nu inteleg ce vrei tu sa zici prin "La cit de mult ai rasucit LNB cred ca este perfect pentru 95E" ???
Respecte!
Eu iti recomand un tinichigiu cu mana de aur,desi....nu stiu sincer.Parca a fost transportata intr-un loc cu elefantii.
Apoi vezi ca LNB-ul ala nu e reglat cum trebuie,asa cum zicea si @Pacala68.
Totusi incerca sa iti plateasca antena firma de curierat.
Si du-te personal sa-ti cumperi antena din magazin specializat.
Bafta!
Respect!
nu inteleg ce vrei tu sa zici prin "La cit de mult ai rasucit LNB cred ca este perfect pentru 95E" ???
Ai in prima poza o antena Digi pentru referinta ( evident si altfel orientata decit cea a ta)
( pe vecinu' tau il cheama Tzepes de are atitea tzepe pe acoperis ??!! )
@Nykolas75
pune prima data LNB in pozitie verticala caci din start in pozitia in care ai lnb-ul pierzi mult semnal.Bine a zis pacala ca lnb arata ca la antena offset pe 95 E ,eu stiu doara reusesc sa receptionez si aceasta pozitie orbitala.
sunt si alti sateliti decat 1w , cel putin eu asa stiuCode:si m-am chinuit aproximativ 4h sa gasesc un satelit (thor 0,8W).Fa o proba de exemplu pe 13e sau 19e sa vezi ce semnal scoti.Un ciocan de guma poate sa ajute mult dar eu cred ca pt sateliti cu semnal mai sla antena iti este insuficienta ,macar sa fie "reparat" s-o poti folosi pt sateliti gen 42E 13E 9E care au semnal tare
@Nykolas75 - spune-mi, te rog...le-ai cumparat de la cineva de pe forum? Eventual imi poti da pe pm. Pentru ca pozele postate de tine seamana f. mult cu niste poze pe care le-am vazut mai devreme.
Multumesc.
"pacala68" da vecinu e tepes)
"zappa" nu e dupa forum este dupa internet dintr-un magazin virtual care se ocupa de echipamnte satelit
"doktorofsat" si mie mi sa parut ciudat cand am primit LNB dar gradatia de punct zero este cand el e in pozitie orizontala pun si o poza cu el, sa nu iau in consideratie acea gradatie si sa il pun verticcal sau am gresit eu???
1.![]()
2.![]()
Nicholas
Pui lnb-ul vertical si gata.Apoi cand prinzi semnal il rostesti usor, milimetric, si urmaresti cum se comporta semnalul
Cel mai bine e sa cumperi antena chiat tu caci vezi in firmele de curierat nu poti avea incredere![]()
MERCI "doktorofsat" cum ajung acasa incerc sa indrept putrin antena si dupa aia trec la prin sateliti
![]()
1)Cum s-a mai spus antena are si indoitura destul de urata si numai un tinichigiu o mai poate pune la punct , dar nu mai e ca una noua
2)al doilea aspect cel cu LNB la fel s-a mai spus ca nu e pozitionat bine , deci trebuie vertical nu orizontal cum l-ai pus tu
3) daca antena din spate e pe d igi 1west , atunci tu esti pe undeva mai pe la west -cateva grade mai incolo de 4-5 west
4) cel mai bine sa mergi la aia care au transportat antena si sa ceri sa iti dea banii pe antena
Last edited by horatyu; 16-03-10 at 01:58.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Domnilor! Treziti-va! Cu antena OFFSET la un tinichigiu ??? o fi un lighean de rufe ... mai trimitetil si la spoitor
@Nykolas75 imi pare rau sa-ti spun ... dar antena e compromisa ... unica solutie o antena NOUA ... asta e
Cel mai bine ar fi cum a scris horatyu la pct 4 dar si cel mai putin probabil ca va lua bani de la ei.Speranta moare ultima
Am avut offset intr-o situatie mai proasta ( lovita din lateral de o mana "criminala" cu o piatra ) si am reusit sa-l readuc la viata cu un ciocan de guma si multa rabdare .Era tocmai buna pt 42E
Nu prea cered ca ai sanse sa primesti banii inapoi pe ea,eu am vrut sa comand o antena de la un magazin de specialitate si tipul de acolo mi-a spus din start ca daca o comand prin curierat o comand pe raspunderea mea,daca vine indoita ei nu raspund,iar la firma de curierat la care am si un prieten acolo a spus ca ei au niste standarde de impachetare si daca nu e impachetata cum cer ei nu raspund.
Scuse de off.
DM 500S,HSS 7160
@nykolas75
Uite un link cu ceva material care iti poate fi de folos sa gasesti punctul in care ai cel mai bun focus pt. LNB.
http://eskerridge.com/bj/FC90-sg2100.html
Last edited by guzy; 19-03-10 at 21:18.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s