Nu au ce face in parlament si se plictisesc...
Dislikes: 0
Startul il da Bucurestiul:
http://www.realitatea.net/fara-apara...ampaign=trkwebAparatele de aer condiţionat ar putea fi interzise pe fațadele clădirilor din Capitală. In plus, bucureştenii nu vor mai avea voie să işi monteze la vedere nici antenele de satelit. Asta dacă proiectul de regulament pus in dezbatere publică va fi aprobat. Potrivit aceluiaşi document, toate cablurile pentru electricitate şi comunicaţii trebuie ingropate.
De asemenea e stabilit şi un cod de culori pentru clădirile din Bucureşti. Ele vor putea fi vopsite in culori deschise ca alb, galben, gri, bej, insă cromatica va trebui aprobată de către arhitectul şef al Capitalei. "Se vor utiliza culori predominant deschise şi neutre din următoarele categorii: alb, galben, gri, bej. Acestea vor fi stabilite prin autorizaţia de construcţie sau prin avizul tehnic prealabil al arhitectului şef", se mai arată in proiect.
Proiectul face parte dintr-un program de reabilitare a clădirilor din Bucureşti şi a fost publicat pe site-ul Primăriei. Acesta mai stabileşte că proprietarii clădirilor cu risc sunt obligaţi ca, din proprie iniţiativă, să treacă la realibilitarea lor.
"Toate noile branşamente pentru electricitate şi telecomunicaţii vor fi realizate ingropat, dacă legislaţia nu prevede altfel", se arată in proiect.
Nici antenele nu scapă. "Se interzice dispunerea antelor TV - satelit in locuri vizibile din circulaţiile publice şi se recomandă evitarea dispunerii vizibile a cablurilor", se mai arată in proiect.
:
Nu au ce face in parlament si se plictisesc...
Au rezolvat cu economia iar acum trec la detalii minore![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Neeaaa,sunt de ai vostri de acolo din consiliul local sau ce aveti p'acolo asa.Daca trece proiectul le vor da idei si altora din tara.
PS:Ma intreb totusi ce fac oamenii cu aparatele de aer conditionat?Cei care deja au asa ceva.Unde pun unitatea exterioara,in balcon sau in baie?![]()
:
Ii sparg la nas! Eu o am pe balcon si am luat o antena de aceeasi culoare cu cea a blocului.
Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu ii scriam lui Dick,"ai lui" de la consiliul local Bucuresti.
:
Invata de la nemti. Eu am antena pe/in balcon si nu am avut probleme.
Prostia se invata. Nemtii incep sa preieie de la americani prostia cu internetul, adica dupa ce ajungi la o anumit trafic/luna, te limiteaza. Telekom a trecut la noile contracte incepand cu luna Mai.
Urmeaza taxarea pe GSM la apeluri primite, si e totul rezolvat.
Si daca te vad coborand scarile la Inter cu antena in spate?Se vede bre din drum,deci jos cu ea.![]()
:
Nu au nici o sansa , cei care detin o antena propie sunt inferior numeric , fata de numarul de abonati la dth-urile autohtone
Carui dth iar conveni sa faca munca de pomana , ca sa mute antena din locul actual pe bloc sau in alta pozitie
La care se mai adauga si aerele conditionate in garantie si..............
Cred ca din lipsa de ocupatie si fiindca economia ''zbarnaie'' , au trecut la altele......
Ce se incearca acum in Bucuresti in alte tari este in vigoare de acum vreo 10-15 ani..pe balcoanele care dau spre arterele principale nu ai voie decat flori .ce sa mai discutam de rufe la uscat ...(eu in Torino am pus-o in pod ...nu se vede nici de pe luna ....)
Ia uitati aici ....
![]()
Bun, atunci sa puna primaria fondurile pentru toate antenele de la instalatiile comune, dup-aia sa ma oblige sa nu stau cu oala-n geam.
Locatie Torino!
Confirm 100% numai ca mai e o adaugare de facut. Expunerea spre starda, indiferent de strada e interzisa. Nu sunt interzise in spatiile interioare, deci invizibile de la strada( ma trog ) la o distanta apreciabila de stradain schimb pe bloc poti pune cate antene doresti deoarece legea in vigoare prevede acest lucru sanctificand dreptul la libera informatie al fiecaruia, specificand chiar ca se pot instala tot atatea antene pe cati sateliti se pot receptiona, daca spatiul o permite. Eu am pus selfsat cu motor.Amenzile sunt mari si nu se merita sa risti!
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi
nu mi se pare o idee foarte proasta, ar fi bine sa se intre in normal cu fata cladirilor, legat de antene, in romania a scapat de sub control acest lucru
cred ca nu e greu sa se buna un lnb cu 4 iesiri pt 4 apartament da sa scoata si antenele de telefonie , ca si alea polueaza vizual