Austria - Romania va fi doar un meci de palmares..., pe care il vom ceda austriecilor in continuarea marilor "cedari" - Petrom si BCR!
Sa le stea in gat prietenilor austrieci, ca de fraieri e plina Romanica.![]()
Austria - Romania va fi doar un meci de palmares..., pe care il vom ceda austriecilor in continuarea marilor "cedari" - Petrom si BCR!
Sa le stea in gat prietenilor austrieci, ca de fraieri e plina Romanica.![]()
Respecte!
Sunt roman,insa mi-as dori atat de mult sa castige Austria incat si la pariuri am sa pun "1"solist!!
Nu din rautate spun asta ci ca o posibilitate ca sa se faca ceva la nivel inalt in conducerea federatiei si a fotbalului romanesc.Mie mi-e jena sa ma uit la campionatul nostru ca apoi sa ma uit la cele din spania,franta germania si anglia....nu spun italia ca si aia sunt cam ca si noi(cu valize si telefoane).
In rest toate cele bune!
Bafta!
Respect!
Nu ma uit la meci,dar am votat egal.Ai nostri si daca sunt praf tot sunt egali cu ei.Revenim acolo unde ne e locul.
:
Eu am votat 2...![]()
Asa-s eu mai incapatanat din fire.Cand crezi ca e totul pierdut pe lumea asta, daca vrei cu adevarat.....se poate.
.................teoretic ...inca se poate.
Am votat de/pt un egal amarat!Daca vom lua bataie ,va fi din cauza jocului excelent prestat de super jucatorii nostrii marijuan-i condusi de legendarul antrenor panglicar the fucker of piturcan,unde ca la orice idiot de jucator ce joaca prost ,ia salarul,care pt altii e pe 10 luni,pt el/ei e intr-o ora si vesnica eticheta:lasa ba ca merge si asa!Daca a ajuns echipa nationala sa stea in niste analfabeti si in niste fut-balls-isti,care dau la gaura si nu la poarta,ceea ce s-ar numi,cat de cat fotbalist!Sa vedem miine meciul...apoi mai discutam despre parazitii nostrii libidinosi sau jucatori lubrefianti cu minte nula,dar poate stau bine-n pu@@!
P.S.Revin cu niste comentarii in timpul meciului sau dupa meci!![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Am impresia ca daca vor trimite canguri in loc de jucatori, tot au sa ne bata