absolut foarte clar.acuma ca sa fac un usor offtopic ca nu prea am folosit multifeeduri daca astra e principal cat ma pot duce spre west si cat spre est cu o antena de 1.1 ca de h-h gata sant satul pana peste cap
Dislikes: 1
absolut foarte clar.acuma ca sa fac un usor offtopic ca nu prea am folosit multifeeduri daca astra e principal cat ma pot duce spre west si cat spre est cu o antena de 1.1 ca de h-h gata sant satul pana peste cap
Cu Astra in focar principal te poti duce pana la Sirius in W dar nu iti vor intra toate trasporderele iar in E pana la 28E,acum depinde cum reusesti sa faci focalizarea secundara daca o faci corect poti merge pana la 10 grade stanga dreapta fara probleme daca nu maxim 6 grade,succes!!
Last edited by delta2k2; 16-01-11 at 12:04.
ok mersi frumos
Cu placere!!
Da,am inteles.De efectul oglinda stiam,ce nu sunt io lamurit e dc. pot sa pun pe o antena de 1.10 si sa mearga cu 5ºE principal 16º E intr-o parte adica dreapta si 1ºV in stanga privind din spatele antenei.Deci as avea 11º catre dreapta si 6º catre stanga.Toata inventia asta vreau sa io fac soacrami ca sa vada canalele romanesti fta si sa nu mai plateasca cablu:)).
Gata fratilor...is lamurit, in august cand merg acasa ma apuc de treaba si va povestesc ce a iesit.Intelu 1ºv io trebuie sa-l pun ptr.OTV,stiti ca mai sunt si oameni dependenti de OTV).Multam tuturor ptr.sfaturi