Results 1 to 4 of 4

Thread: problema cccam control

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default problema cccam control

poate sa-mi spuna cineva , de ce apare in ccam control useri online cu card 0? sau de ce apar, poate , eu la altul asa? si cum pot inlatura acest lucru?

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: problema cccam control

sunt mai multe posibilitati : sa fi scos cardul din sharing ; sa refuze intentionat sa-ti dea cardul ; cccam-ul sa nu mai citeasca cardul lui ( cccam 2.1.0 se pare ca face probleme cu anumite carduri ) ; setari gresite in cccam.cfg tau prin care ignori cardul lui ; uneori si softurile mai arata eronat anumite chestii .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: problema cccam control

mersi mult, inca ceva as intreba, am observat ca unele canale de pe diferiti sateliti ori nu mai intra ori foarte slab, deoarece acea valoare BER nu mai e 0,ori si cat as misca antena stanga-dreapta, iar frecventele nu s-au schimbat. ce pot face sa am iar semnale curate?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: problema cccam control

Salut, sa ai semnal ''curat '' iti trebuie reglaj fin la lnb , antena sau antena mai mare . bafta .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!