O versiune mai noua, cu instalare si nu se mai pierd setarile la reboot
pmttrans_1.5.2_2_mipsel.ipk
Si daca doreste cineva sa studieze sau sa imbunatateasca softul, exista si SURSA
O versiune mai noua, cu instalare si nu se mai pierd setarile la reboot
pmttrans_1.5.2_2_mipsel.ipk
Si daca doreste cineva sa studieze sau sa imbunatateasca softul, exista si SURSA
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Scuze pt nestiinta, da lasati-ma sa intreb dac este cazul ca si la NatGeo Wild 9 E Telefonica spain cu dublu ecm. adica are nevoie de 2 ecm -uri si camuriile noastre doar una stiu.? Va rog dati un raspuns, ca atunci se rezolva si problema cu canalul de la 9 E.
S-au de ce nu merge audio la filmbox? Nu stiu sincer!
Din cate vad, cu ajutorul acestui plugin, cccam cere 2 ecm, unul pentru sunet si unul pentru video in acelasi timp
Cred ca e valabil si pentru alte canale, de ex. Nat geo wild pe 9E la sunetul in maghiara2011/12/28 1:21:26 B72EBFE0 c focus (0B02&000000/772B/4C:DAE5): found (123 ms) by card (1 of 1) - Filmbox Basic
2011/12/28 1:21:26 B72EBFE0 c focus (0B02&000000/772B/4C:65A0): found (139 ms) by card (1 of 1) - Filmbox Basic
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Versiunea pentru E1
Download
Eu n-am cum sa probez versiunea asta. Extrageti arhiva, copiati fisierele in /var/bin/ atribut 755 si apoi /var/bin/pmttrans & . Macar sa vedeti daca face treaba, apoi ramane scriptul de rezolvat...
Cum am mai spus, pe E2 la mine functioneaza. Nu ireprosabil, iar daca nu vrea din prima fac nitel zapp...
Last edited by lao; 28-12-11 at 13:10.
chestia asta este tare ciudata la mine
nici pe 7020Si nici pe 8000 NU vrea sa mearga
desi am schimbat in fisierul init din var/bin in usr/bin
poate sa fie ?? ca NU folosesc GP_ul ?? eu folosesc numai Nabilo images