-
Express AM44 - 11 W
As dori sa intreb si eu ceva legat de un satelit, si anume, de Express AM44 de pe 11 W. In Targoviste ce sanse am cu o antena de 1,2 sa receptionez frecventa :
11.565 H 7090 2/3 - FTA
Canale vizate: Capri Gourmet, Rete Capri...
P.S: In focar central am 1 W.
Multumesc anticipat de raspunsuri.
-
Spotul este ok pentru Romania, tu vrei sa faci un multifeed cu Express AM44 11W?
-
Am in focar 1 W. Apoi am un lnb pe 5 W si ma gandeam pe asta de 5 W sa atasez un lnb sau eventual sa-l mut pe cel de pe 5 W pe 11 W.
-
Incercarea de a testa este o sansa de a duce catre extreme un multifeed pe un ofset de 1.2. Eu zic intai sa testezi satelitul cu lnb fara suport doar asa sa vezi daca il receptionezi si iti faci o idee cat de lunga va fi tija pt lnb.
-
nu prea ai ce sa vezi pe 11w/eu zic sa nu te incurci degeaba
-
Daca ne-am uita toti la aceleasi programe.....am avea aceleasi receptoare......aceleasi antene....etc........ne-am mai numi pasionati in ale satelitilor? Si a specificat ce anume il intereseaza de pe acel satelit.
Acoperirea pare buna ptr. Romania si ai putea incerca. Succes.
-
Banned
africa
Care stie ce merge prin AFRICA de SUD prin share?Se merita sa imi iau cu mine dm-ul sau nu?
Mersi
-
Am pus un lnb pe 11 W si semnalul e acceptabil. Din pacate Rete Gourmet - care ma interesa in mod special- nu e decat in test acolo. Am profitat de ocazie si m-am gandit sa vad ce imi ofera 12.5 W. Am ramas pe 12.5 W in asteptarea canalului amintit mai sus. Am castigat cateva canale italiene fta pe noua pozitie, printre care amintesc:
La 7 HD, La 7 D HD, MTV Italia, La 5, Top Calcio 24, Mediaset Extra.
Cel mai puternic semnal gasit pe satelitul acesta e pe frecventa: 12.584 H 2894 3/4 - Télévision Tunisienne Nationale 1
P.S: Multumesc frumos tuturor!
-
felicitari pt iniatiativa ta,
pan la urma este ce vedea si pe acele canale.
Tags for this Thread