Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Foloseste cineva ,asa ceva ?....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Foloseste cineva ,asa ceva ?....

dLAN 200 AVplus Starter Kit

• The dLAN adapter that has more to offer: integrated power socket and mains filter for more convenience and higher performance
    • The patented power saving mode automatically uses up to 30% less power

Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Foloseste cineva ,asa ceva ?....

continuarea :

http://www.devolo.com/co_EN/produkte...0avplussk.html

Perfect network performance

The new HomePlug AV adapter from devolo provides extra convenience for your private home network with its integrated electrical socket and mains filter. The integrated electrical socket enables additional terminal devices or multiple sockets to be connected to the adapter just like to a normal wall socket. No power supply is lost. And the integrated filter significantly improves data transmission in the home network.
    The dLAN 200 AVplus transmits bandwidthintensive data easily and securely over the existing electrical wiring – without installation effort. In addition, the "Quality of Service" function prioritises the bandwidth requirement of the data traffic, which has a speed of 200 Mbps, thus ensuring maximum voice and video reproduction. TV and video images are received and displayed with absolute smoothness. QoS also guarantees the clear, instant reproduction of voice data, even when other applications are running on the network at the same time. QoS makes your network a joy to use!

Last edited by me1960; 13-04-09 at 16:22.
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Foloseste cineva ,asa ceva ?....

Am avut nevoie pentru a crea o reţea LAN (in acest caz este un simplu punct cu punct conexiune intre două calculatoare) intr-o clădire cu mai multe etaje, care au avut unele dificultăţi cu wireless (ziduri groase şi interferenţe).
    Aduceţi cablu in diferite medii a insemnat un volum considerabil de muncă şi de metri şi metru de instalare.
    Pe mai multe reviste, am citit că tehnologia "LAN peste powerline", a fost acum matur, stabil şi sigur, aşa că am incercat devolo dLAN 200 AVeasy.
    Aceasta tehnologie foloseste standard (de cele mai multe ori şi deja existente) home reţeaua de energie electrică a rula date intre computere diferite.

Am fost impresionat de viteza de instalare: Am ajuns să introduceţi cele două adaptoare in prize electrice (este recomandat pentru a le include in prize liber, atunci nu papuci sau dublu prize), conectaţi cablul de reţea standard pentru PC-uri de reţea şi a fost deja disponibile!
    Una dintre cele două calculatoare al acestei reţele a fost de acces la Internet şi a trebuit să-l impărtăşească cu cel de-al doilea PC. Apoi mi-am stabilit in comun de legătură şi de cel de-al doilea a inceput să surf.
    In pachet am cumpărat două adaptoare incluse pe CD-ul şi software-ul.
    Acest lucru a servit de mine pentru anumite setări de securitate. Am adăugat la ID-ul celui de-al doilea adaptor pentru a detecta o ca a permis si am intrat in reţeaua de parolă.
    Dacă am vrut să criptaţi datele folosind un criptarea pe 128 de biţi, mi-ar fi servit doar să faceţi clic pe un buton pe care este pe acelaşi adaptor. La fel de simplu ca asta ...
    Iată cateva caracteristici ale produsului,

• Criptare pe apăsaţi tasta
    • Viteze "pană la 200 Mbps, ideal pentru Triple Play aplicaţii, cum ar fi TV pe internet, video la cerere, de telefonie VoIP, rapid la Internet
    • Gama de 200 de metri. Fie la birou sau in orice cameră din casă la alegerea dvs.
    • Quality of Service (QoS): de alocare automată a datelor de priorităţi pentru a asigura o perturbare-free transmitere
    • In funcţie de economisire a energiei brevetat (Power Save-mode) reduce automat consumul de energie in exploatarea de aşteptare pană la 30%

Avantaje: simplitate si viteza de instalare, stabilitate, calitate şi viteză de conexiune; securitate.
    Defecte, in unele ocazii, in cazul in care PC-ul, de reţea nu a fost disponibilă (aceasta a fost suficient pentru a detaşa şi reataşaţi plug); preţ mai mare decat clasice de reţea pe cablu.
    Link: devolo dLAN 200 AVeasy

http://www.sergiogandrus.it/index.ph...asy-di-devolo/

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Foloseste cineva ,asa ceva ?....

Interesant rau... cred ca as lua asa ceva...
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lucrez cu asa ceva de mai bine de 2 ani, e o tehnologie mult mai fiabila decat cea wireless.
    In casa folosesc de vreun an si sunt foarte multumit.Am conectat ipboxul la router cu o pereche si merge bine.
    In instalatii electrice cu contoare diferite nu merg chiar dc. e vorba de apartamente alaturate,
    am incercat...
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

super,super interesant alte informati ceva de genul cum reactioneaza instalatia electrica ,ceva prob la instalatie=?

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca te referi ca instalatia electrica sufere vreo schimbare in functionare sau vreo interferenta care sa creeze disfunctii in aparatele electrocasnice din casa sau la iluminat pot sa iti spun din experienta ca nu creaza nici o problema de acest gen.
    Functioneaza la fel ca un cablu de retea.
    Probleme la instalare si la functionare poti avea din cauza aparatelor, sunt multe modele si de multi fabricanti si aici pot apare probleme.In general cele ieftine dau probleme de acest gen.
    Last edited by coburn; 14-04-09 at 01:14.
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

intru n cuvant merita cumparat

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

un link catre un magazin din romania care vinde un astfel de produs se poate?

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)