Nici din INES nu a mers ieri dupaamiaza si nici seara,acum sunt pe Clicknet si functioneaza
Dislikes: 0
Cei care au probleme de a accesa forumul prin reteaua RDS va rog sa trimiteti un PM
Nici din INES nu a mers ieri dupaamiaza si nici seara,acum sunt pe Clicknet si functioneaza
Ii roade rau pe unii grija forumului.
Sunt 2 categorii in situatia asta:
- unii care se cred dumnezii receptiei prin satelit (parveniti si needucati)
- altii care isi simt afacerile amenintate (afaceri la negru cu "originale")
Daca ei consuma asa de multa energie sa ne faca rau, e de bine,
Se pare ca suntem cei mai buni si nu trebuie sa ne facem probleme.
Ii lasam cu frustrarile lor si ne vedem de treburile noastre.
Pentru cei care nu pot accessa forumul:
Folositi Gladder, e un plugoin de Firefox.
Se instaleaza, apoi in prima pagina de la configul lui adaugati adresa forumului,
Acest plugin gaseste singur adrese proxy.
Activarea sau dezactivarea pluginului se poate face apoi prin iconita ce apare in bara de stare la Firefox.
Un ckick activeaza, altul dezactiveaza proxy.
Spor la treaba si la altii le uram ce ne doresc ei noua la patrat!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Gladder poate fi downloadat direct de aici :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2864
.
Fost membru al acestui forum
Nu a fost probleme cu serveru
La munca am net de la RCS, iar acasa de la Zapp. In ultimile zile se poate spune ca am avut "probleme" minore cu ambii provideri, insa prin accesari repetate am reusit sa intru pe pagina dorita. Acum de ex. am intrat dupa RCS si a deschis din prima fara probleme. Este posibil ca cei ce vor sa puna piedici sa foloseasca alta tehnica, personal nu cred ca se poate face o "alianta" intre provideri pt limitarea accesului la anumite pagini decat daca este dictata de undeva de sus.
salut,
am net de la rds ip static la birou si nu pot sa accesez sateliti.info iar acasa ma conectez cu pppoe si pot sa ma conectez ...de asemenea am un amic din irlanda si spune ca nu se poate conecta la site ... oare o fi de la furnizorul de net ?
theghostbuster
DM 800 HD,
offset 1,4m mobil, lnb inverto ultra black, opticum dm2800, Panasonic th-50pz800e
se pare ca merge din nou cu net de la RDS![]()
din nou probleme, am incercat de la cineva si nu merge nici macar prin glader.
Chiar si dupa instalarea ,,gladder-ului,, , nu pot accesa satelliti.info...Mai sunt si alte solutii?![]()
Merge destul de bine cu http://www.zend2.com/
Pentru a putea vedea mesajele din Shoutbox , apesi options si debifezi Remove Scripts
.
Fost membru al acestui forum
pe rds cand merge, cand nu merge... folositi gladder, este IMPOSIBIL sa nu va mearga cu el (cand siteul este functionabil)!
eu ma dau si cu rds si cu zapp si pe zapp mere fara probleme!!! deci rds pute!!!
in momentul de fata (cand scriu mesajul) ma dau cu rds!
Bafta!
La mine e deja obisnuinta.....noaptea merge din rds (cam de la ora 22 in colo)
Ziua nu merge sub nicio forma doar in weekend...deci cand nu se lucreaza...posibil si cel care face asta sta acasa...
Buna solutia lui zildan...aceea cu pugin-ul in firefox...
@dark...merge gladder...trebuie doar sa incerci prima data normal...iar dupa aia sa-i dai un reload curent page doar la a doua incercare gladder incepe sa te transfere prin proxy-uri, ingenios plug-in. el considera ca prima data sa nu se ''bage'' ca sa nu-ti scada viteza...daca nu merge atunci te paseaza prin proxy-uri scade viteza dar MERGE.
![]()
Last edited by yky; 03-04-09 at 16:04.