma coplesesc pur si simplu,drept pentru care nu-mi ramine decit sa ma conformez acestor minime conditii din regulament invocate de tine.Dar trimitindu-ma la un alt articol din,vai,acelasi Regulament nu are darul decit sa ma consterneze si mai mult, nu atit prin faptul ca trebuie sa citesc regulamentul in plus,ci fiindca pare ca sinteti ca un cabinet de legisti si avocati deopotriva care stiu sa-si contruiasca o cazuitica pe o lege,in acest caz,regulament,pe care o pot interpreta dupa cum doresc.Este atit de,cum sa-i spun,plastica,incit se preteaza la orice situatie.
Adica tie ti-e lene sa citesti regulamentul si eventual daca iti faci cumva timp sa il citesti tu deja stii ca acolo sunt reguli puse exact ca sa te frece pe tine.
Deja ce faci tu e trolism si spam,pentru asa ceva se da ban.Mai bine vezi-ti de treaba.

laleauaneagra
12-11-11, 18:02
sa mi fut una:)....ma rog atat ma duce inteligenta mea....o adevarata istorie,un adevarat roman,o adevarata discutie si ptr ce?...sigur ca da,ptr nimic...sau poate vrem sa iesim in evidenta cu ceva???

sa sti costele,la cat de bine le scrii din pacate stai prost cu multe altele,din pacate lucruri esentiale,te las pe tine sa le descoperi ca poate asa inveti din greseli(ale tale)

dan2000
12-11-11, 18:26
la cat a scris acolo sigur are muuuult timp liber omul... a gasit cu ce sa-l umple acum...

val
12-11-11, 18:33
Costele, polemica este benefica atat timp cat este in legatura cu profilul forumului; din pacate ai facut o obsesie legata de o regula minora. De aici pana la flame este o distanta destul de scurta, rugamintea mea este sa ne mutam cu discutiile la sectiunile tehnice.

Prezenta constanta si contributia la dezvoltarea forumului nu sunt obligatorii, in schimb observatiile si criticile user-ilor care au prezenta sporadica nu sunt bine venite. Comparatiile cu alte forumuri, useri, intamplari si alte mici "revolutii" sunt total nepotrivite.

zildan
12-11-11, 18:53
@costel1 sau cine se da drept costel1

E clar ca vrei sa fii banat.
Daca te incadrezi in regulament esti binevenit.
Daca nu ...

satelescu
12-11-11, 19:45
o adevarata istorie,un adevarat roman,o adevarata discutie si ptr ce?...sigur ca da,ptr nimic...sau poate vrem sa iesim in evidenta cu ceva???

sa sti costele,la cat de bine le scrii din pacate stai prost cu multe altele,din pacate lucruri esentiale,te las pe tine sa le descoperi ca poate asa inveti din greseli(ale tale)

1.Intr-adevar,mult zgomot pentru nimic,vorba elisabetanului,si a iesit un "roman" de trei lulele.Am si recunoscut ca reactiea mea este disproportionata fata de miza,dupa parerea voastra mult mai minora fata de arsenalul intertextual si uman implicat.Depinde acum de accent,asta face si diferenta intre o pozitie sau alta;minimizarea cauzei "adversarului',din pacate minoritar,care se baseaza pe argumente logice si intelectuale,atitea cit le are,si maximizarea prin numar,dar fara nici un argument valabil decit birocratic,"asa spune regulamentul",repetat la infinit,de cealalta parte,adica voi.
In consecinta un astfel de individ,care "run againt the wind",vorba cintecului,isi subliniaza conturul fata de majoritate iese in evidenta fara sa-si propuna asta.As fi preferat sa stau in umbra ca pina acum,adica sa intervin sporadic pe forum ca pina acum,incit sa ma astept sa primesc un mesaj de la Admin prin care mi se cere sa am activitate pe forum altfel risc sa fiu radiat din catastifele lui.Cind colo,descopar cu stupoare,ca daca ma manifest,exista riscul sa fiu banat pentru ca-mi iau libertati de manifestare pe forum ce nu-s inscrise in Regulament.Trebuie sa recunosti ca e un paradox trist pe care-l traieste un forumist,care daca nu aplica legea in litera lui,se comporta si aplica mai mult spiritul ce i-a dat viata acestui forum.De aceea ma supar,in primul rind pe mine,ca am avut speranta ca nu va exista cineva sau ceva care sa-mi ciunteasca un text sau o interventie de a mea pe RPS.Oricum,poti fi linistit,daca acesta este spiritul care guverneaza acest forum,cel care a tutelat raspunsul atitor useri,de fapt cei care stabilesc regulamentele de comunicare intre useri,nu-i nici o pierdere.Putem trai fiecare noncombat ca pina acum,adica ne putem ingnora reciproc fara nicio suparare.
2.Hai ca asta-i buna,ca sa-mi alinti durerea pe care o ignor dar pe care o tratezi cu vorbe bune ca un doctor bun ce te recomazi a fi,nu numai ca ma lasi cu rana deschisa dobindita pe traseu dar aflu acum ca mai am citeva boli de care nu stiusem.Si ca,vezi doamne,sa nu ma pui intr-o situatie stinjenitoare,dind diagnosticul cuvenit,ma lasi sa perseverez,pardon sa traiesc cu impresia ca sint atit de sanatos incit n-am cum sa-mi dau seama de ce alte boli mai sufar decit,eventual,prosteste,din intimplare cind probabil ca e prea tirziu s-o tratez.
Ce te invidiez ca vezi cu atit claritate de ce sufar eu si din delicatete ma menajezi!N-ar fi mai bine,daca tot ai avut bunatatea de-a vedea hibele de care sufar,sa-mi spui care sint acelea?Cel putin m-ar ajuta sa-mi folosesc,pentru binele forumului,ultimele rezerve intelectuale de a fi un user cuvincios asa cum il pretinde Regulamentul!S-ar putea ca niciodata sa descopar,binenteles din prostie, aceste greseli incit voi sfirsi fara sa fi invatat nimic de la cei mai clarvazatori decit mine.De aceea,te conjur,spune-mi de ce sufar.Ti-as fi recunoscator toata viata.
Pe bune,te-as ruga sa-mi spui care sint acelea "lucruri esentiale"{ce cuvinte mari folosesti}care-mi trec pe sub nasul meu si nu le vad?Le astept cu mare incredere si te asigur,daca imi permiti familiaritatea,de prietenia mea!Poate m-ar ajuta sa pot comunica cu voi dupa pretentiile fiecaruia dar nu intratit incit sa ma rinocerizez.Aceasta este boala de care ma feresc cel mai mult.

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

polemica este benefica atat timp cat este in legatura cu profilul forumului; din pacate ai facut o obsesie legata de o regula minora. De aici pana la flame este o distanta destul de scurta, rugamintea mea este sa ne mutam cu discutiile la sectiunile tehnice.

Prezenta constanta si contributia la dezvoltarea forumului nu sunt obligatorii, in schimb observatiile si criticile user-ilor care au prezenta sporadica nu sunt bine venite. Comparatiile cu alte forumuri, useri, intamplari si alte mici "revolutii" sunt total nepotrivite.

Nu eu sint de vina ca am ajuns la sectiunea aceasta.Nici nu stiusem de existenta ei decit cu acest trista ocazie.Si te asigur ca sint de acord cu ce-mi spui acum,citat de mine,fata de care nu am nicio obiectie majora.Si vazind ca moderatorul care a avut proasta inspiratie de a muta interventia mea de pe ontopic de la sectiunea "Sisteme de satelit" la cel dedicat special oftopistilor,si cu atit mai "inbucurator" chiar pe topicul "Sa nu te superi...",din acest moment,aflind ca sint intr-o companie si teme aproape similare,unde comilitoni si convivii nu au cum sa se supere chiar daca au fost inflamati,mi-am zis ca e bine sa atrag alarma,recunosc mult prea mare fata de interesul general scazut fata de tema pusa de mine.Iar daca mai comit o enormitate,pe linga ca am dramatizat o tema minora,cum bine spui,prin aceea ca insist asupra ei chiar in spatiul dedicat tuturor inflamatilor si temelor oftopic,nu vad ce m-ar putea retine sa nu continuu.Apelul la ratiune o respect atita vreme cit ratiunea inimii nu a fost respectata,dupa celebra vorba a unui francez.

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

@costel1 sau cine se da drept costel1

E clar ca vrei sa fii banat.
Daca te incadrezi in regulament esti binevenit.
Daca nu ...

"Un destept",cum ar spune majoritatea.Daca si pe Oftopic este interzis sa intervin,atunci nu-ti ramine decit sa ma banezi.Ce-i greu sa faci asta,zidan!Daca atita poti sa faci,fa-o!
Dar in paranteza te intreb,cu ce am incalcat regulamentul de asta data?Oricum sintem pe Oftopic unde useri atita sint obligati sa nu jigneasca pe cineva sau ceva anume.Arata-mi o vorba urita adresata unui user sau o parere contrara la care nu am adus un argument de bunsimt?

satelescu
12-11-11, 20:43
Spam.La urmatorul iei ban.

Dumnezeule,daca si la Oftopic se considera un argument rational drept un spam{?},vai,ajungeti de plins,draga zmeura!!!Si eu care aveam credinta ca sinteti mai inteligenti decit cel care va fugarit aci!Bita nu este decit argumentul suprem al prostului!Ar mai fi ramas umorul sa va salveze,dar...
Ca atare,eu te rog sa ma banezi!!!

daradici
12-11-11, 20:46
...toate astea din cauza regulii 12 ???? :agresiv:

Cred ca daca greseste careva nu trebuie sa i se dea box-ul instant ! Pana la urma toti gresim.

A doua problema, daca esti inscris pe un forum trebuie sa-i respecti regulamentul, indiferent daca vre-o regula a fost scrisa inainte sau dupa ce te-ai inscris.

Nu inteleg de ce atatea discutii pentru nimic. Nici cel care a sarit calul cu un quote nu ne-a spart capul, si nici cei care-i sar in gat nu ar trebui sa-i sparga capul pentru atat.

Poate sint niste orgolii fara rost in spatele acestor discutii. Pana la urma spam-ul nedorit, a fost creat de ambele tabere, si nu citarea din greseala, (sau necunostinta regulamentului) de vre-un user. Da, era sa uit...si de mine scriind cele de mai sus.

De ce, nu incercam sa nu mai fim atat de incrancenati si sa facem cine stie ce probleme mari din nimicuri ??

val
12-11-11, 20:58

Lasa ca-ti trece! Ne spui exact motivul real al frustrarii tale, dupa care mai stam de vorba.

XVanish
12-11-11, 21:04
Mda...

1. @costel: Ti-am refacut eu topicul ce ti l-a sters zmeura desi daca eram pe faza la discutiile astea eu ti le stergeam pe toate din momentul in care observam ca chiar nu intelegi sau nu vrei sa intelegi! Te rog sa ma scuzi daca nu ti-am citit toate posturile de mai sus... chiar nu am timp pentru polemici.
2. Regula e simpla si nu e discutabila, doar aplicabila! Daca aveti nelamuriri sau considerati ca o regula e gresita atunci sunteti bineveniti sa trimiteti PM sau e-mail la admini argumentand clar si la obiect.

O seara faina tuturor!

zappa
12-11-11, 21:05
@costele -nu sunt terorist, dar te pot teroriza. :D

Pana la urma urmei ce atata filozofie? Eu nu sunt admin si nici mod si nici nu-i cunosc. Dar e o regula de bun simt sa nu dai quote la cel care a postat inaintea ta (adica postare anterioara). Cum ar fi ca cineva sa posteze cateva zeci de randuri si toti ceilalti sa faca quote intruna? Eu nu as fi de acord nici sa se faca quote la pozele adaugate. Alea se pot scoate din quote.

As fi curios ce profesie ai. Eventual imi poti da pm (asta pana primesti ban :D ).
Multumesc oricum.

val
12-11-11, 21:11
nu sunt terorist, dar te pot teroriza

Tu erai Alcatele? Zmeura schimba-ti iar parola!

zappa
12-11-11, 21:14
Costel1 e alcatel? Ezista o esplicatie, probabil.

SuperSonic
12-11-11, 21:17
Individul nu vrea sa priceapa sub nicio forma desi explicatiile si motivele sunt din belsug.
@costel1, daca nu ti se indeplineste dorinta cu ban-ul poti sa te retragi si sa te inscrii pe un forum sau blog cu tema politica, vad ca iti place sa scrii extrem de mult, fara niciun folos.

val
12-11-11, 21:22
@zappa: aaa... nu; pe tine te banuiam. De fapt nu pe tine, pe cel care ar putea sa posteze in locul tau. Sau nu stiu.

Costele, hai sa o lasam balta si sa ne "infruntam" la sectiunile tehnice.

zappa
12-11-11, 21:28
Daca n-ar exista contradictie oare ar mai fi aparut ideile bune?
Eu il sfatuiesc pe costel sa lupte mai departe.

http://www.youtube.com/watch?v=x4QDyOpBhCw

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

@zappa: aaa... nu; pe tine te banuiam. .....

He he.....am inteles, dar m-am facut ca ploua. Costel prea s-a suparat pe noi ca tinem partea leului (adica a regulamentului).

val
12-11-11, 21:34
Cu link-urile catre youtube au mai fost probleme, s-au primit reclamatii de la useri care au postat pe shoutbox link-uri cu manele / lautareasca / etc si s-a produs o redirectionare catre rock si alte blesfematii.

zappa
12-11-11, 21:53
E doar " O scrisoare pierduta". E memorabila replica: "...si dai si lupta..." . Se potriveste perfect cu "situatiunea" de aici.

delta2k2
12-11-11, 22:39
Ar merge şi : "E uşor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune ..."

Incă ceva, noi tot ne luptăm cu regula 12, costel vorbeşte despre altceva:

... nu vreu sa intelg articolul 20 din Regulamentul forumului ...

Asta e, nu vrea şi gata ...

zmeura
12-11-11, 23:13
Ori se respecta regulamentul ori zbor eu.Punct.

laleauaneagra
12-11-11, 23:39
toate astea de la o clona:)....de fapt tot ce e pe aici anormal se trage de la cone,mai rar cate unu ratacit ce se pierde in stiinta,logica,rationament etc

malefycu
12-11-11, 23:43
Omu' ori e psiholog ori cine stie ce e, a reusit sa ne irite pe toti, @Zmeura relax nu merita efortul nici macar sa citesti aberatiile pe care le posteaza, e weekend si omu' are timp destul.:)

delta2k2
12-11-11, 23:47
Nu e psiholog. In schimb, are foarte mult timp la dispoziţie. O fi avand şi el supărări in viaţa de zi cu zi, dar nu e cazul să refuleze pe acest forum

3 zile de pauză trec repede ...

Diablo1
13-11-11, 06:25
Vedeti voi , si sa mai zica cineva ca nu esti ajutat in RSP
Daca ceri ceva ti se dä nu e problemä :)

http://sateliti.info/images/misc/quote_icon.png Originally Posted by costel1

dic_star79
13-11-11, 11:09
Ce facurati mai cu userul, il banarati....Costel1 este userul "Satelescu de pe RDI" , asta in cazul in care nu ia furat cineva parola....

delta2k2
13-11-11, 11:54
Satelescu de pe RDI nu-si pierdea timpul la offtopic reeditand povestile nemuritoare ale unui regulament oarecare.
Era scurt si la obiect. Stralucea pe aria tehnica, nu arunca scantei la adresa userilor

zmeura
13-11-11, 14:27
Oricine ar fi circul nu e acceptat.Are pauza de gandire 3 zile.
Regulamentul se respecta,nu se discuta.

zildan
13-11-11, 16:00
@costel1
Folosete "talentele" pe sectiunile tehnice, cand scapi de BAN.
Forumul nostru ... cu asta se ocupa.

val
13-11-11, 21:17
Costel1 este userul "Satelescu de pe RDI"

Surpriza, neplacuta ce-i drept; subscriu invitatiei facuta de @zildan.

tutri
14-11-11, 20:29
Revenind la butoane, o cauza ar fi si butonul "Reply to Thread" care se afla in pozitie de "offside", in partea stanga jos.
Omul, cum citeste de la stanga la dreapta (sunt si exceptii :) ), vede butonul "Reply with Quote" si hop pe el, nu mai sta sa isi foloseasca google translate din cerebel traducand acel "with Quote".

val
15-11-11, 12:56
Neatentiile si greselile nu au fost "sanctionate", nu a cazut mana niciunui moderator sa editeze topicul cu pricina. Repetarea quote-ului inutil dupa atentionare + instigare se numeste altfel. Sper rezolvarea problemei "butonului buclucas".

gigi_4476
25-11-11, 20:29
@gigi_4476 esti off. ce ne intereseaza pe noi marocanul tau?

ce n-ai inteles? ma felicitam ca nu l-am sters zilele trecute cand habar n-aveam ca merge dole in share ... acum linia lui e singura care imi deschide dolce din hop2...

lao
25-11-11, 20:41
Daca e s-o dam in offtopic, hai s-o facem!!!!
Puteam sa pun pariu ca o sa raspunzi "clasic", dar n-am avut cu cine!
Eu am inteles , tu n-ai inteles ca n-ai ce cauta sa postezi offtopic la ontopic!
Pai fa bine si felicita-te in alta parte, n-are a face topicu asta cu felicitarile tale

lao
25-11-11, 21:14
http://img401.imageshack.us/img401/2369/mesaj.jpg
Violenta e ultimul refugiu al incompetentei! Isaac Asimov

costibarda
25-11-11, 21:14
@ lao ... asteptam un raspuns gen - Sa speram ca nu o sa se intample!!! sau Posibil!!! sau orice alt raspuns ... chiar trebuia sa imi dai atat in cap la intrebarea mea "stupida" !!!
De ce forumul asta (... sau altele) e tot timpul un camp de bataie, cei nepriceputi luati la suturi?

@ djeclipse vroiam sa fac comparatia (in care era inclus skzita) mai subiectiva (asa la nivelul meu), imi pare rau ca nu am folosit termeni potrivitii!!!

@ gigi_4476 tu ce treaba ai, in general?

parpaneata
25-11-11, 22:46
@lao nu te supara asa tare. A scris corect gramatical @ gigi_4476 asta. E de admirat asta. :lol:

parpaneata
16-01-12, 11:20
De pe chat adunate...aseara:
New [15-01, 23:21:07] laleauaneagra: nesimtitule
New [15-01, 23:21:02] laleauaneagra: parpaneata te manca gaura curului este

Cand chatul era plin de comentarii live a...ceeace noi vedeam la orice post romanesc ce facea transmisii revolutionare, eu am avut acest comentariu:
New [15-01, 20:54:54] parpaneata: ia uite frate...live si in direct si aici!

Am rugamintea sa-mi stergeti contul, sa nu mai am contact cu astfel de useri.
Multumesc!

stargate
16-01-12, 11:50
Ce faceti voi este numai sa va intepati pe unde va prindeti , stiai care este raspunsul lui dar ai facut comentariul ... oare nu pentru a primi raspunsul lui ?

parpaneata
16-01-12, 12:11
:)
Ce pot comenta eu la raspunsul tau?
Daca-i raspundeam in ton cu raspunsul lui....imi scriai aceleasi cuvinte? Sau ii scriai aceleasi cuvinte?
Hai sa fim seriosi. Comportamentul de ghiolban este un comportament de ghiolban. Punct! Mai bine fara ghiolbanii.
Acolo erau si cateva alte comentarii ale unor colegi...printre zecile de comentarii ale userului cu probleme.
Atata timp cat nu se vor lua masuri cu el...raportul procentual al userilor ce pleaca sau nu mai scriu va fi in crestere.
Astept un raspuns in legatura cu stergerea contului. Sau scrieti-mi o indicatie catre banare permanenta. Ca fac si o asemenea postare.
Multumesc!

stargate
16-01-12, 12:19
Te porti ca un copil rautacios caruia i se refuza o placere anume ... fii barbat si mergi inainte , arata ca esti mai intelept . Pentru ce atunci cand au loc conflicte intre useri trebuie sa ne luam jucariile si sa plecam cu scandal . Daca stii ca userul respectiv se poarta urat cu tine ... ignora acel user si mergi mai departe . Ce ar fi intr-o familie daca am divorta de cate ori ne-am certa cu consoartele ... taria unei relatii sta in puterea de a trece peste certuri si neintelegeri .

laleauaneagra
16-01-12, 12:37
esti tare mooo :clap:

te dai victima mereu...probabil si datorita faptului ca ai catva ce te sustin...bravo lor,tot timpu am fost de parere ca persoanele fara cultura,caracter si buna crestere merita a doua sansa

si da nu ma las pana nu las forumu fara useri...esti de o inteligenta de iti curge si prin urechi afara

hai moo ia dracu rulota aia si fa o plimbare

apropo la cate sti si susti tu habar nu ai ce inseamna un forum si ce functi are acesta.....vezi ca are functia IGNORE

eu am multi acarici ca tine pe functia aia

sti ce imi place cel mai tare la tine??ca ma bagi in seama mereu,sant ca aeru ptr tine...arata mi un post unde te am iritat eu pe tine primu????tu esti mai rau ca un copil esti ca un caine ce se freaca de picioarele stapanului

o zi frumoasa sa ai si mult soare......si plimbare placuta

stargate
16-01-12, 12:40
Cu voi nu ajunge omul la niciun consens ... poate ca la o bere altfel ati gandi :)

parpaneata
16-01-12, 12:40
@stargate,tu raspunzi....de parca am fi de sarbatori si trebuie sa imprastiem iubire-n stanga si-n dreapta. Au trecut sarbatorile. :)
I-au fost sterse postari agresive si....atat. Comportamentul asta deviant si agresiv m-a deranjat pana la urma. Ce rezolv cu trecutul pe "ignore" ? Nimic!! Doar ca eu nu voi mai vedea ce scrie el. Ce am rezolvat cu asta? Va scrie mizerii in continuare. Va lua cineva vre-o masura? :) Nu cred. Voi tratati efecte nu si cauze.

stargate
16-01-12, 12:49
Este usor sa aplici masuri extreme , sters posturi , banari si alte chestii ... problema este ca aceste masuri mai mult irita decat sa rezolve problemele , cel mai greu este sa gasesti o cale de mijloc . Poate ca veti deveni oameni mai cerebrali si veti gasi o cale de mijloc si nu veti mai continua cu jignirile .

parpaneata
16-01-12, 12:58
...Poate ca veti deveni oameni mai cerebrali si veti gasi o cale de mijloc si nu veti mai continua cu jignirile .
Renunt. Vad ca sunt bagat in aceeasi galeata si nu are rost sa continui.

delta2k2
16-01-12, 13:00
Deci , parpaneata (http://sateliti.info/member.php?3408-parpaneata) + laleaua = love :)

E clar ca nu vor putea ajunge la un consens. Hai sa asteptam sa intre si laleaua, sa vedem si punctul lui de vedere.

dic_star79
16-01-12, 13:04
Va astept pe amandoi diseara la un "pod de flori" in Piata Universitati !

laleauaneagra
16-01-12, 13:16
podu de flori l am facut cu mineri,am facut altu la resita si am mai facut poduri de flori dar nu asta are importanta:)

punctu meu de vedere e exprimat oleaca mai sus...altu nu mai am....doar pana la next time care binenteles va fi candva

parpaneata e o bomba cu ceas

desi am uitat ca exista acest user,ma rog nici nu prea stiam eu de el vad ca mereu imi reaminteste ca exista

eu ii dau satisfactie ca asta doreste el....dar pana acolo unde vreau eu

ce cere el pe aici deja arata ca are o prob mintala si cred ca traieste intr o lume virtuala doar a lui si asta nu spun ca eu LALEUANEGRA fost SUPERMODERATOR si alte BAU BAU nu pot fi sanctionat,banat etc

basta ca pierd conferinta de presa a lui boc

XVanish
16-01-12, 14:17
Nu stau acum sa purec chatul ca sa vad ce divergente ati avut insa limbajul tau laleaua stii bine ca nu e tolerat. Te-am mai rugat si inainte ca daca nu poti sa discuti civilizat, chiar si in dispute / discutii contradictorii atunci sa te abtii. Ca urmare a jugnirilor tale, fara sa tin cont de "cine e vinovat" iti dau ban 3 zile ca sa te linistesti si sa meditezi asupra limbajului civilizat.

Avertisment valabil pentru toata lumea care are aceste iesiri, nu sunteti in P-ta Revolutiei, sunteti pe un forum tehnic, intr-o comunitate care se vrea a fi civilizata. Daca nu reusiti sa respectati niste cerinte simple de buna purtare atunci abtineti-va sau uitati de acest forum.

Sper sa fie pentru ultima oara cand mai vad jigniri si injuraturi pe forum sau in chat.

gabrield
09-07-12, 10:35
Eu pentru ca mi-am exprimat o parere, un pic pozitiva, despre zvartoshu mi-am luat ban 1 zi.

Nu era mai corect sa-i dati lui ban, daca tot minte si va pacaleste ?

Eu cu ce am incalcat Regulamentul ?
Scrie undeva ca nu ai voie sa ai pareri bune despre oameni ?

horatyu
09-07-12, 15:52
Uite aici ai lectura suplimentara:

16.Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.

25.Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!

gabrield
09-07-12, 16:29
Perfect de acord,
acum e cazul sa definim ce e ala un atac si ce e aia o ofensa.

Daca se poate cu exemple...

Acum si eu pot sa consider o ofensa faptul ca ma ameninti pe pm ca ma banezi daca nu ma potolesc...
Tu stii mai bine, eu doar o sa accept masurile corecte luate de tine, nu mai stau sa analizez daca pe buna dreptate sau nu...

Sa spuna colegii daca au avut vreo problema reala cu mine...

horatyu
09-07-12, 16:51
?!!!?
eu te amenint?

Eu ti-am recomandat pentru binele tau.
Termina omule cu prostiile , ti-am explicat de nu stiu cate ori ca rezultatul actiunilor tale o sa dupa la banare daca nu intelegi sa respecti regulamentul

Eu ti-am spus intr-un mod prietenos ca acolo o sa ajungi, acum tu intelegi ce vrei.
Cine te pune pe tine sa comentezi de ce am dat eu un avertisment lui @zvartoshu.
Poate esti un super moderator aici pe forum? sau nu stiu eu cine iti da dreptul sa acuzi un moderator pentru ce face pe forum?

PS:

(http://sateliti.info/member.php?4214-zvartoshu)

16.Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.

zappa
09-07-12, 16:52
Vorbiti civilizat si cu respect!

Regula asta se aplica?

gabrield
09-07-12, 16:55
Acum am inteles, modul tau prietenos de a spune nu imi este familiar.

Pentru convenienta, poate isi dau si altii cu parerea asupra modului prietenos, poate sistemul meu de valori nu e calibrat cum trebuie :

o sa primesti ban 3 zile ca sa meditezi la atitudinea ta

Cred exagerezi, poti sa imi explici ce te-a facut sa ai atitidinea asta ?

Probabil tu interpretezi gresit spusele mele, eu nu m-am gindit vreodata ca incalc regula 16 sau 25.

Macar da un link cu ce te-a facut sa crezi ca am incalcat regulile alea, sa studiez si eu...

cati ani ai?
termina odata sa mai tot comentezi modul meu de a modera ca iei ban permanent
termina , daca nu iti amintesti iti recomand "LECITINA"
nu trebuie sa iti dau tie socoteala ce fac eu
acest forum s-a pastrat FARA SCANDALURI SI INJURATURI FACUTE DE USERI INTRE EI, pentru ca cei care nu au inteles ca este un regulamen (ca tine ) au fost eliminati .
Explicatia===>Era un topic legat de o antena si tu comentezi ca lasa-l pe horatiu cu punctele lui ...ca si cand eu as fi un copil oligofren si tu esti marele maestru in domeniu
daca mai indraznesti sa faci si in continuare caz de modul meu de a modera cred ca poti sa pleci pe alte forumuri pentru ca aici o sa primesti o pauza mult mai lunga decat crezi tu
Ti-am spus ca o sa iti dau 3 zile ban, dar am luat-o sistematic cu prima pedeapsa mai serioasa ca vad ca tu crezi ca avertismentele sunt apa de ploaie.
Sper sa fi inteles ca deja ai intins coarda mai mult decat trebuie.
Daca te mananca...mai bine scarpina-te si nu mai adu vorba de mine legat de moderarea pe care o fac.

Numai bine ,
Horatiu.

Mie imi suna a amenintare fara sa iau in calcul si restul...

horatyu
09-07-12, 17:00
Acesta e un mesaj primit de tine in Pm , nu inteleg de ce vrei sa il faci public, dar treaba ta.

Sunt si eu curios daca cineva intelege ca eu vreau neaparat sa iti dau ban sau ca iti recomand sa respecti REGULAMENTUL, pentru ca tu te faci ca nu iti aduci aminte de cuvintele tale , imi ceri mie sa iti dau link-uri catre cuvintele tale

gabrield
09-07-12, 17:16
Acum as vrea sa inteleaga toata lumea ca eu am primit ban pentru ca am incalcat regulile 16+25.

16 Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
...
25 Orice ofensa adusa unui moderator/admin al forumului se pedepseste cu ban!

Te rugasem sa imi dai un link cu rindurile mele considerate atac si ofensa impotriva ta.

horatyu
09-07-12, 17:29
citeste cu atentie PM-ul trimis si o sa iti amintesti ce ai scris aici http://sateliti.info/showthread.php?26134-antena-fm-cu-buguri&p=202537&viewfull=1#post202537

am editat eu ce ai spus fara sa te gandesti

Eu inchei discutia cu tine ca altfel ne apuca iarna ca sa iti explic sa respecti regulamentul si sa nu mai dai tu stafuri de cum trebuie eu sa moderez.

laleauaneagra
09-07-12, 17:52
Nu stau acum sa purec chatul ca sa vad ce divergente ati avut insa limbajul tau laleaua stii bine ca nu e tolerat. Te-am mai rugat si inainte ca daca nu poti sa discuti civilizat, chiar si in dispute / discutii contradictorii atunci sa te abtii. Ca urmare a jugnirilor tale, fara sa tin cont de "cine e vinovat" iti dau ban 3 zile ca sa te linistesti si sa meditezi asupra limbajului civilizat.

Avertisment valabil pentru toata lumea care are aceste iesiri, nu sunteti in P-ta Revolutiei, sunteti pe un forum tehnic, intr-o comunitate care se vrea a fi civilizata. Daca nu reusiti sa respectati niste cerinte simple de buna purtare atunci abtineti-va sau uitati de acest forum.

Sper sa fie pentru ultima oara cand mai vad jigniri si injuraturi pe forum sau in chat.

eu imi aduc aminte de asta si imi vine sa rad:)

dar na

gabrield
09-07-12, 17:54
Acum nu trebuie sa te superi pentru sfaturi, mai ales ca sint venite cu buna intentie, daca te supara, lasa si tu de la tine...

Mai ales ca nu se specifica in Regulament ca e interzis sa dai sfaturi...

horatyu
09-07-12, 18:16
uite aici putina lecitina ca vad ca te dai rotund ca tu ai inventat apa calda :

Nu le lua in seama punctele alea de la horatyu.
Si eu am fost cuprins de panica o vreme, dar dupa ce le-a luat inapoi mi-am revenit, asta e treaba lui horatyu, sa ne vedem de dipolii nostri ca isi vede si el de punctele lui...

adica tu le recomanzi altora sa jigneasca ca nu se intampla nimic

E foarte clar pentru mine ca nu dai doi bani pe moderarea acestui forum, tu ai legea ta, nu te intelegi pe tine , ai scapari de memorie , nu iti mai aduci aminte de cuvintele tale si cand ti se recomanda ca nu e bine ce faci il iei pe respectivul moderator peste picior si mai indemni si pe alti sa nu accepte moderarea.
Uite pentru cultura ta un exemplu unde duce aceasta atitudine: @zvartoshu a primit ban 2 saptamani (si nu din partea mea ci din partea altui moderator) pentru ca imediat dupa ce l-am avertizat, adica la distanta de doua posturi (http://sateliti.info/member.php?4214-zvartoshu) a vorbit foarte urat si a amenintat alt user, probabil ca pe langa educatia lui si atitudinea ta l-a determinat sa desconsidere ca este pe un forum linistit , unde moderatorii pot lua masuri pentru derapajele de limbaj.

Cred ca este prea cald afara si nu ne hidratam destul ca sa pricepem unde este civilizatia.

Necherman
09-07-12, 18:49
Ieri ma asteptam sa fiu aruncat de pe forum pentru ca m-am luat de zvartosh si pentru ca mi-am batut joc de imaginea lui. Ma intreb de ce unele persoane sunt tolerate. Persoana aceasta spune : "DX-ul este un hobby si atat. Dar e grav cand devii maniac si incepi sa produci receptii fake. Ca sa demostrezi ce si cui? E grav, e patologic." De ce nu i se atage atentia, deoarece bolnavii de maniacism sunt handicapti grad 1. http://sateliti.info/showthread.php?26134-antena-fm-cu-buguri&p=202584&viewfull=1#post202584 Eu imi asum raspunderea ca lam facut albie de porci pe zvartoshu pntru piraterie fm. Pentru mine raman semne de intrebare aceste doua situati.

delta2k2
09-07-12, 18:54
... Mă intreb de ce unele persoane sunt tolerate...
Orice user este tolerat. Greşeşti ... plăteşti . E simplu.

Aşa e şi cu zvartoshu. Probabil de la caniculă s-a supărat pe 007. Acum are 2 săptămani de pauză, să se răcorească. Ce va face după acest mic concediu e treaba lui. Dacă sare calu` din nou, e treaba moderatorilor.

Necherman
09-07-12, 19:08
Delta aici ai perfecta dreptate, insa nici mie nu imi convine sa zicem daca ar fi 007 pirat sa ma faca maniac nebun dement si asa mai departe si sa zica ca sunt putoi si ca sa ma duc la femei. Respectul, unde mai este?

zappa
09-07-12, 20:04
maniac nebun dement si asa mai departe si sa zica ca sunt putoi si ca sa ma duc la femei. Respectul, unde mai este?

Vorbiti civilizat si cu respect!

Unii vorbesc in metafore. N-ai inteles tu.

delta2k2
09-07-12, 20:49
Necherman (http://sateliti.info/member.php?17708-Necherman), ai apucat să vezi postul lui zvartosh, pentru care a luat ban ? Dacă nu, iţi spun doar că ironiile lui 007 sunt copilării pe langă ameninţările şi injuriile "emise" de zvartosh.

Asta e, nu a folosit frecvenţa potrivită pentru acest forum şi acum probabil oscilează prin alte locaţii.

Necherman
09-07-12, 23:22
O fi asa, nu zic nu sau da, insa metaforic vorbind unii inteleg drept atacuri si jigniri si cum sunt unii fara tigle pe casa o data zice, da cine dracu e idiotul acela, ia hai sa dam de el sa il batem cu tastatura in cap pana ii sar fulgii. Nu uita eu dau exemplu, dar sunt cazuri cu cazier pe forumuri ( contextul de atac violenta si bataie pe viu), aici e o realitate. Deci in concluzie, am spus ce trebuia sau mai bine spus "mi-a scapat ce trebuia".

val
09-07-12, 23:29
Inscrierea pe forum nu necesita nici cazier si nici aviz medical sau psihologic; din cand in cand o mai facem pe desteptii si dam diagnostice, in ritmul acesta vom da si bilete de internare. Tot metaforic vorbind.

zmeura
09-07-12, 23:41
Se poate da ban si pentru spam.:)

Necherman
10-07-12, 01:20
ehe pricepusi chichita. chestii de genul nu prea am fumat dracu sunt prea "nepriceput" la 23 de ani ai mei. Bine ca nu e taicamiu ca ala il mangaia cu toata mana, ala zici ca vede pe sfantu cand e vorba de zvartosh si inca vreo 3 useri. Asta e oameni buni, cand e cate o chestie metaforica desenatii la xulescu daca nu intelege ca sa nu creada pe bune ca il faceti albie de porci ca deh romana e limba cu multiple intelesuri, urcusuri, coborasuri. Pe final ca o mica concluzie, muti dujmani are zvartosh asta, frate are atatia pusi in cap, caut cu search si numai anapoda se vorbeste de el. In fine nici eu si nici el nu suntem curati, va vand pontul sa stiti realul, suntem cu caziere ca am fost prinsi de baietii buni, ala in 2007 si eu in 2009. Unul din baieti are hartia lui si daca vreti vo pun afis, poate daia isi bat astia joc de el ca e golan, cinestie.

val
10-07-12, 11:19
...la 23 de ani ai mei

Si eu tot 23 de ani am. De cand am luat-o tare cu berea.

Bine ca nu e taicamiu ca ala il mangaia cu toata mana, ala zici ca vede pe sfantu cand e vorba de zvartosh si inca vreo 3 useri

Tata cine este? Posteaza pe acest forum?

stargate
10-07-12, 11:45
Si eu tot 23 de ani am. De cand am luat-o tare cu berea.

Si ne mai miram ca sunt atatia someri tineri ... tu ai auzit de pensionare ? lasa frate si pe alti sa intre in campul muncii :drinks:

Necherman
10-07-12, 17:20
Ehe pensionare. da ce sunt taicamiu sa iau pensie. In fine, taicamiu e pe acest forum scrie in locul meu cand vrea sa mai vb sa isi aminteasca ceea ce nu l-am inteles, cu prinsul televiziunilor si radiourilor, vam tot zis nu inteleg ce senzatie au cand prind un radio sau ce se petrece de ii face sa fie atat de umflati in pene. Eu nu inteleg dx si pescuitul in veci vecilor.

horatyu
10-07-12, 17:26
sunt multe metode de pescuit: la pluta, la plumb(sau "fund"), cu plasa si altele , dar mai este si pescuitul de fetite ala cred ca il intelegem cam toti? :D

Necherman
10-07-12, 18:42
si so scurtam, ce placere are ala care pescuieste si ce simte? aici nu pricep, la fel si cu radio, ce simte frate x sau y ca prinde radio z de la distanta q? Pescuitul este un hobi pretentios dupa cum il vad la astia de pe balta dobroiesti de langa mine, vin ai dracu cu noaptea in cap si stau acolo ca sclavii pentru 2 pesti cat degetu de la mana. zvartosh la fel pentru 8 radiouri sta cu ditamai antena in mana vazut de mine in o poza sau pune pe altul sa o tina si .... la ce ii ajuta si ce simte daca prinde........ Inca odata zic raman enigme unele chestii pentru mine, ca nu le pricep. Pe mine dx ma face sa rad si sa iau peste picior unii oameni cu replici, da? ce? bai tu nai in local radiourile alea care le indrugi, iti plac alea de la distanta care se prind prost, apoi rupe dracu antena la radio si prindele pe alea din local prost si o sa sa iti placa.

delta2k2
10-07-12, 18:49
Fiecare om are pasiunile lui. Ce ne-am face dacă toţi am avea acelaşi hobby ? Unde ar fi diversitatea ?
Apropo, tu ce pasiuni ai ?

Ca o completare, ultimele cateva posturi vor ajunge la offtopic, deoarece se abat de la tema acestui topic.

val
10-07-12, 22:08
In fine, taicamiu e pe acest forum scrie in locul meu cand vrea sa mai vb sa isi aminteasca ceea ce nu l-am inteles

Un cont, doi utilizatori; hai sa o credem si pe asta. Daca mai "sapam" prin IP-uri, nu cumva apare si Dan? Asa, ca-n Sfanta Treime.

zappa
11-07-12, 07:47
Unde ar fi diversitatea ?
Mie nu-mi place "diversitatea". :D

horatyu
13-07-12, 02:25
http://sateliti.info/images/statusicon/post_new.gif (http://sateliti.info/misc.php?ccbloc=30439) [12-07, 23:06:30] poate nu-i place unui moderator de ochii nostri... si cauta motive puerile, gen "n-ai pus o virgula" sau " mi-ai pocit numele"...

daca respecti regulamentul nu o sa primesti avertismente si nici ban, dar se pare ca tu nu vrei sa accepti regulamentul niciodata.

http://sateliti.info/showthread.php?3-Regulament-Forum-si-Shoutbox&p=3#post3

dar mai ales acestea 2 pe care tu nu vrei nici cum sa le respecti , ca cica ti se pune pumnul in gura

gabrield
13-07-12, 10:59
Stimabile,

Nu stiu de ce cauti mereu acul in carul cu fin si de ce inventezi ca eu fac atac la moderatori, sau la tine...

Tot ce am scris eu a fost la modul general, oricine citeste nu are cum sa se gindeasca la tine, numai tu ai inventat ca te atac pe tine.

E adevarat, poti sa ma banezi si sa ma avertizezi de cite ori vrei, eu voi veni mereu pe forumul asta, am primit ajutor si nu uit, am acordat si eu pe cit am putut si am stiut, asta e rolul forumului.
Am plecat de pe RDI pentru ca kingblana era nebun si ca si tine nu accepta critici.

Sa nu crezi ca fac vreun atac, este doar o comparatie.

Dupa cum bine stie toata lumea, eu nu injur, nu atac userii, nu le vorbesc urit, nu ii desconsider.
Nu postez key, nu fac nimic incriminat de Regulament, rasism, pornografie, etc.

Ai destui useri cu calitatile descrise mai sus cu care sa faci exercitiul functiunii, nu cred ca raul cel mai mare sta in mine si userii care ma cunosc pot sa confirme asta.

In incheiere iti spun sa vada toata lumea, nu am nimic personal cu tine ci cu actiunile tale.
Si daca ma trimiti la Regulament, cu care am fost de acord, in care scrie ca nu am voie sa atac moderatorii, orice decizie ar lua ei, iti fac trimitere la FRF care face acelasi lucru in cazul Mititelu.

Cine garanteaza insa ca nu e un abuz din partea moderatorilor ?
Daca e o masura gresita si o exagerare mascata de un act samvolnic, ce sanse are un user inocent sa isi gaseasca dreptatea daca nu are voie sa discute ?

Sa fim seriosi, aici e vorba de dreptul la opinie al userilor si nu cred ca legal vreun moderator are dreptul sa i-l interzica.

In incheierea a doua, iti dau un exemplu :

Art 23 in Regulament spune :
Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .

Am avut posturi sterse si de tine si de alti moderatori, e cazul sa mentionez ca tu ai interpretat regula respectiva doar in prima parte ?

Inca ceva si inchei definitiv, nu vreau sa monopolizez discutia :
Pe viitor incearca sa respecti si tu Regulamentul, asa cum imi ceri mie, cel putin.
Ca si tu scrii offtopic si tu ataci inteligenta userilor, ii desconsideri si daca vrei exemple, iti pot arata.

stargate
13-07-12, 11:09
Cine garanteaza insa ca nu e un abuz din partea moderatorilor ?

Adminii .

Pentru orice problema in care va considerati nedretatiti adresati-va cu incredere ADMIN si cu siguranta veti gasi raspunsul potrivit. Nu este normal sa stam sa analizam pe forum fiecare actiune a moderatorilor pentru simplu motiv ca avem un regulament si toti trebuie sa-l respectam .

gabrield
13-07-12, 12:07
Pai daca ma baneaza si nu mai pot sa intru pe forum, cum contactez un admin ?
Pe adresa personala, sau care e mecanismul ?

Probabil fac alt user...

hgfdgfui
13-07-12, 12:38
Pai daca ma baneaza...
Nu te baneaza, mo, te suspenda putin. Scrie si tu la Curtea Constitutionala.

horatyu
13-07-12, 12:51
In incheierea a doua, iti dau un exemplu :

Art 23 in Regulament spune :
Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .

Am avut posturi sterse si de tine si de alti moderatori, e cazul sa mentionez ca tu ai interpretat regula respectiva doar in prima parte ?

Inca ceva si inchei definitiv, nu vreau sa monopolizez discutia :
Pe viitor incearca sa respecti si tu Regulamentul, asa cum imi ceri mie, cel putin.
Ca si tu scrii offtopic si tu ataci inteligenta userilor, ii desconsideri si daca vrei exemple, iti pot arata.

Din contra eu chiar ti-am explicat punct cu punct unde greseti dar tu nu accepti

Eu chiar vreau sa imi arati ce posturi ti-am STERS eu sau alti moderatori ca sa clarificam odata aceasta nemultumire a ta continua ca ti s-a sters posturi ca ai luat avertisment pe nedrept si cine stie ce te mai nemultumeste, pentru ca definitiv de pe forum nu se sterg si se poate vedea daca ai tu dreptate si adminul poate vedea cine are dreptate(ele sunt sterse soft si se pot restaura de catre admin), dar te asigur ca nu sunt derapaje de la regulament cum acuzi tu , posturile de care faci atata caz probabil sunt doar unele editate pentru ca erau offtopic fata de topicul in care scriai sau aduceau atingere userilor.
In concluzie nu te mai da ranit ca nu esti deloc daca respecti regulamentul forumului.

PS: nu mai fa comparatie cu kingblana pentru ca nu ai sustinere deloc, acel individ nu statea la discutie cu tine si nu iti dadea explicatie nici tie si nici altora si in plus ala nu respecta nici un regulament, poate doar al lui .

gabrield
13-07-12, 13:05
Aici gresesti, eu nu sint nemultumit, doar discut situatii ipotetice.
Ca sa confirm, uite abandonez acest subiect.

Tu mereu dai exemple din situatii oersonale, reale.

Eu vorbesc teoretic, nu ma dau exemplu pe mine in argumentarea posturilor.

In concluzie, am pus punct acestor discutii si imi cer scuze chiar daca s-a interpretat gresit ce doream eu, pun punct.

stargate
13-07-12, 13:09
Pai daca ma baneaza si nu mai pot sa intru pe forum, cum contactez un admin ?

Daca erai un pic atent la regulament gaseai acolo o adresa de contact sateliti.info@gmail.com

zmeura
14-07-12, 00:12
Gabrield:
1.La adresa de mail de mai sus poti trimite mail oricand fara sa fi inregistrat.
2.Daca nu ai fi insistat sa raspunzi in fiecare topic in care l-ai vazut pe horatiu ca scrie ma mai gandeam ca ai de ce sa te plangi.
3.Nu ai nici un drept sa "dai sfaturi moderatorilor".Nu am auzit de functia de "sfatuitor" pe forumuri,incearca sa nu intervii chiar in toate topicurile unde e samanta de scandal.
4.La sectiunile tehnice ai contributie care tinde spre zero (asta ca sa nu spun catre minus prin interventiile offtopic).
Mai calm,incearca sa te simti bine nu sa le cauti tot timpul altora nod in papura sau ceva de comentat doar ca sa fie acolo.

gabrield
14-07-12, 09:21
Un pic gresit rationamentul, nu l caut pe horatyu, eu dau click pe "new posts" si daca imi vine vreo inspiratie, scriu, daca nu, nu.

Mai dau click si pe "subscribed threads" sa imi aduc aminte unde am scris.

Despre contributia mea, asa aduce mai multe daca as sti mai multe, deocamdata sint la nivelul de user care invata...

Daca n-ai vazut pe forumuri rolul de sfatuitor, nici eu n-am vazut forumuri numai cu specialisti.
Eu sint user si citesc cu atentie tot ce scriu specialistii de aici, cu toate ca ei scriu acum despre politica.

Ca mai imi dau si eu cu parerea semnalind cite o eroare din partea cuiva, o fac pentru a imbunatati nivelul forumului, nu sa stric atmosfera cum gresit se interpreteasza.

Ceea ce fac eu, in nici un caz nu este scandal, daca doriti o mostra, va rog sa creati o sectiune potrivita si va arat eu conceptia de scandal, am fost printre primii care au dus la desavirsire acest lucru in Romania.

zmeura
14-07-12, 11:21
Tot "sfatuitor" te crezi.Evita.

delsat
15-07-12, 12:07
Evita Peron....adica stai deoparte dă peron

horatyu
15-07-12, 19:21
era un banc pe timpul lui Ceausescu:

La o intalnire oficiala intr-o tara occidentala Ceausescu este intrebat de ce sotia lui Elena nu vorbeste , el a raspuns ca :
-E rusinoasa si evita.

Necherman
16-07-12, 00:00
Un cont, doi utilizatori; hai sa o credem si pe asta. Daca mai "sapam" prin IP-uri, nu cumva apare si Dan? Asa, ca-n Sfanta Treime. Ce gluma interesanta! Asa se interpreteaza intr-una daca unuia ii place de un user sau un grup de useri este "=" cu ei. Adica eu invarsta cu copil familie eal cu unul mai mare ca fimiu. Foarte interesant. Cel mai deranjant este cand ma tocmesc cu fimu. Ala zice una eu zic alta, sunt nene 2 mentalitati. Fimiu e in stare sa faca scandal si sa spurce lumea doar cand vede ce e superior si arunca repede o vorba de-an boulea si isi pune lumea de gat. In fine, eu incerc sa ii aduc adun si sa zicem una alta, sunt satul de tv alb negru cu baleaje arse, condesatori uscati, bu205 umflate, sunt satul de cati ochelari am schmbat. Fimiu de ex ma inebuneste sa merg cu el la fiecare eveniment de parca as fi de 20 de ani. hehe ...... cand am vrut nene sa ma cunosc cu dan mi-am luat un misto celebru de la el cu niste filtre FI. Acum sunt aici scriu si ma gandesc la el atat, nu l-am mai vazut scriind si aratand ce face cu radioul si antena, cum ii mai merge piratul si ce a mai mesterit, ma atras, sincer o spun si pe restul ii las ca sa isi dea cu parerea cum vor.

gabrield
16-07-12, 00:33
Nechermane,
Vad eu ca iti e greu sa tii pasul cu ala mic...

Nu te mai plinge, stringe din dinti si incearca sa te mentii, altfel, esti trecut la categoria pensionari...

Necherman
16-07-12, 00:50
Gandeste un aspect, tata imparte-te in 3. tata hai cu mine, tata da-mi bani de finale da-mi o saorma, ia-mi adidasii astia, am probleme cu piciorul stang ca mi se pun carcei. Nevasta pe partea ailalta ca de ce nu ma ajuti la mancare si de ce nu fac bine acoperisul ca de ce nu ii merge masina de spalat, pe partea ailalta cei de la obor ca fitu fumeaza si mazgaleste cu scrum peretii, spare sticle in timp ce merge liftul, tranteste usa la apartament ca sa auda "bass reflex". Pai deja sunt pensionar ce sa mai zic de tinerete, ma mentin cat pot si sa il vad pe fimu cu nevasta si copt la minte ca dupa aia ii pun apartamentul de la obor in brate si Gooooooooo ca bine faci, ale batranetii valuri, cu nevasta in liniste, un munte o mare singuri cum eram acum 28 de ani. Heh nu-s satul nici acuma de travel si plimbari, evident singur sau cu nevasta fara fimiu ca se complica treaba.

gabrield
16-07-12, 10:25
Perfect de acord cu ce spui, cam asa e peste tot.

Trebuie insa sa ii inveti ca si tu ai viata ta, si cere si tu ajutor, cum cer ei...
O sa ajungeti la divizat obligatiile si depinde de voi cum le impartiti sa fie fiecare multumit.

Dar sa stii un lucru : obligatia noastra ca parinti, ca tati, este sa ne sacrificam...
Femeile au alte gene, ele se pling de orice, daca stau degeaba tot o sa le auzi ca le doare capul...

Tatii sint pentru copii stilpii omenirii, cu ei se lauda pina la o anumita virsta cind prind ei aripi...

mar1us
17-07-12, 20:34
Cui să ceara ajutor că săracul nu se mai poate văita de cit se vaită ceilalți din jurul lui,imi suna arhicunoscut :)

Numa' bine @necherman !

Apropo ce ne mai uitam in revistele ălea,(necherman) oare mai există ?

gabrield
18-07-12, 14:34
Sigur ca exista, doar ca acum e economie de hirtie si au facut si varianta online...

http://www.neckermann.de/

Pentru varianta pe hirtie, s-a pus capac :
http://www.antena3.ro/economic/companii/neckermann-distrus-de-criza-celebrul-catalog-dispare-de-la-1-noiembrie-video-83231.html

Necherman
18-07-12, 22:29
Scuze ca am lipsit de e aici. Ma rog daca dvs ziceti ca eu ma plang atunci nevastamea ce mai face urla turband cartierul? Eh de data asta fimiu lam pus sa stea in obo definitivr. A fost ultima oara cand a mai stat cu noi deoarece venea ranga de beat si ne deranja cu manelele la maxim. Bun l-am bagat la bloc, iar la scurt timpo am fost anuntat si chemat la apartament ca politia il pandeste. S-a imbatat ca porcu si de betie ce era in el a stins tigarea ce o avea in mana, pe o fata care urca cu liftu ca asa a vrut jucaria lui. La reclamat aia, a venit politia m-au chemat si pe mine, nam realizat ce era in capul lui ca bodoganea si injura in draci, lau pus sa sufle in aparatul etilotest si am ramas bou cand am vazut cat bause. Ce va ziceam, asta are tulburari, pentru ca il presimteam de muuuuult iar acu si-a trantit arama pe fatza, Norocu a dat peste el ca vanduse din casa niste petade de emisie si niste mp3 playere ca a avut cu ce sa plateasca amenda eu unul nu il puteam ajuta ca ramaneam muritori de foame. Bun, scapase, si se linistise apele, eh daca nu isi dadea in fapt din nou era mai bine, betivelu urcand pe scara a prins-o pe fata arsa cu tigarea si a batuto,.Acu nu mai scapa fimiu pot sa ma pun si in limba in fata oamenilor si politiei. A cacat steagu pe romaneste. Eh vestea sa dus ca din un om linistit si foarte agitat a ajuns un betiv notoriu care arde femei cu tigarea. Sunt suparat sincer mi sa dus chefu de toate, stransesem niste bani ca vream sa ii fac cadou sa de duca cu ai lui la mare vreo 2 zile, acuma. Bun in fine, regret nu ma asteptam sa faca asa ceva.

zmeura
18-07-12, 23:21
Vezi ca te bag pe mana userilor stresati de gramatica,cu toate ca eu am impresia ca ai de fapt tastatura defecta.Dar defecta rau de tot.:D

mondo
19-07-12, 00:57
Eu cred ca e mai beat ca ala din poveste!

gabrield
19-07-12, 10:12
Nechermane,
Imi pare rau pentru patania asta, dar cred eu ca e o problema aici...

De unde a invatat copilul sa bea ?
Anturajul l-a stricat, e clar.

mar1us
20-07-12, 11:42
Ce zici moo găbiță,pe tine cine te-a invățat să bei ?

Asta e o problema mare cunosc cazuri,imi pare rău de pățanile tale @necherman.
asta-i viața...

gabrield
20-07-12, 12:51
Acum fara gluma, taica-miu avea o vorba cind se nimerea cu alti colegi la o bauta si aia intrebau de ce nu imi da si mie macar o gura, sau sa pun pe limba - " mai bine sa ma injure ca nu i-am dat acum, decit sa ma injure mai tirziu ca i-am dat".

A mers.

mar1us
20-07-12, 12:55
Bun ! Dar ai avut masura ...

Necherman
20-07-12, 19:07
Intrebarea cu bautura si manelele e foarte simpla, dela iubitii lui colegi de unde sa drogat cu pirateria. Le-am explicat de mai multe ori cand se strangeau in curte sa bea sau sa faca "marele program radio" ca nu este bine ce fac, insa naveai cu cine sa te intelegi ori de mule ori unu din ei grasu ma lua peste picior calumea. Eh, in fine eu ma tirez la soacramea la munte vreo 3 zile ca m-am saturat de arsita si nervi pentru un copil care pur si simplu nare ce face. Oriucum cazierul lui e cu 2 magarii,iar ca munca feurile il asteapta s maturator in folosul comunitatii. Vedeti ce anturaj are pirateria firaradracu cu samantza ei . Bautura are si ea samantza ei dar el cand se imbata e batman superman si swatzeneger in tzoanele la jack norris.

badeaghio
20-07-12, 19:26
Asta nu cumva era thread pt certuri si injuraturi? :d sunt OT, stiu

apoklyps3
20-07-12, 20:01
Pai stai asa ca aici e confuzia :
In primul rind, tu pleci de la premize gresite : unde ai vazut tu la Steaua asa declaratie ?
Am pus-o eu, ca dadea bine, daca tu iei totul fara sa verifici, normal sa ajungi la concluzii gresite.
Asa face presa, pune o afirmatie si pe urma toti o iau de buna.

m-ai lamurit, e adevarat, am plecat de la premize gresite, crezand ca esti demn de a fi cineva de bagat in seama. incerci sa te scoti prin cele mai penibile afirmatii posibile :). succesuri.

apoklyps3
21-07-12, 09:40
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt... :)

gabrield
23-07-12, 13:49
apokalypse,
Ai inceput sa citezi din ce spun altii ?
Credeam ca ai si tu imaginatia ta, dar daca preiei de la altii, hai sa ne batem in quote-uri...

Pentru inceput o pun pe asta :
"O armata de lei condusa de un magar, e mai proasta decit o armata de magari condusa de un leu."

apoklyps3
23-07-12, 16:48
in caz ca te depaseste limba engleza iti traduc: Daca taceai...filozof ramaneai =))

apoklyps3
24-07-12, 03:05
am vazut de ce esti in stare. te urci in copaci, fara franghie si apoi iti e frica sa cobori =)). esti omul care scrie ceva, apoi peste juma de ora, vii si razi de propria afirmatie. ceva dubla personalitate? =))

gabrield
24-07-12, 10:23
Am vazut ca este a 4 oara cind iti permiti sa iti bati joc de mine fara sa fii macar avertizat.
Eu de fiecare data am facut apel la pastrarea in zona subiectului si fara observatii personale, daca horatyu, cel care mi-a dat zeci de puncte avertizare doar pentru ca foloseam diminutive nu ia masuri, o sa iti raspund pe limba ta, desi nu imi sta in caracter sa ma cobor la nivelul jignirilor.

Este stiut : "mediocritatea nu accepta si nu recunoaste valorile".

apoklyps3
24-07-12, 10:40
am inteles..."mediocritatea" este a doua ta personalitate =))

delta2k2
24-07-12, 11:08
gabrield, nu-l mai baga la inaintare pe Horatyu.

Valabil pentru amandoi : sa-mi spuneti cand terminati cu ironiile, sa pot face curat.

gabrield
24-07-12, 15:40
Nu te supara, eu vorbeam despre cine cunosc, nu de cine am auzit.
Exact cum ti-am spus, tu te inflamezi pentru ca interpretezi gresit spusele mele.

Total de acord cu tine in rest, cu exceptia faptului ca exagerezi cind sustii ca mi-ai zis de citeva ori ca vorbesc din amintiri.
Nici o data nu mi-ai spus si am cautat in 15 secunde, nu stiu de ce iti ia tie 2 minute sa citesti un text de 3-4 rinduri.

Rezultatul cautarii pe cuvintul "amintiri" pe userul tau il ai aici :

http://sateliti.info/search.php?searchid=72835

apoklyps3
24-07-12, 16:24
nu te supara? cum ii cunosti? iesi cumva la bere cu ei seara? se pare ca faci confuzie mare intre a cunoaste si a recunoaste. dar avand in vedere ca universul tau e steaua este foarte probabil sa-ti fie necunoscuti jucatori precum Pinto, Adriano sau Alexis Sanchez etc. cu asta am incheiat, deja ti-am acordat prea mult atentie si nu trebuia sa o fac. te mai si victimizezi aiurea...

zildan
24-07-12, 17:19
Te rog sa o iei mai usor. Nu itzi convine ceva, ii spui frumos apoi daca nu cadeti la pace incearca sa ignori.

laleauaneagra
27-07-12, 19:07
baieti cam exagerati,ma refer la staff

sa fiu al dracu parca aveam dreptate in niste posturi sterse nu de mult de pe acilea...la care si admin imi cam baga pumnu in gura

pai cum e cu forumu rsp..cu libera exprimare cu alea alea....bal bla....labareli.....am prezis eu demult ca nu o sa tina..las ca i bine

ce fain era sa fiti asa de uniti si de partea mea cand ma injuram cu toti fraieri care spamau pe aiici cu pay cu una alta....neeeee erati ocupati si culmea tot eu o luam pe coaja in privat...vb lui base....ASA I VIATA

imi place de voi acum santeti uniti.....de fapt erati si inainte insa nu eram eu persoana care sa prezinte interesu asta

ASA I VIATA

---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

ce chestii,ce imbarligaturi

ati pus postu aici si cine il citeste rade cu curu de mine...probabil asta era scopu

rog vreun user doi care au intrat mai tarziu sa spuna ei de unde dracu vine postu asta...asa aruncat aici

Necherman
09-08-12, 15:03
Am revenit din concediul de batranete. Frumos a fost la munte. Nu mi-au placut ploicelele care au fost mai acum 2 zile care mai mult au ridicat zapuseala si sa format o umiditate mare. norocul a fost ca ne-am bagat in pensiune si am stat la tv. In bucuresti ce sa vad, fimiu a baut banii de intretinere, si mai nou toata lumea e spahie dementa si multe alte prostii. Oricum am mai spus, din cauza problemelor eu nu o sa mai am net in curand. Fimiu e sugativa de cand sa ridicat pe craci si sa inhaitat cu astia care il imbata si care ii dau si ei bautura ca face cirurucuri. In fine degeaba ma enervez ca vad ca nu razbat.

mar1us
09-08-12, 23:40
@necherman cit urăsc io oamenii ca el ! Vorbesc in cunoștință de cauză am avut parte de experiențe de acest gen,oamenii aștia nu merită milă !

dingo31
03-09-12, 17:58
laleauao ! ce-i cu linkurile alea doua din semnatura, te doare capul!:band: ia o aspirina, e eficienta si daca e expirata

dingo31
03-09-12, 20:59
delta2k, mie mi-ai sters postarea, dar cu regula 11 cum ramane? ma refer la link-urile alea 2 de pe youtube din semnatura lui laleauaneagra - noxe sonore poluatoare ! au legatura cu forumul?

delta2k2
03-09-12, 23:03
Să lămurim puţin lucrurile : #623 a fost postat iniţial in secţiunea oscam ; a fost şters cu motivul : Offtopic , foloseşte PM-ul

dingo31
- dacă ai ceva de impărţit cu laleaua , foloseşte PM-ul ; poate ai să afli şi ce legătură au acele link-uri cu forumul
- dacă tot eşti la regulament, iţi reamintesc că ai deja 3 atenţionări cu privire la regula 12

laleauaneagra
03-09-12, 23:53
ma dingo baiatule

din fericire ptr mine respectiva persoana e tata l meu si ptr excitatia neuronilor tai iti pot spune doar.... xxxxxx

cat despre noxe poluatoare....mai ai de invat multe fiule.....mergi la scoala de muzica fa un pic de exercitiu si pe urma te lansezi salbatic in afirmatii

in restu....nu am timp ptr urechiile asa cum nici tu nu ar trebui sa ai timp sa asculti

ok?

soarece
30-01-13, 16:57
uite am vrut sa cumpar de aici, dm 7020 http://sateliti.info/showthread.php?27243-vand-dreambox-7020s problema este ca... pina nu a posta pe rsp ,tipul respectiv,a mai avut si alt anunt pe alt s-ait , l-am contactat ne-am inteles la pret.iar cind a fost sa il trimita la posta ,i-am zis sa scrie pe cupon ce contine coletul postal ,ca nu cumva sa imi introduca altceva in pachet si sa iau teapa,ce se intimpla cind a vazut ca i cer datele si sa specifice ce contine coletul ,tipul ma sunat a inceput sa imi ceara mult mai mult fata de pretul respectiv care ne intelesesem ...si nu a mai trimis nimic ....asa ca l-am contactat si pe rsp .la fel ne-am inteles la pret ,pretul 220 cu transport cu tot ...nu stia ca ma chiama si soarece ...in prima faza a zis ca imi trimite ...pina in momentul cind i-am dat datele..cind a aflat cine sind sa intors la 180 grade ..uite chiar il contactai din nou si i zisai ca i dau peste pretul afisat .si tot nu vrea problema asta o las la aprecierea tuturor membrilor echipei rsp .... sint un tip corect si nu imi place sa insel.....toata stima soarece

delta2k2
30-01-13, 17:22
Asteptam acum punctul de vedere al vanzatorului

zildan
01-02-13, 01:26
Nu e primul USER care reclama asta !
Se pare ca @ELEONORA mai obisnuieste sa "uite" ce a promis ca trimite!

zmeura
01-02-13, 18:09
Cred ca aici se potriveste.

Top 3 comentarii care arată că ești idiot

http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/09/24/50608398c65b6/6.jpg

Dacă ești jurnalist, blogger sau om care scrie chestii pe Internet in general, in mod inevitabil te-ai intilnit cu acei cititori care confundă dreptul la liberă exprimare cu obligația la liberă exprimare. Genul ăla de oameni care au ajuns pe site-ul tău din link in link, pornind de la un articol despre cum să-ți razi părul pubian in funcție de zodie. Dacă cei care scriu ar pune la suflet genul ăsta de comentatori meschini, ar trebui ca in fiecare seară să se chircească in colțul cabinei de duș și să plingă pină la epuizare. Din fericire, oamenii ăștia sint atit de lipsiți de imaginație incit cumva sint toți o apă și-un pămint. Spun aceleași lucruri idioate, cu același patos, in aceleași contexte. Dacă ai făcut vreodată un astfel de comentariu, verifică! S-ar putea să fii unul dintre ei.
1) Dacă nu-ți place X, atunci fă tu ceva mai tare!
Dacă lucrezi la o revistă de umor e firesc ca, atunci cind scrii despre un personaj care-și merită din plin miștourile, să-l satirizezi ca pe un papagal ce este, de fapt. De obicei, lumea e receptivă și de acord cu tine, dar mai e și nucleul de idioți care cred că, dacă ai apărut la televizor, inseamnă că ai făcut ceva cu viața ta, că ești un artist consacrat. Dacă indrăznești să faci o glumă despre filmele vreunui actor ieftin or să-ți sară in cap o droaie de oameni să-ți zică că tu n-ai făcut nici un film. De acord! Dar nu trebuie să fi jucat in Inimă sălbatică pentru a putea spune că-i de rahat. Iți dai seama de asta și doar avind bun-simț. Cel mai rău e că nici nu știi pină unde poate să ducă asta. Miine-poimiine găsești un comentariu de genul ”Cine ești tu să o critici pe Cruduța? Ia culcă-te tu cu jumătate din ciți interlopi s-a culcat ea și apoi mai vorbește!”.
2) Asta e opinia ta!
Dacă ar fi să ne luăm după stereotipuri, am putea spune că astfel de sintagme vin dinspre femeile acelea carieriste care, fiind atit de liberale și pline de politicălii cărectnes, pot să scape cu orice. Ea nu e scirbă, e feministă. Ea nu te judecă direct, te judecă fiindcă judeci. Dar ăsta e doar stereotipul, adică sub nici o formă opinia autorului, deci nu săriți, doamnelor. Ceea ce supără, de fapt, la comentariul acesta e că, tipic feminin, nu spune niciodată ce vrea să spună. „Asta e opina ta” inseamnă, de fapt, „Asta e opinia ta de că**t!”. Partea bună e că de un astfel de comentator scapi la fel de simplu cum gindește și el. Ii zici că faptul că el crede că aia e opinia ta este doar opinia lui.
3) Pff, ești patetic!
Nimic nu-i mai distractiv pe Internet decit idiotul care nu conștientizează că-i idiot. In mintea oricărui oligofren de pe Internet se stirnește un imens sentiment de superioritate atunci cind are puterea de a desființa pe altcineva cu un singur cuvint. Dar pe oligofreni nu-i poți condamna. Aici problema sint comentatorii ăia care vor să se dea deștepți și să le explice că patetic nu inseamnă penibil, cum cred ei. Hai să nu-i invățăm niște lucruri care pot să mascheze cit de cit idioțenia evidentă. E ca și cum ai da cu glet direct peste un perete murdar de bălegar. Te păcălește pină cind incepe să crape și să miroasă, la căldură.
Publicat in Cațavencii, nr. 4(82), 2013
http://www.catavencii.ro/Top-3-comentarii-care-arata-ca-esti-idiot_0_7083.html
Deci da.

dMd
02-05-13, 15:18
Pai stersul unor posturi nu e gazeta de perete ... ori s-au sters ori nu s-au sters, vezi ce spune la regulament in legatura cu acuzele nefondate si ce obligatie au moderatorii sa iti dea explicatii pesonal. Daca continui in felul asta pe forum nu cred ca mai este cazul sa te plangi oficial.
P.S. .. e prima data cand intervin, sper ca ai inteles regulamentul pe care il tot invoci fara sa il citesti
23. Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .
.. sper ca ai inteles regulamentul, urmatorul ban va fi conform regulamentului.. ai prea multe abateri pana acum ca avertisment..

gabrield
02-05-13, 15:45
Pana sa ajungem la regulament, sa analizam un pic "acuzele" fondante sau nefondante... spuneam ca "...cred...", daca si credinta e o acuza, imi inchipui ce o fi la religie.

In alta ordine de idei, eu am stat ultimele 3 luni pe bara fara un motiv specific, doar ca unui moderator care nu da explicatii i s-a parut ca am incalcat nu stiu ce Regulament, si ala cu multer lacune.
Deci, nu e vorba de avertismente, ci de ban.

Ce continui eu pe forum ?
Am jignit pe cineva, am facut vreun scandal ?
Nu, doar mi-am spus parerea, fara sa ma intereseze ca de partea cealalta este cineva care se crede Dumnezeu.

Daca moderatorii au stres, si se irita la orice, exista solutii, dar in nici un caz banarea mea nu e solutie, am vazut ca in ultimele 3 luni nu s-a schimbat nimic, dimpotriva.
Daca gresesc, sa platesc, de acord, dar nici sa platesc degeaba nu vreau.

PS
Ultimele abateri, ca avertisment, nu le cunosc, de unde stii ca am ?
Corect ar fi sa le stiu si eu, dar avertismente nu prea am avut, doar banari sau suspendari, in majoritate, fara motiv.

dMd
02-05-13, 15:52
Religia - o fraza de dansii inventata. Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,.... M.E... asta e in religie

Daca ceva nu iti convine pe RSP ai 2 solutii :
ceri explicatii adminilor la adresa : sateliti.info@gmail.com
sau renunti la accesarea forumului pe motiv ca nu iti reptezinta doleantele tale.... mai clar de atat nu se poate.
regulamentul nu e facut sa tragi tu ca user de urechi sau sa dai sfaturi moderatorilor ce stau la "panda" permanent pe forum, sa se respecte niste reguli simple.

gabrield
02-05-13, 16:06
Ok.

Nu e nimic ce nu-mi convine, singurul lucru deranjant este ca unii, anume, iau prea in serios orice spun eu, de multe ori, doar in gluma.

In concluzie, forumul imi convine, exista useri aici care pot confirma cine sunt eu, singura problema, e horatyu, care se ia de multe ori de mine si ma provoaca.
Puneti si voi un filtru, sa nu imi mai apara posturile lui, e prea sensibil si fara simtul umorului...

In rest, se poate observa ca eu nu caut galceava, dar nici nu tac daca sunt calcat pe bombeu.
Cum spunea cineva, nu ma aplec in directia vintului...

Acum, sa revenim la snooker, unde vom vedea rusinea lumii, Ronnie, marele Magician, Racheta, sa fie invins de un pustiulica.
Si asta o afirm inaintea jocului, nu dupa, cum am vazut ca e obiceiul.

dMd
02-05-13, 16:30
Daca totul e ok si totul iti convine .. atunci cred ca am lamurit - nelamuririle tale, iar la urmatoarea abatere regulametara nu mai tragi de urechi pe cineva. @horatyu este moderator si tot la adresa sateliti.info@gmail.com poti face reclamatii
Iti doresc sedere placuta pe RSP si la cat mai multe postari tehnice.

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

Regulament - pct 23. .. in baza acestiu amendament am dat explicatiile de mai sus, nu m-au influentat nici bombeul si nici bataia vantului

gabrield
02-05-13, 16:36
Postari tehnice la mine ?
Eu de-abia am invatat cat m-au lasat altii, nu am curajul sa afirm ca as fi cineva care sa posteze tehnic, desi ma mai bag in seama...

Eu am alt scop, sa umplu restul topicurilor, atehnice, ca de-aia au fost facute, sa scrie cineva si in ele, nu ?

Daca nu e voie acolo, atunci o sa urmez sfatul vostru.

PS
Este foarte bun Regulamentul, la punctele pe care le acopera.
La celelalte puncte, e legea junglei, nu Regulament.

dMd
02-05-13, 16:47
Acum am inteles exact contributaia ta pe forum. "Legea junglei" isi spune cuvantul atunci cand ceva este contrariu regulamentului (http://sateliti.info/showthread.php?3-Regulament-Forum-si-Shoutbox&p=3#post3) , in rest cred ca esti de acord cu ce se intampla pe forum, daca nu,... tine cont de sfatul meu postat mai sus... nu te reprezinta , te abtii de la comentarii indiferent care ar fi alea.

P.S.... aici inchid explicatiile, multumesc pentru intelegere, restul deciziilor vor fi luate conform regulamentului.

gabrield
03-05-13, 12:05
Poate te uiti si la data posturilor...
Eram dezinformat la primul si m-am simtit obligat sa vin cu modificari.

Dar, dupa cum se stie de catre oricine, sau aproape oricine, intotdeauna ultima strigare e aia valabila, asa ca nu e cazul sa afirmi ca am 2 variante...

gabrield
03-05-13, 12:45
Am scris un post aici, dar l-ati sters.
Am facut si screenshot, am trimis mail la cine trebuie si cu toate astea nu a aparut postul la loc.

Pe acest topic promit sa nu mai poluez, sper macar sa vorbiti despre snooker fara sa fiti deranjati, cu toate ca fac pariu ca nu are cine...

PS
Cel care mi-a sters postul, s-a simtit ca m-a jignit, altfel isi stergea si el postul in care jigneste ...

franta
03-05-13, 14:51
...mult zgomot pt nimic...

mai bine beti o bere ca si asa e foarte cald in Romania, sau si mai bine un gratar :)

gabrield
03-05-13, 15:00
Excelenta idee.

Sanatate, Franta.

Uite, a fost nevoie de un cap limpede, nemtesc, sa imi lumineze calea.

Sanatate si noroc tuturor.

horatyu
06-05-13, 12:30
...ma stradui sa descark aceasta imagine,dar in afara de reclama la porno nu apare nimic

amice tu vorbesti serios? sau faci doar spam

daca te uiti in postul lui @Meridian vezi ca este buton pt descarcare care functioneaza foarte bine

nu mai bate apa in piua fara rost ca altfel poti merge pe alte meleaguri ca aici o sa primesti o blocare a contului pt spam

PS: am pus un alt link se pare ca daca nu ai IP de Romania nu merge descarcat

tutri
06-05-13, 12:32
horatyu tu ai incercat sa dai jos imaginea?
Sincer, de curiozitate, eu am incercat.
Ajung pe girlshare iar de acolo drum infundat. - sa bat campii si eu.

horatyu
06-05-13, 12:33
chiar acum 5 minute am dat-o jos ce a pus el acolo

si da e imaginea inauntru

tutri
06-05-13, 12:35
Mie nu imi vine, ciudat. Dau click pe "sageata in jos", ajung pe girlshare, acolo dau click pe "Download" si nimic. In schimb se deschide pagina cu pornoshaguri.
O fi de la browser? O fi de la girlshare care nu accepta conexiuni din strainatate?
Pentru astfel de raportari se dau cartonasa glbene/rosii?

horatyu
06-05-13, 12:38
cu numele " e2jffs2 "

eu folosec mozila

tutri
06-05-13, 12:46
Si eu am testat si se poate descarca imaginea si nu apar reclame la nimic deocheat ... deci subiect inchis .

Eu totusi cred ca este restrictionat accesul la acel site, din straitata, sau de pe anumite clase de IP. Eu nu reusesc nici in ruptu` capului sa dau jos imaginea.
As putea face si un screencast cu ce se intampla, dar presimt ca voi fi avertizat.

horatyu
06-05-13, 12:57
da cel mai probabil pentru ca si el are ip de Chisinau deci tot din afara tarii

dar cred ca link-ul pus de mine sa fie de folos

tutri
06-05-13, 12:59
Asa da. Mersi.

kosar
06-05-13, 21:00
Si eu am intalnity persoane, pentru care am trimis fisiere pe girlshare si reclama aceasi lucruri.
Am crezut ca e afon de tot, pentru ca la mine chiar se vedea link-ul si chiar functiona, pana in momentul incare l-am convins sa-si puna un team viewer ca sa vad si eu ce se intampla pe pc-ul lui, si ciudat chiar avea dreptate, de pe pc-ul lui nicicum nu am reusit sa descarc fisiere, apareau doar balarii.

T-SAT
07-07-13, 12:47
http://i39.tinypic.com/s4s4fr.jpg

wolfynwo
16-10-13, 23:38
Ma faci sa rad......

mario08
16-10-13, 23:52
Apoklys3 , tu chiar crezi ce ai scris ?
Te cam contrazici singur in afirmatile tale , deoarece incepi cu ceva care probabil va fii in viitor - Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum - iar apoi revii in prezent - cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc
Deci ce sa inteleg , ca in prezent pe langa pachetul Maxpack , Adult sunt si celelalte 14 prg. tv hd cryptate , fiindca codate sunt toate
Nu de alta , insa in toata tara ce ai scris tu nu se intampla , numai la Focsani DA
Nu contest faptul ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat , posibil ca rcs-ul sa adopte solutia folosita de upc in prezent
Insa cand se va intampla acest lucru nu va fii vizat doar un oras , ci intreaga tara
Sau probabil ca i-ati suparat rau pe cei de la rcs si acum va ''taxeaza''doar pe voi ?

zildan
17-10-13, 01:13
Va rog sa o luati mai cu calm. Aici suntem prieteni !

mar1us
17-10-13, 01:59
Se pare ca nu observati partea negativa a acestui nou serviciu. Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum (cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc).

Deci gata cu mokangeala ... :)

apoklyps3
17-10-13, 10:01
Apoklys3 , tu chiar crezi ce ai scris ?
Te cam contrazici singur in afirmatile tale , deoarece incepi cu ceva care probabil va fii in viitor - Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum - iar apoi revii in prezent - cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc
Deci ce sa inteleg , ca in prezent pe langa pachetul Maxpack , Adult sunt si celelalte 14 prg. tv hd cryptate , fiindca codate sunt toate
Nu de alta , insa in toata tara ce ai scris tu nu se intampla , numai la Focsani DA
Nu contest faptul ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat , posibil ca rcs-ul sa adopte solutia folosita de upc in prezent
Insa cand se va intampla acest lucru nu va fii vizat doar un oras , ci intreaga tara
Sau probabil ca i-ati suparat rau pe cei de la rcs si acum va ''taxeaza''doar pe voi ?

O sa ignor faptul ca esti foarte obraznic. vorbesti in necunostinta de cauza. Nu m-am contrazis singur. La Focsani toate programele din pachetul de baza + cele HD sunt la liber. Nu ai nevoie decat de TV cu tuner DVB-C pentru a le vedea.Pe site-ul lor scrie asa :

Primul echipament este inclus in pachetul Digital (CAM şi SD sunt in custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).

Notă: Acest echipament va fi disponibil incepand cu data de 22 octombrie 2013.
M-am uitat eu in calendar si nu e inca 22 octombrie. 100% dupa aceasta data le vor crypta si din start ar trebui sa platesc 3 RON in plus doar pentru HD-uri. Situatia se va complica pentru cei care au mai multe televizoare :

Echipamentele 2 - 3 pot fi in chirie ( CAM - 3 ron, SD - 5 ron, HD - 8 ron )
Echipamentele 4 - 5 trebuie achiziţionate / cumpărate ( CAM - 100 ron, SD - 150 ron, HD - 250 ron

zildan
17-10-13, 10:45
Nu vor coda toate canalele, ar fi scump si inutil.
Lasa baza la liber si codeaza optionalele.

apoklyps3
17-10-13, 10:54
vom vedea. oricum pentru HD trebuie sa platesti din start 3RON. O suma foarte mica, dar avand in vedere ca pana acum nu trebuia platita, conteaza ! Situatia se schimba grav pentru cei cu mai multe televizoare. 8RON/luna vs MOCA...

mario08
17-10-13, 13:00
Ti-se pare tie ca sunt mai obraznic , insa cu astfel de afirmatii , cam pui paie pe foc , vezi ce ti-au rapuns si alti , inclusiv eu legat de posibila cryptare
Oricum la Focsani vad ca rcs-ul nu are alta politica fata de restul tari
Situatia este in felul urmator , pt. cei ce nu sunt abonati ai rcs-ului , si sper ca dintre abonatii rcs-ului ( mai putin Apoklyps3 ) sa imi confirme/infirme cele de mai jos
Fata de UPC , RCS-ul in prezent pt. cine este abonat la ei si detine un tv cu tuner dvb-c sd/hd poate receptiona/vizualiza pe langa prg. tv sd din grila digitala si 14 prg. tv hd free dintr-un total de 16 prg. tv hd
Cine are doar abonament la tv analogic , deci implicit nu detine un tv cu tuner dvb-c sd/hd si doreste sa receptioneze/vizualizeze grila de prg. tv sd/hd digitala , are 2 optiuni
1 - Sa preia in custodie un RECEPTOR SD contra unei sume de 3 lei lunara , putand vizualiza cele 14 prg. tv hd free , insa nu in standardul hd , ci sd din cauza receptorului
2 - Sa preia in custodie un RECEPTOR HD contra unei sume de 10 lei lunara , putand vizualiza 1:1 si cele 14 prg. tv hd free
Mai nou din data de 22 octombrie pt. abonatii rcs-ului care detin un tv cu tuner dvb-c sd/hd si compatibil cu CI+ , pot prelua/cumpara si un cam + cartela aferenta ( imperecheate ) , conform celoir scrise anterior
Deci chestia cu 3 lei pt. hd nu este prea practica 100% , insa numai vizionare hd se poate numi cand rezolutia maxima redata/vizualizata a unui prg. tv hd va fii de 720 x 576 ( rezolutie maxima sd ) , fata de rezolutia hd de 1920 x 1080i
Ai tu vreo sursa sigura din interiorul rcs-ului de ai facut aceasta afirmatie - M-am uitat eu in calendar si nu e inca 22 octombrie. 100% dupa aceasta data le vor crypta........- fiindca altfel induci userii/abonatii rcs-ului in eroare
Situatia se va complica pentru cei care au mai multe televizoare - DA si NU , fiindca intotdeauna se vor gasi rezolvari
In fine , cand mai afirmi/scrii asa ceva bazeazate pe ceva concret , fiindca altfel creezi astfel de situatii , poate pt. tine neplacute , insa si pt. altii userii care sunt indusi in eroare

apoklyps3
17-10-13, 13:50
Deci chestia cu 3 lei pt. hd nu este prea practica 100% , insa numai vizionare hd se poate numi cand rezolutia maxima redata/vizualizata a unui prg. tv hd va fii de 720 x 576 ( rezolutie maxima sd ) , fata de rezolutia hd de 1920 x 1080i.

poate vrei sa ma lamuresti si pe mine ce ai vrut sa zici prin fraza asta. :))

mario08
17-10-13, 14:22
Daca stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari , atunci poti sa iti dai seama si de ce am scris
1 - Stii diferentele dintre standardele SD si HD ?
2 - De ce iei un receptor sd , cand nu ai pe ce device sa vizualizezi prg. tv HD ?

apoklyps3
17-10-13, 15:15
1. Nici tu n-ai inteles ce-ai zis
2. Nu citesti tot/nu stii sa citesti/nu poti procesa ce citesti. Esti foarte confuz. Cardul+CAM-ul pe care ti-l ofera ei gratuit poate decrypta doar canalele SD. Daca vrei si HD , va trebui sa achiti o taxa de 3RON/Luna.

mario08
17-10-13, 15:22
Apoklyps3 , ce tv ai ?
Cu tub clasic sau/si led/lcd/plasma

konstantine
17-04-14, 02:49
Nu chiar azi... http://sat-support.tv/?a=downloads&dir=138

vulpea
17-04-14, 09:22
:drunky:
Eu vad foarte bine deocamdata.In sectiunea download data e trecuta asa :2014-04-16T09:17:13+03:00

konstantine
17-04-14, 10:19
:clap:Ia priveste tu la data cand a fost compilat sw in menu la receptor.Si nu e chiar"azi" e acu' 5 zile

vulpea
17-04-14, 23:04
Nu mai am cuvinte.Eu nu mai zic nimic:party::party::party::party:Chiar m-am uitat in receptor pentru ca uneori data lansarii cu ce a "conceperii" e o mica diferenta,dar tu faci aberatii prietene.Propun un topic inchis.........

parpaneata
07-09-14, 16:39
Pentru moderatori si administratori. Aveti mai mult ca sigur mesajele sterse de la conflictul cu userul laleauaneagra. Analizati si luati masurile cuvenite. Nu injur de mama, nu scriu vulgaritati desi ar fi foarte usor. In caz ca nu o sa luati masuri va rog sa-mi stergeti sau sa-mi dezactivati userul de pe acest forum. Multumesc mult.

zildan
07-09-14, 21:24
S-a notat !

laleauaneagra
07-09-14, 22:08
da,am notat si eu

parpaneata
10-09-14, 13:34
Se pare ca nu a fost luata nicio masura. Cui trebuie sa ma adresez pentru dezactivarea contului ? Sau pe cine trebuie sa injur ca sa fiu banat permanent ? Sau cat de tare trebuie sa fac asta ?

laleauaneagra
06-10-14, 22:09
maaa tot incerc sa ma abtin dar al dracu daca pot :):):)

http://sateliti.info/showthread.php/29843-Am-furat-forumul aici ar fi o data si mai este,in general cam tot ce postez tentativa parpaneata imi da dislike....e amuzant:)..pe bune,creieru tau omule crede ca ma provoaca ca scoate ce e mai rau la iveala...DAR nu e asa,eu oricum iti raspund oriunde si oricand ptr ca am o placere meschina sa fac asta apropo de persoana ta....si mai sant ei catva:)

aaaaa dar apropo admin...treaba asta cu umplerea de dislike ptr un anumit user nu e SPAM?:)

stai sa vezi tu parparparparpaneata ce tu umplu eu de dislike.....diferenta e ca eu o fac din amuzament...tu o faci de draci

zildan
06-10-14, 22:21
Mare atentie la limbaj.

laleauaneagra
06-10-14, 22:56
nu,nu.nu,nu e vb de limbaj..e o constatare pe care nu am timp si nici nu vreau sa i fac vreo traducere in limbaj diplomatic

incearca totusi sa i atragi si lui atentia daca se poate si se vrea....dar asa la vedere nu ce vb voi pe mess

sant prea vechi,stiu prea multe,cunosc prea multe..am facut destule,am ajutat destui si am pierdut multe ore,zile,nopti cu multi fraieri(stiu ei de ce ii numesc asa)ca sa ma impiedic mereu de acarici care culmea....nici nu i bag in seama,adica mai exact ma cauta el la coaie mereu

daca tot ma tragi de urechi e bine sa analizezi un pic istoricu

tutri
07-10-14, 10:06
Acele like/dislike-uri nu aduc nimic membrului. Nu aveanseaza in grad, nu este degradat si cel mai important nu primeste un salar in plus - daca e pe val discutia cu forumul (iar).
Pe mine chiar nu ma intereseaza acele Like-uri, daca le primesc sau nu. Daca m-ar interesa, mi-as face cont pe faxbuk.

Incearca sa ii dai ignore, este posibil sa nu ii mai vezi nici (dis)likeurile.

laleauaneagra
07-10-14, 13:28
pai nu ma intereseaza chiar DELOC avansari,graduri sau alte minuni VIRTUALE iar in 15 ani de activitate nu am dat ignore,nu am primit salariu etc...doar avansari in grad desi nu le am cerut sau dorit vreodata din simplu motiv ca in atatia ani si atatea fenomene ce se intampla cunosc foarte bine evolutia unui forum sau al unui user

si acest forum face parte dintr o evolutia proasta care a plecat cu un scop cu un ideal si sa ajuns unde sa ajuns astazi.....desi chestiile astea nu ma intereseaza ptr ca am vazut la momentul oportun cine ce si cum

degeaba esti maret in vorbarie chiar daca ea e corecta din punct de vedere teoretic daca caracteru tau e de pramatie....fie el si virtual

un user nu il ignor ptr ca imi place sa i vad evolutia si sa l cunosc mai bine atat ca user oficial dar ca si clona,clone

insa parpaneata face parte dintr un fenomen mai aparte...adica e obsedat sau indragostit de mine urmarindu ma aproape mereu postand mai mereu in contra cu mine chair daca nu prea are el treaba cu acel topic,subiect iar mai nou aceste dislike

stiu eu ce urmareste nenea parpaneata...cu aceste provocari :) insa deja cam da in iz de boala nervoasa,deocamdata nu ma prostit nimeni doar daca am trecut eu cu vederea sau am lasat o balta din anumite motive

ca incheiere cum spuneam imi pot rezerva o ora din timpul meu si pot lua de la primul post pana la ultima si voi da dislike pe toate,cred ca va fi primu user ce va detine un record pe dislike ca asa cum spuneai tu...nu face rau nimanui :)

zildan
07-10-14, 14:29
Se poate dezactiva acel "boton".
Aveati o "prietenie" mai veche, nu te-am banat pt injurii dar a fost ultima data !
Daca o luati personal ajungeti la chestii complicate.

tutri
07-10-14, 22:45
@laleauaneagra, eu nu m-am referit la tine, ca tu ai fi fost avansat sau nu. Ma refeream la el, deci lasa-l sa dea dislike, sau eventual sa dea si pe la mine, cu kilotona.

konstantine
06-10-15, 03:09
"Amos cu o calitate de cca.80%-100% pentru france chanels."
http://www.lyngsat.com/Amos-2-3.html
http://www.lyngsat.com/Eutelsat-5-West-A.html
Un grad,inseamna mult...
Si inca ceva: "domnule" , theqman2 (http://sateliti.info/member.php/27768-theqman2) ,daca nu primim acordul parintilor
dvs. in 48 de ore,va vom restrictiona accesul pe forum pana in 2027 cand
veti implini 14 ani.

theqman2
06-10-15, 17:56
"Un grad,inseamna mult..."
Corect! Din cauza orei la care am scris sa strecurat eroarea si sa fiu judecat pentru asta!?

"Si inca ceva: "domnule" , theqman2 (http://sateliti.info/member.php/27768-theqman2) ,daca nu primim acordul parintilor
dvs. in 48 de ore,va vom restrictiona accesul pe forum pana in 2027 cand
veti implini 14 ani."

Vreti sa-mi restrictionati accesul pe forum ? OK. Nu am nimic impotriva, ci doar dezamagire ca am ajutat pe "cineva " si iata rezultatul.
Vreti acordul "parintilor"? Nu o sa-l primiti niciodata !
Chiar credeti ca toti participantii la forum sunt "copii"? Atunci regret ca m-am inscris pe acest forum si am incercat sa "comunic" pentru a ajuta sau a cere ajutor.
Si astfel sa ajuns la polemici si critici dure, toate ca rezultat al binevointei.
Va urez mult succes in evolutiile viitoare ale forumului si se vede ca "disputele" din anii trecuti v-au lasat "amprente" grele.

Apropo " marcghi', v-am felicitat pentru sugestie si iata raspunsul primit! Se pare ca nu stiti cum sa reglati o cupa( poate doar cu ajutorul unui satfinder!) si asta cred ca va oferit mereu multe batai de cap.
Ofeream si schite dar se par ca faceam o MARE GRESEALA! Nimeni nu va anvata cu adevarat sa-si folosasca atat mintea cat si "munca" pentru a realiza asta.

konstantine
06-10-15, 20:02
Vreti sa-mi restrictionati accesul pe forum ?
Conform datelor din profil,esti nascut pe 12 decembrie 2013.
De aici rezulta ca esti minor si ai nevoie de acordul parintilor.

claudiu
11-10-15, 13:46
@theqman2
nu trebuie sa fi ironic ,ca am framintari -nu am framintari pentru ce ai postat . Daca tu ai gasit o metoda de reglare a monturii unei antene parabolice care sa minimizeze neajunsurile unei monturi manufacturate sau sa corecteze din abaterile unei monturi de fabrica ,in regula ,incearca sa faci un filmulet cu telefonul sau cu ce ai tu la indemina -tableta ,camera video ,-si urca-l pe youtube sa vedem despre ce e vorba ca din ce ai postat nu am inteles si nici ceilalti useri nu au inteles. Daca te gindesti ca ar fi prea lung sa faci un film ,poti sa incerci pe bucatele de 2-3 minute astfel sa parcurgi pasii care ii consideri tu importanti. Si discutam la obiect.
@konstantin
te rog nu te grabi sa il banezi ,sa vedem despre ce e vorba ; poate cunoste montura respectiva si noua ne scapa amanunte pe care el le stie vis-a-vis de reglaj

laleauaneagra
23-03-16, 11:28
Salutari tuturor.Se poate deschide portul 80 in Dm 800 hd,care are telecomanda stricata?Un sfat va rog.

eu am crezut ca va-ti mai cizelat unii dar degeaba.....am crezut ca e vina mea de aia am si luat o pauza lunga :),in fine..

omule zi ce naiba vrei sa faci ca eu nu pricep o iota

@laci deschizi port pe 80 in router?......bravo tie

pestik
23-03-16, 17:41
Exact,daca a murit telecomanda,vreau sa schimb posturile din web if,ca nu am cum altfel si portul 80 in dream e inchis,@laleauaneagra poti lua pauza in continuare,oricum ai raspunsuri ironice si sfaturi 0.

laleauaneagra
24-03-16, 12:52
Exact,daca a murit telecomanda,vreau sa schimb posturile din web if,ca nu am cum altfel si portul 80 in dream e inchis,@laleauaneagra poti lua pauza in continuare,oricum ai raspunsuri ironice si sfaturi 0.

berbecule,cand o sa ai tu cunostiintele mele o sa ai dreptu sa fi ironic cu mine,pana atunci sant eu cu tine ca esti paralel total cu acest hobby......apropo cum dracu ai ajuns pe aici

berbecutule ca sa accesezi telecomanda din web in local....PUR SI SIMPLU NU AI NEVOIE DE NIMIC...ai inteles?DE NIMIC......tastezi ip receptorului in browser si vezi tu ce se intampla

port 80 blocat in dream ?.......................ESTI MAI PROST CA LIMBA RUSA

iar daca vrei sa accesezi web din extern,baaaaa berbecule deschizi port in router dar nu pe 80 berbecule ......ca si manelisti o sa fie calare pe tine,te vor scana,iti vor pune vreun user in cfg sau iti vor pune cfg pe toate gardurile etc etc.......vezi tu berbecule sant multe chestii cu care tu nu prea ai treaba

la tine sa stricat telecomanda......asta e marea problema,plus ca nu sti sa-ti exprimi problema

hai sa ai o zi faina

ps.dupa ce deschizi port 80 in router sa mi dai ip tau in pm

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

sau apropo................

daca ai vreun telefon cu spurcaciunea aia de android ia app vu + player il instalezi in telefon si uite asa ti ai tras o telecomanda smechera......dar banuiesc ca ala va fi si mai greu de configurat daca tu te ai incurcat in portu 80 din dm

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

si ca sa fiu rautacios pana la capat,omule esti din 2010 pe aici,ai doar 110 posturi(in fine nu conteaza postarile)asta spune totu despre tine,daca tu dupa 5 ani intrebi cum sa accesezi webinfo.........CE DRACU CAUTI TU AICI?

cu useri ca tine am devenit un pic de oaie neagra a forumului asta si nu numai.....fara importanta pentru mine........dar voi fi mai mult decat ironic cu useri de genu iar daca te consoleaza cu ceva sant useri cu vechime mare si postari foarte multe care NU PREA AU CE CAUTA PE AICI

fa-ti ordine pe la neuroni,pe la comportament,pe la modu de exprimare si la cum tratezi acest hobby....si poate STAM IN ALT MOD DE VORBA

mondo
24-03-16, 17:07
berbecule, ESTI MAI PROST CA LIMBA RUSA

.........CE DRACU CAUTI TU AICI?

Iar esti "prafuit"?

laleauaneagra
24-03-16, 18:40
imi place ca unii atat moderatori,admini cat si useri se leaga uite asa de ce le place lor adica de cuvintele cheie care provoaca ISTERIE....

de ce n facusi matale quate pe ce am scris eu referitor la subiect si sa mi spui ca sant prafuit?sau nu o fi corect ce am scris?

cuvintele alea imi vin dupa ce tu ca user de 6 ani vi aici si intrebi cum sa accesezi WEBINFO.....apoi fratilor navigati voi fratilor pe forum ca o faceti bine si tot voi sa i ajutati pe alti asa cu cunostintele astea marete dupa atatia ani.......sau ai luat si tu o pauza nenea pestik si ai uitat cum se face?

gata cu fotosinteza ca nu imi ard neuroni cu voi................aceasi marie cu alta palarie

mondo
24-03-16, 18:50
Hai bre, te-ai suparat? Omul stia dar intreaba sa fie sigur ca nu greseste ceva in Webif. Acum 6 ani erau alte timpuri.

laleauaneagra
25-03-16, 17:36
neee,ce suparare...pai sa deschida portu 80 in router si ma uit eu sa vad daca e k.........mustaru mi a sarit asa un pic cand vi tu dupa 6 ani sa intrebi cum poti accesa un mod de telecomda ptr recu tau.....apoi e grele fratilor

si tot tu imi dai peste nas ca sfaturile mele sant 0....sfaturile nu sant 0...poate modu de adresare,da,dar eu asa ma exprim cu acarici

prima data evaluez situatia daca = acarici,asta e

mario08
09-05-17, 23:49
Marsel , parca imi pare mie rau de tine ca esti pe post de ''cobai'' si culmea pe banii tai
Cred ca cu un K3 era-i mult mai ''castigat'' , da a fost si este alegerea ta cu toate ca stiai de ''minusuri''
bine ca macar astea soft se pot ''repara'' si ''strica'' mult mai usor/repede , chestie din drivere

marsel90
10-05-17, 00:16
:sorry: :tv1:

laleauaneagra
09-07-18, 20:37
@mario...nu merge orange pe mutant....??????????///eu o i au razna...din pacate a fost primul receptor pe care a functionat....deci...si nu e vb doar de orange...merge tot ce e CI+

mario08
09-07-18, 20:52
Atunci nu te contrazic , fiindca eu nu il detin
Insa stiu ca cineva de acest forum se plangea ca nu ii recunoaste cam-ul de orange
In fine .... sorry de off-topic

felix73
18-07-18, 15:28
s a vindut ca piinea calda prin europa de est si pa la arabii aia pa acolo.
din cauza pretului.
si o sa se vinda in continuare,indiferent daca le desface sau nu zildan sau mihai.

mario.

mario08
18-07-18, 18:16
Poate ai dreptate in privinta vanzarilor prin alte tari
In RO insa........nu prea am citit multe review-uri si nici mari vanzari nu pream am vazut/auzit
In schimb am citit de multi care erau/sunt nemultumiti din varii motive
Nu zic ca nu sunt nemultumiti si la alte branduri/modele , dar daca tot e atat de laudat........

felix73
18-07-18, 18:39
nu trebuie sa fie a5..
toata gama amiko sunt ieftine.
iar asta conteaza.

mario08
18-07-18, 21:58
Pai cu atat mai mult - CALITATEA si PRETUL MIC - de regula nu se impac
Ca exista si exceptii de la regula ( gen Zildan ) care oricat de nasol ar fi un receptor , tot scoate din el mult mai multe decat un user obisnuit
Din pacate nu toti suntem ca el si atunci........
Insa nici odata nu mi-a placut sa fiu "cobai" pe banii mei
Prefer sa platesc in plus pt un suport software generos/diversificat ( vezi imagini/plug-inuri s.a.m.d )

parpaneata
18-07-18, 22:21
Maine il primesc si eu. Gata concediul ! Soare si relaxare. Recomand ! :D In afara de Zildan si Mihai, mai are cineva dintre interlocutori ? Intreb pentru un prieten !! :D
Vanzarea Amiko A5 este neasteptat de buna. Intrebati dealerii. Astia din Romania.

felix73
18-07-18, 23:37
depinde mario foarte mult de puterea ta de cumparare..
cind o sa ajungi(nu tu) sa iti permiti tot ce si permite el..
incepe sa te c am doara n pl de ce sa intimpla in stinga s in dreapta.

sau ca sa intelegi..
incepi sa gindesti putin altfel fata de cei care isi permit mai putin..

ce face el acolo este doar pt ca si permite.
plus,,nebunia,, lui fata de amiko..

mario08
19-07-18, 06:42
Felix , in cazul lui Zildan nu e vorba neaparat de forta financiara , ci mai degraba de cea intelectuala
Pt orice linux-ist orice device cu linux , ii va parea "floare la ureche" sa ii modifice softul sau sa ii imbunatateasca softul
Stii bine ca degeaba ai un device potent , daca softul nu este pe masura , in rest........

Paparneata , sa il stapanesti sanatos , insa "cu o flare nu faci primavara"
Cand o sa vad/citesc aici sau chiar si pe celalalt forum ca scrieti cel putin 200/300 de useri pareri pozitive despre el
Atunci POATE sa imi mai schimb din parerile negative ale acestei firme/brand
Insa in prezent observ/citesc ca pe aici doar tu si poate inca 1 sau 2 useri sunte- ti interesati si pe celalalt forum sa scriu cu indulgenta 10 useri..............
Atunci da-mi voie sa ma cam indoiesc despre vanzarile actuale , mai ales ca inca nu este bine pus la punct in privinta imaginiilor E2
Daca tu crezi ca , cu doar o singura imagine/echipa E2 inseamna ca ati rezolvat totul , atunci ce sa mai scriu de pe vreamea lui Kathrein UFS910 care avea peste 7/8 echipe/vers de imaginii E2
As vrea sa vad si eu cum scrieti ca folositi noul A5 cu o imagine E2 in flash si 7/8 imagini diferite de E2 pe un stich usb in format multiboot
A , dar stai ca termenul de "multiboot" e ceva de VIS pt A5.............poate si iar poate intr-un viitor............
Concurenta are deja 5 versiuni de imagini E2 - openatv - openpli - pure-E2 - opendroid - openspa - asa ca.......

felix73
19-07-18, 15:46
i i sta lui in fire sa ajute cum poate acolo unde poate.
sa zicem ,,mersi,,ca exista unu ca el.
si despre tv urile alea stie tot.
pt ca si permite sa si,,bage nasu,,in tot ce prinde.

n ai sa l vezi cu un mutant sa zicem..
stind cuminte in pat butonind..

iar amiko a fost sa fie din mai multe motive..
si nu i trebuie lui atentie de la aia.
are el destula.

mario08
21-07-18, 00:15
De cand il stiu eu , el nici odata nu sa ''impacat'' cu chipseturile de la Broadcom
In schimb ii plac mult cele de la STi , poate de acea a si creat impreuna cu alti forumisti de aici o imagine RSP
Stiu ca si eu ii foloseam/instalam acea imagine RSP pe Kathy la vremea respectiva
Kathy fiind tot cu un proc STi , cat despre viitorul A...... A5 ......
In vecii vecilor nu o sa ajunga nici macar la un sfert din ce stia Kathy , chair daca Kathy nu stia de 4k

felix73
21-07-18, 00:30
incet dar sigur..ai sa vezi aici o multime pro A5..
incepind cu paraneata.

:D

si asta datorita lui.
este de apreciat ca nu vrea niciun ban.

mario08
21-07-18, 01:06
Abia astept ........insa sa imi spui anul
Si nu unu/doi ca pana acum , ci de la 50 in sus , altfel.........''cu o floare nu faci primavara''

parpaneata
21-07-18, 13:12
Here we go again ! Never ended....Muppet Show !!! Sunteti exact ca pensionarii aia de la balcon. :D :D :D La cum se misca pe android A5....nu prea ma mai incanta sa trec pe E2. Ofticatilor ! :D :D :D Revin si spun ca voi vorbiti despre ceva...ce nu aveti. Cum spuneam....Real Muppet Show ! O sa ma interesez cum se numesc cei doi pensionari ! :D :D :D

laleauaneagra
21-07-18, 14:52
hmmm...ia sa mai fac eu un post..imi aduc aminte de ei ca aveau un mut@nt de vanzare

Statler si Waldorf

mario08
21-07-18, 16:20
Paparneata , eu ma iau dupa fapte/ce scriu sau au scris detinatorii de Amiko A3/A4 si la cat de multi a-ti scris pe acest forum , te las pe tine sa tragi concluzia
Cat despre device-urile cu android , sunt satul fiinddca detin "n" device-uri incepand de la android 4.2 si terminand cu android 8.0/android tv
Si vad foarte bine/practic ce lacune are fiecare vers in domeniul multimedia si daca mai adaug si receptia tv , mai bine prefer win-ul
Da pana la urma tu sa fi multumit , ca si asa sunte-ti putini sustinaori a seriei Amiko Ax pe acest forum

felix73
21-07-18, 17:46
totusi observ ceva..
nu mai lasi rautatea aia a ta sa iasa din tine in momente de ,,criza,,..
pari ceva mai dulce..asa i bine.

fir ai tu sa fii parpaneato.

:D

parpaneata
21-07-18, 18:44
Sunt cu mult mai putin rautacios ca voi si...eu nu insist. A5 isi cumpara exact cine vrea !!!! Cred ca are fiecare maturitatea deciziei indiferent cat ati vrea voi sa nu-si cumpere sau cat as vrea eu sa-si cumpere. Sustinatori sunt ! Dar s-au dat la o parte de gura voastra. Clar ! Unii au si scris treaba asta dar voi nu ati avut ochi decat ptr ce scriati. Repet A5 este destult de mult peste A4 si implementarea E2 pica foarte bine pentru fani. Trei echipe bune lucreaza la imagini E2. Cred ca este mai mult decat ok. Cu speranta ca va aparea si a patra echipa. Ahtohtona. Sa se intoarca de la neamurile lui grecesti ! :D

mario08
21-07-18, 23:34
Sunt cu mult mai putin rautacios ca voi si...eu nu insist - Numai ca raspunsurile te dau de gol/arata altceva

parpaneata
22-07-18, 00:43
Bine, bine @mario. Ai tu dreptate. Multumit acum ? :D :D :D O sa continui dialogul cu tine, pe tema asta, numai dupa ce-ti achizitionezi receptorul despre care vorbim astfel incat sa poti vorbi si tu pe concret. Altfel, la toate inscrisurile tale, te-as ruga sa citezi sursa. Ca asa e frumos. Ca sa vedem ca nu inventezi sau nu visezi urat noaptea, nu ? :D :D :D Esti usor provocator in raspunsurile tale...putin naive. Uite asa scriu cand sunt rautacios ! :D :D :D

felix73
22-07-18, 01:25
mario vrea sa spuna prin,,rautacios,,sa nu l mai ataci pa dincolo..
probabil.

mario08
22-07-18, 01:34
O sa continui dialogul cu tine, pe tema asta, numai dupa ce-ti achizitionezi receptorul despre care vorbim astfel incat sa poti vorbi si tu pe concret. - Crede-ma ca nu doresc sa fiu ''cobai'' pe banii mei
Sau cel putin sa fie un receptor mai ''potent/performant'' , am avut Kathy ufs910 care la vremea lui am deschis si facut how-to despre el si imaginii E2
Ti-am mai scris am diferite device-uri cu android ( telefoane/tablete/media playere ) incepand de la android 4.2 si pana la android 8.0/android tv
Deci nu sunt un neavenit in domeniul androidului si de acea scriu ce scriu

Altfel, la toate inscrisurile tale, te-as ruga sa citezi sursa. - Vrei surse , uite de pe acest forum - http://sateliti.info/forumdisplay.php/292-Amiko-A4
Alte surse sunt cele de pe celalalt forum unde activezi si tu si sunt destui pe acolo care se plang sau au incercat sa ii dea niste sfaturi lui......si pana la urma au ajuns sa fie banati
Personal asa am ajuns si eu pe acel forum , cand i-am scris de la bun inceput lui....... ca lui A4 ii trebuie 2Gb de ram si un soc mai performant ( vezi concurenta de ce are in prezent 5 imaginii E2 ) si la A5 cu ciucu vai aveti una si aia......
Cat despre caracterul lui........se vede clar ce user e , cand pe forumul lui isi ia la misto colegi de pe acest forum , iar pe aici e ''mironosita''

parpaneata
22-07-18, 11:51
Raspuns evaziv ! Eu unul am invatat o chestie. Nu ma contrazic cu profesorii pe tema lor decat atunci cand ajung la nivelul lor. Si Mihai si Zildan sunt profesori. Le place treaba asta mult mai mult decat ne place noua si-si dedica resurse de timp si financiare mult mai mult decat noi ceilalti. Eu stiu cate scule au cei doi prin "podul cu vechituri". Astia doi...dau cadou receptoare, nu le vand pe olx. E pasiune ! Nu am inteles ce receptor Amiko ai avut sau ai tu de te consideri victima, om tepuit, pacalit, tras pe sfoara, pe roata sau mai stiu eu ce, de catre cei de la Amiko ? Descarca-te si scrie-ne. Te vei linisti ! Eu unul nu cred si nu spun ca A4 sau A5 sunt cele mai bune din gama. Dar spun ca sunt ok si unul si celalalt comparativ cu pretul. Pretentiosii, la fel ca tine, platesc de doua trei ori mai mult. Atunci, care este problema ? Fa-ma sa inteleg ce vrei ? Te supara faptul ca exista si oameni care vor lucruri mai ieftine ? Ai o filosofie gresita despre viata. Oameni ca noi exista. Tu ne numesti cobai, eu i-as numi temerari. A4 imi place, A5 ma incanta si peste cateva luni....il voi iubi. Atat de mult cred in suportul echipelor E2. Crede-ma ca as fi scris cu mare drag aici despre testele si concluziile mele. Dar...scrie @zildan si...contesta-l pe el daca te crezi in stare. :D

mario08
22-07-18, 12:48
Tu ai auzit de vorba - Sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri scumpe ?
Nimeni nu contesta ca sunteti destui care cautati receptoare ieftine , insa din pacate pretentiile multora dintre voi sunt foarte mari
Aici , tu si altii ca tine nu veti intelege niciodata ca la un lucru ieftin nu poti cere prea multe
Insa fiecare cu parerile lui , eu am fost ca tine cand am avut Kathy si eram foarte entuziasmat cum esti cu A5-ul in prezent
Insa dupa cum am mai scris Kathy nu se compara cu A5-ul , care pana la urma e o chinezarie ieftina ( A5-ul nu Kathy )
Din pacate , individul care le face reclama nu a vrut si nu vrea sa inteleaga ca cele de la concurenta au si au avut un soc mult mai performant decat cel folosit in receptoarele Amiko seria Ax cu android
I-am recomandat chiar inainte de a iesi pe piata A4 , ca daca ar folosi soc-ul de la HiMedia ar avea mai mult de castigat cei de la Amiko
Ca drept exemplu , la ora actuala receptoarele cu android care folosesc soc-ul de la HiMedia au deja 5 versiuni de imaginii E2
Pe cand la A5 doar una si aia......, insa din cauza mentalitatii mioritice foarte conservatoare si rezultatele sunt pe masura
De ce sa cautam/folosim ceva bun , cand putem sa folosim tot ce este ieftin , dar in schimb avem pretentii......
Soc-ul S905 e ultra deposit , indiferent de ce versiune este si nu scriu din necunostinta de cauza
Urmaresc de la inceput acest subiect - https://forum.softpedia.com/topic/1020760-mini-pc-media-player-cu-android/ - si ai sa vezi ce mare asemuire exista intre mp-urile care folosesc S905 si A4/A5
In plus e un soc ''limitat'' la care sdk-ul nu este chiar open free si de aici si prb care sunt si se vor rezolva cu greu
Daca nu ai sdk-ul soc-ului folosit free ca sa poti face tu ( cel care cunoaste linux/Zildan ) teste/imbunatatiri , atunci cu greu vei realiza ceva performant cu acel soc
Insa nu stiu in ce masura poti intelege tu tot ce am scris si de acea crezi ca sunt un ''gica contra'' pt A4/A5 , insa aparentele inseala daca nu cunosti si dedesupturile

felix73
22-07-18, 13:13
sau mai pa scurt parpaneata.

si el a incercat sa fie profesor cum spui tu..sau o tentativa. a vrut sa dea o mina de ajutor.
si din ce spune el..cica mihai i ar fi dat ,,este bot,,din nu prea se stie exact ce motive.

crezi tu ca uraste asa mult amiko?!eu nu cred..
dar pare ca l uraste asa mult din cauza lui mihai..
ura asta fata de amiko este de fapt din cauza lui mihai.
e un fel de razbunare,atac al lui la adresa si la comentariile lui mihai,si o face prin acest amiko...
pt ban,respins... tras de par..sau naiba stie exact ce a fost intre ei acolo..

nu l cunosc si nici nu incerc cumva sa i iau apararea,daca cumva asa pare.
as ,,sari in capatina,,pt unu ca zildan..
restu sa fiti sanatosi.

iar tu nu ar trebui sa te tii dupa,,coada lui mihai,,
nu ar trebui sa fie nimeni profesoru,mentoru tau..
doar tu poti fi profesoru tau.

mario08
22-07-18, 13:32
Felix , aici e explicat concret ce si cum - http://sateliti.info/showthread.php/32145-Aici-va-descarcati-nervii - vezi pag. 8
Chiar si tu l-ai invitat sa iti dea un raspuns/parere , insa el......
Eu am avut intentii bune de la bun inceput , adica chiar inainte de a aparea A4 , fiind la acea vreme interesat totusi de un astfel de device
Si cunoscand/discutand cu Diabloss despre device-ul concurentei , insa ''raspandacul'' lui amiko nu a vrut sa inteleaga sub nici o forma ca cea ce ii scriam eu era ceva mai bun/performant
El insa avea doar unicul scop de a face reclama receptorului primit/platit prin TROC si are in continuare acest scop
Nedorind sa aduca la cunostinta celor de la amiko ca exista si variante mai bune/performante

parpaneata
22-07-18, 14:50
Tot ce stiu in materie de receptoare stiu de la Mihai si @zildan. Nu poti combate un aparat din povesti. Ale tale sau ale altora. Ca ar trebui sa aiba capac mov si fire bleu !!! Cum sa ma contrazic eu cu cineva care are in mana un receptor pe care eu nu-l am ? E logica treaba asta in gandirea voastra ? A4 si A5 se aflau pe masa lui Mihai cu mult timp inaintea aparitiei si el prin munca lui a facut sa fie rezolvate multe probleme. Nu poti pune intr-o cutie pe care vrei sa o vinzi ieftin, piese de ultima tehnologie ! Pe ce lume traim ? Inchei cu concluzii despre aparat.
Cum spuneam, in android se misca perfect. Zapping rapid, defilare prin lista de canale rapida, vizionare in 4k fara blocaje. In aplicatii, am testat Kodi cu app-uri 4k, unde redarea este buna. Imaginea PurE2 se instaleaza ok dar oscam este nefunctional desi toate sunt la locul lor. In OpenAtv 6.2 merg cam toate. Pana la normalizarea imaginilor E2, cred ca o sa raman pe android. Ptr userii carcotasi, ei bine, am incercat cartofi prajiti ! N-am reusit ! Nu face ! :D :D :D

parpaneata
25-07-18, 19:39
Upgrade la OpenAtv. L-am facut din receptor....de mai multe ori pana mi-a scris ca nu mai este nimic de upgradat.

mario08
26-07-18, 22:07
L-am facut din receptor....de mai multe ori pana mi-a scris ca nu mai este nimic de upgradat - Pe bune , e copil mic sa ii dai cate o lingurita :haha1::haha1:
Fara suparare , pana si clona mea de DM500S veche de peste 8/9 ani , daca ii dau sa isi faca upgrade si gaseste zeci de fisiere de upgrade
O singura data ii trebuie sa isi upgradeze toate fisierele gasite si nu cu ''lingurita'' si am dat 300 lei acu.......10 ani pe ea

zildan
26-07-18, 22:18
Iei ban dacă te ocupi numai de a ataca unii useri sau firme.
E ultimul avertisment !

felix73
26-07-18, 23:10
asta sa intimpla de obicei cind stai printre sefi,sau profesori..
incerci sa te bagi in seama..,,no matter what you say,,

dar lasa ti ca e baiat destept parpaneata si are doar de invatat din spusele lui mario.

mario08
26-07-18, 23:11
Poti sa faci ce doresti , ti-am spus/rugat ca ai creat un precedent periculos prin nepasarea ta vis-a-vis......
In schimb daca fac comparatie intre ce detin si acest receptor , consideri ca e atac sau......
Oricum pe acest forum , atata timp cat acel ''individ'' scrie nestingherit si pe forumul lui isi bate joc de noi/colegii lui.........
Nu stiu de ce ti-ar pasa de ce scriu acum

zildan
27-07-18, 00:25
Nu poți sa te abții de aceste polemici interminabile ?
Incearcă sa te ții departe de discuțiile sterile interminabile, atacuri la persoane si la firme.

parpaneata
30-07-18, 17:19
Statler şi Waldorf !!! Astia sunt cei doi pensionari carcotasi din Muppets Show ! :D :D :D Orice asemanare cu persoane reale de pe acest forum este pur si simplu intamplatoare. :D :D :D
" Cei doi pensionari carcotaşi din balcon sunt Statler şi Waldorf, numiţi astfel după două hoteluri in New York City. Statler este cel mai inalt, iar Waldorf are capul rotund şi este mai scund. "

laleauaneagra
30-07-18, 17:47
ti am scris cum se cheama cu 10 postari in urma...

parpaneata
30-07-18, 17:55
Primul tau raspuns cred ca nu continea cele doua nume. S-ar putea sa ma insel. Nu ma pot hotari cine este cel inalt si cine este cel cu capul rotund !! :D :D :D

felix73
30-07-18, 18:13
eu unu nu pot sa nu apreciez schimbarea asta a ta de comportament..
acum vreo doua luni in urma mi ai fi taiat gitu..

daca si cel mai bun prieten al tau (adica laleaua) vorbeste cu tine..
asta chiar inseamna ceva..
probabil a observat si el,ce am observat eu.

parpaneata
30-07-18, 18:55
Statler ! Statler incearca sa aiba un umor sec. Dar ataca fin sperand sa reuseasca o ultima iritare. Nu cred ca subiectul topicului sunt pensionarii Muppets sau alte caractere. V-ati cumparat aparate ? Vorbim pe concret ?

felix73
30-07-18, 19:35
ala ar trebui sa fii tu scumpule..
chiar nu te regasesti in cuvintele alea..

nu i niciun umor sec acolo.

zappa
30-12-18, 13:26
http://www.duolabs.com/download.html

Softul a aparut in septebrie. Iar Stealth 2.39 in martie. Postezi la norma? Niste softuri aparute prin 2000 nu ai?

Lasa nu te mai chinui ca nu castigi concursul. Copy/paste poate face si o surdo-muta.

Hai LA MULTI ANI!

lukas26
30-12-18, 13:31
asa asa nam stiut ca tu nu faci la fel banuesc ca tu le faci ce pui pe aici mare softist sa inteleg la multi ani

zappa
30-12-18, 14:46
Aoleu! Lupule si lu' asta i-ai fost profesor?

"Io" nu sunt mare softist; sunt un mic mecanic si lucrez la o vulcanizare auto.

dic_star79
31-12-18, 18:23
Multumesc celor care au dat un reply si un sfat. Astazi am ajuns la reprezentanta Digi si am schimbat cardul defect cu unul nagra 1880 care functioneaza ok in ambele receptoare. La multi ani.

michael86
31-12-18, 19:30
Multumesc celor care au dat un reply si un sfat. Astazi am ajuns la reprezentanta Digi si am schimbat cardul defect cu unul nagra 1880 care functioneaza ok in ambele receptoare. La multi ani.
La care "centru" ai reusit ? eu am "patruns" in inima lor si fara o justificare de la un tehnician de pe teren ca nu am receptorul defect nu am reusit sa schimb cardul !?!
mi se pare cusuta cu ata alba ?!?
te rog activarea cardului sa ne convingi de acest lucru !

felix73
31-12-18, 19:55
nu a patruns la niciun centru.a stat toata ziua aici..de fapt de vreo 3 zile sta,de cind cu concursul asta..
ne pacaleste pa toti incercind si pozind in ala respectuos poate sa mai atraga ceva voturi,probabil s a speriat ca l ajunge lao din urma..
ca sa inelegeti si voi ce poate face romanu cind e vorba de miloaga..

michael86
31-12-18, 20:24
te rog sa te abtii de la replici si comentarii care nu te privesc ...
cred ca domnul "polastar" e major si poate raspunde singur .
iti multumesc anticipat @felix !
ps. reamintesc pentru cei care stiu engleza chiar la nivel de jargon si ignora acest lucru ce inseamna dic....
mie unu mi se pare o jignire la adresa colegilor , sa ma inregistrez cu asa ceva pe un forum .

dic_star79
31-12-18, 20:48
tier 1880 002111 0000000000002488 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 0000000000000065 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 0000000000000083 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 0000000000000040 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 000000000000F639 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 000000000000121A 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV
tier 1880 002111 0000000000000067 00000000 2018-12-31 2019-04-25 (ID.Unused) DigiTV

- - - Updated - - -

Vreti si un logo ?

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Apropo ca am uitat michael86 daca mai ai numar meu de telefon sa iti trimit pe WhatsApp procesul verbal incheiat astazi in reprezentanta la predarea noului card nagra 1880.

felix73
31-12-18, 20:58
nu mai multumi din senin ca nebunu la toata lumea..sau cel putin nu astazi..
asa vrei tu voturi..disperatule.
fii om daca esti instare.nu te mai injosi.

dic_star79
31-12-18, 21:26
te rog sa te abtii de la replici si comentarii care nu te privesc ...
cred ca domnul "polastar" e major si poate raspunde singur .
iti multumesc anticipat @felix !
ps. reamintesc pentru cei care stiu engleza chiar la nivel de jargon si ignora acest lucru ce inseamna dic....
mie unu mi se pare o jignire la adresa colegilor , sa ma inregistrez cu asa ceva pe un forum .

Userul trecut de mine respectiv dic_star79 reprezinta initialele de familie prescurtat "dic" , ceea ce ai mentionat tu se scrie altfel daca imi aduc aminte. Toate cele bune . La multi ani .newyear

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

La care "centru" ai reusit ? eu am "patruns" in inima lor si fara o justificare de la un tehnician de pe teren ca nu am receptorul defect nu am reusit sa schimb cardul !?!
mi se pare cusuta cu ata alba ?!?
te rog activarea cardului sa ne convingi de acest lucru !

La sfaturile voastre am luat atit cardul vechi cit si receptorul la mine . Am intrat in service doar cu smartcard-ul i-am spus problema, dar mi-a transmis ca fara receptor nu il schimba daca nu ii face o proba sa vada defectiunea. Am adus si receptorul, a testat cardul in receptor , a vazut ca da eroarea mentionata de mine si asa am reusit sa imi schimb vechiul card 1802 cu cel 1880 . Toate cele bune.

zildan
01-01-19, 00:05
Hai sa ne linistim.
La Multi Ani !

zildan
15-03-19, 23:08
Cuvantul politica l-am sters eu, inteleg ca ai ceva probleme personale cu subiectele politice.
Trebuie sa te obisnuiesti cu iedeea!
Tu in ce tara traiesti?
Noi dorim sa nu ajungem ca Turcia si Ruisia !

Filmul spune ceva simplu, de bun simt, Sa mergi la vot!

konstantine
15-03-19, 23:22
Traiesc in tara in care nu e nevoie sa-mi faca cineva "educatie" politica, nu-mi spune ce sa citesc, ce sa aleg, ce sa vad.Cam astea sunt bazele dictaturii.In afara de asta, topicul se "intituleaza" *imi place videoclipul*.

zildan
15-03-19, 23:28
E trist ca am ajuns sa scriu pe public.
Ia zii cum e cu casele lui Iohannis?

konstantine
15-03-19, 23:31
Cam asa:
1. Încearcă să-ţi închidă gura.

2. Îţi găseşte lipsuri şi defecte.

3. Pretinde că ştie ce gândeşti.

4. Răstălmăceşte ce spui.

5. Face aprecieri aplicabile oriunde.

zildan
15-03-19, 23:32
Ce vrei tu sa spui si nu esti lasat aici pe forum?
Spune!

konstantine
15-03-19, 23:35
Pai vreau sa respectam regulile, atat si nimic mai mult.
Fara politica, pornografie, religie, rasism.Simplu, nu?

zildan
15-03-19, 23:48
Cine a facut regulile?

konstantine
16-03-19, 00:02
Nu prea vad relevanta intrebarii.Daca sunt, le respectam asa cum sunt! Sunt convins ca cine le-a facut, era constient de faptul ca discutiile pe teme politice duc inevitabil spre conflicte si discutii sterile.

horatyu
16-03-19, 00:13
E trist ca am ajuns sa scriu pe public.
Ia zii cum e cu casele lui Iohannis?

Ghinion !

Eu trăiesc în Sibiu şi ştiu mai multe.
Iliescu era sărac şi cinstit.
Ä‚sta e bogat şi cinstit :gratar::clap: