uite setarile mele
![]()
cred ca e folosit pidu de teletext ala se blocheaza,nu pot testa si nu trebuie nici un soft(ala costa bani lol)
setari=clic dreapta pe canal,proprietati si acolo ai audio unde iti da 2 piduri unul de teletext si unul e sunetul original
sau mai simplu langa cheia muzicala pe care opreti sonoru ai o sageata cu varful in jos,clic pe ea si iti da pidurile
Last edited by laleauaneagra; 29-08-07 at 18:10.
uite setarile mele
![]()
Exact asa aveam si eu. Si totusi, nu imi merg subtitrarile. Oricum, va multumesc. Poate o fi de la Ace Codec Mega Pack pe care il am in sistem, desi nu prea vad legatura.
Mda...posibil eu am codecs all-in-one una din ultimile versiuni cred...
nare nici o legatura de codec incearca sa-l jonglezi din teletext daca te lasa dar se va bloca subtr,imi pare rau ca nu pot testa
Merg subtitrarile la toate programele (digifilm,discovery sci ,civ,travel,nat geo)
cu MyTheatre 3.37
Pt sub. in Prog DVB :
-Settings--Audio and Video--DirectShow--alegi VMR(Need WindowsXP) sau VMR9. Salvezi si trebuie sa-ti mearga. Vezi sa ai activata optiunea si din casuta SUBS din fereastra principala![]()
Pe DigiFilm, Disc sa. sub e de tip DVB, vine pe flux. La mine merge decalata, pt ca prima sub ramane blocata mai multe sec. si nu i-am dat de cap![]()
pe reciverul VANTAGE X211S Ci cu softul 0029016AOA.hdp subtitrarea dvb functioneaza fara probleme...
![]()
![]()
Nu am reusit nici cu MyTheatre.
Am aflat insa ca folosind TS Reader si Player VLC functioneaza super subtitrarile transmise pe PID-uri, fara nici un decalaj sau eroare.
Si e compatibil si cu Vplug sau S2emu.
Si am mai inteles ca se consuma cu mai putin de 50% din procesor,
fata de cum consuma ProgDvb-ul.
Doar ca e putin mai greu de lucrat cu TS Reader-ul.
Cand ajung acasa o sa fac teste si o sa le postez aici,
daca reusesc ceva, cu un mic tutorial bineinteles.
Ii multumesc pe aceasta cale maiestrului SLAman
Cei ce vor subtitrari sa urmeze pas u pas ce e scris aici:
http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=15462
rezultatul e sigur !!!
Am urmat tutorialul de mai sus si merge super, inclusiv subtitle si recording cu subtitle.
O singura problema:
apar macroblocuri destul de des, parca FEC nu ar conta deloc.
Aceleasi programe merg in ProDvb fara macroblocuri.
Exista vreo setare la TS reader? SNR e 7 la TS Reader.
are cineva ideie cum fac sa merga subtritarea pe digi film nat. geografic pe dm 500 ?
multumesc.
butonul galben-subtitle-romana