View Full Version : Express AM44 - 11 W
As dori sa intreb si eu ceva legat de un satelit, si anume, de Express AM44 de pe 11 W. In Targoviste ce sanse am cu o antena de 1,2 sa receptionez frecventa :
11.565 H 7090 2/3 - FTA
Canale vizate: Capri Gourmet, Rete Capri...
P.S: In focar central am 1 W.
Multumesc anticipat de raspunsuri.
dic_star79
01-11-11, 13:19
Spotul este ok pentru Romania, tu vrei sa faci un multifeed cu Express AM44 11W?
Am in focar 1 W. Apoi am un lnb pe 5 W si ma gandeam pe asta de 5 W sa atasez un lnb sau eventual sa-l mut pe cel de pe 5 W pe 11 W.
dic_star79
01-11-11, 21:48
Incercarea de a testa este o sansa de a duce catre extreme un multifeed pe un ofset de 1.2. Eu zic intai sa testezi satelitul cu lnb fara suport doar asa sa vezi daca il receptionezi si iti faci o idee cat de lunga va fi tija pt lnb.
nu prea ai ce sa vezi pe 11w/eu zic sa nu te incurci degeaba
Daca ne-am uita toti la aceleasi programe.....am avea aceleasi receptoare......aceleasi antene....etc........ne-am mai numi pasionati in ale satelitilor? Si a specificat ce anume il intereseaza de pe acel satelit.
Acoperirea pare buna ptr. Romania si ai putea incerca. Succes.
Care stie ce merge prin AFRICA de SUD prin share?Se merita sa imi iau cu mine dm-ul sau nu?
Mersi
Am pus un lnb pe 11 W si semnalul e acceptabil. Din pacate Rete Gourmet - care ma interesa in mod special- nu e decat in test acolo. Am profitat de ocazie si m-am gandit sa vad ce imi ofera 12.5 W. Am ramas pe 12.5 W in asteptarea canalului amintit mai sus. Am castigat cateva canale italiene fta pe noua pozitie, printre care amintesc:
La 7 HD, La 7 D HD, MTV Italia, La 5, Top Calcio 24, Mediaset Extra.
Cel mai puternic semnal gasit pe satelitul acesta e pe frecventa: 12.584 H 2894 3/4 - Télévision Tunisienne Nationale 1
P.S: Multumesc frumos tuturor!
:clap:
felicitari pt iniatiativa ta,
pan la urma este ce vedea si pe acele canale.