Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Receiver dolce

  1. #16
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Apr 2009
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Re: Receiver dolce

    Cred ca am fost inteles gresit , nu vreau sa receptionez canale codate , sa bag key sau alte chestii de genu asta . As vrea doar sa receptionez canale FTA de pe hotbird (de exemplu) cu acest receiver (ceea ce nu contravine legii).

  2. #17

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Re: Receiver dolce

    @sorcerxl
    Nu merge ! iar daca ai reusi sa-i schimbi softul nu ar mai merge cardul. Asta iti doresti ? sa receptionezi cateva amarate de canale FTA si sa renunti la cele oferite de acest DHT. Receptorul este blocat sa functioneze in conditiile impuse de operator, de aici apare limitarea in functionare si noi tocmai asta ti-am explicat ca nu renteaza sa dai 50 euro pe o conserva cand la banii astia iti poti lua un receptor genul Echolite care face ceea ce vrei tu (... dar asa cum ai spus mai sus, deja ai primit si celalalt receptor, deci....).

  3. #18
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Apr 2009
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Re: Receiver dolce

    Pai sunt de acord ca nu merita 50 euro (eu am dat 50 ron pe el).
    Plus ca treaba cu romtelecomu e aiurea rau daca nu cumperi de la ei receiveru cu 50 euro nu iti da cartela pt al doilea receiver indiferent ce marca este sau de unde e luat , sunt niste tampiti si nu dau cartele decat pt receptoarele luate de la ei !!

  4. #19
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    802
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default dolce

    despre ce reciever e vorba: coship sau kaon? atunci nu erau solutyii, acum s-ar putea sa gasim!

  5. #20
    Member Visitor
    Join Date
    27 Mar 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default receiver dolce hd

    stie cineva daca la receiverul dolce hd se poate aranja canalele, crea o lista de favoriti sau e la fel de conserva ca receiverul sd unde canalele incep de la 101 in sus?

  6. #21
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    67

    Default

    Nu.



    !

  7. #22
    Member Visitor
    Join Date
    27 Mar 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Mersi de raspuns! dar nu ce? dezvolta putin daca se poate.
    Last edited by delta2k2; 29-03-12 at 16:39. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  8. #23
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    nu, nu se pot aranja!

  9. #24
    Member Visitor
    Join Date
    27 Mar 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default receiver dolce hd

    RTC chiar sunt batuti in cap...cu conservele lor!

  10. #25

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Ei nu. Clientii sunt prea putin informati si nu cer deloc detalii atunci cand incheie un contract cu dht-ul respectiv.

  11. #26
    Member Addicted Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,498
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    67

    Default

    In loc sa spui multumesc ca iti aranjeaza programele, ca schimbarile de programe se fac fara interventia utilizatorului tu vii aici si critici.

  12. #27
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    pt cine nu e familiar cu meniul dolce :



    asta arata bine , dar la reciverele sd e de groaza

  13. #28
    Member Visitor
    Join Date
    15 Feb 2016
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut,am facut rost de un strong 6410.pot sa vad prog. Dolce cu el

    ---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

    Daca stie cineva si cum se procedeaza.multumesc anticipat

  14. #29

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,090
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu merge.Cardurile sunt imperecheate cu receptoarele.Renunta la idee.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •