Results 1 to 13 of 13

Thread: Windows 7

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Windows 7

Ca prima impresie dezamagitor.
    Care a mai testat si imi spune si mie,eu folosesc win7 build7077 , codecurile standard, driverele de test pt win7 de la ATI, dar procesorul pe altdvb imi sta incarcat la 45-50% ??? iar la HD-uri sacadeaza.....deci ajunge procesorul in 100%.
    Folosesc driverele cyberlink 7/8 cu hardware dar parese ca nu aplica accelerarea hardware.

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Windows 7

Inca ceva, calitatea imaginii e foarte proasta indiferent de codecul folosit.
    Sistemul pe care il am nici nu se pune problema sa nu duca HD pe cand pe Win Xp Sp2 mergea cu un minim de 15-17% procesor consumat.
    Evident sistem de operare nou, codecurile si driverele nu sunt inca adaptate sa se potriveasca, dar totusi , chiar nici unul....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am observat pe Vista o incarcare similara la nivelul procesorului.O fi de la arhitectura sistemului de operare sau poate vreo problema de functionare la nivelul driverelor.Mentionez ca am folosit Vista Ultimate SP1.

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu ultima oara am folosit Vista x64 sp1 dar.....incarcarea nu era asa de mare iar imaginea era mai buna.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

salut , eu nu am prb. voastre pe vers. "win 7 build 7057" , e adevarat ca proc. sta in 45-50% incarcare un "e6600" cu driver ati catalyst 9.3 pt. win 7
    ca si codecuri folosesc cele din "divx 7.1" pt. hd , iar ca playere pe langa cel al sistemului am instalate quicktime , realplayer si vlc-ul ultimele versiuni pe langa divx 7.1
    in rest sant multumit cum se misca , booteaza mult mai repede decat xp-ul , iar in testul ala al lui de performanta am coeficientul chiar mai mare decat in vista (in vista aveam 5,3 si in win 7 am 5,5)
    am un hauppauge hvr4000 cu dvbviewer , pe partea de hard un his 3870 iceq 3 turbo cu un abit ip 35pro si 2 x 1gb a-data vitesta extrem edition ddr800si hdd wd de 250gb

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Se pare ca nu doar noi avem probleme uitati aici:
    http://windows7forums.com/windows-7-...quality-6.html
    Pun pozele si aici

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am reusit sa il fac sa mearga cum trebuie, merge bine de pe CD-ul original si dupa cate am vazut cu driverele care nu sunt dedicate windows 7....cele de vista32 merg, si anume cel de pe CD-ul original (ATI 8.450.0.0 ) si Versiunea 9.1 ( 8.5~).ATI 9.3 am incercat si nu functioneaza la fel si 9.4.

Calitatea e buna cu driverele vechi dar surpriza.....accelerarea hardware tot nu functioneaza....