Results 1 to 15 of 19

Thread: RCS e tentat să-şi facă propriul canal sport

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: RCS e tentat să-şi facă propriul canal sport

Tot degeaba... nici daca reusesc sa vanda cu 1 euro/abonat la alti operatori nu isi acopera cheltuielile
    Eu cred ca nu au stiut in ce se baga... chiar au sperat ca se vor abona un milion de romani la fotbalul romanesc ?

Sa vezi ce plasa vor lua si cu Primera Division... mai mult de 50.000 abonati pentru Primera nu vor face
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: RCS e tentat să-şi facă propriul canal sport

Numarul de abonati il pot creste simplu cu echipamente din plin si trecerea la nagra 3.Bineinteles si cu o oferta atractiva cu doua receptoare pe abonament,altfel "piratii" vor merge la concurenta.Numai eu stiu 7 persoane care ar trebui sa se aboneze la ceva in cazul in care se intampla,altfel nu au de ce sa le plateasca abonament.
    Cum am mai spus: baga bani in ceva ce nu le-a adus abonati aproape deloc,cresc abonamentul si pentru noi cei pe care fotbalul nu prea ne intereseaza nu aduc nimic nou.Sper sa iasa urat cu Dragomir si sa scape de piatra aia de moara numita Liga 1.
    :