Top Shop tv Bravo digi iar ai bagat varza.
Mai nou, cei de la jiji au astfel de preocupari si anume de a umple golul din grila cu orice ,vezi canalul de mai sus si nu numai , iar ceea ce ar trebui rezolvat cu adevarat , se fac ca nu vad, mai exact , un exemplu ar fi movies 24 , pt. care de la lansare nu au reusit sa-i ,,ataseze,, subtitrare . in lb. romana...poate ca nu suntem suficienti vorbitori de lb. romana, si atunci...,, mea culpa,,!
Canale de umplutura din care scot bani, daca se uita la acest canal s au nu.ramane .....
![]()
Daca e pe o frecvanta a lor atunci putem spune ca ei l-au bagat,ca tot ei il pot si scoate,mai au 4-5 programe pe care le ridica necodat,dar ne pierdem timpul cu ceva neimportant.![]()
:
28 aprilie 2009, 08:29 #4
livisor
Member
Beginner
Data inscrierii: martie 2009
Posturi: 14 Re: Nou canal la digi
--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
Original a fost postat de satyca
acesta este la liber,deci nu e bagat de cei de la digi
livisor
Member
Beginner
Data inscrierii: martie 2009
Posturi: 14 top shop pe digi
--------------------------------------------------------------------------------
de astazi se poate viziona un nou canal pe digi tv ,este vorba de top shop tv pe 12717 v,...18400 3/4.
Pai bine bre livisor este la digi sau nu?
Regula 12.
cate canale sunt la liber pe intelsat10-02 ?asa este si top shop tv il prinzi cu antena digi dar nu il platesti lor ca nu e introdus de ei.acum ai inteles?suna la call center si vezi ce iti spune.am dreptate sau nu?
Last edited by zmeura; 30-04-09 at 22:11.
Nu cred ca are importanta,ocupa loc degeaba pe transponderul lor si gata.
: