Cine mai are dream ORIGINAL sa testeze? sunt tare curios......![]()
Fratilor scuzati-ma de post dublu aici dar cred ca unii din noi ,pate si e4u , am dat cate 200 euroi "€" pe o pxxx care acum nu merge cu noul soft....
Nasol! da e groasa de tot!!!
Asta-i norocul fiecaruia,ca azi l-am luat iar la 2 luni a scazut la elstar cu 2 milioane. Am crezut ca glumiti cu imaginea gemini 4.30 dar vad ca e adevarat caci se spunea ca a cazut suportul pt dreambox si v-a aparea o imagine maxim pe an,dar vad ca nu a trecut 2 luni din an si a aparut o noua imagine?? Si inca aceasta imagine nu merge decat pe 10% din dreamuri? Daca eu am dat 775 roni si sa zicem ca e CLONA cat o costa ORIGINALUL si unde se gaseste? Nu mai stiu ce sa zic. La cine merge aceasta imagine si sa spuna de unde a luat dreamul si ce scrie pe el???
cred ca imaginea are probleme....e o facatura
imi pare rau ptr cei ce au dat bani multi pe aceste receptoare, insa acum ma pomenesc destui care ma injurau cand le spuneam ca ma indoiesc de originalitatea boxului lor. barem eu am dat pe doua cat au dat altii pe una.
pai acum n-ar fi pacat sa-ti crape cei 200 de euro dati. cel mai simplu, schimbati imaginea ca merge share-ul si cu cele mai vechi. sunt multi care stau inca pe 3.6, plus de asta gemini nu-i o imagine chiar asa grozava.
offtopic: sunt sigur ca cineva o sa spuna ca-i merge brici imaginea![]()
Uite asa nu m-am pacalit cu o clona ... stiu la ce sa ma astept si nu imi pare rau ...![]()
Baieti mai vreau un sfat de la voi Dreamul meu are maxim 4 luni deci mai are garantie 2 ani,dar beleaua ca azi l-am desfacut si i-am lipit niste radiatoare pe procesor. Cum pot sa deslipesc de pe procesor radiatorul? Sau inainte de a deslipi sa pun imaginea sa vad daca e clona? Iar daca e clona sa-l trimit inapoi la elsar maine ? Dar cum sa le dovedesc lor ca e clona? Caci nu-i voie sa pui alta imagine decat cu cea ce a fost dotat el?
radiatoarele alea cand se incalzeste procesorul daca tragi de ele se dezlipesc. ti-am spus mai sus cum poti sa afli daca ai un box original. oricum daca nu e, ei te vor intreba de unde l-ai cumparat. pe urma poti sa le arati emailul si celor de la elstar
hehehe, priviti ce se vinde la nemti blackbox. urmeaza pink
)). la noi se cheama altfel si cred ca e un pic mai ieftin
http://www.hm-sat-shop.de/receiver-d...bel-dm500.html