Results 1 to 4 of 4

Thread: Sky Italia

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Sky Italia

Sky Italia.
    Pentru posesori de receptoare satelitare modele vechi,cele ce erau oferite cu ani in urma de catre TELE+ si Sky Italia(pina sa intre in NDS),ofera un schimb de receptoare satelitare care vor fi compatibile cu canalele PPV.Cele vechi nu mai sant active,le vine un mesaj promotional pentru a schimba receptorul.Acest schimb se face gratuit nu contra cost.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Sky Italia

Idee : schimbi goldboxul si nu te abonezi

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: Sky Italia

Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Idee : schimbi goldboxul si nu te abonezi
    abonamentul ramine stabil,nu cred ca poti vedea sky italia fara abonament,dar canalele PPV normal sant transmise prin linia telefonica care este montata de catre operatori Sky Italia.Sau o alta varianta este,asta nu mai stiu daca mai este activ acuma DREAMBOX.Cand a fost anul trecut Campionatul Mondial de Fotbal a fost un flux mare de vanzari Dreambox.Dat faptul ca se putea vedea pe acest receptor.Cum?Era de ajuns sa ai datele serverelor si intrai direct in linia PPV.Eu si acum am revista cu datele de setare a DREAMBOX.Nu este o vrajeala(cam asa pare),dar a fost publicat si in revistele cu domeniu Satelitar sau PC.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Sky Italia

Quote Originally Posted by Turku View Post
    abonamentul ramine stabil,nu cred ca poti vedea sky italia fara abonament,dar canalele PPV normal sant transmise prin linia telefonica care este montata de catre operatori Sky Italia.Sau o alta varianta este,asta nu mai stiu daca mai este activ acuma DREAMBOX.Cand a fost anul trecut Campionatul Mondial de Fotbal a fost un flux mare de vanzari Dreambox.Dat faptul ca se putea vedea pe acest receptor.Cum?Era de ajuns sa ai datele serverelor si intrai direct in linia PPV.Eu si acum am revista cu datele de setare a DREAMBOX.Nu este o vrajeala(cam asa pare),dar a fost publicat si in revistele cu domeniu Satelitar sau PC.
    e perfect adevarat dar a fost doar pe perioada campionatului