salut, eu momentan , nu mai am dm 500 , dar poate altii sunt interesati , te rugam , descrie , mai in detaliu , cum ai facut . multumim
Ruter WI-FI-acces point(ruter wi-fi)-dm500 resared cccam testat este ok mam scapat de 15m de cablu![]()
..::EGAMI TEAM::..
salut, eu momentan , nu mai am dm 500 , dar poate altii sunt interesati , te rugam , descrie , mai in detaliu , cum ai facut . multumim
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Cu doua routere care au si wireless,unul din ele merge ca si client legat tot cu cablu de DM,asta inteleg din "Ruter WI-FI-acces point(ruter wi-fi)-dm500".
Te scapi de cablu dar iti trebuie inca un AP care sa functioneze in mod client,asta daca ai deja router wireless,ca daca nu ai trebuie sa investesti si in acela.
:
Folosesc cu succes acest sistem wireless de un an si ceva si nu am avut probleme. Distanta intre aparate este de aproximativ 100m si nu am freeze-uri.
Sa va explic in detaliu arhitectura WI-FI Lan pe care am creeat-o:
1- routerul de la Clicknet (varianta fara wifi) 546V cu firmware modificat (THOMSON) si lop disabled - din portul 2 am pus un patch catre
2- routerul wireless TP-LINK (TL-WR542G) care este setat pe canalul 6 (cel mai bun canal din cat am testat pana acum - ma refer la interferente)
Precizez ca locuiesc la casa si acestea 2 sunt situate la etajul 2.
3- acces point AIR LIVE WL-5460AP setat pe modul CLIENT si care se afla la parter (semnalul vine prin 2 placi de beton de 20cm grosime si care este situat in coltul opus fata de TP-LINK). Din acesta am pus un patch din portul 1catre DREAMBOX.
Am uptime pe ambele de cate 40-50 de zile si nu am avut niciodata probleme.
Pentru alte detalii, va stau la dispozitie.
PS - AIR LIVE WL-5460AP -130 ron ; TP-LINK (TL-WR542G) - 140ron ; RTC 546V - gratis la abonam.
Last edited by bogdan_bz; 03-04-09 at 11:42. Reason: Uitasem sa pun preturile la ap si router.
Oale de diferite dimensiuni....
Regula 12
Salut. Eu am asa: modem de la UPC , un Thomson, router wireless MSI RG 60SE.Mi-ar trebui doar PS - AIR LIVE WL-5460AP?Si ce instrument se introduce in spate la Dm 500?Am si un Dm 800 care este legat la router cu cablu, dar Optiboxul a-si pune intr-o alta camera.
Last edited by Snow; 03-04-09 at 13:17. Reason: treci pe la regulament
Ok.Am citit-o.Scuze.
Da, un AIR LIVE 5460 este de ajuns. Acesta trebuie sa fie setat pe modul CLIENT si sa il conectezi in meniu pe SSID-ul pe care emiti din ruter.
Nu iti trebuie nici un "instrument", doar un patch (cablu mufat la ambele capete) care face legatura intre portul lan 1 de la AP si portul lan de la Dream.
Oale de diferite dimensiuni....
Multam.O sa incerc sa procur una.
Sa mai intreb ceva.Nu exista scula, care se baga in spate la Optibox, si sa se rezolve cu soft din Optibox?
Da poti seta daca e un acces-point se poate schimba din setari