Quote Originally Posted by horatyu View Post
ok am vazut
dar nu stiu o procedura pt a vedea o anumita keye decat sa pui pe echo 771/791 cu USB si apoi te uiti unde apare keya pt canalul respectiv si o copiezi
desi apare o problema pt ca acolo nu sunt decat 6 caractere la provider si keya e formata din 8 la Id-ul providerului(primele 2 nu se vad---> de cele mai multe ori sunt 00 dar nu e o regula)

pt a edita in softcam foloseste si tu formatul softcam.key ,care se deschide cu notepad si apoi cu optiunile copy paste poti face tot ce vrei pe acolo

keya pt 5 kanal apare de mai mult timp prin softcamuri asa F 00011FFF 00 0000000000000000 ;5KANALAS (4°W)
important e ID asta de la provider aici apare cu 8 caractere si la echo nu sunt decat 6 daca pui cu telecomanda si de asta trebuie pus cu un cablul sau cu USB .
Pt USB fa si tu operatiile urmatoare , daca nu stii sa faci un softcam de tipul rom_data_key pt USB :
cred ca ar fi cazul sa inveti sa il faci cu ajutorul Chedit 8.4 la optiunile : Upgrade Data + Other + Mk Updata Key + selectezi softcamul in format key ( nu o sa apara si atunci alegi in fereastra aparuta Files of type si alegi .key) + open aici iti apare rom_data_key si salvezi (daca nu apare la files of type "rom_data_key " te duci la softcamul respectiv il deschizi si il mai salvezi odata cu optiunea de la File+ " save as" de forma " softcam.key " si salvezi e important sa mai pui tu odata punct key si sa salvezi ,iar apoi o iei de la inceput cu Chedit 8.4)
ideea este ca am pus acel softcam ,si meniul de activare key menu+8888 nu mai apare deloc ca la restul softcamurilor, decodeaza o parte din programele codate direct fara sa activez ceva, deci nu am cum sa vad keyle din meniul receptorului ! iar keya respectiva este singura care deschide ceea ce vroiam eu asa din curiozitate,caci in echocam keya respectiva ,,keya pt 5 kanal apare de mai mult timp prin softcamuri asa F 00011FFF 00 0000000000000000 ;5KANALAS (4°W) ,,nu deschide!