Log in

View Full Version : E teapa?

lalu
15-03-10, 10:35
Am gasit pe Okazii.ro Receptor HD NAGRA3 cu 200 programe+3HD Gratis ! S-au facut receptoare sa decodeze nagra3 ? S-au e teapa?

siemens
15-03-10, 10:38
:lol:. E tzeapa...:gathering:

staric
15-03-10, 10:39
http://sateliti.info/showthread.php?t=17132

lalu
15-03-10, 10:43
Multumesc! Am inteles!

laleauaneagra
15-03-10, 11:05
man,dar tu vad ca nu citesti forumu deloc,ca pe aici se discuta si paradiscuta despre n3,gigi,si ce mai este pe aici
cum poti sa pui o asemenea intrebare,nagra 3 nu este si nu va fi prea curand spart,receptor HD la digi?glumesti?nu sant in stare nici de SD

nu mi o lua in nume de rau:)

zmeura
15-03-10, 11:20
Lasa ca nu e doar la noi,uite si la astia tepe http://www.ikstv.com/ .Ma rog,ei nu dau receptoare HD.:)

MihaiP
15-03-10, 11:45
Pai avem un "tzepar" din Piatra Neamt ...activ si aici pe Forum ...care vinde receptoare cumparate de la Elstar cu garantie masluita la Xerox chipurile de la Digital-satelit ... totul se petrece pe okazii.ro ... le cerea pentru un receptor "Digi fara card !!!" cca 500ron ...si era garantat !!!

paduraru
15-03-10, 13:20
Comfirm si eu cele spuse de @mihaip, in Piatra Neamt ziarele locale sunt pline da anunturi de acest gen,deci grija mare,sa nu mai zic ca stiu si pe cineva de la digi care vinde asa ceva.:oops:

shadowman
15-03-10, 14:16
Respecte!
Pai daca e asa...da-ti fratilor nume sa stim de cine sa ne ferim...nu de alta,dar poate o sa cumparam dela el,nu neaparat receivere....se mai poate cumpara si altceva.
Bafta!

zappa
15-03-10, 14:23
Unu' e plugaru. Altul e goznerg. Posibil sa aiba si alte identitati pe forum.

pacala68
15-03-10, 14:35
parca @plugaru vindea clone , nu tzepuia

zappa
15-03-10, 14:57
Opaaa....au aparut avocatii apararii!!! Sa iti reamintesc ce mai vinde in afara de clone? Cred ca stii. Mie mi-e sila sa dau search pe mokazii.

P.S.: ... l-am uitat pe niqrox.

pacala68
15-03-10, 15:16
habar'n-am ce vinde inafar de clone ( da' stiu ca are alimentatoare si telecomenzi DM500 ieftine :p )

zmeura
15-03-10, 15:25
Telecomenzi si alimentatoare se gasesc si la magazinele de specialitate.In plus nu e o favoare,e o afacere.Ia un exemplu cu telecomenzile digi care pe okazii sunt la 19-30 ron ron in timp ce la Mivarom o telecomanda dinaia e 9 ron.

shadowman
15-03-10, 15:49
Respecte!
Ooooops...ca le-ati spart afacerea...:D
Multumim,oricum.E de luat in considerare.
In ceea ce priveste achizitionarea produselor dupa okazii,eu unul sincer nu ii inteleg pe cei care cumpara de la ei,daca tot au internet dece nu il folosesc cum trebuie.E greu sa cauti la firme serioase ceea ce te intereseaza?
Bafta!

paduraru
15-03-10, 17:53
Pai alea din magazinele de specialitate nu sunt "modificate electronic"si nu stiu sa decripteze "N 3 si 4"si care or mai fi pe acolo,si mai prind si "toate programele digi gratis fara abonament",sunt multi naivi care cred ce vad acolo si care nu are nici cel mai mic habar cu ce se mananca un o instalatie satelit.

cristianio
15-03-10, 19:05
Sa nu denaturam discutia.

Reclama e sufletul comertului, iar un anunt al unei persoane private poate fi diferit de cel al unei firme serioase la acelasi produs si pretul e diferit.

lalu
17-03-10, 01:27
RESPECT totul si pe toti de pe forum si citesc ce se discuta, dar caut si ,,ma informez'' in limita timpului liber, sa vad ce fac si ce m-ai discuta si altii. Bineinteles ca sunt multi care incearca sa tepuiasca ,,naivii'' dar sunt diferite moduri de ai ,,testa''. Eu am vrut sa deschid un subiect care ma bucur ca a luat amploare.

valerik
13-04-10, 22:50
Am gasit pe Okazii.ro Receptor HD NAGRA3 cu 200 programe+3HD Gratis ! S-au facut receptoare sa decodeze nagra3 ? S-au e teapa?
intreaba-l daca vede digi film 1+2,si probeaza, daca merge ,cumpara:cheers:

stargate
13-04-10, 23:05
ce treaba are neaparat digifilm cu nagra3 ( poate ca sunt codate in n3 )... sunt programe pay-tv si merg doar daca ai card mosc full ce ma indoiesc sa fie pe piata asa ceva si in share daca de la cine ai card cumpara spectacolul respectiv :tv: