Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Televizoare LCD

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Televizoare LCD

Salutare , acuma sunt pus in a lua o decizie grea . am de ales intre urmatoarele
    Samsung LCD LE40M71 --imi place foarte mult cum se vede,dar e destul de vechi
    Samsung LCD LE40A330 --nu imi place ca se vad boxele dar in rest e la un pret....acceptabil...
    Samsung LCD LE40A430 --asta e destul de frumusel dar e mai scump.
    si inca ceva LG-uri care sunt in comparatie cu acestea.

Samsungul 40m71 de la Domo se vede foarte bine, miscarea e superba , fara agatare ..am observat ca totusi uneori face mizerii pe ecran, de altfel e un televizor vechi, aveti voi alte alternative, voi ce ati alege?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Televizoare LCD

Salut, sfatul meu : SONY sau PANASONIC . Bafta
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Televizoare LCD

Sa sti ca panasonic nu ma dat pe spate ....nici pe departe.....iar Sony sunt mult peste bugetul meu.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

sfatul meu este sa mai ai rabdare macar 1 an , fiindca toate modelele expuse de tine , in afara de diagonala mare si un "pret" relativ mic nu vad alte avantaje
    in plus cum stai cu semnalul pe cablu/antena fiindca in general tv lcd-urile se vad ceva mai prost fata de plasme pe semnal ANALOG
    este pacat sa "arunci" niste bani pe fereastra numai pt. 2-3 ani cel mult ca apoi sa-l folosesti doar ca monitor si acesta cu o rezolutie relativ slaba 1366 x 768 la modelele expuse de tine
    numai pun la socoteala daca dispui sau intr-un viitor apropiat vrei sa-ti cumperi un receiver hd , e pacat sa ai un "monitor" cu o rezolutie mai mica decat ceea a prg. hd , mai bine incerci sa pui un ban deoparte si pe viitor poti sa-ti cumperi ceva mai bun
    asta este parerea mea , acum stii vorba aceea "gusturile nu se discuta" , dar gandestete ca un tv lcd nu cumperi/schimbi din 2 in 2 ani ca sa zici ca "lasa ca peste 2 ani il schimb cu ceva mai bun" cel putin asa cred eu

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Samsung 32A558 e full HD si e frumusel dar e de 81cm si e full HD , am receiver HD in pc ,deci ar fi ideal, dar e la oferta 2300RON, iar 2300 e si 40M71 care se vede foarte bine....am vazut ca vin puternit cele cu leduri.....dar inca sunt la 2000 de euro in strainatate cele de 40".

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

pai si tu ce preferi : CANTITATE in loc de CALITATE ?
    de ce ti-am scris sa mai ai rabdare , fiindca preturile oricum sant in scadere indiferent de cel model/diagonala s.a

in plus tot pt. viitor , nu este deajuns sa fie numai "Full HD" , ci si sa aibe "DVB-T HD" , fiindca or sa apara si alte prg. dvb-t hd si ce faci atunci , iti mai cumperi un receiver dvb-t hd extern sau mai comd este sa-le ai pe amandoua facilitati deja incorporate in tv lcd

vezi in prezent nu este asa de usor de ales/cumparat un tv lcd daca nu te gandesti si in viitor , daca gandesti de moment sau din prisma pretului , atunci o sa te lovesti mai tarziu de aceste chesti si vei da niste bani in plus
    Last edited by mario08; 04-04-09 at 17:29.

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Rabdare nu mai am atata timp.
    Altcineva, alte pareri?

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Daca vreai sa alegi din cele trei mentionate de tine, alege Samsung LCD LE40A430. Daca e scump atunci alege Samsung LE40A330. La primul nici nu te gandi, mai ales ca e vechi...

P.S. dar sfatul cel mai rezonabil e sa cauti Sony sau Panasonic...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Primul acela te fura la ochi ca are 100hz . atunci din sony ce imi puteti recomanda? tare imi plac philipsurile cum se misca si ce culori au....dar sub 3000 de lei nu gasesti nimic....Iar un televizor care e ca si primul cel 40m71 costa 4000 de ron de 81cm la 100hz ,miscarea e superba pe el, avand in vedere ca restul se vad sters.
    De LG ceva pareri?

Standard RSP member soryan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut ,
    Daca-ti plac Philipsurile verifica la Flanco ,daca duci un tv vechi si iei unul cu diagonala mai mare de 94 cum vrei tu ai reducere 1000 Ron. In aceste conditii pretul cred ca devine acceptabil . Am vrut sa-mi iau si eu dar nu am gasit , s-au vandut toate cu dg maia mare , acum astept sa vad ce mai primesc .
    Sa ne ti la curent cu ce cumperi si bineinteles impresiile . Bafta .

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am sony kdl 32w4000 si zic ca e cel mai beton la diagonala asta.Inainte de a-l lua am fost la altex si ma uitam in paralel la un sony si un panasonic.Sony e peste panasonic mai ales la contrast si are tuner hd mpeg4.E si full hd,deci zic eu ca e complet.Si inca ceva ,am inteles ca sony ia displayurile de la samsung.
    In concluzie ia sony sau samsung,obligatoriu full hd si daca se poate si cu tuner mpeg4, ca suntem prea saraci ca sa mai facem si alte achizitii mai tarziu
    achizitioneaza de la magazine online ca sa faci economie.Iti recomand de unde am luat eu www.ideall.ro,cu garantie de la sony romania si factura.Sa nu iei de la firme care fac ei service-ul.Daca firma se desfinteaza tu ramai cu ciuciu garantie,pe cand sony romania nu se va desfinta si orice service sony ti-o va recunoaste.
    Last edited by rumunac; 05-04-09 at 00:47. Reason: completari

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Eu mi-am luat un 32LG3000,atat mi-a permis bugetul atunci,avand in vedere ca mi-am cumparat 2 buc.
    Sunt multumit de el,voiam sa-mi cumpar cu o diagonala mai mare,insa camerele nu sunt prea mari.
    Totusi regret ca nu mi-am luat full HD,asta recunosc.Insa cand vor fi transmisii terestre HD il voi inlocui cu un full HD.Insa pana atunci mai sunt ctiva ani.
    Asa cum poate ai constatat si tu,preturile coboara destul de rapid si sunt convins ca peste cativa ani vor fi cam la fel cum sunt tv-urile cu tub catodic,azi.
    Can le-am cumparat eu,preturile erau in jur de 2600-2800 RON,ai sunt in jur de 1700-1800 RON.
    Voiam sa-mi iau la un momentdat plasma,insa consumul ridicat de curent....nu era o "alternativa"buna si am fost dezamagit de faptul ca unui prieten,care are o plasma Panasonic,a inceput sa-i apara pe marginea de sus "pete" negre,de fapt acea zona nu mai era luminata de niciun fel.
    E normal sa alegi ce vrei si ce poti sa-ti permiti.Vreau doar sa-ti spun ca sunt multumit de cele 2 LG-uri.Se "misca" bine,culori placute si un design placut.
    Aici e moelul care il am eu:
    http://uk.lge.com/products/model/det...32lg3000.jhtml
    Succes in hotararea pe care o vei lua.In fond si la urma urmei,tu esti cel care hotareste si cel care te voi uita la el.
    Bafta!
    Respect!

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

http://www.altex.ro/catalog/index.js...18&itemId=1892
    daca duci un tv vechi iti scade 300 de lei din pret

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci cred ca v-am inebunit de cap , uite ce imi voi cumpara de fapt.

http://www.consumer.philips.com/cons...+37PFL5603D-10

Philips 37PFL5603 --> mie mi se pare un televizor perfect cerintelor mele, iar de DVB-T HD nu cred ca o sa am interes vreodata,in rest e perfect si la pretul lui da clasa televizoarelor Samsung/LG/Sony, il achizitionez cu 2200RON.

Va multumesc pentru sfaturi, si eu ma bucur ca mi-am gasit ceva ce sa imi satisfaca nevoile .
    O sa revin cu pareri mai detaliate odata cu achizitionarea lui.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

salut. pentru primul meu tv lcd, e cineva in masura sa-mi recomande ceva din urmatoarele 2 modele de mai jos:

LG 32LH3000 http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...1cm--p32LH3000

LE-32B530 ? http://www.emag.ro/televizoare_lcd/t...1cm--pLE32B530

multumesc anticipat!

Page 1 of 2 12 LastLast