salutare si toate cele bune. felicitari din nou pt acest forum si pt acesta comunitate
am o problema cu receptia akta tv in Italia si as vrea daca se poate sa va cer niste sfaturi in legatura cu asta.
anul trecut prin august am devenit client akta tv. am montata antena cu succes si totul a mers absolut perfect pt 7 luni cand au aparut problemele.
probleme legate de....receptie. imi dadea mai tot timpul "lipsa semnal"
ereu zile cand mergea fara probleme insa dupa un timp apareau iar...in final n-a mai mers deloc.
cand am montat antena am folosit un gps ca sa obtin coordonatele chiar de langa antena. antena e montat pe un camp si nu are absolut nimic sa o obstructioneze. am pus toate echipamentele in masina (tv , receiver) si avand sursa de 220V in masina am montat totul la fata locului. dupa obtinerea coordonatelor am cautat rapid pe net "unghiurile" si ...bingo am prins "din prima" cum s-ar zice.
am avut semnal undeva la 97% si totul a mers perfect. dupa cateva reglaje fine si reglat LNB-ul am blocat antena in pozitie si pt 7 luni totul a mers snur...
acum dupa ce au aparut problemele am verificat din nou:
cablu
pozitie antena
receiver
am sunat de nenumarate ori la ei si mi s-a spus ca totul e ok. pana la urma am receiverul trimis in Rom sa-l verifice si l-au trimis inapoi. cica totul e ok.
acum nu mai merge deloc... eu am facut cam tot ce stiam si nu stiu de unde provine problema. sa fie oare LNB-ul? e un LNB Sanyo cumparat de la un magazin de specialitate.
va rog mult sa-mi spuneti cum vedeti situatia.
salutate si multumesc anticipat!![]()

Reply With Quote