. E tzeapa...
![]()
Dislikes: 0
Am gasit pe Okazii.ro Receptor HD NAGRA3 cu 200 programe+3HD Gratis ! S-au facut receptoare sa decodeze nagra3 ? S-au e teapa?
Armonie, echilibru, spirit, multe cai, mijloace...
. E tzeapa...
![]()
Multumesc! Am inteles!
Armonie, echilibru, spirit, multe cai, mijloace...
man,dar tu vad ca nu citesti forumu deloc,ca pe aici se discuta si paradiscuta despre n3,gigi,si ce mai este pe aici
cum poti sa pui o asemenea intrebare,nagra 3 nu este si nu va fi prea curand spart,receptor HD la digi?glumesti?nu sant in stare nici de SD
nu mi o lua in nume de rau![]()
Lasa ca nu e doar la noi,uite si la astia tepe http://www.ikstv.com/ .Ma rog,ei nu dau receptoare HD.![]()
:
Pai avem un "tzepar" din Piatra Neamt ...activ si aici pe Forum ...care vinde receptoare cumparate de la Elstar cu garantie masluita la Xerox chipurile de la Digital-satelit ... totul se petrece pe okazii.ro ... le cerea pentru un receptor "Digi fara card !!!" cca 500ron ...si era garantat !!!
Comfirm si eu cele spuse de @mihaip, in Piatra Neamt ziarele locale sunt pline da anunturi de acest gen,deci grija mare,sa nu mai zic ca stiu si pe cineva de la digi care vinde asa ceva.![]()
DM 500S,HSS 7160
Respecte!
Pai daca e asa...da-ti fratilor nume sa stim de cine sa ne ferim...nu de alta,dar poate o sa cumparam dela el,nu neaparat receivere....se mai poate cumpara si altceva.
Bafta!
Respect!
Unu' e plugaru. Altul e goznerg. Posibil sa aiba si alte identitati pe forum.
parca @plugaru vindea clone , nu tzepuia
Opaaa....au aparut avocatii apararii!!! Sa iti reamintesc ce mai vinde in afara de clone? Cred ca stii. Mie mi-e sila sa dau search pe mokazii.
P.S.: ... l-am uitat pe niqrox.
Last edited by zappa; 15-03-10 at 15:20.
habar'n-am ce vinde inafar de clone ( da' stiu ca are alimentatoare si telecomenzi DM500 ieftine)
Telecomenzi si alimentatoare se gasesc si la magazinele de specialitate.In plus nu e o favoare,e o afacere.Ia un exemplu cu telecomenzile digi care pe okazii sunt la 19-30 ron ron in timp ce la Mivarom o telecomanda dinaia e 9 ron.
:
Respecte!
Ooooops...ca le-ati spart afacerea...
Multumim,oricum.E de luat in considerare.
In ceea ce priveste achizitionarea produselor dupa okazii,eu unul sincer nu ii inteleg pe cei care cumpara de la ei,daca tot au internet dece nu il folosesc cum trebuie.E greu sa cauti la firme serioase ceea ce te intereseaza?
Bafta!
Respect!