Results 1 to 15 of 76

Thread: Discuții și suport Amiko A5

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned Beginner
    Mentioned
    1 Post(s)

Am fost ieri in vizita la prietenul meu,are 27 sateliti memorati,1667 programe memorate,fara liste favorite,doar satelit si cablu.Repet,pe E2 e ok,pe Android nu salveaza ok.
    Alta problema este cu cardul focus,odata introdus se extrage foarte greu,ce metoda folositi sa scoateti mai usor cardul din receptor?

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

27 sateliti si numai 1667 canale ? Imposibil !!!

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by Synnan View Post
    Alta problema este cu cardul focus,odata introdus se extrage foarte greu,ce metoda folositi sa scoateti mai usor cardul din receptor?
    Eu am A4 ,aceeas carcasa cu A5,pentru scoaterea cardului este un locas sub carcasa ,unde e cartela ,odata nu am reusit nicidecum sa scot cartela,am folosit un ac,am inpins acul usor in cartela in locasul de sub carcasa,am pins in afara si a iesit.

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@Synnan PASHA pune intrebari aiurea. Citesc pe alt topic ca nu are A4, nu are A5 ci asteapta A6....abia dupa ce va citi comentariile celor care-si vor cumpara A6. De acum incolo raspund numai proprietarilor de A4,A5, A6.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Oameni buni, Amiko A5.. Android... Instalare aplicaţii, toate bune şi frumoase, DAR.. cum se dezinstaleaza aplicaţiile instalate de mine? Am pus mouse pe usb, nu-i deloc intuitiv. Marcata aplicaţia pe dreapta nu-mi oferă opţiunea de dezinstalare CI Meniul anterior. O fi el android, dar nu se compara cu un smartphone în facilităţi. Manual de folosire (utilizare) ioc. Aplicaţiile le înşiră el acolo, se lansează, dar.. ATÂT. În apli atie cu click dreapta revine la meniu, o închide. Cum procedez pt dezinstalare?