Results 1 to 15 of 23

Thread: Ce dth imi indeplineste conditiile?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ce dth imi indeplineste conditiile?

Deocamdata nu vreau sa renunt inca la optibox, asa ca foarte probabil voi renunta la abonamentul la digi si ma voi muta la alt operator.
    Conditiile, in ordinea prioritatii ar fi:
    1. Sa mearga cardul in optibox (CX PVR)
    2. Calitate buna la imagine
    3. Sa fie pe un satelit cat mai apropiat de digi, ca sa nu mai fiu nevoit sa frec antena foarte mult. Mai am 2 lnb-uri montate si nu stiu daca voi mai putea sa la folosesc in cazul in care ma mut pe un satelit foarte departat.

Care din operatorii ramasi indeplinesc conditiile?
    Multumesc frumos

PS. Pt cine este curios si pt a nu da nastere la discutii inutile, ma mut de la digi chiar daca am platit abonamentul in timp ce foloseam optiboxul pentru simplu fapt ca vreau sa folosesc in continuare functia de inregistrare. Deocamdata alta solutie in afara schimbarii operatorului nu am gasit, dar sunt deschis la sugestii

Standard RSP member aliosatvd's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In primul rind daca nu renunti la receptorul Optibox CX:

1. FOCUS - norma codare CONAX se potriveste de minune receptorului tau.
    2. Nu este nevoie sa mai muti antena pe alt satelit, foloseste acelasi satelit.
    3. Ar mai fi varianta sa muti antena de la 1West la 5Est unde poti receptiona DTH-ul AKTA norma codare CONAX dar si VIACCES.
    4. Receptorul tau nu numai ca stie CONAX dar daca ai posibilitatea pune si un card VIACCES in el si o sa ai placuta surpriza sa deschida cardul .

DECIZIA FINALA ITI APARTINE. SA AUZIM DE BINE.

Omul cit traieste invata si tot prost moare....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si intre akta si focus care au calitatea mai buna a imaginii?
    O sa incerc sa fac un tabel comparativ si cu programele, banuiesc ca 90% sunt comune la toti operatorii

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up

Salut, Focussat are calitatea mai buna , mai ales de cand au trecut sub aripa UPC . Noroc .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Personal folosesc de peste 2 ani cardul AKTA viaccess direct in optibox fara prb. + cccam 2.1.4
    Singura modificare lunara este ceea de au lunar si care nu dureaza mai mult de 10min. cu Camd 3.902 si apoi revin la CCcam
    Imaginea folosita Gemeni v 4.6 no time bomb , cat legat de calitatea imaginii nu cred ca exista diferente foarte marii , atat timp cat mai toate prg. sd sint transmise cu rezolutii mai mici de 720 x 576
    Daca ai posibilitatea practica , incearca si fa o comparatie directa sa vezi cu ochii tai , cate prg. sd transmit cu rezolutii cat mai mari sau mai apropiate de 720 x 576 , atat cei de la Focus cat si cei de la Akta ( poate numarul de prg. cu rezolutii cat mai apropiate de 720 x 576 sa fie un criteriu de diferentiere intre cei 2 provideri )
    A si inca un atuu pt. Akta , cartelele lor cred ca sint mai versatile si pe alte receptoare fata de cele de la Focus ( functionand direct cu cam-ul adecvat si pe un Kathrein ufs910 )

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

De cand cu noile transpondere , dealerii F0cus spun că semnalul este mai puternic , plus aria de acoperire mai mare (inclusiv in afara Romaniei)

.