toti instalatorii care stau in teren stiu ce nevoie era de acest canal.am mai spus-o si in postul anterior:majoritatea abonatilor focus sunt la rural.de aici nevoia acuta de etno.
Un kcanal manelo-balcanic-mioritic!Asta e piata,iar desteptii pleaca sau se apuca de hack-uit sau patch-uit!
P.S.Ce-ati spune de focus pe diablo?Ar fi bine?
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
toti instalatorii care stau in teren stiu ce nevoie era de acest canal.am mai spus-o si in postul anterior:majoritatea abonatilor focus sunt la rural.de aici nevoia acuta de etno.
Regula12.
Ai perfecta dreptate. Dth-urile sunt facute pentru mediul rural...asta e. Sincer, in Bistrita sunt singurul abonat in oras la Focus...nu e trist? Dar oare gasesc un serviciu tv care sa nu-mi ofera programe de rahat? Vreau sa platesc, dar sa vad doar ce vreau eu! Dar asta nu se va intampla prea curand...asa ca...manele...etno...barfe tv...spritz tv...si alte balarii care imbolnavesc mintea omului! Dar...pana la urma asta e cultura la romani PUNCT.
Last edited by zmeura; 01-04-09 at 15:45.
nu o sa gasesti asa ceva niciunde.dth sunt facute pt cat mai multi abonati.iar daca canalele introduse pot sa aduca mai multi abonati atunci se vor introduce indiferent ca sunt sprit tv,birthu tv sau alte canale
mai alex super tare comentariu tau, adevaru ca televiziunile din romanica noastra au devenit o mizerie comerciala si nai la ce sa te mai uiti in ultimu timp
Cand vinzi ceva (in acest caz programe TV) , trebuie sa impaci si capra si varza. Unii asculta Mozart , altii manele , altii ... etc etc.
Asa-i romanul , predispus spre veselie si petrecere. Ia incearca sa dai o petrecere pe muzica simfonica si vezi ce iese.Cat despre mizeria aia de muzica comericala numita manele ...n-are sens sa mai discutam. Pacat ca multi tineri asculta asa ceva.
Revenind , ideea este ca trebuie sa-i multumesti pe toti.
La asa mentalitate ... asa servicii. Minoritarii nu prea au de ales.
.
Fost membru al acestui forum