E contagioasa asta cu stersu posturilor?
Desi sunt membru al acestui forum inca de la inceput si in toata aceasta perioada am avut aproape zilnic vizite sau logari , totusi nu am reusit sa ajung la eticheta de Golden Member si astfel, actual nu mai pot accesa anumite threaduri .
Deoarece consider ca aceasta limitare a accesului nu-mi da libertatea de membru, adica sunt pur si simplu un vizitator cu anumite facilitati, solicit Admin. sa-mi stearga absolut toate posturile ,probabil inutile. Sunt sigur ca stergerea postarile mele nu va duce la scaderea calitatii informatiei pe acest forum.
Nu ma consider individualist pentru aceasta solicitare in conditiile in care forumul s-a divizat in bisericute.
Va multumesc.
Sunt cam multe.....
E contagioasa asta cu stersu posturilor?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
da vad ca devine o practica interesanta,sa fie foarte clar nu se va steerge nici un post la nimeni doar ca asa vi se scoala voua,maaa parca santeti niste copii de gradinita.nu va obligat nimeni sa accesati acest forum iar posturile sat postate nu de dragul forumului ci pentru a fi utile userilor iar treaba asta cu bisericute si golden e penibila crede ma,te vad om serios si cu coloana vertebrala
eu te sfatuiesc prieteneste sa-ti revizui modul de gandire
![]()
Vreau si eu sa fiu presedinte![]()
Golden Member nu te face nimeni atunci cand vrei tuGolden Member se aplica acelor useri care au adus un aport la dezvoltarea forumului !
mai gandeste-te !
Te asigur ca nu se discuta lucruri deosebite in sectiunea respectiva,sunt doar unele amabilitati si cam atat.Daca ai nevoie de anumite informatii poti intreba pe forum si sunt convins ca le vei primi.Daca nu pe forum atunci in PM sau pe messenger si tot vei avea acele informatii.
Asta cu stersul,ban,etc e putin penibila,a fost folosita prea mult de unii care sareau calul,tie nu ti se potriveste deloc.
Regula 4:
"RSP forum isi rezerva dreptul de a utiliza orice articol aparut pe acest forum. Prin postarea facuta sunteti de acord cu acest lucru si va cedati drepturile catre RSP forum."
:
Nu am vrut sa pun paie pe foc. Daca am reusit va rog sa ma scuzati.
Dar cred ca nu este corect sa nu mai pot accesa anumite thread-uri in care am avut postari.
Daca forumul nu poate fi transparent pentru toti membrii .... asta e.
Am inteles pozitia moderatorilor. Puteti sa inchideti thread-ul.
Multumesc.
Sunt cam multe.....
Daca te referi la anumite informatii te sfatuiesc sa folosesti google,mi-e imi da raspunsul corect la a cincea pozitie.
Noi nu avem nici o legatura cu acele informnatii,dupa cum vezi.![]()
:
nu cred ca ti sa ingradit dreptul de postare sau de cautare,in afara de sectiunea gold(unde nu ai nici o postare ca nu ai cum)si sectiunea shop(unde nimeni nu are voie sa de a reply)daca te referi la alte sectiuni cred ca sti destul de bine ce probleme avem si cred ca e mai bine asa
acasta transparenta si acest drept de a vb liber despre un anumit aspect se datoreaza prietenilor nostri si unei anumite retele de net si catv
pe ei ar trebui sa fi suparat si sa le multumesti ptr situatia creata
o zi frumoasa sa ai si sper sa revi la gandurile bune