Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Discutia pt mbox 0.20-0.21

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Discutia pt mbox 0.20-0.21

zmeurica merge mai bine asta 021 sau mai astept sa fac trecerea complet de la 015 la ce urmeaza? merg pe mana ta ... ca esti de incredere
    Last edited by otheitis; 03-02-09 at 23:05.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default Re: Versiuni Mbox

Shi eu sunt pe calea lui armandinio... Ashtept...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Versiuni Mbox

Ramaneti deocamdata pe 0015,de aseara pana acum s-a ajuns deja la a cincea varianta a 0021,nici nu le-am mai postat.Se pare ca mai sunt probleme si e greu sa impace capra cu varza,in mbox s-a incercat maparea caid-urilor care erau folosite in comun de catre unii provideri,acum e complicat ca cererile de ecm sa fie rezolvate cumva.Nu mai spun de cele de la HD-uri care,in unele cazuri,sunt inexistente in gbox.Altfel folositi cu incredere 0015 in loc de gbox,consider ca minusurile sunt mult mai putine decat plusurile.

PS:O sa mut discutia asta in alta parte,aici sa ramana doar versiunile de mbox.

PPS:Am pus si ultima varianta a 0021,totusi.Cine se plictiseste (asa ca mine cateodata) poate testa.
    Last edited by zmeura; 03-02-09 at 20:54.
    :

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Discutia pt mbox 0.20-0.21

Nu va suparati ca am mutat aici pe posturi....Ca sa fie curat la versiuni....

Inainte ati plins ca nu avem versiuni noi de mbox....Si acuma iese una dupa celelalta ca ciuperci la ploaie....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Hei,mie imi place,am cu ce sa ma joc.
    Merge din ce in ce mai bine si mower/The_Ripper e din ce in ce mai pus pe treaba.De ieri pana azi a fost aproape non-stop online si a ascultat pe toata lumea.Frumos,baiat pasionat.

Atat de repede incearca sa corecteze unele erori incat pana apuc sa testez ceva apare altceva.E antrenant si sunt momente care sper sa ramana ca amintiri foarte frumoase.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

zmeurica am binecuvantarea ta sa trec pe 021?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai acum suntem amandoi in teste.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci,cei care folosesc versiunea 0021 (0020 a fost oricum un rateu,nu o folositi),puteti folosi liniile D din gbox fara nici o modificare a lor.Considerati ca versiunile de mbox pana la 0015 sunt unul si acelasi lucru cu gbox,deci tot linii D.
    Daca faceti schimb de linii cu peers-i care au tot mbox 0016 sau mai mare linia voastra pe care o dati la schimb va fi cu G la inceput,la fel ca si linia pe care o primiti.
    Deci:
    -mbox(0016 si mai mare)->mbox(0016 si mai mare) linii G
    -gbox->mbox linii D
    -mbox(0015 si mai mic)->mbox(0016 si mai mare) linii D

Multumesc @armandino pentru timpul pierdut.
    :

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Regula 12.

Vezi ca nu e chiar asa cum zici tu.
    In how to de la mbox ce-i drept asa scrie dar in realitate nu prea e asa. Daca vei da linie G la peers cu gbox > 0016 vei observa ca de la respectivii peers vei primi doar un singur card si anume doar cardul local la fel si respectivii peers te vor vedea cu un singur card - localul tau ; cardurile virtuale dispar cu desavarsire.
    Dupa parerea mea e bine sa se ramana pe vechile linii D pana la o versiune finala a acestui mbox, versiune finala si verificata.
    Da na , fiecare face cum doreste.
    Last edited by zmeura; 04-02-09 at 11:18.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Posibil sa fie asa,nu am testat toate combinatiile posibile,dar eu vad virtuale de la toti peers-i mei (din ce stiu cam toti aveau 0019),nu cred ca au avut timp sa treaca asa repede la 0021 si le-am pus la toti linii G.
    Momentan,dupa o jumatate de zi de test ma declar multumit,cine are mbox0016-0019 poate trece linistit la 0021,merge foarte bine cu linii din ambele protocoale.Se misca frumos si deschide de pe local.

PS:Mai am inca 4 peers care apar cu versiunea 1.30 (mbox vechi),doi au doar un card,ceilalti 2 au cate 9-10 virtuale.
    Last edited by zmeura; 04-02-09 at 11:37.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce am mai constatat pana acum:
    -deschide de pe card local mult mai des,chiar daca prima data poate ia de pe net la urmatorul CW ia de pe local
    -nu mai listeaza acelasi card de la acelasi boxid cu dist diferite
    -in sfarsit vad mai mult de 20 de peers ( de fapt acum am 21,din care unul din gbox).Daca aveti careva mai mult de 20 va rog sa confirmati,nu socotiti localul si eventual vedeti cate linii sunt din mbox si cate din gbox (daca cele din mbox trec de 20).
    -daca aseara Sky It mergea cu intreruperi mari,mai tarziu si azi de dimineata nu am mai avut aceste probleme.Ma gandesc ca testau mult prea multi la aceea ora.
    :

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Dar cum ar trebui sa apara cei care au instalat 0020 sau 0021 ca versiune in MCC. De exemplu cei cu SS2 2.25, cei cu gbox 2.21b, cei mbox 0015 apar ca 2.30, deci acestia cu 0021... cum ar trebui sa apara in lista?
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Newcamd - ver 1.00
    Mbox 0021 - ver 1.01
    Mbox 0016-0019 - ver 1.30
    Mbox < 0015 - ver 2.30
    Gbox 2.25 - ver 2.25 (cred)
    Gbox 2.1b - ver 2.1b (cred)
    Last edited by zmeura; 04-02-09 at 19:43. Reason: Corectie
    :

Mentioned
    1 Post(s)

am 3 useri cu versiune 2.00 ... aia ce folosesc? sau ce trebuie sa pun la ei?
    am instalat mbox 022 ... merge bine pe skyitalia .... mult mai bine ca 021 v7 care l-am testat noi doi zmeura !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ii vezi online si cu carduri lasa-i asa.Inca nu prea inteleg si e incurcata treaba,eu am avut doar peers din mbox si le-am pus la toti G,apoi ce linii am mai facut rost din gbox le am cu D.Ce am avut offline i-am testat si cu D si cu G,am gasit unul care a aparut online cu G (probabil a uitat sau nu a stiut sa-si informeze peers-i) si in rest am mai facut curat cu un drum,ca aveam vre-o 5 care erau off de mult,vechi din mbox.
    Aseara am testat si eu iar Sky si merge multumitor,doar ca tot comuta de pe un peer pe altul si atunci apar scurt macroblocuri.Din dist1 merge perfect,dar nu are full.Cred ca trebuie setate linii P cu boxid-urile de pe care merge bine si sa fie putine sa nu tot comute de bezmetic.Daca ai in dist 1 full ar trebui sa mearga ca uns.
    Sunt probleme legate de caid,in mbox s-a incercat maparea lor si despartirea pachetelor care foloseau aceleasi caid (conax-urile,nagra3,etc) si de aceea s-a separat mbox de gbox.Acum cererile de ECM merge in paralel si pleaca si pentru caid de gbox si pentru cel de mbox,doar ca la aceste carduri (eu recomand tuturor,totusi) trebuie neaparat facuta lista cu linii E in port.list,atfel se intampla ca newcs sa reseteze cardul.De exemplu daca ai card de N2 si primeste cerere pentru ECM de N3 acesta se va reseta in newcs.
    In plus testati linia H din cwshare.cfg,de acolo se poate anula sau nu maparea caid-urilor,in cazul in care nu va deschide Polsat,Premiere,Conaxuri,etc.

PS: O sa facem un topic cu port.list-uri cu linii E de la providerii nostri,daca am timp.Deja am pentru bigi si bolce cate ceva si a mai postat cineva de bocus pe exyusat,sper ca nu se supara daca le pun si aici.
    Last edited by zmeura; 06-02-09 at 13:43.
    :

Page 1 of 2 12 LastLast