Claudiu,sti foarte bine ca eu unul te inteleg perfect si sunt alaturi de tine orce ar fi,cine nu te cunoaste personal asa cum te cunosc eu nu poate sa sustina cu nimic afirmatiile defaimatoare,asa sunt unii,in spatele unor nikuri sunt mari smecheri iar cand ii intalnesti sunt niste pramatii care habar nu au cu ce se mananca satelitii tehnic vorbind nu ce facem noi pe forumuri ca discutam in termeni pe care sai poata intelege toti userii,si orcum nu uita ca din cauza acelor pramatii de pe alte forumuri noi cei care am pus umarul la ridicarea si formarea acestui forum am ales aceasta varianta pentru a scapa de injurii,banari,interventii aiurea in topicuri adica edit si multe altele,pe alte forumuri,aici suntem liberi in a ne exprima cum dorim fara interventii sau banari
Acum pentru cine nu stie cine este Claudiu va spun eu;Este un OM cu suflet mare si care orcand ai nevoie de ceva indiferent de ora nu ezita sa sara in ajutorul tau,eu il cunosc personal si datorita lui am poate cele mai mari realizari din Ro. la ora actuala,daca nu era Claudiu poate la ora asta eram nevoit sa vand tot si sa incep de la 0 prin alte tari ,asta deoarece aici in tara e greu daca nu ai un sprijin la inceput de drum,te simti singur fara prieteni apropiati si atunci ajungi la concluzia ca tot mai bine era in exil,asa datorita lui Claudiu am ramas in tara inca o data mii de multumiri si orcand ai nevoie de ceva nu uita ca in masura in care voi putea voi fi alaturi de tine!

Reply With Quote