acum este prin Italia (Milano) si are alt user @dreambox80
PS: si mie imi place cum povestea situatia lui pe la el pe acasa cu crivatul si frigul si zapada de pe la el pe acasa...
Dislikes: 1
Off!Ce dor imi este de zapada,pana de curent,frig,masina cu butelia inauntru sa dezghet parbrizul,cirnati,tuica fiarta,sorici,o betie strasnica......brrr!....instalatorule ia mai zi neica cum e in Teleorman sa ma simt si eu ca acasa,te rog frumos!
ps.de unde din T esti man?
acum este prin Italia (Milano) si are alt user @dreambox80
PS: si mie imi place cum povestea situatia lui pe la el pe acasa cu crivatul si frigul si zapada de pe la el pe acasa...
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
E alb peste tot! Am periat antena de dimineata!
![]()
pacat ca nu ai pus si pozevezi ca antenele sunt la genul feminim si se prgasmeaza dupa atita veriat!N-ai patit nimica pana la urma?!
![]()
A inceput sa ninga si sa viscoleasca si in zona Bucurestiului...sa vedem cat o sa tina....
E frumos,doar sa nu circuli cu masina prin orase.![]()
:
Cica o sa ninga si maine in zona de SE a tari....sa vedem daca o sa ninga pentru ca azi nu prea sa comfirmat prognoza de ieri pe sudul tari...http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
a mea parabola e plina de zapada dar nu-i stric feeria.
aseara si azi noapte a fost un viscol in Sibiu ca in povesti si filmele americane...
de cand eram copil nu am mai vazut viscol de asta ...
nameti de zapada viscolita ...si toate cele
The best
desi pt antene poate e o suferinta mare
Last edited by horatyu; 21-12-09 at 02:10.
"SGU Stargate Universe"
La mine la Buzau la parinti zapada are peste 30cm .....
si in Sibiu tot cam asa e zapada pe case , pe jos doar vreo 20 cm ca nu s-a pus din prima
"SGU Stargate Universe"
Si in NV ninge de cateva zile... in Baia Mare e zapada mare... vad multe antene "pricajite"...![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Cica vine vaju...ma uit numai la viteza vantului care va atinge 80Km/ora in partea de sud a tari..ce sa mai vb de cei care stau in zona montana unde ajunge la 100/km ora si va depasi aceasta viteza la rafala...asa ca e de rau!
Mai multe informati: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=65
Voi credeti tot ce zic astia? Eu zic ca vine vara... la vara!
Si din nou voi da la musca...
si ma voi plimba prin paduri pe poteci...
![]()
Last edited by skycleaner; 05-02-10 at 21:55.
Trecut la Sfinti
Sky la cei de prin Baragan este altfel
acolo chiar ca bate vantul ca la el acasa si cand spun astia de la meteo cu vantul o cam nimeresc
poate temperaturi sau cantitatea de ninsoare , dar cu vantul o cam nimereste
chiar si in Sibiu se simt niste vanturi puternice venite prin Valea Oltului
PS:vanturile nu sunt rude ale lui basescu
cum ar crede unii carcotasi
"SGU Stargate Universe"