Am gasit o aplicatie pentru proba Dream,daca are sau nu bomba in firmware: http://www.gigasize.com/get.php?d=oldhnrgcwvf
Dislikes: 0
Am gasit o aplicatie pentru proba Dream,daca are sau nu bomba in firmware: http://www.gigasize.com/get.php?d=oldhnrgcwvf
Daca ai urmarit postul in care am dat cateva explicatii firele jtag se lipesc direct pe placa asa cum este!!!!
Vezi poza cu pinii numerotati!
http://radikal.ru/F/i006.radikal.ru/...18d1c.jpg.html
Nu va bazati ca bomba cu ceas a expodat doar la geminii 431![]()
![]()
![]()
acest lucru e momentan,dar in viitor? e posibil ca doar intrand pe serverul geminii sa dai de belea indiferent de ce imagine ai[430/420/410/etc] mai bine asteptam o perioada cu alte imagini-Nabillo-Nemesis etc,decat sa dam de belele cu clonele/originalele,pana nu se limpezesc apele eu unul nu voi folosi nici o imagine geminii nici pe clona nici pe original,restul faceti cum credeti ca e mai bine....
Are cineva cumparat Optibox de la Digitalsatelit din Cluj?
I-a sunat sa-i intrebe ce se poate face?
Eu i-am sunat ieri dar de abia aflasera de problema(zic ei) si nu aveau o solutie.
Astazi nu am avut timp sa sun.
Deocamdata nu s-a gasit solutia exacta asa mi-au spus si mie de la elstar sa astept sa vedem rezolvarea.
O ultima intrebare inainte de a ma apuca de treba...
S-a tot discutat despre "riscuri", in cazul in care rescrierea esueaza sau in cel mai rau caz nu se respecta pini(se inverseaza), cade curentul, etc... se poate arde ceva inel?, se mai poate repeta operatiunea?
multumesc![]()
Respect
O alta metoda mai simpla, fara sa downloadezi din nou cine stie ce program,in care iar nu se stie ce este ( eu sincer is deja cu dubii la orice program precompilat pentru dreambox) este dimensiunea modului head.ko.
In varianta din CVS pe care am luat-o saptamina trecuta, modulul respectiv se alfa in dreamdriver_dm500_20071022.tar.bz2, si are dimensiunea de 304K.
M-am uitat unde se afla head.ko in dm si este in "/lib/modules/2.6.9/extra" (2.6.9 poate varia de la versiunea de kernel pe care o are imaginea) in EGD-Nemesis pe care o am eu modulul are 301.5k. => e OK ca dovada a scapat de atac dm.
Deci Imaginea de Nemesis este cu driver vechi inca, si merge si foarte bine, eu personal is multumit.
Bafta
P.S. varianta head.ko care spun ei ca a provocat tot are 316K. ( am uitat sa specific)
cind a aparut gp 4.3 dream-ul a facut figuri si le-am dat telefon celor de la elstar si extrem de civilizat mi-au zis ca nici ei nu stiau ca dreamurile importate din germania au probleme si mi-au propus sa-l, returnez//normal ca nu am facut-o,mie imi place cum merge si nuam avut nici o problema//acum citeva zile am trecut pe nemessis 4 si ma bucur ca am facut-o,dreamul megre cea ce va doresc tuturor
In sfarsit o veste buna....![]()
![]()
![]()
preluat de pe forumul satellites.co.uk de la userul @freon
"JTAG works
This morning I repaired 5 "adios amigos" boxes!"
-
-
-"XP SP2 PC used
ECP+EPP printer port setup + never use interrupt
DB25 male printer connector
6 wieres + 5 resistors of 100 ohms
ON printer connector short connect pin 18 to 25 and connect the last wire.
rest of the wieres connect the resistors and use the schematics placed on the RDI.
When You hit the connect simultaniously place the power to dream.
That should do it!"
si treaba asta se confirma pe mai multe situri...
Respect