Spectacol pentru fraieri !!
Facut la comada, de alt grup de hoti !!!
Asa ca... fereste-ne doamne de binefacerile politiei noastre dragi.
Dislikes: 0
Spectacol pentru fraieri !!
Facut la comada, de alt grup de hoti !!!
Asa ca... fereste-ne doamne de binefacerile politiei noastre dragi.
fenomen social.... aproape un inceput de revolutie
acum la ora 1.21 NOAPTEA VAD PE TEVEURI ca sunt foarte multi acolo la judecatorie si scandeaza becali ....
se spune ca vine si galeria de la steaua...oare ce va fi maine?
imbarligate sunt culisele acestui spectacol gratuit ... ni se abate atentia de la altceva
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
A primit mandat de arestare pentru 29 de zile de la judecator!
Oare ce probe or fi in dosarul ala? (se va face recurs dar e mai greu sa-si anuleze intre ei deciziile)
Aveti grija, niciodata sa nu prideti voi vreun hot ca ajungeti in locul lui la puscarie!
Avem o tara de kk!
PS. Nu sunt fan Becali, dar ceea ce se intampla depaseste normalitatea!
Trebuia plimbat si asta cu catuse la maini in fata camerelor de luat vederi.Este al douazecelea caz si garantat scapa fara nici o grija.Nu ma intereseaza daca e vinovat sau nu,avocatii lui au facut apel si deja reteta e cunoscuta:judecatorii de la apel ii vor da drumul,apoi totul intra in uitare.Acelasi scenariu care devine plictisitor,doar pentru a demonstra ca justitia functioneaza,etc.Ati uitat de cazul "palinca si caltabosii" care ar fi putut sa aiba dovezi beton,dar nu e nicaieri.Asa au fost plimbati Nastase,Patriciu,Vantu,Popovici,etc ca deja nici nu-i mai tin minte,si inafara de Bivolarul ala de pe vremuri nu a mai fost nimeni judecat si condamnat.Ne pierdem timpul degeaba,astea sunt spectacole "a la Romania".
Mai grav e ca inafara tarii se stie cine regizeaza chestiile astea si suntem priviti mai rau decat Ucraina cu un presedinte care si-a pus un premier marioneta,cu o fiica proasta dar cu pretentii politice,cealalta fiica si fratele lui invart bani cu lopata iar el se ocupa de vanarea adversarilor prin manipularea justitiei.Suntem priviti ca o tara din lumea a treia si de fapt suntem in lumea a treia.
Sa traitit bine!La tepe!Cat mai multe pentru populatie.![]()
:
Nu sunt fan Becali, dar mi se pare un abuz facut din partea autoritatilor. Cazuri importante citate si mai sus, nu se mai aude nimic de ele. Tara de corupti.
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
articolul este scris de presa aservita betzivului de la cotroceni-ii urez mult succesuri la arestari dar ii vine si lui randul...
Sa va spun ce sa intamplat seful politiei capitalei a vazut seara un film american(FBI armata etc)si ce a zis "ce ma noi suntem mai prosti ca americanii hai sa facem si noi"si rezultatul sa vazut un spectacol de 2 lei CIRC CIRC regizat de un circar din umbra "ce-mi plac glumele mele" sa te duci cu 30 de mascati pentru un om mi se pare absurd prostesc vai de capul lor.PS Ala e film in realitate nu da bine.
La fotbal nu conteaza inscrierea golurilor, conteaza sa castigi. (Alan Shearer)
www.metalulvladeni.clubme.net|
www.metalulvladeni-forum.clubme.net
Urmarirea dintre hoti si bodyguarzii lui Becali! (Video)
Apel 112, martor la incident
http://www.apropo.ro/cotidian/social...-video-4143036
.
Fost membru al acestui forum
Un articol interesant despre Gigi Becali :
http://www.infoportal.ro/presa~info-909636.html
.
Fost membru al acestui forum
Eu de parerea ca urmator reporter ce va aresta e vecin cu becali si cel care bruiazaza pe sateliti la RDs.
Daca Basescu e in spatele acestei arestari e un mare prost!
Cred ca "altii" (servicii) sunt in spate! Acestia nu il mai vor pe Basescu! Au nevoie de un presedinte slab si ascultator: Geoana - Prostanacul!
Vom trai si vom vedea!
@Einstein
Istoria bat-o vina ... Vrei sa spui ca aia ... ce facea din cand in cand GARDA PRETORIANA?
Intradevar ... Nu are nici o logica:
1. Puiu & 2:15 ... => Ioana & Mircea = B lovit in imagine
2. Becali de Pasti la inchisoare = B lovit in imagine
3. .........????
ovex
Last edited by ovex; 08-04-09 at 11:38.
Mai nou acuma la noi tot pagubitul este de vinasi hotul ramane in libertate
aceasta nu se putea intampla numai la noi in
![]()