Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: Antena indoita

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Antena indoita

Furtuna de saptamana trecuta mi-a indoit antena de AL 1.4. Am avut-o instalata pe acoperisul blocului. O placa de intermita s-a desprins si mi-a lovit antena. Este destul de serios atinsa.
    Intrebarea este daca se mai poate remedia?
    In aceasta seara voi pune si foto...
    Last edited by ss2-user; 04-07-07 at 16:58.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Antena indoita

dupa cunostintele mele nu.imi pare rau

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

daca e offset poti sa o arunci,daca e simetrica mai poti sa scoti ceva din ea dar rezultatele nu credca vor fi multumitoare. Asa ca din experienta mea iti recomand sa te pregatesti pentru achizitia uneia noi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Re: Antena indoita

salut ,cred ca totusi o fotografie ar fi mai elocventa sau mai multe . noroc.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am revenit cu foto...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Fiind dintr-o bucata ai ceva sanse sa o refaci dar nu intotalitate,ai grija ca dupa ce o refaci chiar daca tie ti se pare ca este ok! ea nu va mai fi ca inainte,adica pozitia focarului va fi alta,va trebui sa cauti cu grija focalizarea principala care dupa cum vad eu in fotografi mai mult de 75-80% nu o sa ai sanse,urmatoarea miscare va fi achizitionarea unei alte antene,dar acum ce dracu a fost la tine acolo? uragan? cum de a ajuns in halul asta? de la o simpla caramida?

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Eu am vazut antena. I-am zis lui Gaby ca mai bine isi ia alta. Nu i-a lovit-o caramida. Placile alea de intermita s-au spart si au lovit-o. Sta spre nord si nu are alta varianta decat acoperisul. Are un pilon solid.
    A fost un mic uragan aici! Multe acoperisuri de bloc daramate si chiar la cateva case, copaci rupti, ferestre sparte, un TIR rasturnat....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vid36 View Post
    Eu am vazut antena. I-am zis lui Gaby ca mai bine isi ia alta. Nu i-a lovit-o caramida. Placile alea de intermita s-au spart si au lovit-o. Sta spre nord si nu are alta varianta decat acoperisul. Are un pilon solid.
    A fost un mic uragan aici! Multe acoperisuri de bloc daramate si chiar la cateva case, copaci rupti, ferestre sparte, un TIR rasturnat....
    WAW!! inseamna ca la voi a fost centrul furtunii,in schimb antena mai poate fi salvata dar eficienta e spre minim,practic o poate folosi doar pe satelitii cu traspordere puternice ex.Hotbird 13,dar si acolo va avea unele probleme,deci nu ramane decat sa cumpere alta,pacat de antena!

Member Visitor Nykolas75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am comandat o antena si a venit putin indoita, m-am chinuit sa prind un satelit si nimic ce e da facut?
    deci daca e indoita un pic nu mai merge?
    multumesc daca ma indruma cineva.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut, incearca sa faci niste foto si sa le pui aici , la antena in cauza , poate niste pareri avizate iti vor putea spune daca se mai poate repara ceva .... bafta .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

poze din lateral, din fata si spate trebe sa vedem

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

pai cum ti-a trimis-o? impachetata?

glumesc
    cred ca era si responsabilitatea celor care ti-au trimis-o sa aiba grija de ea adica sa o protejeze

acum numai daca vorbesti cu un tinichigiu auto talentat ca sa ti-o "repare" cat de cat
    sper ca nu e foarte indoita

focalizare este afectata daca e indoita si de aici problema ca nu ai prins nici un satelit desi nu stiu cata "meserie" ai tu in tine de a gasi un satelit
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    @Nykolas75
    Cred ca nu trebuia sa o preiei lovita.Insa e probabil sa nu fi stiut nici tu,decat la despachetare.
    Sfatul meu e sa o duci la cei care ti-au transportat-o sa ti-o plateasca.
    Asta ar fi cea mai buna varianta.
    Din pacate asta e dezavantajul celor comandate prin transport.Nu au grija,mai ales daca e trimisa prin posta.Manevrarea lor lasa de dorit.
    Mai cunosc pe cineva care a patit asa si s-a dus la firma de curierat si i-a fost achitata contravaloarea antenei.Apoi s-a dus in Ungaria si si-a cumparat alta.Acum tu faci cum doresti.
    Bafta!
    Respect!

Member Visitor Nykolas75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

"horatyu" pai nu ar fi prima antena fiindca mai am una montata tot de mine dar aceea e cu montura H-H si am vrut sa iau una de 1m pentru allte 4 recevere si m-am chinuit aproximativ 4h sa gasesc un satelit (thor 0,8W) dar prindeam putin si semnalul nu e permanent avea fluctuatii de semnal cand urca la 80 cand scadea la 35.
    o sa pun si poze imediat cum fac
    "shadowman" a sa am o discutie si cu cei de la fancurrier sa vad daca pot optine bani pe acest produs.

ce am abservat eu e ca e putin ovalizata dar am sa pun poze si poate ceva sfaturi mi -ar fi de ajutor.

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

uite si pozele:
    1.

2.

3.

4.

sper ca sunt destul de explicite.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La cit de mult ai rasucit LNB cred ca este perfect pentru 95E .
    Cu curieratul .... ai avut ambalaj cu semnele grafice standardizate privind manipularea / depozitarea bine , altfel ...tzeapa .
    Vinzatorul va spune de obicei ca ei recomanda cumpararea unui numar mare de antene odata pentru a preintimpina deformarea la transport .

Pune-o jos si incearca s-o indrepti cit mai bine .

Page 1 of 2 12 LastLast