Pratic acum pe Dolce...unde erau canalele....ce se vede? O mira, pureci, o linie, un webcam de la o intersectie...unde un magarus simpatic trage un faiton cu lemne?
Pratic acum pe Dolce...unde erau canalele....ce se vede? O mira, pureci, o linie, un webcam de la o intersectie...unde un magarus simpatic trage un faiton cu lemne?
..::EGAMI TEAM::..
@Meridian. Se vede mesajul postat de @franta
Eu ce sa negociez? Am contractele la telefon si TV expirate din Septembrie si netul imi expira acum, pe 14. Din Septembrie am 100+ lei pe factura si tot am cautat sa-mi reinoiesc abonamentele. Nu s-a putut fara un upgrade la net.
Vine Pachetul de Iarna prin care, culmea, imi faceam upgrade la net. Nu au vrut ca nu mi-a expirat contratul la net. WTF?
Le cer HD gratis atat set top box cat si abonament. Nu au vrut. Le cer sau abonament gratuit sau set top box gratuit. Nici asa. Le zic sa se uite la concurenta sa vada ce ofera.
Ei bine se apropie 14, protv & co. zboara si ii sun sa incheiem socotelile. Trebuie cerere scrisa. Bine, o fac. Ii astept pe cei de la retentie![]()