Trebuie sa pui imagini pe stick compatibile cu bootloaderul din imaginea care o ai in flash, in cazul tau doar imagini vechi (bl76).
Ma tot chinui sa fac sa meraga macar o imagine pe stik si nu reusesc . Nu merge cred ca din cauza driverelor sau ceva asemanator. Deschid din stik de 2 g toate imaginile ce le-am bagat ... dar tunerul nu are semnal ....am in flash gp 5.1 . Ceva informatii as vrea ca sa am spatiu de testare ....pe stik ca in flash sin limitat .
Deci... Care e combinatia cea mai buna ptr dm 800 ?
Trebuie sa pui imagini pe stick compatibile cu bootloaderul din imaginea care o ai in flash, in cazul tau doar imagini vechi (bl76).
pentru dm 800 original conteaza asta ?
Da, da!
Pentru imagini mai noi ..pune in flash....imaginea xxxx asta vreau eu . Sau ptr imagini mai vechi pune imaginea ...in flash. Din ce am inteles eu.. imagine noua in FLASH si imagini vechi in usb stik .
Pentru imagini noi poti sa incerci ultima de la Ozoon sau OpenPli, iar pentru vechi DreamElite 1.3.3.
si ce e important ..cum aleg din meniul bary alen imagine ce o vreau ..poate ca aia selectata e compromisa ...
salut, incearca cu MeoBOOT , e mult m ai bun , stabil etc decat Barry Allen . Spor .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
verificat ... merge . Acum sa vad ce img e mai buna. Sa vad si cum schimb intre imagini...
Meoboot e perfect .Sant alte probleme aparute acum. Nu am semnal in unele imagini . Cum rezolv asta ? Sant imaginile ce functioneaza cel mai bine yutube si alte pluginuri ce bag , asta ma enerveaza .
Pai pe stick merg imagini din,sa le zicem,aceeasi generatie cu imaginea in flash,de exemplu daca in flash ai o imagine din 2008 nu vor merge pe stick imagini din 2011,doar imagini din cam aceeasi perioada,asta din cauza driverilor care au fost modificati.Din cate am inteles ai in flash gemini 5.1,imagine veche de cativa ani,pentru a merge imaginile noi,de anul acesta trebuie sa pui in flash,neaparat una dintre ele,nu prea conteaza care important e sa contina driverele noi.Eu am in flash cea mai recenta imagine Nemesis svn 89,iar pe stick cu meoboot Nemesis svn 89,open pli 2.1,cea mai recenta Newnigma2 si cea mai recenta Merlin2,toate merg bine ,insa prefer Nemesis.
Am bagat ozoon in flash si am scapat de griji . Pot rula de pe stick mult mai multe imagini. Ptr teste . Youtube merge bine in Ozoon asa ca trec la alte provocari. Poate modific ceva culori in skinuri ptr inceput.
Care imagine ai puso mai exact de la ozoon ? Am o clona (2.01) cu nemesis, fara yutube ai un link ?
..::EGAMI TEAM::..
OoZooN-Image-dm800-20110801.nfi asta e imaginea dar e ptr originale . Inca nu am vazut ptr clone .
Pluginul ptr youtube ...singurul ce a mers este My TubePlayer.