Quote Originally Posted by loplo View Post
Dottore Double O Seven, legal, constitutional, etc e una, dar are tara bani pentru 16 alegeri?
Sincer, eu nu am si nu bag bani in Romania, dar mi-e mila de ai mei care platesc, contribuie si primesc asa ceva in schimb. In loc sa se ocupe de binele tarii, institutiile se bat intre ele. In multe tari sunt tensiuni intre insitutii dar nu o duc la un astfel de nivel. Sa va vad cu Crin, DD, Vadim la Cotroceni in cativa ani.
dupa cum judeci tu mai degraba il lasam pe base presedinte pe viata ca nu are romania bani de alegeri.. sau si mai bine hai sa-i spunem faraon si sa ii facem si o piramida..si daca tot zici nu ai bani poate te duci sa cari piatra cu spatele la piramida lui !!! dar pt telegondole unde nu se duce nici dracu avem bani ?? dar pt partii de sky pe uscat si gata plecate la vale la o luna de la inaugurare avem bani ?? dar pt cm. de autostrata platiti mai scump decat oriunde pe lumea asta avem bani ???
eu din 93 de cand am drept de vot vad un singur lucru..ca singurele momente cand se misca ceva in binele tarii (adica o strada asfaltata, o canalizare, etc) este in perioada dinaintea votarii..in rest SE FURA...ca la balamuc, si nu numai de catre cei care impart placinta in romania.

votul este singurul moment cand conteaza cu adevarat vocea noastra a celor multi, mici si neinsemnati....este singurul moment cand politicienii se tem de noi..si asa cum spunea Lapusneanu..."prosti, dar multi" si in cazul de fata principiul functioneaza..daca nu vom fi multi...degeaba mai santem si prosti...
de aia america a ajuns unde este..ca in prima suta de ani s-a condus dupa 10 reguli simple trecute pe o pagina de hartie..noi am facut constitutie de 300 de pagini ne-am ascuns dupa niste cuvinte incurcate pe care nu le inteleg bine nici cei care le-au scris..toti cei care au contribuit cu ceva la facutul acestei constitutii au plasat cate o portitza prin ea..cu gandul ca nu se stie niciodata cand tre sa profite de ea..
neam de curve si de tradatori am fost in toata istoria ...doar nu ne inchipuim acum ca rasare in noi "mugurul neintinat al democratiei" !!!

poate ca nu toti de aici a-ti mai apucat sa faceti armata...dar sa facem un exercitiu....daca maine ne-ar chema tara..sa mergem sa o aparam cu arma in mana...mai avem fiecare dintre noi...macar un motiv intemeiat sa mergem sa murim pt tara ??? ce sa mai apar ?? vila lui videanu ??? parcarea lui udrea?? apartamentul de lux a lui blejnar ??? masinile de lux ale beizadelelor si pitzipoancele lor ???

cei care sant deja amarati ar prefera in orice moment un punct 0 si reluarea de la capat dupa niste principii cu totul noi..