in 2009 s-a intrat cu 18 mld datorii externe scadente in 2014... so...
pensiile militarilor si ale celor cu ochi albastri sunt nesemnificative ca pondere in buget - respectivii au beneficiat de legi speciale care exista in toate statele nato, respectivii au parte de multe privatiuni...
fondul de pensii avea deficit f mic la sf lui 2008 (datorita indexarilor din campania electorala, bugetul pensiilor fiind pana atunci pe excedent)
n-ar fi un capat de tara sa se taie 25% daca am intrezari o speranta de mai bine... daca statul s-ar fi imprumutat la populatie prin titluri de stat (in contul celor 25%) cu scadenta la 10 ani (indexat cu rata inflatiei) nu cred ca lumea n-ar fi inteles ( e ca si cand ar fi economisit - statul s-ar fi folosit de bani 10 ani fara dobanzi)... dar asa se numeste talharie!
daca in loc de arestati am avea condamnati... as spune: jos palaria!
pana una alta toate se intampla invers...
ps.
vad ca multi dintre voi ziua posteaza... eu ajung acasa mai tarziu...
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
iti spun din surse sigure ca atat pnl cat si psd vor cu disperare la putere. chiar in conditiile astea. de ce? simplu: pt ca a mai ramas f putin de furat si, in plus, pot da vina pe situattia grea inca vreo 2 ani fara sa se erodeze prea tare...
evident ca nu vor reveni salariile, evident ca nu va fi mai bine... doar ceva mai multa democratie si 2 gasti la putere una cu ochii pe cealalta (de ce credeti voi ca ponta vrea singur la putere?...).

Reply With Quote