Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: Shoubox sau Chat?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Shoubox sau Chat?

Poate ar fi mai bine sa explicati "luserilor" ce se poate scrie si ce nu pe shoutbox.Este atit de simplu sa condamni pe altcineva...motive se gasesc si se vor gasi mereu.Pt un site care se vrea liber mi se pare ca sint cam multe restrictii...
    SS2,Soleron

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Salut Superzeama! S-a mai explicat (mai corect spus s-a mai recomandat) ce se poate scrie pe shoutbox, mai important este faptul ca problemele mai bine ar fi postate in rubricile dedicate pe forum decat pe shoutbox; scroll-ul "curge", posturile sunt automat sterse. Numai bine!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate ar trebui si userii sa citeasca regulamentul,ca poate eu nu am timp sa explic la mii de useri ceva ce e scris la vedere.
    Fara reguli ar fi haos iar o decizie luata de un moderator ar fi discutata la infinit,regulile ajuta la o anumita ordine si ii ajuta si pe moderatori sa ia deciziile necesare in anumite momente.Forumul e liber atat cat se poate,doar vezi foarte bine ca suntem vanati doar pentru ca discutam despre "lumina/intuneric" sau bk si rsa.Odata cu intrarea in UE sunt unele lucruri care publicate pe forum pot duce la inchiderea lui.
    Altfel shoutboxul nu vad de ce ar trebui sa fie "privat",dar daca avem un forum e bine sa-l folosim,informatia sa ramana postata poate ajuta si pe altcineva.
    "Libertatea" am mai explicat-o si se refera la discutiile legate despre receptia sat.In rest libertatea de a ataca pe altii,de a posta la misto sau fara nici o noima e adevarat ca nu exista pe aici si ma bucur pentru asta.
    :