Perfectat, tu spui ca Messi joaca la meciul amical cu Dinamo si eu spun ca nu joaca Messi la amicalul cu Dinamo.
E corect ?
Perfectat, tu spui ca Messi joaca la meciul amical cu Dinamo si eu spun ca nu joaca Messi la amicalul cu Dinamo.
E corect ?
Barcelona a fost nevoită să accepte o clauză suplimentară la contract, fiindcă organizatorii amicalului de lux s-au temut ca nu cumva starul argentinian să lipsească din lotul pentru Bucureşti.
LINK
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Da, sursa e GSP, nu e problema, asa cum a cazut prosport, la fel poate si gsp sa faca.
Toti sint mincinosi si un om cu capul pe umeri trebuie sa nu ia in serios presa decit dupa ce se convinge din alte surse.
Si la drept vorbind, ce o fi 500.00 pentru Barcelona ?
Oricum mie mi se pare suspect ca Dinamo sa puna conditii Barcelonei si aia mai si accepta, fiind in defavoarea lor.
E cam cusuta cu ata alba...
pai de ce? pentru ca a mai fost un caz asemanator ...tot asa ziarele scriau si biletele se vindeau si Argentina cu tot cu vedeta lu peste nu a mai venit si asta destul de recent...parca anul trecut prin vara.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"