Results 1 to 13 of 13

Thread: Windows 7

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Windows 7

Se pare ca nu doar noi avem probleme uitati aici:
    http://windows7forums.com/windows-7-...quality-6.html
    Pun pozele si aici

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am reusit sa il fac sa mearga cum trebuie, merge bine de pe CD-ul original si dupa cate am vazut cu driverele care nu sunt dedicate windows 7....cele de vista32 merg, si anume cel de pe CD-ul original (ATI 8.450.0.0 ) si Versiunea 9.1 ( 8.5~).ATI 9.3 am incercat si nu functioneaza la fel si 9.4.

Calitatea e buna cu driverele vechi dar surpriza.....accelerarea hardware tot nu functioneaza....

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Spre mirarea mea AltDVB se misca cel mai bine pe Windows 7 x64 si cel normal, consuma procesor intre 5-12% maxim dar de obicei sta pe 8% oricum, ideea e ca se vede bine daca nu folosesc accelerarea hardware de la codecuri.
    Niste statistici intalnite:
    AltDVB
    #fara accelerare
    8% procesor ->> 31% procesorul grafic (calitate foarte buna a imaginii) VMR9
    #cu accelerare
    8-9% procesor ->> 30-31# procesorul grafic (calitate foarte proasta a imaginii) VMR9
    DVBDream
    30-50% procesor ->> 30% procesorul grafic indiferent de accelerare doar ca fara accelerare se vede bine.(singurul lucru care e ok cand pun pe EVR atunci procesorul e tot asa doar ca se vede foarte bine)

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

am observat si eu o scadere a folosirii proc. cu dvbviewer 4.0 cu flyccam 02. beta4 (network) pe win7 build 7057 :

- hot bird 13 e pachetul cyfra+ : (de obicei pana cand intra flycam in actiune val. sant putin mai mari si apoi scad)

- canal+ film hd intre 25-30%

- hbo comedy intre 20-25%

- 4fun.tv intre 15-20%

codecuri folosesc doar cele care vin cu : quicktime , real player si divx 7.1 (acesta din urma avand incluse codecurile pt. h.264 si .mkv)

numai necesita instalarea lui coreavc sau cyberlink powerdvd pt. prg./fisiere video hd

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

la mine la H264 nu vrea nicicum sa accelereze hardware , placa video consuma 20% in schimb procesorul urca pana in 80-85%

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

@mario08 ce placa video ai ?
    La mine da acelasi randament dar la inregistrari....cand deschid cu windows media player, daca folosesc in program orice codec folosesc sau agata sau se vede prost...si nu foloseste accelerarea hardware , in WMP foloseste...trebuie sa vad ce codec foloseste si de ce functioneaza hardware din WMP si din alte programe nu...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

un his 3870 512mb/ddr4 , varianta oc. de fabricant cu gpu la 850mhz si mem. la 2,38ghz scrie pe cutie
    pe langa un e6600 + abit ip 35pro + 2 x 1gb a-data ddr2800 ee ( modelul cu semnul "nike" si rosii) , iar ca tuner hauppauge hvr4000