-
Standard RSP member
Lasa-i, dom`le, capra in pace !
Sanatate!
S-a anuntat de atit de multa vreme trecerea la Nagra3/4 incit nu mai risca nimeni sa faca afirmatii riguroase despre termen.
O stii pe aia cu Petrica si lupul ?
Si in general, rautaciosii nu prea sint iubiti.
-
new in town
Visitor
intrebare intrebatoare
salut cu respect pe toata lumea,
sa inteleg ca la modelul KSF 100 SCO cu loader V6.2.0 nu se mai poate face nimic? am versiunea cu S/W V03.00.3C si H/W V12.C0.A5 si merge tare prost, mai ales cand ploua sau e innorat. iar peste asta sunetul e decalat. si mai rau, trebuie sa il si platesc lunar (abo la F..locus Sat)! as vrea ajutor, please!
si va rog spuneti-mi daca cablul pe care l-am gasit printre vechituri imi e de folos pentru ce trebuie sa fac. pe el scrie AWM E89980 SUNF PU STYLE 2464 80*C300V VW-1SC CSA LL64151 SUNF PU AWM II A 80*C300V FTI 24 AWG SI ARE MUFE CA SI CELE PREZENTATE IN FOTO DE PE FORUM. E BUN PENTRU RS 232 ?
Last edited by dorinromeo; 15-06-10 at 11:42.
-
Standard RSP member
merge fara probleme . cind faci UpGrade de soft trebuie sa apesi tasta OK(enter) cind te intreaba daca vrei sa schimbi emulator-ul . ce mai indicat este emu cel francez....
-
vezi ca ai antena putin miscata de aceea cind se innoreaza nu mai vezi bine sau trebue sa invirti lnb-ul putin
---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
vezi daca schimbi softul si ai antena de la focus din alea mici de 60 cm nu vei avea semnal bun pe frecventele de la gigi
-
LOADER V6.2.0
Din pacate ai bootloaderu original care nu mai permite re-softarea.. Singuru care te mai ajuta este Jtag-ul
Mai bine cumpara alt receptor cu cititor de card ca sau ieftinit (le gasesti de la 50-60 lei)
-
Member
Beginner
...nimik nou ? ? ?
-