Results 1 to 15 of 43

Thread: cadou de la digi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member cristianio's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: cadou de la digi

Am un abonament Digi la care se uita parinti mei , pe undeva pe orbita unde este si Spaniolul.Pina acum nu au primit nici o cartela de nagra 3, prin urmare informatia ta ca din ianuarie only nagra 3 la Digi, nu merge.
    Mai am un receptor in custodie (mai exact in debara, nefolosit) tocmai ca sa fac share (evident ca am facut rost si de material de disecat-alt receptor, pentru share, urmeaza operatia).Nici la acest contract nu sa primit ceva.

Cit priveste persoanele care vind receptoare pentru receptia fara abonament (uni sunt si pe aci pe forum) nu au nici o vina.Cine cumpara isi asuma raspunderea pentru cea ce cumpara.(dupa mine cumpara iluzii)
    Eu cred ca atita timp cit se vor folosi sisteme de codare a programelor TV acestea vor fi tinta piratarii,

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Default Re: cadou de la digi

Punctul tau de vedere este corect pana la un anumit punct. Nu amesteca amatorii de chilipiruri cu potentialii clientii (ai oricarui DTH) care nu se pricep si sunt tinta "profesionistilor".
    La capitolul instalatori DTH: prietenul meu din Enisala (localitate de aici din judet) - de unde sa stie ca o mufa F nu are cum sa coste 6 roni sau vecina Cati care atunci cand nu a mai avut semnal si a apelat la cel care-i instalase antena de unde sa stie ca sfatul respectivului (spal-o cu peria de paie cu apa si dero) a fost o goanga?
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K