Page 7 of 9 FirstFirst ... 3456789 LastLast
Results 91 to 105 of 125

Thread: Hai steaua!!!!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Daca nu castiga in seara asta adio calificare.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Dinamo a luat tot gazul. N-a mai ramas pentru nimeni. Egal sau bate Steaua.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sper sa castige, dar o sa fie foarte greu.

Standard RSP member cezar2009's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Pentru carcotasi (poate unii dintre voi erau prea mici) - 7 mai 1986.

Steaua (4-4-2): 1-Helmuth Duckadam, 5-Ştefan Iovan (c), 3-Miodrag Belodedici, 4-Adrian Bumbescu, 2-Ilie Bărbulescu, 10-Gavrilă Balint, 6-Lucian Bălan (15-Anghel Iordanescu, ‘75), 11-Laszlo Boloni, 8-Mihail Majearu; 7-Marius Lăcătus, 9-Victor Piţurcă (14-Marin Radu, ’107). Antrenor: Emeric Ienei

http://www.youtube.com/watch?v=qlCUNL3yQN0
    de acord dar ai cam exagerat cu: "carcotasii"
    o zi istorica pentru Romania ,care nu vad se re repete prea curand si singura realizare notabila a rivalitatilor personale si stim bine a cui, totusi as vrea sa intreb in afara de dinamo, steaua si victoria mai erau si alte echipe?
    Unde le erau toti jucatorii de valoare ale restului de echipe furate cu zapca?
    De ce doar aceste 2 echipe ajungeau in faze superioare europene semifinale, finale sferturi...?
    Acei ce vor sa sublinieze performantele Stelei a lui Dinamo, sa o faca dar strict pe realizarile obtinute din munca corecta si nu prin furt ca de pilda de ACUM sau ma rog in ultimii 10 ani(nu pot spune ca momentan se munceste corect dar da posibilitatea si altora)!!!
    Cand s-a castigat acea cupa TOATA suflarea romaneasca indiferent de culorile clubului favorit sa bucurat ENORM(aici sa zicem un 90%)
    daca tot ai enumerat acei jucatori din finala precizeaza te rog si cum au ajuns la Steaua si de unde, cu cati bani au fost cumparati, etc etc...!!!!
    Din moment ce anumite cluburi erau FORTATE sa piarda contra...despre ce performante vorbim?
    Sa urmarim de exemplu dreptul la replica actual a acelor echipe si vedem exact diferentele actuale cu cele de atunci.
    Iata si parerea celor ce se ocupa de statistici:
    This is the biggest of many derbies in the city of Bucharest. In the communist period, until 1989, FC Steaua had support from the Ministry of Defence while Dinamo was supported by the Ministry of Police. So in some way, it's Army vs. Police. Steaua had the support of the Ceausescu family as well.
    Nu sunt carcotas doar realist....haideti sa traim cu prezentul si nu din amintiri, si sa speram ca acea performanta se va repeta indiferent cine o va obtine

Cum bine zicea cineva: Hai Steaua, Dinamo sau cine mai vrem dar.....LA MUNCA.

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

ps: preluata de pe chatbox:
    La multi ani celor nostalgici ..azi e ziua partidului comunist

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Asa face si Real Madrid; ia jucatorii cu japca. Normal ca ce e mai bun ajunge la cele mai bune echipe. Si cum Steaua si dinamo aveau la ora aia cele mai bune conditii era firesc ca cei mai buni fotbalisti sa ajuga acolo. Gandeste-te ca pe vremea aia bateam Italia, care era campioana mondiala. Daca Steaua nu forma o echipa cu cei mai buni jucatori din tara nu am fi avut niciun trofeu intercluburi castigat. Restul e invidie.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Pentru carcotasi (poate unii dintre voi erau prea mici) - 7 mai 1986.

Steaua (4-4-2): 1-Helmuth Duckadam, 5-Ştefan Iovan (c), 3-Miodrag Belodedici, 4-Adrian Bumbescu, 2-Ilie Bărbulescu, 10-Gavrilă Balint, 6-Lucian Bălan (15-Anghel Iordanescu, ‘75), 11-Laszlo Boloni, 8-Mihail Majearu; 7-Marius Lăcătus, 9-Victor Piţurcă (14-Marin Radu, ’107). Antrenor: Emeric Ienei

http://www.youtube.com/watch?v=qlCUNL3yQN0
    Cu tot respectul, numerele jucatorilor sint putin incurcate.
    Belo a avut nr. 6, nu 3.
    Balan juca cu 5.
    Barbulescu avea 3.
    Iordanescu avea 13.

Despre prostia ca Steaua fura jucatori, as avea si eu o opinie.
    Sa imi spuna cineva un jucator de atunci care nu vroia sa vina in Bucuresti, mai ales la Steaua.
    Nu ii fura, le propunea un trai mai bun, jucatorii si normal ca acceptau, vroiau si ei sa joaca in Europa.

Iar valoarea Stelei de atunci nu poate fi contestata, cind juca Steaua in deplasare, echipa gazda facea o sarbatoare daca marca un gol, macar.
    Nici vorba de victorie sau egal...
    Si culmea, Steaua juca cu jucatori luati chiar de la echipele respective, adica nu cine stie ce valori...
    Doar ca jocurile din Europa le-au adus valoarea...
    Last edited by gabrield; 09-05-11 at 10:15.

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Inca o opinie

Steaua are o istorie in spate. Pacat ca astazi lucrurile nu merg deloc bine sau, ma rog, cam slabutz. Situatia actuala a Stelei m-a cam deconectat de la fenomenul fotbalistic. Daca in prima faza a actualei decaderi mi-am zis ca nu ma mai uit deloc la ei si ma "alimentez" cu campionatul englez, spaniol sau italian, recunosc ca nu am rezistat si am inceput din nou sa ma uit la ei. Criza lor s-a perpetuat si uite ca acum am ajuns sa "transpiram" pentru un loc de Europa League. Si cu toate acestea.. Steaua nu poate iesi nicicum de la inimile suporterilor. Un fapt, poate banal, (si cred ca nu sunt subiectiv) mergand zi de zi cu metroul, observ cum oamenii asezati de-o parte si de cealalta pe scaune, mergand fiecare la treaba lui, se impart in doua categorii: unuii/unele citesc Click, can-can sau mai stiu eu ce alta bazaconie de ziar-scandal iar altii sunt pe o pagina de sport. INSA ceea ce m-a frapat f tare este ca sunt pe un articol cu/sespre Steaua. Nu vreau sa se supere prietenii care simpatizeaza cu alte echipe, tot respectul dar majoritatea sunt stelisti. Sper ca in curand jocul lor sa ne faca sa ne "batem" pe bilete si sa revenim cu drag la stadion.
    Forzza STEAUA!

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

oare va continua?
    2006/2007:
    Dinamo pe 1, Steaua pe 2
    2007/2008: Steaua pe 2, Dinamo pe 4
    2008/2009: Dinamo pe 3, Steaua pe 6
    2009/2010: Steaua pe 4, Dinamo pe 6
    2010/2011: Steaua pe 5, Dinamo pe 6
    2011/2012: ???????

ma refer la ambele

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

La anul Steaua va fi campioana.

Standard RSP member cezar2009's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ar juca in continuu ca astazi Steaua

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa nu ne amagim...

CFR pe ce teren a jucat ?
    Nu poti sa afirmi despre Steaua ca joaca bine, cind intilneste echipe non combatante.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am uitat de meciul stelei,am fost cu Leana si Costel ne-am apucat de concentrat fiind cu sfirsitul lumii si dezamagire am pierdut si meciul !

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by mar1us View Post
    Am uitat de meciul stelei,am fost cu Leana si Costel ne-am apucat de concentrat fiind cu sfirsitul lumii si dezamagire am pierdut si meciul !
    Stai linistit,nu ai pierdut nimic,dimpotriva daca ai baut si te-ai simtit bine,ai avut numai de castigat.
    Hai Dianamo!!!!!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai Steaua .... unde?Daca si ei incep sa se pregateasca pentru Liga Campionilor ca dinamovistii e clar.
    :

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3456789 LastLast