Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Doamne ocroteste-i pe Romani

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Doamne ocroteste-i pe Romani

In semn de solidaritate cu tinerii din Republica Moldova voi purta pe antena masinii un mic tricolor ... un semn mic pentru o cauza mare

Va rog sa-mi urmati exemplul ... ei cel mai mult au nevoie acuma de SUSTINERE ... cat de mica nu ar fi ...

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Doamne ocroteste-i pe Romani

Si eu sunt alaturi de fratii nostri de peste Prut

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma doare ca trebuie sa treaca prin asa ceva. Cel mai tare ma tem de marele vecin de la nord-est. Sigur nu va sta cu mainile in san. Fiti tari!
    Trecut la Sfinti

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Sunt alaturi de fratii nostri.
    Va dati seama ce ar insemna ca Republica Moldova sa scape de sub comunism si de sub "mama rusie"?Cum ar inghiti sovieticii treaba asta?
    D-zeu sa va ajute!
    Bafta!
    Respect!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Baieti ma bucur foarte mult ca ne sustineti!Va multumesc din toata inima!
    Numai ce m-am intors din Piata Marii Adunari Nationale,au fost facute arestari la 1 unu de noapte si s-a tras din automate in oamenii care protestau.Jos comunismul ! Traiasca Romania Mare!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Sper ca romanii sa castige! Problema Moldovei este ca niciun conducator de pana acum nu a vrut sa se desparta de Rusia.
    Astazi cred ca va fi o zi decisiva.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Important e sa nu se mai distruga,da rau ca imagine.Ar trebui sa apara niste lideri care sa le vorbeasca oamenilor,sa-i linisteasca si sa-i faca sa inteleaga ca actele de distrugere legitimeaza o interventie a politiei,plus ca aceste distrugeri vor fi platite tot de populatie.In plus ar trebui pusa mana pe televiziune.Populatia de la sate trebuie sa auda si sa vada ca cei care protesteaza vor libertate si nu sunt huligani,animale,etc sunt oameni simpli si normali.Noi stim ca am trecut prin asta,iar protestele din Piata Universitatii au intrat in istorie.La fel era,oamenii de la tara ii condamnau pe studentii de acolo ca dupa 10 ani sa ajunga sa-l huiduie pe Iliescu.La revolutie a fost altceva,toata lumea il vroia jos pe Ceausescu,dar situatia nu e aceeasi,in Moldova chiar este un procent mare din populatie care au votat cu comunistii,deci situatia seamana cu cea din Piata Universitatii mai mult.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai mare dreptate zmeura. Eu cred chiar ca alegerile cu mici exceptii sunt in regula. Sa ne amintim ce confortabil statea Iliescu la putere manipuland prostimea cu ajutorul televiziunii. Personal in acele momente si eu credeam ca minerii apara frageda democratie. Vad ca din pacate nici un lider politic important din Basarabia nu-i sprijina asa ca sincer deznodamantul nu poate fi decat unul, identic cu cel din Piata Universitatii. In plus conjunctura internationala nu este deloc favorabila romanilor din Basarabia, nimeni nu vrea sa se puna rau cu Rusia. La noi principalul inamic a fost in interiorul tarii, la ei din pacate este o superputere. Eu sunt alaturi de tinerii de acolo cu tot sufletul, au dreptate, ei sunt cei care sufera cel mai mult dar nu vad cum pot iesi invingatori din asta. Probabil ca si "opozitia" ar fi mai vehementa daca ar fi sigura ca au fost fraudate alegerile dar ce se intampla daca se renumara voturile si iese la fel? Inseamna ca tinerii mor degeaba. Pentru un batran de la tara nu e foarte important ca pensia este minuscula, e mai important sa fie sigur ca o ia si pe aia asa ca spune nu la orice schimbare. Nu vreau sa supar pe nimeni, incerc doar sa fiu realist.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member Cena133's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Doamne ocroteste-i pe Romani

Sper ca romani nostri sa castige!!!!!!!!!!!!
    Multa bafta si mult noroc in cea ce faceti!
    D-zeu sa va ajute!
    God will bless
    Last edited by Cena133; 08-04-09 at 15:05.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dezamagitor.Opozitia din Moldova sta in casa bine-mersi,in loc sa mearga in mijlocul protestatarilor si sa le vorbeasca,sa-i tina acolo in piata.Oamenii se plictisesc si vad ca nu au pentru cine sa lupte,nu sunt bagati in seama.Nu s-a gasit nimeni sa vina cu un sistem de sonorizare?
    :

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut! E mare jale pe la noi,la proteste deja numai vin atat de multi ,cam o mie ,ieri au fost numai cateva sute.Marlanii au bagat frica in toti,umbla pe la universitati,colegii si licee si-i ameninta ca vor fi impuscati daca vor iesi la proteste.Oamenii care vin sunt vanati noaptea ,dusi la sectiile de politie unde sunt batut pana da sangele,nu se stie nimic despre cei care au fost prinsi primii. Aici puteti vedea poze facute de mine personal http://amadeuslibero.wordpress.com/2...in-repmoldova/

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Atata timp cat nu ati avut un sprijin al servicilor secrete, nu aveati sansa de izbanda..... pacat... o sa fie si mai greu pentru voi de acum incolo .

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Se teme lumea sa iasa seara din casa, mai ales tinerii. Cum am putea califica acest regim. Care ar fi deznodamantul???
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Page 1 of 2 12 LastLast