Results 1 to 15 of 19

Thread: Televizoare LCD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Televizoare LCD

Salutare , acuma sunt pus in a lua o decizie grea . am de ales intre urmatoarele
    Samsung LCD LE40M71 --imi place foarte mult cum se vede,dar e destul de vechi
    Samsung LCD LE40A330 --nu imi place ca se vad boxele dar in rest e la un pret....acceptabil...
    Samsung LCD LE40A430 --asta e destul de frumusel dar e mai scump.
    si inca ceva LG-uri care sunt in comparatie cu acestea.

Samsungul 40m71 de la Domo se vede foarte bine, miscarea e superba , fara agatare ..am observat ca totusi uneori face mizerii pe ecran, de altfel e un televizor vechi, aveti voi alte alternative, voi ce ati alege?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Televizoare LCD

Salut, sfatul meu : SONY sau PANASONIC . Bafta
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Televizoare LCD

Sa sti ca panasonic nu ma dat pe spate ....nici pe departe.....iar Sony sunt mult peste bugetul meu.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

sfatul meu este sa mai ai rabdare macar 1 an , fiindca toate modelele expuse de tine , in afara de diagonala mare si un "pret" relativ mic nu vad alte avantaje
    in plus cum stai cu semnalul pe cablu/antena fiindca in general tv lcd-urile se vad ceva mai prost fata de plasme pe semnal ANALOG
    este pacat sa "arunci" niste bani pe fereastra numai pt. 2-3 ani cel mult ca apoi sa-l folosesti doar ca monitor si acesta cu o rezolutie relativ slaba 1366 x 768 la modelele expuse de tine
    numai pun la socoteala daca dispui sau intr-un viitor apropiat vrei sa-ti cumperi un receiver hd , e pacat sa ai un "monitor" cu o rezolutie mai mica decat ceea a prg. hd , mai bine incerci sa pui un ban deoparte si pe viitor poti sa-ti cumperi ceva mai bun
    asta este parerea mea , acum stii vorba aceea "gusturile nu se discuta" , dar gandestete ca un tv lcd nu cumperi/schimbi din 2 in 2 ani ca sa zici ca "lasa ca peste 2 ani il schimb cu ceva mai bun" cel putin asa cred eu

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Samsung 32A558 e full HD si e frumusel dar e de 81cm si e full HD , am receiver HD in pc ,deci ar fi ideal, dar e la oferta 2300RON, iar 2300 e si 40M71 care se vede foarte bine....am vazut ca vin puternit cele cu leduri.....dar inca sunt la 2000 de euro in strainatate cele de 40".

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

pai si tu ce preferi : CANTITATE in loc de CALITATE ?
    de ce ti-am scris sa mai ai rabdare , fiindca preturile oricum sant in scadere indiferent de cel model/diagonala s.a

in plus tot pt. viitor , nu este deajuns sa fie numai "Full HD" , ci si sa aibe "DVB-T HD" , fiindca or sa apara si alte prg. dvb-t hd si ce faci atunci , iti mai cumperi un receiver dvb-t hd extern sau mai comd este sa-le ai pe amandoua facilitati deja incorporate in tv lcd

vezi in prezent nu este asa de usor de ales/cumparat un tv lcd daca nu te gandesti si in viitor , daca gandesti de moment sau din prisma pretului , atunci o sa te lovesti mai tarziu de aceste chesti si vei da niste bani in plus
    Last edited by mario08; 04-04-09 at 17:29.

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Rabdare nu mai am atata timp.
    Altcineva, alte pareri?